- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
γαραντζώτης γιάννης
Υπάρχει κάποιος που θεωρεί σωστή την συμπεριφορά της αμαλίας?πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
Έλα ρε φίλε, τι θέλεις να σου πει η κοπέλα, αφού την έχεις ταράξει στις μπαρούφες...
Εσύ και ο Σωκράτης, οι νόμοι των ανθρώπων, κλείνεις τον δρόμο στην πλάνη, η αλήθεια έχει σκλάβους, λακέδες της εξουσίας, κλπ κλπ
Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου? Χε...καμε ρε φίλε για την Ν.Α., δε ΄πα να κουρεύονται κι αυτοί.
quote:Δηλαδή όποιος θεωρεί σωστή την συμπεριφορά της Αμαλίας, είναι λακές της εξουσίας;
Υπάρχει κάποιος που θεωρεί σωστή την συμπεριφορά της αμαλίας?
Εγώ την θεωρώ σωστή και την επικροτώ!
Πες μου βρε σκια της ΝΑ, είμαι λακές της εξουσίας;

Έχει σχεση το σάιτ του esoterica με την οργάνωση Νέα Ακρόπολη;
quote:
Διάβασα από 30 μέχρι τέλος και μου φύγε ο τάκος, τι γίνεται εκεί ρε παιδιά.Συγχωράτε με άλλα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ξεκάθαρα, είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Έριξα ένα πρόχειρο μάτι και σε άλλα φόρουμ, μου βγήκαν τα μάτια έξω.Νομίζω ότι θέλω μια μέρα συμπίεση αποσυμπίεση.
Μυρμιδώνα,
εγω διαβασα πολύ λιγοτερο, περιπου 3 σελιδες και όχι σε αλλα φορουμ εκτος απ' το esoterica
μπορείς μήπως να μου πεις γιατι λες "είναι επικίνδυνα πράγματα";
μόνο πριν κανα 2 χρονια που μπηκα στο θεμα "Νέα Ακρόπολη" ειδα ενα καραεθνικιστακι να βρίζει και τότε τρελαθηκα και εκανα πολύ καιρο να ξαναμπω γενικα΄ στο esoterica
quote:
Διαβασα πολύ λίγο αλλά θα ηθελα να κανω μια ερωτησηΈχει σχεση το σάιτ του esoterica με την οργάνωση Νέα Ακρόπολη;
Αν είχε σχέσεις με τη Νέα ακρόπολη,θα την υπερασπίζονταν υπερβολικά,φάνηκε κάτι τέτοιο πουθενά; Σίγουρα έχουν σχέσεις για διαφημιστικούς λόγους,αυτό είναι ολοφάνερο!
Δεν ξέρω πολλά για την Νέα ακρόπολη και δυστυχώς μόνο με την λογική μου μπορώ να συμβάλω στο θέμα μας.
Edited by - Μυρμιδόνας on 15/02/2012 20:04:23
την υπερασπιζόνταν θερμά αλλά απ' όσο θυμαμαι ελεγε και πολυ ασχημα πραγματα απευθυνομενος δε θυμαμαι σε ποιους αλλά ελεγε "...ηρθε το τέλος σας υπανθρωποι..." και "μπασταρδοι" και αλλά που μερικα΄τ' ακους απο χρυσαυγίτες
τελοσπαντων, αναρωτιώμουν γιατί είπες συγκεκριμένα τη φράση "επικίνδυνα πραγματα"
αλλά φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος ν' απαντήσεις.
quote:εγω διαβασα πολύ λιγοτερο, περιπου 3 σελιδες και όχι σε αλλα φορουμ εκτος απ' το esoterica
μπορείς μήπως να μου πεις γιατι λες "είναι επικίνδυνα πράγματα";μόνο πριν κανα 2 χρονια που μπηκα στο θεμα "Νέα Ακρόπολη" ειδα ενα καραεθνικιστακι να βρίζει και τότε τρελαθηκα και εκανα πολύ καιρο να ξαναμπω γενικα΄ στο esoterica
Ο γαρατζώτης γιάννης και ο pantelis1 περιγράφουν ότι η Νέα ακρόπολη δεν είναι αυτό που φαίνεται,επίσης στα άλλα φόρουμ και σε διάφορα σαιτ έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που τους δείχνει να χαιρετούν χιτλερικά!
Εγώ είμαι υπέρ του στρατού ιδεολογικά, αλλά δεν είμαι υπέρ αυτών που προσπαθούν να τον εφαρμόσουν για λάθος λόγους στη κοινωνία μας.Με ενδιαφέρει γιατί έχω ενθουσιαστεί με τον εσωτερισμό και το ψάχνω.ο φίλος μου δεν μου είπε κάτι σε σχέση με αυτά και μου προκαλεί μεγάλη απορία.
Name: Sani
Subject: Forum Notify
Sender: *************@frl.auth.gr (Οι αστερίσκοι δεν αναλογούν σε ισάριθμα γράμματα)
Ερώτηση:
Έλαβε κανείς σας το ίδιο email μήπως;
Εγώ επικοινώνησα τηλεφωνικά με το ιδιοκτήτη αυτού του email και μου είπε είτε ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι η μόνη σχέση που έχει με το ESOTERICA είναι μόνο μια συμφωνία που είχε για ένα διαφημιστικό banner. Δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός το έστειλε θελημένα σε μένα, πράγμα που θα αποδειχθεί με την περίπτωση που υπάρχουν και άλλοι που λάβανε το συγκεκριμένο mail.
Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να ρωτήσω όμως επειδή έχω μια μικρή θεωρία για το λόγο που θα μπορούσε να μου σταλεί θελημένα, ρωτάω και εσάς.
Εύχομαι πραγματικά να έγινε τυφλά... γιατί αλλοιώς έχουμε δουλειά.
Να ξεκαθαρίσω, σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εστάλει από τους δημιουργούς του ESOTERICA και αυτό που λέω είναι απόλυτο.
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
Edited by - Telxinas on 16/05/2004 18:40:36
Τι πιστεύεις αλήθεια ότι έχει γίνει; Βρε Telxinas μήπως τελικά έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε με την ουσία; (αναφέρομαι και στον εαυτό μου). Μήπως υπερβάλουμε; Καλά και ωραία όλα αυτά τα... "τεχνικά" αλλά στο τέλος τι κερδίζουμε; Σκέψου ότι ασχολούμαι με το Internet από την εποχή των Gopher, Archie και Veronica (αν σου λένε κάτι οι όροι). Τώρα, αρχίζω και βλέπω την πραγματικότητα.
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα, απλούς προβληματισμούς θέτω.
till next time..
--Je^3--
Μέχρι στιγμής και με δεδομένο δεν έχει απαντήσει κανείς, άρα δεν το έλαβε κανένας, σημαίνει ότι αυτή τη φορά το worm δεν εστάλει σε μένα όπως συνηθίζεται, δηλαδή αυτόματα προς χίλιάδες email accounts και μεταξύ αυτών και στο δικό μου, αλλά ήρθε μόνο σε μένα.
Λογικό είναι να θέλω να μάθω γιατί να μου σταλεί μόνο εμένα. Εννοείται και ότι δεν είναι θέμα φόβου ή οτιδήποτε άλλο, γνωρίζω από αυτά και δεν την πατάω. Γιατί όμως κάποιος να με έχει "στόχο";
Αν θέλει ας μπει και ο Admin να σου πει τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο αποστολέας. Είπα, έχω μια θεωρία και δεν γράφω "Α Α Α Hackers θέλουν να χτυπήσουν τον υπολογιστή μου".
Έχω λόγο.
Με προσβάλλεις που με υποτιμάς Jejeje
Δεν είναι κακό που ψάχνεις να βρεις τι συμβαίνει. Απλά ανέφερα αν αξίζει να ασχολούμαστε (βάζω και τον εαυτό μου) με τόση μανία με αυτά.
Πάντως να ξέρεις πως είμαι στη διάθεσή σου να σε βοηθήσω όποτε το χρειαστείς. Αντίστοιχα αν χρειαστώ κάποια συμβουλή δεν θα διστάσω να σε ρωτήσω.
ΥΓ: Μέχρι τη στιγμή που σου έγραψα το μήνυμα αυτό είδα ότι υπήρχαν περίπου 26 αναγνώσεις. Οπότε καλό θα ήταν να περιμένεις λιγάκι ακόμα για κάποια απάντηση.
Φιλικά
--Je^3--
Και φυσικά, ναι θα περιμένω για απαντήσεις, μακάρι αν ακούσω ότι και άλλα μέλη το λάβανε αυτό, οπότε με βγάζει από την διαδικασία να σκεφτώ ότι έκανα κάτι κακό σε κάποιον και ότι ήθελε να "εκδικηθεί"(?) αφού τον έκανα "εχθρό" μου. Ο οποιοσδήποτε θα απορούσε με τον ίδιο τρόπο.
Τέλος, όταν έχω απορία σχετική με το αντικείμενο σου, θα είναι χαζό να το ψάχνω μόνος μου αντί να ρωτήσω εσένα. Είπαμε... ο καθένας στο πόστο του ![]()
quote:
... η μόνη σχέση που έχει με το ESOTERICA είναι μόνο μια συμφωνία που είχε για ένα διαφημιστικό banner.Αν θέλει ας μπει και ο Admin να σου πει τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο αποστολέας.
Αγαπητέ Telxinas, πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με τον άνθρωπο που αναφέρεσαι. Ούτε για κάποιο Διαφημιστικό Banner. Με τη συγκεκριμένη διεύθυνση e-mail δεν γνωρίζω να έχουμε επικοινωνήσει. Όπως βλέπω όμως ανήκει στον Τομέα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(και πιθανώς και σε Μέλος/η των Forums μας).
Θα ήθελες να με διαφωτίσεις παραπάνω; Σε παρακαλώ μέσω e-mail καθώς δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση οποιονδήποτε προσωπικών στοιχείων στα Forums, έστω και εμμέσως.
Το Θέμα πάντως παραπέμπει στη δράση κάποιου Ιού, πιθανότατα Σκώληκα.
Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για να σταλεί μόνον σε σένα όπως συμπεραίνεις και όχι και σε άλλα Μέλη των Forums.
Για να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα:
Ο συγκεκριμένος Ιός μπορεί να έχει χτυπήσει τον υπολογιστή κάποιου Μέλους που για κάποιον δικό του λόγο έχει κρατήσει τη δική σου διεύθυνση καθώς και τη διεύθυνση του φερόμενου ως αποστολέα στο βιβλίο διευθύνσεών του. Ίσως από επικοινωνία που είχε με σένα αλλά και με τον άλλον άνθρωπο στο παρελθόν, ξεχωριστά και εξαιτίας λόγων που είναι το πιθανότερο να μην γνωρίζεις.
Το Σκουλήκι "Κατασκεύασε" λοιπόν το e-mail που έλαβες χρησιμοποιώντας τα στοιχεία τα δικά σου και του άλλου ανθρώπου στα πεδία του παραλήπτη και του αποστολέα μαζί με τα άλλα στοιχεία που περιείχε το μήνυμα που "κλήρωσε" από την mini βάση δεδομένων του με φράσεις που χρησιμοποιεί για να συνθέσει μηνύματα. Φυσικά επισύναψε και τον εαυτό του και σου τον έστειλε...
Υποθέτω πως το αντι-ιικό σου πρόγραμμα ταυτοποίησε όντως το Σκουλήκι γι'αυτό και συμπεριλαμβάνεις τη λέξη Worm στον τίτλο του Θέματος αυτού(;;). Απάντησε σε αυτό εάν θέλεις για να σιγουρευτούμε όσοι διαβάζουμε το Θέμα.
Από τον ίδιο υπολογιστή πιθανώς να έφυγαν και άλλα e-mail μολυσμένα με το Σκουλήκι προς Μέλη του ESOTERICA, αλλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι είτε δεν έχουν δεί το συγκεκριμένο Θέμα που άνοιξες είτε μετά την ανίχνευση του Σκουληκιού από τα δικά τους προγράμματα δεν έδωσαν καν σημασία στη διεύθυνση του φερόμενου ως αποστολέα, που μπορεί να ήσουν κι εσύ σε κάποια από αυτά, μετά τους διάφορους ανασυνδυασμούς των Διευθύνσεων που έκανε το "Ζωύφιο" αυτό στα e-mails που έστειλε.
Θα σε συμβούλευα να μην ανησυχείς χωρίς ιδιαίτερο λόγο πάντως. Η εποχή που ζούμε βιώνει μία ολοέανα και αυξανόμενη μάστιγα από Ιούς, Σκουλήκια, Spam-mails, πάσης φύσεως τυφλές επιθέσεις κ.ο.κ. που καθιστούν την περίπτωση να σε έχει βάλει στο μάτι κάποιος εξαιρετικά απίθανη. Άλλωστε εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα σου έκανε επίθεση με άλλον τρόπο, πιο εκλεπτυσμένο.
Αυτό που πρέπει να κάνεις(και να κάνουμε όλοι μας δηλαδή) είναι να προστατεύεις συνεχώς τον Υπολογιστή σου χρησιμοποιώντας - με σειρά προτεραιότητας - Antivirus(πάντα ενημερωμένο), Firewall, Spyware removers(& keylogger, browser hacking removers), anti-spam προγράμματα και Λογική χωρίς ανώφελο(και επικίνδυνο...) Πανικό.
Ειλικρινά σου μιλάω, εάν πίστευα ότι όλα τα χιλιάδες e-mails με Ιούς που έχω λάβει έως τώρα και που φέρονται να έχουν σταλεί από Μέλη των Forums έχουν σταλεί επίτηδες, ή θα είχα τρελλαθεί ή θα έπρεπε να είχαμε μειώσει τον αριθμό των Μελών των Forums σε κάποιες δεκάδες! ![]()
![]()
Ο Jejeje, πάντα καλοπροαίρετος, δεν νομίζω πως ήθελε να σε υποτιμήσει με κάποιον τρόπο πάντως. Μάλλον εκφέρει μία γενικότερη άποψη περισσότερο, πιθανώς προϊόν των διαφόρων ευτράπελων που ακούει και βλέπει καθημερινά.
(Εάν θέλεις πάντως στείλε μου e-mail με περισσότερες πληροφορίες σχετικά στην περίπτωση που πραγματικά πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό...)
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Το συγκεκριμένο worm τώρα:
http://www.viruslist.com/eng/viruslist.html?id=789296
Κοιτώντας τα χαρακτηριστικά του εύκολα μπορείς να συμπεράνεις ότι αυτό το worm, έχοντας το στον υπολογιστή του ο αποστολέας σαν ένα αρχείο που δεν εκτελέστηκε από τον ίδιο, έφτιαξε το συγκεκριμένο email κάνοντας το(το worm) attached. Δηλαδή, αν το email ερχόταν αυτόματα, τότε θα είχε δεδομένα σαν και αυτά που σου δείχνει η παραπάνω διεύθυνση.
Επιπλέον, δεν είχα ποτέ επαφή με το συγκεκριμένο email του ατόμου αυτού.
Όσον αφορά τον μεταξοσκώληκα Jejeje, εννοείται ότι αστειευόμουν.
Διάβασε το PM
Ο γυμνοσάλιαγκας σας.
quote:
Ο Jejeje, πάντα καλοπροαίρετος, δεν νομίζω πως ήθελε να σε υποτιμήσει με κάποιον τρόπο πάντως. Μάλλον εκφέρει μία γενικότερη άποψη περισσότερο, πιθανώς προϊόν των διαφόρων ευτράπελων που ακούει και βλέπει καθημερινά.
Σε ευχαριστώ αγαπητέ Admin. Ακριβώς αυτό ήθελα να γράψω!!
--Je^3--
γράφεις:
"Δηλαδή, αν το email ερχόταν αυτόματα, τότε θα είχε δεδομένα σαν και αυτά που σου δείχνει η παραπάνω διεύθυνση."
Πρόκειται λοιπόν για μία ποικιλία του Σκουληκιού "Bagle"...
Σου παραθέτω παρακάτω δύο άλλες σελίδες με πληροφορίες για διάφορες ποικιλίες του σκουληκιού αυτού που μπορούν να αποστέλουν e-mails που περιέχουν το Subject που αναφέρεις:
Μερικές φορές ακόμη και τα αντι-ιικά αναφέρουν λάθος την Ποικιλία, ακόμη και αν ανιχνεύουν το ίδιο το Σκουλήκι.
Μία σύγχυση λοιπόν ανάμεσα στις Bagle.A και Bagle.AA(ή άλλης...) είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται για κάποια, ας το πούμε παρακινδυνευμένα, συμπεράσματα...
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Μήπως θέλεις να σου το κάνω forward να καταλάβεις τί εννοώ;
Το email που πήρα δεν έχει Message, έχει διαφορετικό Subject από αυτό που συνηθίζεται από τις 2 εκδόσεις και επιπλέον... ακόμα δεν φαίνεται κανείς άλλος να το έχει λάβει.
Κοίτα και το PM που σου έστειλα για μερικές πληροφορίες.