ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/11/2009, 18:35:17
quote:

...Ακούω καμπάνες, ή μου φαινεται; Πάλι με δοξάζεις καλέ μου
Αερινέ;

Να μην σου φαίνεται καθόλου...σωστά ακούς!!!

soul

13/11/2009, 10:50:14
quote:

Για τον Εαρινό ήταν η μπηχτή, φίλη ar_ia, όχι για τον αγαπητό europaios2....Αλλά,τώρα, περί εκπροσώπου, τι θα πεις;
Εκπρόσωπος, ποιών και με τι ικανότητες και ιδιότητα ο φίλος Εαρινός;

Ικανότης=0... τείνουσα να προσλάβει αρνητικό πρόσημο!!!

Ιδιότητα...εξερευνητής άγριων θηλαστικών και ερπετών!!!

Αερινός για Αερινός...όνομα και πράμα..

soul

13/11/2009, 14:00:26
Τι έγινε, φίλτατε Εαρινέ; Αποφάσισες να κάνουμε διάλογο, ή μου φαίνεται;
Η ικανότης, πάντα υπάρχει, αλλά πρέπει να βρεθεί στην κατάλληλη στιγμή και θέση,για να αποτελέσει την ένδειξη και οδηγία..
Ένδειξη υπόστασης του ατόμου,είναι η ικανότης,πράγμα που έρχεται, όταν αυτός είναι ήρεμος και σιωπηλός στην ψυχή του....
13/11/2009, 14:34:21
quote:

Ένδειξη υπόστασης του ατόμου,είναι η ικανότης,πράγμα που έρχεται, όταν αυτός είναι ήρεμος και σιωπηλός στην ψυχή του....

Τα συμπεράσματα δικά σας , αγαπητοί συνδίκτυοι...απο μένα , ουδέν σχόλιο!!!

soul

13/11/2009, 15:38:36
Μα γιατι μας το χαλάς πάνω που σε ειχαμε συνηθίσει για αποκλειστικό
σχολιαστή μου...
13/11/2009, 16:06:35
quote:

Μα γιατι μας το χαλάς πάνω που σε ειχαμε συνηθίσει για αποκλειστικό
σχολιαστή μου...

Ευάγγελε , διάβασα σε άλλο άρθρο την απαντησή σου και προσωπικά θα κάνω ανακωχή και σε βαθειά περισυλλογή θα περιέλθω...!!!

Επί διημέρου δεν πρόκειται να σου εναντιωθώ σε τίποτα...προσωρινή παύση!!!

Τρεχαγύρευε vs Αερινός 1-0 !

Καλοσωρίζω το alter-ego σου...μ'αρέσει!!!

soul

13/11/2009, 18:34:43
Εαρινός: "Καλοσωρίζω το alter-ego σου...μ'αρέσει!!!"
Κι εμένα....Αν και είμαι πάντα ο ίδιος...

13/11/2009, 23:00:04
quote:

Εαρινός: "Καλοσωρίζω το alter-ego σου...μ'αρέσει!!!"
Κι εμένα....Αν και είμαι πάντα ο ίδιος...

δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου Ευάγγελε..

Μου φθάνει η δηλωσή σου , ότι παραδέχεσαι ότι η αλήθεια αποτελεί το σύνολο των μερικών αληθειών του καθενός...που σημαίνει ότι ...πως ότι πιστεύει ο καθένας -πεποιθήσεις-αντιλήψεις - θέσεις κλπ-δεν αποτελεί το όλον της αληθείας!

Αυτή είναι δήλωση που δεσμεύει τα λεγομενά σου , ένθεν!!!

soul

13/11/2009, 23:19:07
Φίλοι europaioi 2 , αναρωτιέμαι πολλές φορές , αν έχετε συνειδητοποιήσει ή όχι λόγω του ακαταλογίστου των πράξεών σας , το τι ζημιά κάνετε στην θρησκεία σας με αυτήν την ακατάσχετη και διανθισμένη με smilies μπουρδολογία των απαντήσεών σας . Αυτό όμως που οφείλω να σας αναγνωρίσω , ειδικότερα στον europaio original , είναι το ότι δικαιώνει επάξια τον τίτλο του διασκεδαστή του forum που του απενεμήθη .

*

14/11/2009, 23:47:07
quote:

Φίλοι europaioi 2 , αναρωτιέμαι πολλές φορές , αν έχετε συνειδητοποιήσει ή όχι λόγω του ακαταλογίστου των πράξεών σας , το τι ζημιά κάνετε στην θρησκεία σας με αυτήν την ακατάσχετη και διανθισμένη με smilies μπουρδολογία των απαντήσεών σας . Αυτό όμως που οφείλω να σας αναγνωρίσω , ειδικότερα στον europaio original , είναι το ότι δικαιώνει επάξια τον τίτλο του διασκεδαστή του forum που του απενεμήθη .

*

Είσαι άδικος με κάποιον...έχει κατοχυρώσει εκείνος δικαίωμα με τις πάμπολες ασυναρτησίες που έχει και ακόμα ακάθεκτος καταθέτει..

Έσο προσεκτικότερος..!

soul