ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η απάτη των χριστιανικών κειμηλίων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η απάτη των χριστιανικών κειμηλίων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

hunter139 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/05/2005, 19:16:35
quote:

(Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα...)

Μετά από 5 σελίδες αναγνώσματος και μετά από χάσιμο πολύτιμου χρόνου μπορώ να πω ότι κάποιοι θέλουν να ζυγίσουν το επίπεδο και την ευκολοπιστία των μελών του esoterica...

αυτό σαν εισαγωγή του μυνήματος σου αγαπητή avallon, θα πρέπει να καταλάβεις ότι είναι από μόνο του προσβλητικό....

όσο για τα επεισόδια που έχεις χάσει, αν διαβάσεις λίγο ακόμα ίσως τα ανακαλύψεις, αλλά δεν είναι ούτε του παρόντος τόπικ να συζητηθεί, ούτε του παρόντος φόρουμ....

πάντως κι εγώ τους εύχομαι να πάνε καλά και βίον ανθόσπαρτον...

αυτά

Galadriel

πολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι

10/05/2005, 19:23:18
quote:
όσο για τα επεισόδια που έχεις χάσει, αν διαβάσεις λίγο ακόμα ίσως τα ανακαλύψεις, αλλά δεν είναι ούτε του παρόντος τόπικ να συζητηθεί, ούτε του παρόντος φόρουμ....

Αν θέλεις γίνε λίγο πιο σαφής... να διαβάσω εδώ ή εκεί??

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
10/05/2005, 19:27:48
Για τους υπόλοιπους,

οφείλουμε να ζητήσουμε μία συγνώμη που δεν απαντάμε τόσο καιρό,

αλλά κρίναμε πως θα ήταν καλύτερο αυτά να γίνονται σε συννενόηση

με τον φίλο μας που έχει το πρόβλημα...

καθώς αυτός αναγκάστηκε να παρατείνει το ταξίδι του, εκμεταλλευτήκαμε

τις μέρες να ξεκουραστούμε λίγο κι εμείς γενικότερα...

και πάλι ευχαριστούμε όλους σας για το ενδιαφέρον

Galadriel

10/05/2005, 19:33:26
Eκεί αγαπητή...

καλύτερα όμως να μην την συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα εδώ...

αν θες περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν και τα μαιλ...

Galadriel

10/05/2005, 20:32:50
quote:
αυτό σαν εισαγωγή του μυνήματος σου αγαπητή avallon, θα πρέπει να καταλάβεις ότι είναι από μόνο του προσβλητικό....

Δε νομίζω ότι το χιούμορ από μόνο του προσβάλλει αλλά τεσπά είναι προσωπική σου άποψη. Κράτα στο μυαλό σου όμως ότι εγώ ΟΥΤΕ είπα ότι το θέμα είναι γελοίο ΟΥΤΕ είπα ότι πρέπει να κλείσει...
Αλλωστε αν πίστευα κάτι τέτοιο δε θα χαράμιζα το χρόνο μου εδώ ενώ υπάρχουν τόσα άλλα τόπικ...

11/05/2005, 07:32:58
Καλημέρα,

λοιπόν αγαπητή, ας καταλάβουμε κάτι ...

όταν κάποιος είναι νεαρότερο μέλος από μας (όπως ο tpt) κάνουμε έστω μία προσπάθεια να δούμε τι εννοεί...

μην ξεχνάς ότι στην φράση του μέσα υπήρχε ένα "χιχι" το οποίο μπορεί και να κάνει όλη την διαφορά...

εσύ όμως, που είσαι παλαιότερο μέλος όλων μας έχεις αυξημένη ευθύνη
(όπως λέγεται στην γλώσσα των νομικών) γιατί με όσα γράφεις εκτός του
ότι εκφράζεις την προσωπική σου άποψη, λειτουργείς και σαν παράδειγμα
για τους υπόλοιπους...

γι'αυτό και η απάντηση που πήρες...

αφού όμως διευκρίνησες πως έκανες απλά χιούμορ η συζήτηση μπορεί να τελειώσει εδώ...

αν έχεις κάποια άλλη απορία, ή σκέψη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα ευχαρίστως να την ακούσουμε και να την μεταφέρουμε

και πάλι την καλημέρα μου σε όλους

Galadriel

11/05/2005, 10:13:05
Επιμένω πάντως πως το θέμα θα είχε άλλη βαρύτητα αν το είχε ανοίξει ο ίδιος ο κύριος Χ, για ένα λόγο παραπάνω επειδή είναι σοβαρό μέλος...

Τώρα όσο για τα παραδείγματα προς τους νεότερους...δε νομίζω ότι ένας άνθρωπος με ολοκληρωμένη προσωπικότητα μπορεί να ακολουθήσει ως παράδειγμα το οποιοδήποτε παλιό μέλος... Η ωριμότητα υπάρχει ήδη και ο τρόπος έκφρασης είναι καθαρά προσωπικός και δεν υποκύπτει σε νόρμες...

κοινώς: "Kανείς δεν αποτελεί παράδειγμα για κανέναν.

Αυτό ισχύει μόνο σε περιπτώσεις σχέσης δάσκαλου - μαθητή και εδώ μέσα βλέπω μόνο μαθητές και κανένα δάσκαλο...

11/05/2005, 12:02:43
Εσύ αγαπητή Avallon μπορεί να επιμένεις, αλλά τους λόγους που δεν έχει ανοίξει το θέμα το ίδιο το μέλος για το οποίο συζητάμε τους έχουμε συζητήσει ήδη...

το αν είναι σοβαρό ή όχι δε, δεν είναι του παρόντος θέματος... και σίγουρα δεν κρίνεται απ'αυτό...

εν πάσει περιπτώσει οφείλουμε να σεβαστούμε την επιθυμία του...
αλλιώς όποιος διαφωνεί με αυτό δεν είναι αναγκασμένος και να συμμετέχει...

όσο για το αν λειτουργούμε ως παράδειγμα για τους άλλους η γνώμη μου ήταν σαφής νομίζω, όπως και η δική σου και προσωπικά δεν με απασχολεί να το αναλύσουμε περαιτέρω... αν όμως αυτό λειτούργησε σαν ερέθισμα για προβληματισμό δικό σου μπορείς να ανοίξεις ένα σχετικό θέμα και να το συζητήσεις εκεί, όχι εδώ...

από εκεί και πέρα εφόσον δεν έχεις να προσθέσεις κάτι επί του θέματος, δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την συζήτηση...

και πάλι καλημέρα

Galadriel

Edited by - galadriel on 11/05/2005 12:03:52

11/05/2005, 13:58:42
Kαλή συνέχεια στο τόπικ...

13/05/2005, 04:59:53
Απ' ότι βλέπω τα αιχμηρά αντικείμενα τα χρησιμοποιείτε μεταξύ σας λεκτικά για να ...σφάζεστε.
Τους χαιρετισμούς μου στον ...άγνωστο Χ

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE

LocoΜέλος
13/05/2005, 07:26:44
quote:
Τώρα για το σάϊτ δεν ξέρω τι εννοείς ότι έχασα επεισόδια αλλά σε πληροφορώ έχω μπει και έχω δει τη δουλειά σας...
Ελεγα μάλιστα να μπω και να γίνω μέλος μόνο και μόνο για να κατοχυρώσω το όνομα Avallon μήπως μπει αργότερα κανείς και σας κάνει χουνέρια και άντε μετά να πείσω ότι δεν ήμουν εγώ αλλά λέω τελικά "...ΑΣΕ μην πάθουν κανένα εγκεφαλικό κάποιοι μόλις δουν την Αvallon εκεί..." και έτσι δε θα το κάνω.

Κακώς δεν το έπραξες όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Mantis και Galadriel συγκλονιστική η ιστορία. Εγώ σας πιστεύω.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

Edited by - Loco on 13/05/2005 07:37:00

13/05/2005, 09:54:05
quote:
Κακώς δεν το έπραξες όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Αν πίστευα ότι μπορεί να πάρω κάτι από αυτό το χώρο να είσαι σίγουρος ότι θα το έκανα...

b0ukitsaΝέο Μέλος
14/05/2005, 02:10:32
Εγώ τώρα θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση σε τι χρησιμεύει το τόπικ αυτό, γιατί πολλά έχουν υποθεί και τα αίματα σε κάποιες περιπτώσεις είχαν ανάψει κάπως (εάν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση από την καθομηλουμένη). Ανοίχτηκε για συζήτηση και κατάληξη στο πιο λογικό συμπέρασμα? ανοίχτε μόνο και μόνο για την ενημέρωση του κοινού για αυτό το φαινόμενο? Πρόκειται να γίνουν ερωτο-απαντήσεις με σκοπό την επίλυση? Θα παρακαλούσα να ξεκαριστεί αυτό το θέμα, εάν γίνει αυτό θα ήθελα να πιστεύω ότι πολλες παρεξηγήσεις και παρανοήσεις θα αποφεχθούν.

Επίσης θα ήθελα να ξέρω, τι είναι πιο σημαντικό? ο τρόπος έκφρασης ενός ανθρώπου (σημεία στίξεως, εμότικονς, χαχανιτά) ή το τι προσφαθεί να πει? γιατί μου φαίνεται ότι ορισμένοι προσφαθούν να βγάλουν από την μύγα ξίγκι ( ή όπως γράφεται).

Χωρίς καμία προσβολή έχω μπερδευτεί στο τι προσπαθείτε να κατορθώσετε δεν βγαίνει άκρη πραγματικά, το μόνο που περιμένω είναι τον Αγνωστο Χ να επιστρέψει να μας διαφωτίσει με τις απαντήσεις του.

Εάν δεν το έχετε καταλάβει και χωρίς να σας προσβάλω αυτό που εκλαμβάνω από τα ποστ σας είναι μία "αμυντική επιθετικότητα" για αυτό λαμβάνεται και τις απαντήσεις που λαμβάνεται, εσείς μπορεί να έχετε γνώσεις πάνω σε κάποια πράγματα και για αυτό και είσαστε σεβαστές υπάρξεις μέσα στο φόρουμ αλλά μην αντιμετωπίσετε αυτό το σχόλιο με σαρκασμό ή με εκφράσεις του τύπου "τι λέει πάλι αυτή?" (χωρίς να είναι απαραίτητο ότι αυτό θα συμβεί) αλλά δεχτείτε ότι κάτι ίσως να έχω διαβάσει παραπάνω και να μπορώ να καταλάβω παράπανω.
Αυτό το αίσθημα που διαφαίνεται μέσα από τον γραπτό λόγο σας (που σαφώς δεν έχει όλα τα υπόλοιπα ζωτικά στοιχεία που περιέχει ο προφορικός λόγος) προσπαθώ να σας κάνω να καταλάβεται, αφήστε τα καινούργιος και παλιός χρήστης και το να στέκεστε σε μία χαζή λεπτομέρια, εδώ μιλάμε για την ζωή ενός ανθρώπου και εμείς πιανόμαστε από "χιχι" και "φατσούλες" και διάφορα. Ειλικρινά όσες φορές και να το πω δικαιωμά σας να ακολουθήσετε τον τρόπο έκφρασης που σας εκφράζει και που αντιπροσωπεύει εσας, αλλά και εγώ σας "δασκαλεύω" και σας "σχολιάζω" επείδη το πήρα αυτό το δικαίωμα από εσάς.

Πραγματικά καλό θα ήταν ο κός Αγνωστος Χ να μην αποκαλύψει την ταυτοτητά του αλλά να φτιάξει ένα καινούργιο λογαριασμό και να δίνει απαντήσεις μόνο ο ίδιος, παρεξηγειται ΠΟΛΥ ευκολα ο ρολος του "διαμεσολαβητή".

ευχαριστώ.

___________Νέο Μέλος
14/05/2005, 02:20:51
AIXMHRA XRHSIMA ADIKEIMENA.....

SAS KALOUME STO POUSTO-PARTY STO POUSTO-MAGAZO STO POUSTO-NISO....STO POUSTO-PIERROS....TO ADELFATO AS PROSELTHEI.....

KAI GIA NA MHN LETE OTI XEFEUGO....ORISTE ENA AIXMHRO XRHSIMO ADIKEIMENO....

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia

Tsepe NoyonΜέλος
14/05/2005, 09:42:11
Επεσα τυχαια στο θεμα και το διαβασα ολο γιατι μου τραβηξε το ενδιαφερον!
Νομιζω οτι κατα την συζητηση εχουν παραμεληθει βασικες παραμετροι:
1) Η αισθηση του Χ οτι κατι δεν παει καλα, οτι η ζωη του τελειωνει και
2) Οι συνθηκες του "ατυχηματος" Το αυτοκινητο που ηταν η αιτια του ατυχηματος, δεν τον αγγιξε, απλα τον εκανε να παρεκτραπει και να γινει οτι εγινε.
Αρα ειναι σιγουρο οτι εχει γινει "στοχος". Τινος και γιατι ο ιδιος το ξερει η θα μπορουσε να το ανιχνευσει. "Αποδειξη" περι αυτου ειναι οτι τα "εμποδια" της galadriel δουλεψανε.
Τα αιχμηρα αντικειμενα, μπορει να σημαινουν "αντε πεθανε" η κατι τετοιο, σε συνδιασμο με την απομονωση που του επιβαλουν.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ

sanomiKΝέο Μέλος
15/05/2005, 02:42:32
Εγω παντως,και οι περισσοτεροι νομιζω,το πρωτο πραγμα που θα ΄κανα ,ειδικα εαν αυτο το γεγονος γινοτα κατ΄εξακολουθηση και για μεγαλο χρονικο διαστημα,θα ηταν να παρω μια καμερα και να καταγραφω ενα συγκεκρημενο δωματιο του σπιτιου..
δεν ειναι και τοσο δισκολο!
b0ukitsaΝέο Μέλος
15/05/2005, 21:57:06
Σωστή η σκέψη σου, την έκαναν και άλλα μέλη του φόρουμ αλλά τα παιδιά που έχουν ζήσει το γεγονός είπαν πως ο εξοπλισμός είναι πολύ ακριβώς για τις ειδικές κάμερες που χρειάζονται, αλλά και μία απλή καμερούλα κατά την ταπεινή μου άποψη ίσως να ήταν κάπως χρήσιμη ή τουλαχιστόν θα ξεκαθαριζόταν το θέμα της κάμερας,π.χ. εάν συμβεί κάτι και η κάμερα δεν καταγράψει τίποτα τότε ίσως να περιοριστούν οι πιθανές εξηγήσεις.
15/05/2005, 23:18:32

επειδη γνωριζω οτι εμεις διαμορφωνουμε την πραγματικοτητα μας (συνειδητα ή ασυνειδητα), κατα την γνωμη μου τα όποια φαινομενα τα προκαλει ο Χ.

ξαναρωτω: που κατεληξαν οι ψυχολογοι που τον εξετασαν?

δεν υποννοω οτι "πασχει" απο κατι - απλως ειναι ενδιαφερον να ξερουμε την αποψη τους μιας και αυτοι γνωρισαν απο κοντα το ιστορικο του και τον ψυχισμο του, ενω εμεις κανουμε υποθεσεις στα τυφλα.

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

sanomiKΝέο Μέλος
15/05/2005, 23:20:22
Σε ευχαριστω πολυ boukitsa για την αναδρομη..αυτο ακριβως θα ελεγα,για την μικρη καμερα,τουλαχιστον να δανιστει..
στο κατω κατω αν αυτο συνεχιζει να γινεται δεν αξιζει να δωσεισ κατι παραπανω,εστω και αρκετα.και δεν μιλαω δα για κρυφη καμερα(Τριανταφυλλοπουλος φαση..),ή ολοκληρη εγκατασταση παρακολουθησης,μια απλη φανερη καμερα.αυτη η δικαιολογια δεν με καληπτει παντως.
-Θα μου πουν τωρα :"δεν προσπαθω να πεισω κανενα!"
τιποτα εγω απλα το λεω.

φιλικα Σανωμικ