ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΟΥ ΡΕ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΟΥ ΡΕ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

alfa-omega30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/11/2005, 20:05:43
quote:

Μπορούμε ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι να οργανώσουμε φιλανθρωπίες.
Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα μπορούμε εμείς,σε συνεννόηση μεταξύ μας,
να κάνουμε πράγματα.
Επισκέψεις σε ορφανοτροφεία,γηροκομεία,έρανο(από 10 ευρώ ο ένας να βάλουμε,μαζεύουμε αρκετά για τουλάχιστον ΜΙΑ φτωχή οικογένεια).
Το πιο σημαντικό όμως είναι να βοηθήσουμε κανένα παιδάκι,
ανεξαρτήτως εθνικότητος,θρησκεύματος,χρώματος κλπ.
Η πρωτοβουλία μπορεί να ανήκει σε μας,αλλά δε θα υπάρξει ούτε διαφήμηση, ούτε τίποτα.
Ψήνεστε ??

Προχώρα ακολουθούμε .

Αν μείνουμε τα δυό μας μην λυγίσεις .
Μίλησε η ψυχή σου και εγώ σε ακολουθώ

08/11/2005, 13:55:45
quote:
(από 10 ευρώ ο ένας να βάλουμε,μαζεύουμε αρκετά για τουλάχιστον ΜΙΑ φτωχή οικογένεια).

Υπάρχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ φτωχές οικογένειες από τις ΛΙΓΕΣ πλούσιες.
Επομένως μόνον οι ΛΙΓΕΣ μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά.
Και οι ΛΙΓΕΣ μπορούν να δώσουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από 10€.
Αν είστε πλούσιοι, δώστε!
Αν δεν είστε, τότε φροντίστε για την δικαιότερη κατανομή του εισοδήματος.
Με ποιόν τρόπο;
χεχε... ΞΕΒΟΛΕΜΑ!
quote:
Το πιο σημαντικό όμως είναι να βοηθήσουμε κανένα παιδάκι
Ακόμα πιο σημαντικό, θα ήταν να μάθουμε στους μπαμπάδες να μην κάνουν παιδιά που δεν μπορούν να μεγαλώσουν...

Κάποιος πρέπει να γίνει "κακός" για να υπάρξει διάλογος.

08/11/2005, 15:43:26
Καλησπέρα.
Συμφωνώ με την ΄Οστριά μας, ιδαίτερα με τους Αίολο και ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ.
Μαζί σας σε κάθε κίνηση αγάπης καλωσύνης τιμιότητας βοηθείας στοργής κι ενδιαφέροντος.
Πιστέψτε με.
ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ. Μην σταματήσεις να ευαισθητοποιείσαι και να ευαισθητοποιείς στο όνομα της ΑΓΑΠΗΣ. ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ...

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

08/11/2005, 16:16:56
Πολύ καλή η πρόταση και εγώ μέσα είμαι .Επιτρέψτε μου να προτείνω κάτι .
Όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου γινόταν ο πόλεμος στο Ιράκ η γυναίκα σε εκείνη την περίοδο της ζωής της (εγκυμοσύνη )είναι ιδιαίτερα ευάλωτη φανταστείτε να δείχνει κάθε μέρα η τηλεόραση εικόνες με νεκρά παιδιά και εγώ να γέρνω μια νέα ζωή ΣΕ ΑΥΤΟΝ τον κόσμο.
Έδειξε λοιπόν μια μέρα στης βραδινές ειδήσεις στην ΝΕΤ που εκφωνούσε η Μαρία Χουκλη ένα παιδάκι στο νοσοκομείο 12 χρονών ήταν Ο ΑΛΙ
Ο οποίος καθώς κοιμόταν στο σπίτι του με τους δυο γονείς του και το μικρότερο αδερφό του ΄έπεσε μια βόμβα από αεροπλάνο ήταν 12 η ώρα το βράδυ
Σκοτώθηκαν οι γονείς και ο μικρός αδερφός και ο Αλί έχασε τα δύο του χέρια και είχε σοβαρά εγκαύματα.
Στο νοσοκομείο συμπαραστεκόταν στο παιδί που έκλαιγε μια θεία από τότε δεν έχει περάσει σας ορκίζομαι μια μέρα που να μην τον σκεφτώ κάθε βράδυ που φιλώ τα παιδία μου φιλώ και τον Αλί έχω βάλει σκοπό στην ζωή μου κάποια μέρα να τον βρω .
Υπάρχουν γιατροί στην Ελλάδα που κάνανε στα παιδιά από τον πόλεμο του Ιράκ αφιλοκερδώς εγχειρήσεις πρόσθετων μελών.
Η σκέψη μου είναι να μπορέσω να βρω τον Αλί και να τον βοηθήσω όπως μπορώ περισσότερο μια καλή περίπτωση θα ήταν να μπορέσει να κάνει μια τέτοια εγχείρηση.
Τα μόνα στοιχεία που έχω για αυτόν είναι από το δελτίο ειδήσεων το ρεπορτάζ είχε κάνει κάποιος άνδρας ήταν σε μία πόλη στα νότια δεν συγκράτησα το όνομά της αλλά ήταν ένα σημαντικό λιμάνι που αναφερόταν εκείνες τις μέρες το οποίο μάλιστα αντιμετώπιζε και κάποια προβλήματα με το νερό .Επίσης ήταν προς το τέλος του πολέμου.
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με οιονδήποτε τρόπο θα ήταν υπέροχο .
Ευχαριστώ.

08/11/2005, 16:34:32
quote:

quote:
Να του προτείνεις λοιπόν τώρα που έρχονται και Χριστούγεννα να πατε να περάσετε την παραμονή σε ένα γηροκομείο όπου υπάρχουν άνθρωποι ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ.

Παρατηρώντας τη δυστυχία την αρρώστια τον πόνο και το θάνατο δεν αρκεί αν δεν κάνουμε κάτι γι'αυτό.

Εδώ θα σου αντιτάξω καλή μου gretel, ότι με το να περάσω κάποιες ώρες σ' ένα γηροκομείο, δεν οφελώ κανέναν.
Προσφέρω μια περιστασιακή ευχαρίστηση σε κάποιους και όλον τον υπόλοιπο χρόνο κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου; Αυτό είναι όλο;
Οφελώ, όταν εξαλείψω τις αιτίες που τα προκαλούν όλα αυτά.
Κι αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δύσκολο!
Κσεβόλεμα δηλαδή...

Και όποιος μπορεί να προτείνει τρόπους γι' αυτό, είναι κι αυτός φωτισμένος.
Οταν θυσιαστεί γι' αυτό, τι είναι;

Edited by - Αίολος on 04/11/2005 14:13:23

Αγαπητέ μου ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ίσα ίσα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Για όλα υπάρχει χρόνος και τρόπος (που λέει και μια ψυχή).

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
08/11/2005, 17:35:25
Μα τι γηροκομεία και φτωχά παιδάκια και τα λοιπά λέμε?

για να φτάσεις εκεί, και ίσως κάποτε αργότερα στα παιδάκια που πεθαίνουν απ' την πείνα, πρέπει ΚΑΤΑΡΧΗΝ να ξεκινάς λέγοντας καλημέρα στον περιπτερά σου με χαμόγελο! Το κάνουμε αυτό? λέμε ευχαριστώ στον ταμία της τράπεζας που μας εξυπηρετεί? κοιτάμε να μην πετάμε τα χαρτιά από τις σοκολάτες στον δρόμο? μαγειρεύουμε όσο χρειάζεται για να φάμε και όχι για λόχο? θα σκύψουμε να χαϊδέψουμε το αδέσποτο στον δρόμο αντί να το κλοτσήσουμε?

ποιον κοροϊδεύουμε?

για να εσωτεριστεί κανείς σε ένα τέτοιο τόπικ πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά... και μη μου πείτε πως είναι αυτονόητα αυτά... γιατί δεν είναι καθόλου...

δεν μπορεί το μεγαλύτερο μας ελάττωμα να είναι η καλοσύνη και η εντιμότητα και να έχουμε το θράσσος να το λέμε δημόσια!

ας ξεκινήσουμε καλύτερα φτύνοντας ο καθένας το πρόσωπο του στον καθρέφτη

Galadriel

bitch and bites

08/11/2005, 18:34:11
Καλα όλα αυτά που λές αγαπητη galadriel δεν θα διαφωνήσω αλλά η ταπεινή μου γνώμη είναι πως είναι καλά για αρχή μόνον δεν είναι αρκετά ....Ο Αλί είναι τόσο σημαντικός, τόσο πολύτιμος ...

08/11/2005, 18:50:48
Ποιος θα βοηθήσει τον όποιο Αλί αγαπητή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ όταν δεν μπορεί ούτε ένα καλημέρα με χαμόγελο να πει?

ή μήπως φανταζόμαστε ότι όταν, σε μία κρίση φιλανθρωπίας και υπευθύνοτητας, δίνουμε ένα χέρι βοήθειας περιστασιακά
ξεμπερδεύουμε? και μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι?

κάθε αρχή και δύσκολη λένε... ο κόσμος αλλάζει από μας τους ίδιους πρώτα... ας φτάσουμε στο σημείο αντί του να φτύνουμε
το είδωλο μας στον καθρέφτη να του χαμογελάμε και ναι, αυτό πιθανά να είναι αρκετό

Galadriel

bitch and bites

08/11/2005, 19:18:47
quote:

Καλησπέρα.
Συμφωνώ με την ΄Οστριά μας, ιδαίτερα με τους Αίολο και ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ.
Μαζί σας σε κάθε κίνηση αγάπης καλωσύνης τιμιότητας βοηθείας στοργής κι ενδιαφέροντος.
Πιστέψτε με.
ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ. Μην σταματήσεις να ευαισθητοποιείσαι και να ευαισθητοποιείς στο όνομα της ΑΓΑΠΗΣ. ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ...

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

Κάποια στιγμή :

Θα μιλάνε όλλοι με την ψυχή ξέρεις γιατί

Την απάντηση θα την έχω έτοιμη στο ανθολόγιο που :

Ανήκει στην αγάπη .

Ρίξε μια ματιά αν δεν σου κάνει κόπο ,θα δεις που θα με :

Ξαναθυμηθείς .

Δεν το κάνω για να σε ταλαιπωρήσω ούτε για να σε εντυπωσιάσω , το γνωρίζεις αυτό .

Σε περιμένω μην αργείς .

Η ψυχή μου στα πόδια σου ,σε φιλώ με αγάπη στο μέτωπο .

angiΜέλος
09/11/2005, 00:20:00
quote:

Μα τι γηροκομεία και φτωχά παιδάκια και τα λοιπά λέμε?

για να φτάσεις εκεί, και ίσως κάποτε αργότερα στα παιδάκια που πεθαίνουν απ' την πείνα, πρέπει ΚΑΤΑΡΧΗΝ να ξεκινάς λέγοντας καλημέρα στον περιπτερά σου με χαμόγελο! Το κάνουμε αυτό? λέμε ευχαριστώ στον ταμία της τράπεζας που μας εξυπηρετεί? κοιτάμε να μην πετάμε τα χαρτιά από τις σοκολάτες στον δρόμο? μαγειρεύουμε όσο χρειάζεται για να φάμε και όχι για λόχο? θα σκύψουμε να χαϊδέψουμε το αδέσποτο στον δρόμο αντί να το κλοτσήσουμε?

ποιον κοροϊδεύουμε?

Ειναι οτι πιο αληθινο και γνησιο εχω διαβασει
εδω μεσα!!!
Και πιστεψε με το εφαρμοζω καθημερινα!!
Ξερω πολυ καλα τι σημαινει να αντιμετωπιζεις
τον συνανθρωπο σου με χαμογελο και καλη
διαθεση.
Τα αποτελεσματα (αντιδρασεις), δεν ειναι
παντα αναλογες, αλλα, δεν εχει σημασια.
Καθε ανθρωπος εχει τα προβληματα του...
(ετσι σκεφτομαι εγω, τουλαχιστον)

Ειναι οτι πιο αληθινο εχω ακουσει

για να εσωτεριστεί κανείς σε ένα τέτοιο τόπικ πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά... και μη μου πείτε πως είναι αυτονόητα αυτά... γιατί δεν είναι καθόλου...

δεν μπορεί το μεγαλύτερο μας ελάττωμα να είναι η καλοσύνη και η εντιμότητα και να έχουμε το θράσσος να το λέμε δημόσια!

ας ξεκινήσουμε καλύτερα φτύνοντας ο καθένας το πρόσωπο του στον καθρέφτη

Galadriel

bitch and bites

Edited by - angi on 09/11/2005 00:26:35

angiΜέλος
09/11/2005, 00:31:29
Προφανως εχω παλι προβλημα με το κομπιουτερ..
Η απαντηση μου ειναι αυτη:

quote:
Ειναι οτι πιο αληθινο και γνησιο εχω διαβασει
εδω μεσα!!!
Και πιστεψε με το εφαρμοζω καθημερινα!!
Ξερω πολυ καλα τι σημαινει να αντιμετωπιζεις
τον συνανθρωπο σου με χαμογελο και καλη
διαθεση.
Τα αποτελεσματα (αντιδρασεις), δεν ειναι
παντα αναλογες, αλλα, δεν εχει σημασια.
Καθε ανθρωπος εχει τα προβληματα του...
(ετσι σκεφτομαι εγω, τουλαχιστον)

09/11/2005, 17:39:52
quote:

Ποιος θα βοηθήσει τον όποιο Αλί αγαπητή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ όταν δεν μπορεί ούτε ένα καλημέρα με χαμόγελο να πει?

ας βοηθήσει λοιπόν αυτός που λέει την καλημέρα με χαμόγελο , εγώ μπορώ και το κάνω, χαμογελώ ακόμα και σε αυτόυς πού ξέρω ότι δεν θα ανταπωδώσουν ,να δείς πόσο αμήχανα νιώθουν! Μου πήρε χρόνο βέβαια να φτάσω εδώ.

quote:

ή μήπως φανταζόμαστε ότι όταν, σε μία κρίση φιλανθρωπίας και υπευθύνοτητας, δίνουμε ένα χέρι βοήθειας περιστασιακά
ξεμπερδεύουμε? και μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι?

Δεν θεωρώ ότι βοηθάς κάποιον επειδή σε έπιασε κρίση φιλανθρωπίας ή υπευθυνότητας, ούτε για να νιώσεις καλύτερα αλίμονο και δεν χρειάζεται καν να ξεμπερδέψω από κάτι τέτοιο.
Εαν μπορούμε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να δούμε και λίγο παραπέρα έχει καλός αν μπορούμε να κάνουμε και κάτι καλό για αυτό το παραπέρα έχει ακόμα καλύτερα, τόσο απλά για εμένα.
Είναι σημαντικό, κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη , να εκλάβουμε το κοινό καλό ως απαραίτητη προϋπόθεση για το προσωπικό μας καλό.

quote:

κάθε αρχή και δύσκολη λένε... ο κόσμος αλλάζει από μας τους ίδιους πρώτα... ας φτάσουμε στο σημείο αντί του να φτύνουμε
το είδωλο μας στον καθρέφτη να του χαμογελάμε και ναι, αυτό πιθανά να είναι αρκετό
Galadriel

Σύμφωνη κάθε αρχή και δύσκολή και ο κόσμος αλλάζει πρώτα από το έσω μας μόνο που εγώ θεωρώ πιο σημαντικό το χαμόγελο του Αλί από το δικό μου άλλωστε το δικό του δεν είναι αυτό που θα μου χαρίσει το δικό μου?
Θεωρώ αυτά τα δυο αλληλένδετα δεν γίνεται να σηκωθώ το πρωί και να χαμογελώ στον εαυτό μου και έξω από την πόρτα μου να πεθαίνουν παιδιά
Και πόσο μάλλον να θεωρώ αυτό το χαμόγελο αρκετό !
Με συγχωρείς αλλά ανάμεσα στα δυο προτιμώ να φτύνω τον εαυτό μου και να έχω κάνει κάτι για τον Αλί είναι πιο σημαντικός αυτός.

fantomas3004Μέλος
09/11/2005, 17:58:33
quote:
Είναι σημαντικό, κατά την ταπεινή μου πάντα γνώμη , να εκλάβουμε το κοινό καλό ως απαραίτητη προϋπόθεση για το προσωπικό μας καλό.

Μπά, μάλλον το αντίθετο βλέπουμε να γίνεται, το κοινό κακό είναι κατα την γνώμη μας το προσωπικό μας καλό.
09/11/2005, 21:08:28
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.
ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΤΡΥΦΕΡΑ.

Α.Ρ

10/11/2005, 12:54:34
Βρε παιδιά, μήπως το λαμόγιο την έκανε λαμόγιο κι εμείς καθόμαστε κι "εσωτεριζόμαστε" σαν ζζντούπ;
10/11/2005, 18:06:04
Μπορεί που είναι και εξαφανίστηκε. Τον θέλουμε εδώ και τώρα Αίολέ μου. Εδώ και τώρα. Μας άφησε μόνους... Μόνες...

10/11/2005, 19:54:30
quote:

Μπορεί που είναι και εξαφανίστηκε. Τον θέλουμε εδώ και τώρα Αίολέ μου. Εδώ και τώρα. Μας άφησε μόνους... Μόνες...

Αντε καλά θα προσπαθήσω να τον αντικαταστήσω, όσο θα λείπει.

Μτράω ενστάσεις .

Τι ούτε μία , καλό αυτό.
Συνεχείζουμε δίχως lamogio, έτσι και αλιώς ,
ΌΠου νάναι έρχεται .

Λοιπόν τι λέγαμε , ποιο ήνατνε το θέμα μας .

Α ναι να εσωτεριστούμε .
Συνεχείστε πάω στο μέρος και έρχομαι .

10/11/2005, 22:29:11
quote:
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.

...εκεί που πρέπει?
...εκεί που οφείλουμε?

δηλαδή πρέπει να δείχνουμε/χαρίζουμε την αγάπη μας, τον σεβασμό μας, την στοργή και την τρυφερότητα μας?

οφείλουμε να το κάνουμε?

πρέπει και οφείλουμε μόνο σε συγκεκριμένα άτομα?

μήπως μόνο σε αυτούς που μας τα χαρίζουν πρώτοι ή μόνο σε αυτούς που μας τα ανταποδίδουν?

ωραίο αλισβερίσι είναι αυτό... δώσε για να πάρεις και αφού πήρα θα σου δώσω...

Η Αγάπη, Η Στοργή, Η Τρυφερότητα, Ο Σεβασμός είναι αξίες, αισθήματα και "αγαθά" που όλοι είμαστε ικανοί να δώσουμε... όσο για να πάρουμε... ας τα δώσουμε πρώτα χωρίς να το μετανιώσουμε αργότερα και θα πάρουμε κάτι... έστω κι αν είναι ηθική ικανοποίηση...

άντε και Καλό σας Ξημέρωμα...

.
.
.
@rwen the grandaughter of Galadriel...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

Edited by - Mantis on 10/11/2005 22:33:31

11/11/2005, 18:23:03
΄Οποιος έχει περίσσευμα ψυχής αγαπητή μου δίνει.
Αν δεν έχει λιμνάζει στα τετριμμένα.

αγνοώνΜέλος
11/11/2005, 18:53:50
Καλησπέρα σας.
Έριξα μια ιδέα,έλειψα κάποιες ημέρες από το φόρουμ
και τώρα που επιστρέφω, βλέπω ότι ασχοληθήκατε μ'αυτή (την ιδέα).
Πρέπει να σας πω ότι εγώ το βλέπω πιο απλά,
δηλαδή δεν κάθομαι να το φιλοσοφήσω.
Ίσως να φάνηκε κοινότυπο το ότι είπα
"΄...τώρα που έρχονται Χριστούγεννα...",
κατά την τακτική των καναλιών,των πολιτικών,των αθλητών
κλπ,κλπ,που χαρίζουν "στοργή" και "αγάπη" κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών.
Από εκεί άλλωστε πιάστηκε και η galadriel και είπε κάτι με το οποίο συμφωνώ απόλυτα,
ότι δηλαδή πρέπει πρώτα να φτύνουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη
και μετά να ασχοληθούμε με όλα τα άλλα.
Αγαπητή galadriel,να είσαι σίγουρη ότι εγώ αυτό το κάνω επί καθημερινής βάσεως.
Όμως,δεν εννούσα αυτό όταν μίλησα για φιλανθρωπία.
Ορμώμενος ΚΥΡΙΩΣ από τη σοκαριστική φωτό που μας παρέθεσε το lamogio,
σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε ως ΟΜΑΔΑ και χωρίς ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ,να μαζεύουμε
ένα ποσό κάθε μήνα και με την κατάλληλη πληροφόρηση που τυχόν θα έχει ο καθένας από μας,
να το διαθέτουμε κάπου όπου θα είναι ΧΡΗΣΙΜΟ στην κυριολεξία.
Για να είμαστε και εντελώς σίγουροι ότι τα λεφτά πάνε εκεί που πρέπει
θα μπορούμε να κάνουμε κι έναν έλεγχο (ένα τηλεφώνημα,μία ερώτηση κλπ)
αν και πιστεύω ότι
αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε να χαρίσουμε έστω και μία ημέρα
διαφορετική σε κάποιον που τη χρειάζεται,
τότε φαινόμενα του να μην εμπιστευόμαστε το που πάει η φιλανθρωπία μας,
δε θα έπρεπε να υπάρχουν.
Αγαπητοί φίλοι -και φίλες- νομίζω ότι 10 ευρώ το μήνα,δε σημαίνουν τίποτα απολύτως για κανέναν από μας,
φανταστείτε όμως τι μπορεί να σημαίνουν 200-300ευρώ για τον διπλανό μας.
Η πρότασή μου ισχύει κι αν θέλετε,ας ψάξουμε να βρούμε έναν τρόπο να το οργανώσουμε.