ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αναποδα Μηνυματα / Reverse Speech - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αναποδα Μηνυματα / Reverse Speech - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

madmax31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
madmaxΜέλος
08/06/2004, 18:27:26
χεχεχε ZARKOS...

Μολις το δοκιμασα, το soundforge5.0 παιζει reverse, τωρα πχ για ανθρωπινη φωνη παιρνεις ενα μικροφωνο, ηχογραφεις και αρχιζεις να ψαχνεσαι ελευθερα....

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

08/06/2004, 20:24:23
Οι ανάποδες λέξεις στα τραγούδια των ροκάδων από ότι ξέρω είναι σατανικές ή έχουν υβριστικό περιέχόμενο! Από εκεί και πέρα θα μπορούσε να είναι και ένας κώδικας ομιλίας για κάποιους όπως τα κορακίστικα!
Φιλικά Νότης Σκορπιός!

GuessWhoΜέλος
08/06/2004, 21:36:31
ΦΙΛΕ MADMAX ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ METALLICA KAI BLACK SABBATH ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΕΚ!

ΥΓ:ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΧΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COOL EDIT 2.0 PRO Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΟΣΗ.ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.ΕΙΝΑΙ SHAREWARE ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ CRCKS ΓΙΝΕΤΑΙ FULL!

madmaxΜέλος
08/06/2004, 22:45:15
Metallica:
for whom the bell tolls (ρεφραιν)
blackened (στο σημειο "apposition, contradiction, premonition.... κτλ)
am i evil (ρεφραιν)
enter sandman (ρεφραιν)

τωρα απο black sabbath δε θυμαμαι καλα...

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

ΨΥΧΗΜέλος
09/06/2004, 13:18:22
quote:

χεχεχε ZARKOS...

Μολις το δοκιμασα, το soundforge5.0 παιζει reverse, τωρα πχ για ανθρωπινη φωνη παιρνεις ενα μικροφωνο, ηχογραφεις και αρχιζεις να ψαχνεσαι ελευθερα....

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ( ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ )

ΤΙ ΜΕΣΟ ?

ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ?

soundforge5.0 ( ΤΡΩΕΓΕΤΕ )? ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ? ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ?

ΕΓΡΑΨΕΣ πχ για ανθρωπινη φωνη παιρνεις ενα μικροφωνο, ηχογραφεις και αρχιζεις να ψαχνεσαι ελευθερα....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ? ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ? ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΑ ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ? ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ( Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ )

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ( ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

09/06/2004, 14:00:22
Madmax,οι Judas Priest είχαν όντως κατηγορηθεί για σατανικούς στίχους και αν θυμάμαι καλά το επίμαχο τραγούδι ήταν το Better by you better than me το οποίο ήταν διασκευή και όχι δικό τους.Αν θυμάμαι,επίσης,καλά η κατηγορία ήταν ότι σε κάποιο αφανές σημείο του τραγουδιού ο Ηalford έλεγε ένα στίχο που προέτρεπε τον ακροατή να σκοτώσει κάποιον.

Το συγκρότημα,όμως,απέδειξε στο δικαστήριο ότι η κατηγορία ήταν κούφια και ότι ο καθένας μπορούσε να ακούσει ό,τι ήθελε ανάλογα με το τί περίμενε να ακούσει.Απέδειξαν ότι μέσω της υποβολής του μυαλού και της αντίστοιχης προδιάθεσης μπορείς ΚΑΛΛΙΣΤΑ να συμπεράνεις ότι ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ που υποτίθεται πως ακουγόταν ο επίμαχος στίχος ακουγόταν κάτι άλλο,πχ. "έχω ένα κίτρινο λεμόνι" ή "έχω ένα ωραίο σπίτι" κτλ.Ειδικά στα ροκ κομμάτια όπου η παραμόρφωση του ήχου είναι τεράστια μπορείς να ακούσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ,μπορείς να φανταστείς χίλιεςδυο φανταστικές φράσεις.Ο Charles Manson για παράδειγμα,ο ψυχωτικός δολοφόνος,είχε ισχυριστεί ότι άκουσε στο White Album των Beatles αντίστοιχες φράσεις που τον ώθησαν στο έγκλημα.Δεν μπορούμε,όμως,να κατηγορούμε τα συγκροτήματα επειδή ο άλλος είναι ψυχάκι και έχει παραισθήσεις.

Θέλω να πω λοιπόν ότι όλα αυτά είναι ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ και δεν υπάρχει τίποτα το απόκρυφο πίσω από τις φράσεις.Από την άλλη,βέβαια,συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ πως όταν λέμε ψέματα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις πάνω μας που αποκαλύπτουν την πραγματική αλήθεια.Η στάση του σώματος,η κινησιολογία,οι μορφασμοί,η διαστολή της κόρης του ματιού,ίσως ακόμα και το ελαφρύ άνοιγμα των ρουθουνιών και,γενικά,όλο το body language
φανερώνει αυτό που κρύβουν οι άτιμες οι λέξεις.

Συμφωνώ,επίσης,ότι στις διαφημίσεις(και όχι μόνο) περνιούνται εικόνες με φοβερή ταχύτητα ώστε να μην τις προλαβαίνει το μάτι,προλαβαίνονται όμως από το υποσυνείδητο δημιουργώντας μία ανεπαίσθητη έλξη και επιθυμία για το προβαλλόμενο προιόν.

Άντε να έρθουν οι Priest να μας αρρωστήσουν.Δέκα μέρες έμειναν για το Ολοκαύτωμα.

09/06/2004, 18:27:49
Ειδικά στα ροκ κομμάτια όπου η παραμόρφωση του ήχου είναι τεράστια μπορείς να ακούσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ,μπορείς να φανταστείς χίλιεςδυο φανταστικές φράσεις

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ kost.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΑΤΑΝΙΚΗ" ΡΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ (!!!!) ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ..
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ SAVIOUR MACHINE ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

SEE YOU IN ROCKWAVE

Y.Γ. ΤΟ ΗΟLLOW MAN ΤΩΝ ICED EARTH ΣΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΓΜΕΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ "THE GUM IS IN KARMA". ΔΗΛ Η ΤΣΙΧΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΜΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
madmaxΜέλος
10/06/2004, 00:04:10
Καλησπερα παιδια...

ΨΥΧΗ: Το προγραμμα "ηχοσφυρηλατημα" (soundforge) ειναι της εταιριας sonic foundry (www.sonicfoundry.com), μπορεις να το βρεις σε πολλα καταστηματα ειδων Η/Υ (ειτε αυθεντικο ειτε...σσσστ..και οι τοιχοι εχουν αυτια) και στις πολλες επιλογες που εχει, οταν για παραδειγμα εισαγεις mp3 να το επεξεργαστεις, επιλεγεις και μαρκαρεις την περιοχη του κομματιου που θες και κανεις οτι θες με αυτο.μια απο τις επιλογες που εχει ειναι και το reverse play. Τωρα με το θεμα του μικροφωνου, ανοιγεις το προγραμμα sound recorder που εχουν σχεδον ολοι οσοι εχουν windows και συνδεοντας το μικροφωνο ηχογραφεις οτι θες (ομιλια, ρεψιμο κτλ)... και το επεξεργαζεσαι ως ανω.

KOST: ειχα δει σχετικα με τη δικη σε ενα αφιερωμα παλιοτερα που χε η ΕΤ2 με την επιρροη του heavy metal κτλ

Gretel: Απο ολους σας (και sorry που φαινεται να το λεω μονο σε εσενα, αλλα το τονιζω: αφορα ολους) ακουω σχετικα με αναποδα μηνυματα σε χεβιμεταλαδικα τραγουδια κτλ αλλα κανεις δε παρουσιαζει αποψη σχετικα με τα υπολοιπα που αναφερω στο πρωτο post... επισκεφθειτε το site, κατεβαστε κανα download (ειναι πολυ μικρα) και πειτε μου γνωμες....

Ghost κανα νεοτερο απο το μπεμπη;;;

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

WhitefoXΝέο Μέλος
10/06/2004, 11:58:52
Rockwave Rulezzzzzz!!! Αχ, γμτ, μην μου το θυμιζετε γιατί τρελαίνομαι!! CU there!!! Αλήθεια, ίσως ακούγεται αδύνατο, αλλά λέει να συναντηθούμε? Να κανονίσουμε ένα συγκεκριμένο σημείο!

Τέλως πάντων, συγνώμη που ξέφυγα απο το θέμα. Δεν ξέρω αν το πιστεύω. Συνεχίζω να έχω σοβαρές αμφιβολίες, και στηρίζονται στις ίδιες απορίες με του sparverius. Πάντως, το ότι δημιουργούν αυτά τα μηνύματα για να χτυπήσουν το υποσυνείδητο είναι τρομερά ανυσηχητικό. Το είχα σκεφτεί, αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να σκεφτώ κάποια λύση, με την έννοια του τι πρέπει να κάνει κανείς για να αντισταθεί στα μηνύματα που μεταδίδονται... Any ideas?

I embrace my desire
to swing on the spiral
Of our divinity
and still be a human...
[...]Ride the spiral to the end and may just go where noones been
Spiral out! Keep going!
Spiral out! Keep going!

ΨΥΧΗΜέλος
10/06/2004, 12:53:57
quote:

Καλησπερα παιδια...

ΨΥΧΗ: Το προγραμμα "ηχοσφυρηλατημα" (soundforge) ειναι της εταιριας sonic foundry (www.sonicfoundry.com), μπορεις να το βρεις σε πολλα καταστηματα ειδων Η/Υ (ειτε αυθεντικο ειτε...σσσστ..και οι τοιχοι εχουν αυτια) και στις πολλες επιλογες που εχει, οταν για παραδειγμα εισαγεις mp3 να το επεξεργαστεις, επιλεγεις και μαρκαρεις την περιοχη του κομματιου που θες και κανεις οτι θες με αυτο.μια απο τις επιλογες που εχει ειναι και το reverse play. Τωρα με το θεμα του μικροφωνου, ανοιγεις το προγραμμα sound recorder που εχουν σχεδον ολοι οσοι εχουν windows και συνδεοντας το μικροφωνο ηχογραφεις οτι θες (ομιλια, ρεψιμο κτλ)... και το επεξεργαζεσαι ως ανω.

KOST: ειχα δει σχετικα με τη δικη σε ενα αφιερωμα παλιοτερα που χε η ΕΤ2 με την επιρροη του heavy metal κτλ

Gretel: Απο ολους σας (και sorry που φαινεται να το λεω μονο σε εσενα, αλλα το τονιζω: αφορα ολους) ακουω σχετικα με αναποδα μηνυματα σε χεβιμεταλαδικα τραγουδια κτλ αλλα κανεις δε παρουσιαζει αποψη σχετικα με τα υπολοιπα που αναφερω στο πρωτο post... επισκεφθειτε το site, κατεβαστε κανα download (ειναι πολυ μικρα) και πειτε μου γνωμες....

Ghost κανα νεοτερο απο το μπεμπη;;;

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Υ.Γ.ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΗΕΒΥ ΤΟ ΡΙΞΑΜΕ
ΣΤΗ DISCO ΚΑΙ SLOW ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ?

scullyΜέλος
10/06/2004, 13:51:06
Δεν έχει νόημα να βάζουμε κομμάτια metal από την ανάποδη για να ακούσουμε σατανιστικά (και όχι μόνο) μηνύματα...αρκεί να βάλουμε το cd να παίζει...

Τέλος πάντων, με το θέμα των μηνυμάτων στα τραγούδια έχουμε πήξει...
Εδώ το θέμα μας παροτρείνει να μιλήσουμε για μηνύματα στην ίδια μας την φωνή...πολύ πιο ενδιαφέρον...

"Το 23 για τους ιλλουμινάτους...!"