- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
OANNHSEA,
Ο Οάννης ήταν ο πρώτος από τους δαίμονες της Σουμερίας, αυτός που βγήκε κατά το μύθο από το νερό και δίδαξε τους Σουμέριους τέχνες και γράμματα.
Μισός άνθρωπος, μισός ψάρι - αμφίβιος.
Ο Εα ήταν ο θεός του νερού στην Βαβυλωνία όπως και ο κύριος της σοφίας. Εξέλιξη τόσο του Οάννη, όσο και του Εnki, του αντίστοιχου θεού του νερού στην Σουμερία...
Είμαι μεγάλη ψωνάρα, έτσιιιι;;;
Στην αρχή ήτανε μια υποψία, το πράγμα όμως μιλάει πλέον μόνο του.
Παραδέξου το, είσαι ένας ΑΝΟΥΝΑΚΙ που κυκλοφορείς ανάμεσά μας. Τα λέει ο Λιακόπουλος αλλά ποιός τον ακούει....
Τώρα εξηγούνται πολλά, τόση γνώση, τόση άρνηση....
Αποκαλύψου πια, μόνος σου ξεσκεπάστηκες.....
ΧΕΧΕΧΕΧΕ...
Θα πρέπει να ξέρεις αγαπητέ KERRY KING ότι εμείς οι μυστικοί πράκτορες ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποκαλυπτόμαστε δημοσίως...
Σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο δε, μακριά από τα πληκτρολόγια, όλο και κάτι μπορεί να γίνει... Για την πάρτη σου βρε παιδί μου...
Θα πρέπει να ξέρεις αγαπητέ KERRY KING ότι εμείς οι μυστικοί πράκτορες ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποκαλυπτόμαστε δημοσίως...
Σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο δε, μακριά από τα πληκτρολόγια, όλο και κάτι μπορεί να γίνει... Για την πάρτη σου βρε παιδί μου...
lamogioΜέλος
Μια μέρα, ξύπνησα, σηκώθηκα, πάω στο μπάνιο να πλυθώ, κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ένα...

quote:
OANNHSEA,
Ο Οάννης ήταν ο πρώτος από τους δαίμονες της Σουμερίας, αυτός που βγήκε κατά το μύθο από το νερό και δίδαξε τους Σουμέριους τέχνες και γράμματα.
Στάκα μαν, αλλού αυτά! Είναι πασίγνωστο ότι τις τέχνες και τα γράμματα τους τα δίδαξαν οι προϊστορικοί Ελληνες από το χώρο του Αιγαίου.![]()
![]()

"Μην δημιουργειτε μικροκλιμα, γιατι ο Στατηγος Ανεμος θα αναζωπυρωσει φωτιες"...
ειπεν Βυρων Πολυδωρας ![]()

PREDATOR

...perche io sono libero
quote:
"Μην δημιουργειτε μικροκλιμα, γιατι ο Στατηγος Ανεμος θα αναζωπυρωσει φωτιες"...ειπεν Βυρων Πολυδωρας

Eνα αστειακι καναμε....