- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
...Ακούω καμπάνες, ή μου φαινεται; Πάλι με δοξάζεις καλέ μου
Αερινέ;
Να μην σου φαίνεται καθόλου...σωστά ακούς!!!
soul
quote:
Για τον Εαρινό ήταν η μπηχτή, φίλη ar_ia, όχι για τον αγαπητό europaios2....Αλλά,τώρα, περί εκπροσώπου, τι θα πεις;
Εκπρόσωπος, ποιών και με τι ικανότητες και ιδιότητα ο φίλος Εαρινός;
Ικανότης=0... τείνουσα να προσλάβει αρνητικό πρόσημο!!!
Ιδιότητα...εξερευνητής άγριων θηλαστικών και ερπετών!!!
Αερινός για Αερινός...όνομα και πράμα..![]()
soul
Η ικανότης, πάντα υπάρχει, αλλά πρέπει να βρεθεί στην κατάλληλη στιγμή και θέση,για να αποτελέσει την ένδειξη και οδηγία..
Ένδειξη υπόστασης του ατόμου,είναι η ικανότης,πράγμα που έρχεται, όταν αυτός είναι ήρεμος και σιωπηλός στην ψυχή του....
quote:Ένδειξη υπόστασης του ατόμου,είναι η ικανότης,πράγμα που έρχεται, όταν αυτός είναι ήρεμος και σιωπηλός στην ψυχή του....
Τα συμπεράσματα δικά σας , αγαπητοί συνδίκτυοι...απο μένα , ουδέν σχόλιο!!!
soul
σχολιαστή μου...
quote:
Μα γιατι μας το χαλάς πάνω που σε ειχαμε συνηθίσει για αποκλειστικό
σχολιαστή μου...
Ευάγγελε , διάβασα σε άλλο άρθρο την απαντησή σου και προσωπικά θα κάνω ανακωχή και σε βαθειά περισυλλογή θα περιέλθω...!!!
Επί διημέρου δεν πρόκειται να σου εναντιωθώ σε τίποτα...προσωρινή παύση!!!![]()
![]()
Τρεχαγύρευε vs Αερινός 1-0 !
Καλοσωρίζω το alter-ego σου...μ'αρέσει!!!![]()
soul
Κι εμένα....Αν και είμαι πάντα ο ίδιος...
quote:
Εαρινός: "Καλοσωρίζω το alter-ego σου...μ'αρέσει!!!"
Κι εμένα....Αν και είμαι πάντα ο ίδιος...
δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου Ευάγγελε..
Μου φθάνει η δηλωσή σου , ότι παραδέχεσαι ότι η αλήθεια αποτελεί το σύνολο των μερικών αληθειών του καθενός...που σημαίνει ότι ...πως ότι πιστεύει ο καθένας -πεποιθήσεις-αντιλήψεις - θέσεις κλπ-δεν αποτελεί το όλον της αληθείας!
Αυτή είναι δήλωση που δεσμεύει τα λεγομενά σου , ένθεν!!!
soul
*
quote:
Φίλοι europaioi 2 , αναρωτιέμαι πολλές φορές , αν έχετε συνειδητοποιήσει ή όχι λόγω του ακαταλογίστου των πράξεών σας , το τι ζημιά κάνετε στην θρησκεία σας με αυτήν την ακατάσχετη και διανθισμένη με smilies μπουρδολογία των απαντήσεών σας . Αυτό όμως που οφείλω να σας αναγνωρίσω , ειδικότερα στον europaio original , είναι το ότι δικαιώνει επάξια τον τίτλο του διασκεδαστή του forum που του απενεμήθη .*
Είσαι άδικος με κάποιον...έχει κατοχυρώσει εκείνος δικαίωμα με τις πάμπολες ασυναρτησίες που έχει και ακόμα ακάθεκτος καταθέτει..
Έσο προσεκτικότερος..!
soul