- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
koul16:επειδη ειμαι και χαλια ψυχολογικα γιατι τσακωθηκα με εναν δηθεν φιλο μου και απο τοτε εχουν γινει ολα μπαχαλο.
Γεια σου koul16
Συμφωνώ με όσα σου έγραψε ο Dying_Incubus
Σχετικά με το φίλο σου, εγώ θα σε συμβούλευα να αφήσεις λίγο το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Αν συνεχίζεις να θες να είσαστε φίλοι άφησε λίγο χρόνο να περάσει και μετά μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε και ίσως να τα βρείτε ξανά.
Μη σε τρομάζει αν πιστεύεις ότι τα πράγματα πάνε στραβά αυτήν την περίοδο. Έτσι είναι η ζωή, κάποτε μας πηγαίνουν όλα όπως θέλουμε και άλλες φορές νιώθουμε σα να μας κυνηγάνε οι κακοτοπιές. Αν όμως δεν υπήρχαν αυτές οι εναλλαγές, πιθανότατα να μην μπορούσαμε να απολαύσουμε τη ζωή με τις εκπλήξεις και τις δυσκολίες που μας επιφυλάσσει.
Όλοι - μα όλοι - έχουμε περάσει από αυτό που περνάς εσύ τώρα. Όλοι έχουμε μαλώσει με φίλους, όλοι έχουμε νιώσει άσχημα κάποιες περιόδους, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. ![]()

Το εκανα μονο και μονο για να την κανω να τρομαξει,η περιεργεια εφαγε την γατα,λενε,αλλα εκινη την εφαγε ο φοβος της.
Εχω δει τετοιου ειδους περιστατικα,αλλα και παλι νομιζω πως τα προκαλει η τρομαρα μας.
Αν μπορωνα κανω μια πορτα να τριξει επειδη διαβαζα καποιο βιβλιο,ειμαι σιγουρη πως το προκαλεσε ο φοβος μου.
Δεν ειμαι υπερ του πνευματισμου,ακομη κι αν υπαρχει,και ειναι μερος του συμπαντος δεν μπορω να το αποδεχτω,πολυ απλα διοτι,δεν ειμαστε και τοσο πνευματικα οντα.
ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ.
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Εχω αναφερθει και παλια για τις λεγομενες σκεπτομορφες,που δεν ειναι τιποτε αλλο παρα τα συναισθηματα μαςφοβος.θυμος,αγαπη,καλοσυνητα οποια περνουν μορφη και μας συντροφευουν στην ζωη μας,απο οτι συντροφευουμε εμεις τον εαυτο μας.
Αν λοιπον φοβασαι,θα ακους και θα βλεπεις δρακους,θα αρρωσταινεις και σωματικα και ψυχολογικα,και γενικα ολα θα σου πανε μερεντα στην ζωη σου.
Οι φωνες,και οτι αλλο περιεργο αντιλαμβανομαστε,εχει να κανει απολυτα με τον εσωτερικο μας κοσμο,και την εντονη τροφη που δινουμε στο"εγω"μας.
Μην ξεχναμε πως ολα ειναι ενεργεια,μεταλλασονται κα δεν εξαφανιζονται,αλλα το αντοθετο.
Η ενεργεια δεν εχει αρχη και τελος,αλλα εχει εξελλιξη.
Μπορουν ακομη να γινουν και παραμορφωσεις χρονου,εστω και για ασημαντο λογο,ακομη και υλικες παραμορφωσεις,μεσα απο τον εσωτερικο μας κοσμο,θετικες η αρνητικες,τις οποιες μας τις παρεχει το συμπαν,εχοντας κι εμεις αυτο που λεγεται ελευθερη βουληση,
Τοσο ελευθερη,που νομιζει κανεις πως γινονται εν αγνοια μας.
Το καλεσμα των πνευματων λοιπον,κατα την αποψη μου,δεν ειναι τιποτε αλλο παρα καλλεσμα του κατωτερου,η ανωτερου εαυτου μας.
Το μονο που πρεπει να κανουμε,ειναι να αποδεχτουμε τον καλο μας εαυτο,και τον κακο να τον πεταξουμε στα σκουπιδια
και εγω αρχισα να πιστευω οτι τπτ δεν ειναι αληθινο ολα ειναι μια φαντασια ακομα και ο χριστος.λατρεουμε κατι το οποιο δεν υπαρχει
ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας ,στην φαντασια μας.αρχιζω και καταλαβαινω τν εννοια της ζωης και το απολαμβανω.ποτε δεν υπαρχει κατι το οποιο να εμπιστευεσαι παρα μονο τον εαυτο σου.αυτο μονο να πιστευουμε και να φοβομαστε μερικες φορες
exo enan filo pou kalese ena pneuma k apo tote sinexos m leei oti tn akolouthoun 3 skies ... fobame pl mipos pathi tpt mporei kns n boithisi???????
την εμπειρια θελω να δω...ασχετοσ εαν με τρομαξει
Ευχαριστώ

<<Όχι, δεν θα πάψω, θα είμαι ο εαυτός μου και όχι κάποιος άλλος>>
Καλή και ώριμη σκέψη στη συνέχεια και σε θέματα που αναφέρονται και στο "Προτάσεις για καλύτερο esoterica"
Για να γινόμαστε καλύτεροι
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Εύγε νέα μου! Άξια Άξια!!
Αν και η ψηφοφορία λογικά πρέπει να ήταν στημένη, διότι δεν εξηγείται αλλιώς το πώς ήρθα τρίτος………exexexe ![]()
![]()
Την επόμενη φορά θα σου κάνω δώρο ένα μαρκαδοράκι! ![]()

Θερμά συγχαρητήρια και από μένα στη φίλη Cat!!!
Εύχομαι σε όλους να είστε πάντα τόσο δημιουργικοί και με πολλή πολλή έμπνευση!!!!
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ καλέ μου μη στεναχωριέσαι!!! Εσύ έχεις δημιουργήσει προσωπικό λογότυπο για κάθε έναν από μας!!!Αλήθεια,θα ακολουθήσει συνέχεια??
Σας χαιρετώ όλους!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Ε, και για να μην δυσαρεστήσουν τους φίλους τους, τον Εχέμβροτο και την Αγγελική Σκοτινήστρια, τους έδωσαν τις άλλες δύο θέσεις... μμμ...
Παρόλα αυτά, μπράβο catούλα μου! και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες! Χάρηκα που πήρα μέρος και χαιρετίζω τέτοιες πρωτοβουλίες των Διαχειριστών που φέρνουν τα μέλη πιο κοντά και esoterica!
Καλή συνέχεια!

Κόκκινη κάρτα στον ananasss!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ ananasss, ένα θα σου πω:
Μία ιδέα για άλλου τύπου Διαγωνισμό γεννήθηκε μετά το μήνυμά σου! Διαγωνισμός Χιούμορ.
Προσωπικά, αν και δεν βαθμολογώ στους Διαγωνισμούς(δεν το έκανα και στον πρόσφατο
), σου δίνω ήδη - άτυπα - ένα βραβείο!
Στην περίπτωση βέβαια ενός τέτοιου Διαγωνισμού, εξαιρετικά δύσκολου να υλοποιηθεί το παραδέχομαι, έρχεσαι αντιμέτωπος με το "βαρύ πυροβολικό" που λέγεται thoth, καθώς και με άλλα "βαριά χαρτιά" των Forums (από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω...)!
Καλό το μήνυμά σου πάντως, το ξαναλέω και ευθέως - αν και με πλήγωσες!![]()
![]()
![]()
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Ακούς εκεί, catινιές και στο esotericat!
Με τον thoth ΔΕΝ παίζω... ![]()