ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!! - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Darkangel_7878 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
AnounakisΜέλος
20/12/2003, 00:30:19
Ε , Darkangel πες μου , πες μου , πες μου , πες μου ,τι κάνει το πλήκτρο # εισαγωγή κώδικα;

Εκτός το να  αλλάζει τον τρόπο εμφάνισης , κάνει κάτι άλλο; 

ουυυυ...
Darkangel_78Μέλος
20/12/2003, 00:56:30
quote:

Ε , Darkangel πες μου , πες μου , πες μου , πες μου ,τι κάνει το πλήκτρο #
Μακάρι να 'ξερα!Μάλλον μόνο αυτό!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

20/12/2003, 06:12:11
quote:
Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνει το πλήκτρο # εισαγωγή κώδικα;

Για να εισάγεις html

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

20/12/2003, 11:10:10
Epidi den 8elw na anoixw neo topic gia ayto.. para8etw thn erwthsh mou edw .....
Exw parathrhsei pws dipla se ka8e melos yparxei enas ari8mos mhnymatwn (profanos ta mhnymata pou exei grapsei kapoios sta diafora topics)epishs panw apo ayto an 8umame kala, yparxei to nick tou kai akrivos apo katw anagrafete h idiothta tou ka8enos xehwrista...
p.x. neo melos - melos 1hs-2hs-3hs va8midas - kanoniko melos - syntonisths - idrytiko melos - Admin...
H8ela na rwthsw ti shmainoun aytoi oi diaxwrismoi kai ean symvainei na exei sxesh me ta dikaiwmata h tis ypoxrewseis pou exoume edw mesa? Telos pantwn ti shmainoun aytoi oi diaxwrismoi?

Eyxaristv...... me filiki panta dia8esh...

sygnwmi gia ta Greaklish alla provlima tou pc.. prospa8w na to lysw alla mesw tou foroum "provlimata lyseis" alla den ginetai.. isws na mhn kanw kati kala.. den xerw... pantws 8a to lysw syntoma elpizw eite etsi eite alliws...

SIMORIL .......

20/12/2003, 13:09:20
Καλημέρα simori.

Σχετικά με αυτό που ρωτάς, μπορείς να διαβάσεις μία ανακοίνωση του Admin στο: Αλλαγή αυτόματης Τιτλοφόρησης

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

20/12/2003, 17:20:04
Se eyxaristw filh Amalia......

panta me filiki dia8esh

SIMORIL .......

AnounakisΜέλος
21/12/2003, 02:04:27
Αγαπητή , darkangell
σε ευχαριστώ έστω και αν δεν μου έλυσες την απορία.

Γρηγόρη , αυτό σκέφτηκα και εγώ

αλλά όταν δοκίμασα με html κώδικα δεν τον εκτέλεσε...

???????????

ουυυυ...
21/12/2003, 04:38:15
quote:
Γρηγόρη , αυτό σκέφτηκα και εγώ

αλλά όταν δοκίμασα με html κώδικα δεν τον εκτέλεσε...

Αν προσέξεις, στο παράθυρο της απάντησης, αριστερά γράφει "HTML ΑΝΕΝΕΡΓΗ"
Οπότε θα πρέπει να ενεργοποιηθεί απο κάπου αλλού πρώτα ώστε να σου επιτρέψει να εισάγεις κώδικα html.
Τι θέλεις να εισάγεις μέσω html?

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

22/12/2003, 13:21:16
Η δυνατότητα εισαγωγής κώδικα HTML στα μηνύματα απενεργοποιήθηκε σε κάποια φάση για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εν δυνάμει θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο εάν το αφήναμε ενεργό. Με τον κώδικα των Forums πάντως μπορεί κάποιος να μορφοποιήσει τα μηνύματά του (καθώς και να εισάγει εικόνες, Links κ.λπ.) με αρκετά επαρκή τρόπο, επιτυγχάνοντας το ίδιο αποτέλεσμα με την HTML - όσον αφορά την μορφοποίηση τουλάχιστον.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

AnounakisΜέλος
22/12/2003, 17:50:10
quote:
Τι θέλεις να εισάγεις μέσω html?

Δεν είχα κάτι σημαντικό στο μυαλό μου.

Η απορία μου δημιουργήθηκε κάποια στιγμή
όταν θέλησα να εισάγω ένα swf αρχείο
και δεν τα κατάφερα...

Μου λύσατε τις απορίες.

Σας ευχαριστώ και χρόνια πολλά...

ουυυυ...

Edited by - Anounakis on 22/12/2003 17:52:04

23/12/2003, 05:55:38
Χρόνια πολλά και σε σένα αγαπητέ Anounakis

(η χρήση αρχείων Flash - .swf - στα μηνύματα των Forums γενικά είναι προβληματική, είτε με την χρήση του "κώδικα των Forums" είτε με την χρήση της καθευατού HTML)

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

calidaΝέο Μέλος
07/05/2009, 11:33:14
Καλημέρα σας έχω έναν γιο 9 μηνών ο οποίος σταμάτησε να θηλάζει όταν έκλεισε το πρώτο εξάμηνο της ζωής του. Απο κεί και έπειτα έπρεπε να αρχισει να τρέφεται με "ξένες" τροφές πράγμα το οποίο άνοιξε τις πύλες των αποριών και τις απόγνωσης στην οικογένεια μου μια και δεν εμπιστευομαι καθόλου τις έτοιμες, συμβατικες τροφές των supermarket και βρίσκω τις απόψεις των παιδιάτρων, περί σίτισης, επιεικώς απαράδεκτες.
Ευτυχώς δέχτηκα την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού οικογενειακού φίλου με γνώσεις αυτοθεραπείας και ομοιοπαθητικής και αυτή τη στιγμή το παιδί τρέφεται αποκλειστικά με βιολογικά προιόντα, χωρίς πρόσθετα, λακτόζη και ζάχαρη.
Όλοι, ωστόσο, επιμένουν να αρχίσω να του δίνω κρέας για να "μαθαίνει" αλλα εγώ δεν θέλω καθόλου να "μάθει" το παιδί μου σε αυτή την τοξική βόμβα.
Όμως δεν είμαι γιατρός παρά ένας απόφοιτος λυκείου με ένστικτο και κέφι για μελέτη, που κάθε μέρα καλείται να παίρνει αποφάσεις ζωής για ένα πλάσμα που εξαρτάται εκατό τοις εκατό απο αυτόν.
Επικαλούμενη λοιπόν την γνώση (όποιου την διαθέτει) και την υπευθυνότητα του λόγου (επίσης όποιου την διαθέτει), σας ζητώ να με βοηθήσετε να εδραιώσω με στοιχεία την θέση μου, περί παιδικής διατροφής και τοξικών ουσιών που περικλείονται σε διάφορες τροφές, προκειμένου να σταθώ απέναντι στο σύνολο των ανέυθυνων δεινοσαύρων που νομίζουν ακόμη πως το κρεατάκι-ζαχαρίτσα-γαλατάκι "του θεού" μεγαλώνει γερά παιδία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και την προσοχή σας

ariannaΝέο Μέλος
07/05/2009, 17:30:06
Αγαπητή calida,έχω κι εγώ δυο αγοράκια, 2 χρονών ο μεγάλος και 3 μηνών ο μικρούλης μου.Τις ίδιες ανησυχίες με σένα έχω κι εγώ κι έτσι όσο μπορώ το ψάχνω. Τον μεγάλο τον θήλασα αποκλειστικά(ουτε νερό, ουτε χαμομήλια κλπ) μέχρι 6 μηνών οπου και σιγά σιγά αρχίσαμε να βάζουμε στερεά. Με σύμμαχο την παιδίατρό μας(που ειναι και ομοιοπαθητικός) ξεκινήσαμε με βιολογικά λαχανικά την πρώτη εβδομάδα, προσθέσαμε φρουτάκι την δεύτερη και την τρίτη δημητριακά.Προτίμησα την βρώμη που έπερνα απο μαγαζί με βιολογικά.Σκέτη απλή βρώμη(το γνωστό κουάκερ) που του έκανα πότε με αλεσμένες σταφίδες, ποτε με μπανάνα, πότε με άλλα ξηρά φρούτα. Αρνούμαι να του δώσω τροφές που δεν ξέρω τι περιέχουν. Ριζάλευρα-βανίλιες κλπ περίεργα τίγκα στη ζάχαρη σπίτι μας δεν μπήκαν. Κρέας μέχρι 1 χρονών δεν έφαγε καθόλου, ίσως κανα δυο φορές να έφαγε 2-3 μπουκιές κοτόπουλο, και γενικά μέχρι τώρα που έγινε 2 χρονών σπάνιες ειναι οι φορές που θα φάει και επειδή δεν τρελλαίνεται κιόλας αλλά και εγώ αποφεύγω. Μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο να τρώει τρία γεύματα με στερεά φτάσαμε 8-9 μηνών. Αποθήλασα 14 μηνών και απο τότε του δίνω που και που κατσικίσιο βιολογικό γάλα. Δεν είναι φαν, οποτε μου ζητάει του το δίνω. Χαίρουμε άκρας υγείας, ειναι σούπερ ανεπτυγμένο το παιδάκι μου, και μέχρι τώρα στη ζωή του μονο μια φορά του έδωσα αντιπυρετικό.
Μην ακούς κανέναν, να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου, εισαι και τυχερή που έχετε οικογενειακό φίλο με τέτοιες γνώσεις, να τον "εκμεταλευτείς" στο έπακρο :)
calidaΝέο Μέλος
07/05/2009, 22:18:15
καλή μου arianna ευχαριστώ πάρα πολύ για την πνοή συμμαχίας που μου δίνεις΄.
Σημαίνει πάρα πολλά για μένα μιας και σε αυτόν τον κόσμο που φέραμε τα παιδιά μας η πεπατημένη είναι η πιο ανώδυνη μέθοδος, μα ,όπως θα γνωρίζεις κι εσύ, όχι απαραίτητα και η σωστότερη.
Εν πασει περιπτώσει το μωρό μου έχει προς το παρόν δοκιμάσει το κεχρί, την κινόα και το ρυζάλευρο (όλα βιολογικά) χορταίνει και είναι ήρεμο χωρίς προβλήματα. Θα του προσθέσω και το κουάκερ μιας και νιώθω πολύ όμορφα με αυτή την διατροφική ποικιλία και άμα του αρέσει θα το καθιερώσουμε πλουτίζοντας τις γεύσεις.
Και πάλι σε ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες στον προβληματισμό μου.
helios2012Μέλος
08/05/2009, 01:21:49
Κυρίες μου καταρχήν τα σέβη μου!
Ο λόγος που γράφω το παρόν είναι γιατί θέλω να ξέρετε ότι τη μεταξύ σας συζήτηση την παρακολουθούν και άλλοι αναγνώστες πέρα από σας και φυσικά κάποιοι θα ωφεληθούν πολύ απ'τις πληροφορίες που παρέχετε.
Θα χαρώ πολύ να δώ περισσότερους γονείς που εφαρμόζουν στα παιδιά τους εναλλακτικές μεθόδους διατροφής, πέρα απ'τις τυποποιημένες, να εμπλουτίσουν το παρόν θέμα με τις γνώσεις τους.
Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν για το έξοχο θέμα.
Τί πιό όμορφο από έναν διάλογο μεταξύ δύο μητέρων που τα λόγια τους πηγάζουν απ'την αγάπη για τα παιδιά τους!
Θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί εδώ που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν σ'αυτόν τον όμορφο διάλογο που ξεκίνησε μεταξύ σας!
Αν πάλι κάνω λάθος, είστε υπέροχες και καλή συνέχεια!
ariannaΝέο Μέλος
08/05/2009, 09:38:28
Γειά σας και πάλι!
Helios μου δίνεις θάρρος να συνεχίσω την συζήτηση. Δυστυχώς φτάσαμε το φυσικό να θεωρήτε ενναλακτικό :(

Calida το κεχρί το ρυζάλευρο και η βρώμη ειναι απο τα πιο εύπεπτα δημητριακά γι αυτό και προτιμούνται στην βρεφική διατροφή. Εγώ ριζάλευρο δεν έβαλα καθόλου γιατί φοβήθηκα μήπως προκαλέσει δυσκοιλιότητα. Κεχρί ακόμα του κάνω για μεσημεριανό με κρεμμυδάκι,καροτάκι, κολοκυθάκι, οτι λαχανικό εχω.
Τις σταφίδες τις άλεθα στο μούλτι οπως και όλα τα υπόλοιπα αποξηραμένα φρούτα (σύκα, δαμάσκηνα) και με νερό στο κουάκερ γίνεται μια κρεμούλα γλυκιά γλυκιά θα του αρέσει πολύ του μικρούλη σου!

Προσπαθώ οσο μπορώ τουλάχιστον εντός σπιτιού να τρώει οσο πιο φυσικά και αγνά γίνεται,κι επειδή πλέον δεν μπορείς να κρυφτείς απο το παιδί ετσι αναγκαζόμαστε κι εμείς να τρώμε καλύτερα. :)

08/05/2009, 20:18:58
quote:
Επικαλούμενη λοιπόν την γνώση (όποιου την διαθέτει) και την υπευθυνότητα του λόγου (επίσης όποιου την διαθέτει), σας ζητώ να με βοηθήσετε να εδραιώσω με στοιχεία την θέση μου, περί παιδικής διατροφής και τοξικών ουσιών που περικλείονται σε διάφορες τροφές, προκειμένου να σταθώ απέναντι στο σύνολο των ανέυθυνων δεινοσαύρων που νομίζουν ακόμη πως το κρεατάκι-ζαχαρίτσα-γαλατάκι "του θεού" μεγαλώνει γερά παιδία.

Γειά σας
Γνωστότατος διατροφολόγος διαφημίζει τα γνωστά σφηνάκια που ξεχειλίζουν απο φρούτα και λαχανικά. Ενα σφηνάκι θωρακίζει την υγεία του.
Το κακό είναι οτι πολύς κόσμος πιστεύει οτι πράγματι το σφηνάκι αυτό ξεχειλίζει απο φρούτα και λαχανικά βιταμίνες ιχνοστοιχεία κλπ.
Δεν σκέφτεται πως τα έκλεισαν μέσα εκεί, το πως συντηρούνται και αν πράγματι περιέχει αυτά που λέει.
Εχει και 2,5 ευρώ...

ariannaΝέο Μέλος
09/05/2009, 08:04:31
Το σημαντικοτερο είναι να καταλαβουμε σα γονεις οτι, οσο πιο επεξεργασμενα, τροποποιημενα, εμπλουτισμενα, βελτιωμενα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο είναι αυτα που ταίζουμε τα παιδια μας, τοσο πιο επικίνδυνα, τοσο χειροτερα.
11/05/2009, 20:36:16

Πολύ λίγα πράγματα πλέον έχουν μείνει που να μην είναι μεταλλαγμένα ή να μην έχουν τοξίνες.
Πολύ λίγα.
Οτιδήποτε είναι σε βαζάκι, σε κονσέρβα ή σε συσκευασία είναι ολο συντηρητικά και τοξίνες.
Τα περισσότερα βότανα , πάσης φύσεως βότανα είναι ραντισμένα, τα περισσότερα λαχανικά , φρούτα είναι ψεκασμένα, ολα σχεδόν τα λαχανικά είναι μεταλλαγμένα και με ορμόνες, ολα τα κρέατα πλέον είναι ακατάλληλα.
Εάν κάποιος ψάξει με το τι αγνό πλέον να τραφεί, πολύ φοβάμαι οτι θα πεθάνει απο ασιτία..

Edited by - allzzaro on 11/05/2009 20:39:22

calidaΝέο Μέλος
11/05/2009, 22:03:50
Καλησπέρα σε όλους.
Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για την προσοχή μα και για την δύναμη που ο καθένας απο σας διαθέτει προκειμένου να εγκαταλείψει την ασφαλή αγκαλιά της "πεπατημένης" και να αφεθεί να ακούσει το γενετίσιο ένστικτο του όχι μόνο περί παιδικής διατροφής μα κυρίως προς τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης αυτού που ονομάζουμε καθημερινότητα.
Ωστόσο, και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο την αναζήτηση μου, θα ήθελα την γνώμη σας και για ένα άλλο ζήτημα.
6 μέρες πρίν λοιπόν η μικρή μου αδελφή γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όλα πάνε μια χαρά, η μόνη όμως της δυσκολία είναι το τάισμα του παιδιού μιας και προς το παρόν το στήθος της δεν παράγει επαρκή ποσότητα γάλακτος. Γι αυτόν τον λόγο συμπληρώνει "ξένο".
Το γάλα όμως που ευρέως επιμένουν να δίνουν στα δύσμοιρα τα παιδάκια, και απο αυτή μάλιστα την ηλικία, είναι αυτό το δηλητήριο το Αlmiron (το οποίο μόνο γάλα δεν μπορεί να το πει κανείς).
Καλώς ή κακώς η αδελφή μου δεν ασχολείται με την δική μου "εναλλακτική" αναζήτηση, αλλα αυτό δεν σημαίνει πως φταίει σε τίποτα το παιδάκι να συνεχίζει να δηλητηριάζεται στον βωμό της άγνοιας και των κερδών.
Εν πάσει περιπτώσει και για να μην μακρυγορώ, παρακαλώ αν ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι άλλο εκτός του Αlmiron, milupa και των λοιπών σκευασμάτων να μοιραστεί μαζί μας την άποψη του η οποία θα μελετηθεί με κέφι και προσοχή.
Θα της πρότεινα το κατσικίσιο γάλα που έδινα κι εγώ στον μικρό μου αλλα η εταιρεία το συστήνει για μετά τον 4ο μήνα.
Τελειώνοντας επιτρέψτε μου να παραθέσω την εμπειρία μου με το γάλα Αlmiron για να μην ειπωθεί πως κατηγορώ τα μη βιολογικά προιόντα απλα και μόνο απο παρωπιδισμό...
Κι εμένα λοιπόν μου είχαν συστήσει την εν λόγω μάρκα και μιας και ο θηλασμός του μωρου με εξουθένωνε κάποια του γεύματα του τα αντικαθιστούσα. Παρατηρώντας όμως το βρέφος έβλεπα αλλαγή στην συμπεριφορά του, σαν να είχε νεύρα, να μην βολευόταν πουθενά, να ανισορροπούσε το παιδί. Βέβαια εγώ τον θήλασα αποκλειστικά κι έτσι του το έκοψα το γάλα αυτό, έτσι θεώρησα την όλη κατάσταση κάτι σαν πλάσμα της φαντασίας μιας πρωτόγεννης.
Μετά όμως απο κάποιες συζητήσεις με καλούς μου φίλους, γονείς κι εκείνοι, άρχισα και πάλι να σχηματίζω άλλη γνώμη.
Μου έλεγαν πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν με την δυσκοιλιότητα των μικρών τους. Μια δυσκοιλιότητα τόσο συχνή που τα κακόμοιρα κάθε φορα που θέλουν να ενεργηθούν κλαίνε είτε απο πόνο είτε απο φόβο. Το κοινό αυτών των παιδιών? Το γάλα που έπινα απο βρεφική ηλικία, το Αlmiron. Οπότε δεν ήταν η ιδέα μου η ανισορροπία που έβλεπα κι εγώ στο δικό μου.
Και παλι ευχαριστώ για την προσοχή και την υπομονή σας.