ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η απάτη των χριστιανικών κειμηλίων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η απάτη των χριστιανικών κειμηλίων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

hunter139 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
hunter1Μέλος
23/05/2011, 21:50:40
με λιγα λογια να ανακαλυψει το θεικο στοιχειο μεσα του...

κατ εικονα κ ....

d.k

23/05/2011, 22:26:40
Να γνωρίσει το "μέσα του" και να μην ενδίδει -αφού πρωτίστως αναγνωρίσει- σε αιτήματα που απαιτούν την ικανοποίησή τους μολονότι αντιβαίνουν της αξιοπρέπειάς του και της ψυχικής αλλα και σωματικής του υγείας ως οντότητα φίλη μου...
Το παιδάκι εντός μας -αν το ορίσουμε ως τέτοιο- πάντα θέτει αιτήματα που απαιτούν άμεση ικανοποίηση και μείς όμως μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτήν την εσωτερική φωνή του μονίμως επιθυμούντος παιδιού -εσωτερικού παιδιού μας- και να του υπενθυμίσουμε ότι αυτά περνούν μέσα απο τις δικές μας τελικές αποφάσεις -για το 'αν' και το 'πότε'- και είναι το σημείο που ορίζει -κατα την άποψή μου- την ενηλικίωση...
Ενηλικίωση και όχι οτιδήποτε Θεϊκό κατα την άποψή μου πάντα!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
hunter1Μέλος
24/05/2011, 22:05:53
μια απορια τοτε...γιατι μπορουμε να χρησιμοπιησουμε στη φαση που ειμαστε τωρα μονο το 3% κ πολυ λεω του εγκεφαλου μας?

d.k

25/05/2011, 15:59:38
Ψηλός

quote:
Όσο οι Χριστιανοί "εφάρμοσαν κατά γράμμα" το νόημα των παραπομπών που παράθεσε ο αγαπητός Sesostris, και "δεν κατάλαβαν" τη συμβολική τους έννοια, άλλο τόσο και ο αγαπητός μας Σπύρος Ζαγοραίος έφαγε τη γη ολόκληρη να αναζητά την αγαπημένη του και, ο Πουλόπουλος ήπιε σε μια βραδιά το φεγγάρι ολόκληρο και μέθυσε.

Όπως πάντα, έχεις δίκαιο.

Δεν εφήρμοσαν κατά γράμμα τις εντολές του φανταστικού αρχηγού τους, αλλά κατανόησαν την αλληγορία αυτών των "θεϊκών" εντολών.

Τώρα αν βρέθηκαν κάποιοι ιδιοτελείς χριστιανοί και κατέσφαξαν κάθε τι το αντίθετο με τις... αλληγορίες, επιβάλλοντας την εβραϊκή λαίλαπα σαν επίσημη θρησκεία, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι, αγνοί χριστιανοί, πρεσβευτές της αγάπης του "γιαχβέ και υιός" πρέπει να χρεωθούν αυτά τα έκτροπα.

Συμφωνώ απόλυτα με το ψηλό.
Έχω όμως μια απορία, το οικοδόμημα της βίας δεν είναι αμαρτωλό;
Δεν είναι ξένο και έξω απ' τη χριστιανική "διδασκαλία";

quote:
Είναι λυπηρό να βλέπεις άτομα που προκειμένου να οδηγήσουν τα συμπεράσματα προς το συμφέρουν τους, δεν διστάζουν να βιάσουν τη λογική και γίνουν δέσμιοι της υποκρισίας.

Βρε ψηλέ πότε θα καταλάβει ότι όταν σε πιάνει ο οίστρος, εκτίθεσαι;

Μη μιλάς για βιασμό της λογικής βρε.... Απογοητεύεις τους αναγνώστες σου.
Τους κάνεις και αναρωτιούνται...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

25/05/2011, 17:14:04
quote:

Ψηλός

quote:
Όσο οι Χριστιανοί "εφάρμοσαν κατά γράμμα" το νόημα των παραπομπών που παράθεσε ο αγαπητός Sesostris, και "δεν κατάλαβαν" τη συμβολική τους έννοια, άλλο τόσο και ο αγαπητός μας Σπύρος Ζαγοραίος έφαγε τη γη ολόκληρη να αναζητά την αγαπημένη του και, ο Πουλόπουλος ήπιε σε μια βραδιά το φεγγάρι ολόκληρο και μέθυσε.

Όπως πάντα, έχεις δίκαιο.

Δεν εφήρμοσαν κατά γράμμα τις εντολές του φανταστικού αρχηγού τους, αλλά κατανόησαν την αλληγορία αυτών των "θεϊκών" εντολών.

Τώρα αν βρέθηκαν κάποιοι ιδιοτελείς χριστιανοί και κατέσφαξαν κάθε τι το αντίθετο με τις... αλληγορίες, επιβάλλοντας την εβραϊκή λαίλαπα σαν επίσημη θρησκεία, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι, αγνοί χριστιανοί, πρεσβευτές της αγάπης του "γιαχβέ και υιός" πρέπει να χρεωθούν αυτά τα έκτροπα.

Συμφωνώ απόλυτα με το ψηλό.
Έχω όμως μια απορία, το οικοδόμημα της βίας δεν είναι αμαρτωλό;
Δεν είναι ξένο και έξω απ' τη χριστιανική "διδασκαλία";

quote:
Είναι λυπηρό να βλέπεις άτομα που προκειμένου να οδηγήσουν τα συμπεράσματα προς το συμφέρουν τους, δεν διστάζουν να βιάσουν τη λογική και γίνουν δέσμιοι της υποκρισίας.

Βρε ψηλέ πότε θα καταλάβει ότι όταν σε πιάνει ο οίστρος, εκτίθεσαι;

Μη μιλάς για βιασμό της λογικής βρε.... Απογοητεύεις τους αναγνώστες σου.
Τους κάνεις και αναρωτιούνται...

γιαπετ

Αγαπητέ Γιάννη,
άργησες αλλά μίλησες. Μόνο που δεν είπες τίποτα.
Περιμένουμε όλοι με χαρά να σε ακούσουμε να πεις κάτι.

Μη βιάζεσαι, τέικ γιορ τάιμ.

26/05/2011, 00:09:33
Τι δεν κατάλαβες ψηλέ;;;;

Ευχαρίστως να στο αναλύσω σε χριστιανική διάλεκτο.....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

hunter1Μέλος
26/05/2011, 08:21:20
κ που ειναι το περιεργο...παλι καποιοι εκμεταλλευτηκαν καταστασεις κ ανθρωπους για να πετυχουν κατι αλλο..
τυχαιο οτι καθως διαβαζα τις αποψεις σας μου ηρθε στο μυαλο ο εμφυλιος οπου καποιοι εβαλαν ενα τσουρμο ξυπολυτους "εικοσιπενταριτες" να κυνηγουν τους υπολοιπους ξυπολυτους "ανταρτες"...κ ολα αυτα στο ονομα παλι καποιων ιδεων..

d.k

26/05/2011, 10:46:39
Αν μιλάς για τους “νέους μα τα πρησμένα πόδια πους τους έλεγαν αλήτες” ?
Τότε μιλάς για την “άνοιξη” κόντρα στο “σίδερο” και το “θειάφι”

Ανώφελος αγώνας λες ε?
Τι κερδήθηκε λες ε?
Μια και ακόμα κουβεντιάζουμε για θεούς, αφέντες και μπαμπούλας , σκιάχτρα?.
Όλο χασούρες είναι, λες, ο κόσμος?

Ένα βήμα μπρος
Δυο βήματα πίσω καλή μου.

hunter1Μέλος
26/05/2011, 12:03:10
οχι οχι με παρεηγησες...δεν υποτιμω τον αγωνα αυτων των ανθρωπων..

απλα το βλεπω απο μια αλλη σκοπια..δεν αμφισβητω με τιποτα τους ανταρτες κ το εργο τους..μη σου πω οτι ηταν ο μοναδικος αληθινος κουμουνισμος ...

απλως πιστευεις οτι ολοι οι διωκτες τους ηταν πολιτικοποιημενοι? ηξεραν τι εκαναν?΄

μιλαω για την δυναμη του συμφεροντος σε καθε μορφη..

d.k

09/05/2005, 10:31:04
(Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα...)

Μετά από 5 σελίδες αναγνώσματος και μετά από χάσιμο πολύτιμου χρόνου μπορώ να πω ότι κάποιοι θέλουν να ζυγίσουν το επίπεδο και την ευκολοπιστία των μελών του esoterica...

Για να δούμε που στηρίζω τα συμπεράσματά μου:

quote:
Το μέλος για το οποίο γίνεται αυτή η συζήτηση, είναι ένα παλιό και σοβαρό μέλος του χώρου...

Ας αναφερθεί με το nickname του ο κύριος Χ και άσε εμάς να κρίνουμε αν είναι σοβαρό μέλος... Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε προσωπική άποψη και κριτική ικανότητα αγαπητή μου δε νομίζεις

To "παλιό" είναι υποκειμενικό...
Το "σοβαρό μέλος" είναι και αυτό υποκειμενικό...
Ο κύριος Χ είναι κάτι το αόριστο...

Ετσι λοιπόν όλη αυτή η υπόθεση στηρίζεται σε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ...

Απιστος Θωμάς δεν είμαι ... δύσπιστη όμως ΝΑΙ!

-Δώστε μου ένα καλό λόγο να πιστέψω ότι αυτή η ιστορία είναι αληθινή και μετά το συζητάμε...

-Δώστε μου ένα καλό λόγο που το παλιό αυτό και σοβαρό όπως λέτε μέλος δε μας αναφέρει μόνο του το περιστατικό και βάζει εσάς...

Τι φοβάται

Ούτως η άλλως το nickname και γενικότερα το διαδίκτυο μας χαρίζουν την πολυπόθητη "ανωνυμία" που τόσο θέλουμε...

Αρα τι φοβάται

... και αν κάποιοι βρουν ανούσιο και ανυπόστατο αυτό μου το ποστ ε δεν πειράζει... τουλάχιστον αύξησα και γω τον αριθμό μηνυμάτων μου κατά ένα παραπάνω...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"

Edited by - Avallon on 09/05/2005 10:35:17

09/05/2005, 11:21:13
Όταν δεν γνωρίζεις κάτι σίγουρα, δεν υπάρχει ποτέ μία επιλογή αλλά τουλάχιστον δύο.
Επειδή τα θέματα δεν τα διαβάζουν μόνο αυτοί που τα άνοιξαν αλλά και όποιος τυχαίνει να μπει στο forum πρέπει αυτά που όλοι γράφουν να είναι προσεκτικά διατυπωμένα.
Πολλές φορές τα άτομα είναι μικρά σε ηλικία και η φαντασία τους τρέχει (δικαιολογημένα) και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει, όπως κανένας δεν ξέρει πως θα λάβουν κάτι, πως θα το μεταφράσουν στο μυαλό τους, αυτό που μπορεί ίσως να τους οδηγήσει σε κάποιο σωστό δρόμο είναι μία θετική χροιά.
Η αντιπαράθεση τέτοιου είδους (δεν το λέω υποτιμητικά)για τέτοια θέματα (ούτε αυτό είναι υποτιμητικό) είναι καλή μόνο πρόσωπο με πρόσωπο.
09/05/2005, 12:26:37

quote:

Με όλο τον σεβασμό... Σαν πολύ γρήγορα δεν ψόφησε ένα θέμα για "έναν άνθρωπο που δε μπορεί να βρει ηρεμία", εν μέσω θεωριών και ερωτήσεων;

μηπως συνεχιζεται αλλου? (υποθεση κανω, μην παρεξηγηθω, ε?)

παντως όπου και να συνεχιστει (αν συνεχιστει) θα πρεπει να παρατεθουν οπωσδηποτε οι γνωματευσεις των ψυχολογων που τον εξετασαν, τα X files του Χ.

.

.

εγω περιμενω τα συνοπτικα αποτελεσματα που βγηκαν απο την ερευνα των απαντησεων των μελων του φορουμ.

X files ειναι κι αυτα...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

tptΜέλος
10/05/2005, 08:45:38
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ AVALLON.AKΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΝΤΡΟΠΗ....ΦΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΛΑ.......ΧΙΧΙΧΙ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ
10/05/2005, 09:00:01
Αγαπητέ tpt νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πιο ευγενικοί με τους συντελεστές του τόπικ.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι που είδες την ξεφτίλα και που τη ντροπή...

10/05/2005, 17:20:49
quote:

Ας αναφερθεί με το nickname του ο κύριος Χ και άσε εμάς να κρίνουμε αν είναι σοβαρό μέλος... Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε προσωπική άποψη και κριτική ικανότητα αγαπητή μου δε νομίζεις

Ας γίνω λίγο συγκεκριμένη τότε... μην μας πάθεις και τίποτα από το γέλιο...

Ο κύριος Χ γράφει από το 2003 στο esoterica... εχεί συναντηθεί με αρκετά μέλη...

Τους τελευταιούς 2 μήνες δεν γράφει στο esoterica ή σε κάποιο ανάλογο site για προσωπικούς λόγους...

Τέλος, με όλες αυτές τις συνατήσεις που έχουν γίνει έχουμε χάσει την ανωνυμία που μας προσφέρει το διαδύκτιο... άρα η μόνη λύση είναι να παραμείνει "κύριος Χ"...

...έτσι για να σε βοηθήσω λίγο... κάποτε έγραφες σε ένα από τα θέματα που είχε ανοίξει...

quote:

-Δώστε μου ένα καλό λόγο να πιστέψω ότι αυτή η ιστορία είναι αληθινή και μετά το συζητάμε...

Δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να πείσω εσένα ή οποιοδήποτε άλλο για κάτι... δεν με ενδιαφέρει να σας πείσω για την ορθότητα του topic... είτε πιστεύεις αυτά που λέγονται είτε όχι, είναι τόσο απλό...

Όσο για το άν έχω κάποιους "κρυφούς και δόλιους σκοπούς" που εξυπηρετεί η δημιουργία αυτού του θέματος... τι να πω... εως τώρα έλεγα και λέω ξεκάθαρα ότι με εκφράζει και αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει... οπότε μάλλον για κάποιον άλλο με πέρασες... ίσως κάποιον που εσύ συναναστρέφεσαι...

quote:

Τι φοβάται

Ποιός σου είπε ότι φοβάται κάτι?

Θα σε παρακαλούσα να μην μας/με προκαλείς με αυτόν τον παιδαριώδες τρόπο... τον εαυτό σου και όλη την πορεία σου σε αυτόν τον χώρο υποβιβάζεις, αγαπητή μου Avallon...

.
.
.
Τhe She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

10/05/2005, 17:39:17
quote:

Με όλο τον σεβασμό... Σαν πολύ γρήγορα δεν ψόφησε ένα θέμα για "έναν άνθρωπο που δε μπορεί να βρει ηρεμία", εν μέσω θεωριών και ερωτήσεων;

Tο θέμα δεν "ψόφησε", δεν ξεφούσκωσε, δεν αφέθηκε στο έλεος του θεού...

Όλοι όσοι έχουν κάνει ερωτήσεις θα λάβουν απαντήσεις...

Όπως είχα γράψει ο κύριος Χ έφυγε για ένα ταξίδι δέκα ημερών στο εξωτερικό και αναγκάστηκε να μείνει περισσότερες μέρες... επιστρέφει την Πέμπτη (12/05) και θα απαντήσει σε όλους...

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

quote:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Δεν είδα κάποιον να σε αναγκάζει tpt, να διαβάσεις αυτό το topic... και επίσης δεν είδα να γίνεται κάπου λόγος για το άτομο σου... οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί η ύπαρξη του και θέλεις να "τελειώνεις" με αυτό...

Αν έχεις την ευγενή καλωσύνη μου απαντάς... για να μην μείνω με την απορία...

.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

10/05/2005, 17:45:18
quote:
...έτσι για να σε βοηθήσω λίγο... κάποτε έγραφες σε ένα από τα θέματα που είχε ανοίξει...

Kαλά μας δουλεύεις?

Βοήθεια το λες εσύ αυτό?

Βοήθεια (μετάς βίας) θα ήταν να μας έλεγες τουλάχιστον σε ποιό φόρουμ ήταν το τόπικ του, αλλά ούτε αυτό κάνεις...

Βοήθεια θα ήταν να μου έλεγες αν ο κύριος αυτός με γνωρίζει προσωπικά...

Μάλλον για multiple choice quiz μου φέρνει... (να σου θυμήσω ότι έχω συμμετάσχει σε δεκάδες τόπικ...)

quote:
Δεν βλέπω τον λόγο που πρέπει να πείσω εσένα ή οποιοδήποτε άλλο για κάτι... δεν με ενδιαφέρει να σας πείσω για την ορθότητα του topic... είτε πιστεύεις αυτά που λέγονται είτε όχι, είναι τόσο απλό...

Mωρέ απλό είναι δε λέω αλλά όταν έχεις ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα όπως αυτό που παρουσιάζετε εδώ θέλεις να ακούσεις όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις μπας και βγάλεις καμμιά άκρη... και για να προσελκύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα θα πρέπει να ξεκινήσεις από σωστές βάσεις, ήτη την "ορθότητα"(?)όσων λέγονται εδώ...
quote:
Όσο για το άν έχω κάποιους "κρυφούς και δόλιους σκοπούς" που εξυπηρετεί η δημιουργία αυτού του θέματος... τι να πω... εως τώρα έλεγα και λέω ξεκάθαρα ότι με εκφράζει και αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει... οπότε μάλλον για κάποιον άλλο με πέρασες... ίσως κάποιον που εσύ συναναστρέφεσαι...

Nα υποθέσω:
1) ότι αναφέρεσαι στον tpt μιας και εγώ δε μίλησα ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ για αυτό που λες δόλιους και κρυφούς σκοπούς...

2) έχεις παραλήρημα από τη ζέστη...

Θα προτιμήσω την κουρτίνα (1)

quote:
Θα σε παρακαλούσα να μην μας/με προκαλείς με αυτόν τον παιδαριώδες τρόπο... τον εαυτό σου και όλη την πορεία σου σε αυτόν τον χώρο υποβιβάζεις, αγαπητή μου Avallon...

Δεν ήξερα ότι γίνομαι προκλητική καταθέτοντας απλά την άποψή μου.
Δε νομίζω να προσέβαλα κανένα.
Από την άλλη αφού είσαι τόσο καλοπροαίρετη μαζί μου πάρε και μια καλοπροαίρετη από μένα ερώτηση:

To θέμα αυτό θα το συζητήσετε και στο σάϊτ που ανοίξατε ή αυτά τα υπέροχα θέματα υψηλού επιπέδου θα τα ανοίγετε μόνο στο esoterica?

10/05/2005, 18:03:57
Αγαπητή avallon,

για τα υπόλοιπα που λες θα αφήσω την φίλη Mantis να απαντήσει μια που απευθύνεσαι σ'αυτήν...

εκτός από ένα το οποίο αφορά εμένα κυρίως

quote:
To θέμα αυτό θα το συζητήσετε και στο σάϊτ που ανοίξατε ή αυτά τα υπέροχα θέματα υψηλού επιπέδου θα τα ανοίγετε μόνο στο esoterica?

όσον αφορά το site στο οποίο αναφέρεσαι, έχεις χάσει επεισόδια... αφενός

και αφετέρου θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις κρίσεις αυτού του είδους για το επίπεδο των τόπικ που ανοίγουμε καθώς το συγκεκριμένο ανήκει στην θεματολογία του "Παράξενου", στην οποία έχουν συζητηθεί τα σημεία και τέρατα και πιστεύω πως ίσως χρειαστεί να αρχίσεις την κριτική από κει πρώτα...

Galadriel

πολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι

10/05/2005, 18:20:15
quote:
όσον αφορά το site στο οποίο αναφέρεσαι, έχεις χάσει επεισόδια... αφενός

και αφετέρου θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις κρίσεις αυτού του είδους για το επίπεδο των τόπικ που ανοίγουμε καθώς το συγκεκριμένο ανήκει στην θεματολογία του "Παράξενου", στην οποία έχουν συζητηθεί τα σημεία και τέρατα και πιστεύω πως ίσως χρειαστεί να αρχίσεις την κριτική από κει πρώτα...

Eχεις δίκιο...για το θέμα αλλά βλέπεις δε μπορώ να βλέπω αδικίες... και γι'αυτό παρεκτράπην...

Μιλησα ξεκάθαρα και ευγενικά χωρίς προσβολές και εισέπραξα αγένεια και προσβολές...

από την άλλη

ο αγαπητός tpt αν και προσέβαλλε τόσο το τόπικ όσο και τους συμμετέχοντες εισέπραξε χαδάκια από την Μάντις...

Μετά είναι να αναρωτιέμαι για την προκατάληψη που έχουν κάποιοι...

Τώρα για το σάϊτ δεν ξέρω τι εννοείς ότι έχασα επεισόδια αλλά σε πληροφορώ έχω μπει και έχω δει τη δουλειά σας...
Ελεγα μάλιστα να μπω και να γίνω μέλος μόνο και μόνο για να κατοχυρώσω το όνομα Avallon μήπως μπει αργότερα κανείς και σας κάνει χουνέρια και άντε μετά να πείσω ότι δεν ήμουν εγώ αλλά λέω τελικά "...ΑΣΕ μην πάθουν κανένα εγκεφαλικό κάποιοι μόλις δουν την Αvallon εκεί..." και έτσι δε θα το κάνω.

Εύχομαι ότι καλύτερο για το νέο αυτό χώρο...

astral-projectΜέλος
10/05/2005, 18:20:45
εχω μια απορια:

ο κυριος χ και οι φιλοι του ασχολουνται με την wicca?