- ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

"4400 άνθρωποι χάθηκαν μυστηριωδώς. Σημασία δεν έχει μόνο πού έχουν πάει αλλά κυρίως τι έχουν απογίνει…
Μία από τις πρώτες σε τηλεθέαση σειρές μυστηρίου της Αμερικής! Μέχρι το τέλος του περασμένου αιώνα, χιλιάδες άνθρωποι θεωρούνταν εξαφανισμένοι. Εντελώς ξαφνικά 4400 αγνοούμενοι επιστρέφουν ταυτόχρονα, στη ίδια κατάσταση που βρίσκονταν την ημέρα που εξαφανίστηκαν.
Ανήμπορη να εξηγήσει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό το μεταφυσικό συμβάν για τον κόσμο μας, η κυβέρνηση ερευνά την υπόθεση των 4400 συνδέοντας όλα τα στοιχεία μεταξύ τους ώστε να μάθει πού είχαν πάει αυτοί οι άνθρωποι και για ποιο λόγο έχουν επιστρέψει. Σύντομα θα γίνει αντιληπτό ότι η παρουσία τους θα αλλάξει το ανθρώπινο είδος με τρόπους που κανείς δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει"..
Αν δεν την έχετε δει χάνετε… ![]()
![]()

Ο πρώτος κύκλος έχει 5 «αναγνωριστικά» επεισόδια και οι υπόλοιποι 3ης από 13 επεισόδια.
Τον τέταρτο κύκλο τον βλέπω τώρα οπότε δεν μπορώ να πω ακόμα..![]()
Δες το trailer από τον πρώτο κύκλο.
The 4400 trailer

Dollhouse, Bones και για εφηβους Skins...ΤΟ ΣΚΙΝΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ>ΤΟ BONES EINAI KATI SΑΝ SCI?
ΕLO «αναγνωριστικά»ΔΛΔ?
ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΠΧ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΟΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ολα τα επεισόδια καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Friday_the_13th_%28TV_series%29
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Friday_the_13th:_The_Series_episodes

Fastlane!
Και ενα σχετικο με το φορουμ, πολυ καλο το First Wave, με προφητειες του νοστραδαμου.

SPACE 1999
Την θυμάστε…

Μια από τις αγαπημένες μου παλιές σειρές.
Βέβαια δεν γνωρίζω αν την έβλεπα τώρα τι εντυπώσεις θα είχα…

Ελα ομως που εκει κρυβεται η μαγεια αυτων των παλιων σειρων.Στην απλοτητα που φερει μεσα της και την ουσια !!! Κατι που τεινουμε να ξεχασουμε...την ουσια των πραγματων και των εννοιων...

DALEK !!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 27/07/2010 23:45:54
quote:
Αν και δεν εχει σχεση με παραξενα φαινομενα, εντουτοις ηταν η αγαπημενη μου σειρα, με μια μονο σεζον, λογω budget.Fastlane!
Και ενα σχετικο με το φορουμ, πολυ καλο το First Wave, με προφητειες του νοστραδαμου.
FASTLANE ΛΙΓΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?...ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟ THIRD WAVE(ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΜΑ)
quote:
Να σας θυμίσω μια πολύ παλιά σειρά επιστημονικής φαντασίας…SPACE 1999
Την θυμάστε…
![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΗ ?ΕΙΔΑ 3,4 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ
quote:
HEROES ,4400,X-FILES,HERCULE POIROT (με τον David Sachet)
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Edited by - kapodistria on 27/07/2010 23:45:54
ΣΕΒΑΣ ΚΑΙ ΕΝ-ΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ(ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ)
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕΡΛΟΚ ΚΑ ...ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΙΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ(Η ΟΠΤΙΚΗ,ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ)