- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Β) Ο Α και ο C έχουν μεταξύ τους αντίστροφή (αρνητικό)
Γ) Ο Β και ο C έχουν μεταξύ τους κατοπτρική αντιστροφή
Και επίσης:
ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ δηλαδή τα χαραχτηριστικά του γραμμωτού κώδικα και αντιπροσωπεύουν κάποιον αριθμό. Ποιος είναι αυτός; Ο μοναδικός αυτός αριθμός που παρουσιάζει 4 εναλλαγές σε 4 μονάδες πλάτους και δεν συγχέεται με άλλους είναι ο αριθμός 6. Κοιτώντας κανείς παραπάνω το διάγραμμα των αριθμών θα δει ότι ο αριθμός 6 αποτελείται από 4 εναλλαγές συνεχόμενες και τα επόμενα modules άσπρα δηλαδή 0. Δηλαδή είτε 0000101 είτε 0101 δεν υπάρχει διαφορά
Από το site
Μα καλά πόσο ελαφρόμυαλος μπορεί να είναι κάποιος για να απορρίψει ελαφρά τη καρδία κάποια στοιχεία που δίνονται με τεκμηριωμένο και επιστημονικό τρόπο;
Δεν μου λες Gothic, αφού δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο στον τεκτονισμό γιατί υπάρχει τόση μυστικοπάθεια και γιατί δεν μπορεί να ρθεί κάποιος να παρακολουθήσει τις διαδικασίες χωρίς να δώσει τα στοιχεία και χωρίς να γίνει μέλος;;;;;;;;;;;;
Και τι ακριβώς κάνετε εκεί μέσα; Δεν μας λες να μάθουμε και μεις.
Αν είσαι θεολόγος και πιστεύεις ότι ο χριστιανισμός δεν έχει διαφορές με τον τεκτονισμό να βγαίνεις και λίγο έξω να σε χτυπήσει καθαρός αέρας.
Φίλε Ramoglou αυτά που αναφέρεις είναι άσχετα.
Άλλο microchip και άλλο barcode
Και δεύτερον, βρείτε τα πρώτα με τον junk και μετά μιλήστε.
Από την μια λέτε ότι η Αποκάλυψη του Ιωάννη δεν αναφέρει τον αριθμό 666 από την άλλη προσπαθείτε να μας πείτε ότι δεν υπάρχει στον γραμμωτό κώδικα ή ότι δεν έχει σχέση με τους Εβραίους.
Είσαι πολύ μικρός junk για να πιάνεις στο βρομόστομό σου τον Παΐσιο.
Κουλτουριαραίοι όλοι σας.
Νομίζεται ότι είστε μασόνοι και κάτι κάνετε.
Ψωνάρες είστε …
quote:
Μα καλά πόσο ελαφρόμυαλος μπορεί να είναι κάποιος για να απορρίψει ελαφρά τη καρδία κάποια στοιχεία που δίνονται με τεκμηριωμένο και επιστημονικό τρόπο;
Έλα μου ντε. Φαίνεται δεν έχουν όλοι τα πνευματικά σου χαρίσματα φίλε Αίαντα!
quote:
Και δεύτερον, βρείτε τα πρώτα με τον junk και μετά μιλήστε.
Από την μια λέτε ότι η Αποκάλυψη του Ιωάννη δεν αναφέρει τον αριθμό 666 από την άλλη προσπαθείτε να μας πείτε ότι δεν υπάρχει στον γραμμωτό κώδικα ή ότι δεν έχει σχέση με τους Εβραίους.
Γιατί δηλαδή αυτά τα δύο αντιφάσκουν; Α, μάλλον επειδή σε ενοχλούν εξίσου και ο μανιχαϊσμός σου δε χωράει την έννοια πάνω από μίας απόχρωσης του ενοχλητικού.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Κυκλοφορεί BEREN και φακελλώνει... ![]()
Τί κι αν υπενθυμίζει συνεχώς ο Ramoglou ότι άμα κάποιος δεν έχει ερευνήσει αρκετά ή δεν έχει ιδίαν άποψιν, κινδυνεύει να παρανοεί και συνεπώς να παραληρεί...
Τι κι αν λέει ότι πρέπει να διαβάζουμε και να καταλαβαίνουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ …
Μπαινάκης – βγαινάκης…
Η μία φράση μου συμπληρώνει την άλλη (αυτονόητο) και η εντός παρενθέσεως νύξη "υπό προϋποθέσεις" δηλώνει το πλέον προφανές, δηλ. ότι ένας π.χ. τυφλός, κουφός και ταυτόχρονα παραπληγικός μάλλον δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά, πόσο μάλλον να συμμετάσχει σε κάποιο σύλλογο.
Αυτό φυσικά δεν τον μειώνει ως άνθρωπο. Το ζήτημα είναι καθαρά πρακτικό.
Είναι θέμα κοινής λογικής όμως, να αντιληφθούμε ότι έχουν γίνει δεκτοί στον τεκτονισμό άνθρωποι με κάποιο ακρωτηριασμό Ή άνθρωποι π.χ. κουφοί.
Ο Gothic προφανώς με αυτό το σκεπτικό ανέφερε ότι πρώτη φορά το ακούει.
Έλεος!
Όχι άλλο , όχιιιιιιιι άλλοοοοοοο κάρβουνο !!!!!!!!!!
® (Ramoglou)
Είχες δίκιο τελικά, μας πήρανε χαμπάρι. @#$@%*%&^!!!!
![]()
Υ -Γ. Αλήθεια, ποιό είναι το ζητούμενο; Αν ο Gothic είναι διχασμένη προσωπικότητα ή τί πρεσβεύει πραγματικά ο τεκτονισμός;
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
(...) γιατί δεν μπορεί να ρθεί κάποιος να παρακολουθήσει τις διαδικασίες χωρίς να δώσει τα στοιχεία και χωρίς να γίνει μέλος;;;;;;;;;;;;
Αυτό κι αν είναι αστείο επιχείρημα!!!!
Είναι πλέον γνωστό ότι υπάρχουν εκδηλώσεις ανοιχτές στο κοινό και χωρίς face control.
(Μάλλον δεν είναι κυριλέ club
)
Από κει και πέρα, το δικαίωμα της εθελουσίας απομονώσεως είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο για τον καθένα.
Επίσης, το γεγονός ότι αν δεν υπήρχε η Φιλική ΕΤΑΙΡΕΙΑ κάποιοι εδώ μέσα θα ονομάζονταν πια Ισμέτ, Ταλάτ ή Φατμέ, δε μας απασχολεί... Όοοοχι!
.
.

Προσπαθείς (Gothic) να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα και το ξέρεις πολύ καλά!
Το γιατί το κάνεις νομίζω ότι είναι εύκολα ορατό από όλους!
Ψαρεύει κόσμο φίλε μου.
Όλοι έχουμε καταλάβει τον ρόλο των Zadok, Gothic, Junk και Ramoglou.
Αργά ή γρήγορα όμως θα μάθουν ότι εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να προσεγγίσουμε στο ελάχιστο αυτές τις ιδεολογίες που πρεσβεύουν.
Αρρωστημένες πραγματικά.
Κύριοι και κυρίες αποτύχατε.
Παραιτηθείτε.
Ο μασονισμός μπατίρισε για την Ελλάδα.
Οι μερικές δεκάδες περιθωριακοί γρήγορα θα διασπαστείτε. Δεν σας σώνει τίποτα πια.
Junk και Ramoglou παγιδευτήκατε από μόνοι σας.
Αφού ο χξς δεν είναι ο 666 γιατί τόση προσπάθεια να διαστρεβλώσετε την αλήθεια για τον γραμμοκωδικα.
Γιατί δεν λέτε ότι ναι στο γραμμωτό κώδικα είναι οι αριθμοί 6, 6 και 6 και καμιά σχέση δεν έχουν με το όνομα του θηρίου.
Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ramoglou αφού πρώτα δεν πίστευε την συσχέτιση του χξς με τον 666 ούτε των 6, 6 και 6 με το bar code, αναίρεσε εμμέσως πλην σαφώς τις αρχικές του θέσεις, δέχτηκε κατά κάποιον τρόπο ότι αυτά τα δύο συμβαίνουν και είναι υπαρκτά, και παρέθεσε το μήνυμα του Μητροπολίτη Νικοπόλεως που θέτει το ζήτημα σε εντελώς διαφορετική βάση.
Τι λέει λοιπόν ο Μητροπολίτης(;)
Ο Μητροπολίτης λέει πράγματα γνωστά και απολύτως αποδεκτά στον Ελληνικό Ορθόδοξο πληθυσμό.
Αποδέχεται τα δύο πρώτα γεγονότα αλλά θέλει προστατέψει τον πιστό από κινδυνολογίες.
Και το κάνει λέγοντας ότι άλλο πράγμα είναι το χάραγμα, το 666, το χξς (δηλαδή το micro chip) και άλλο ο γραμμωτός κώδικας προϊόντων που περιέχει το 6, 6 και 6. Αυτό είναι αυτονόητο και γνωστό σε όλους.
Τι μας παραθέτει λοιπόν την συνέντευξη του Μητροπολίτη ο Ramoglou αφού έρχεται σε αντίφαση με όσα έγραψε προηγουμένως;
Απλά, η Ελευθεροτυπία τον εκφράζει σε γενικές γραμμές και έτσι αποφάσισε να παραθέσει κομμάτια από εκεί χωρίς όμως να τα διαβάσει και να σκεφτεί αν ταιριάζουν ή όχι στην επιχειρηματολογία που διάλεξε αρχικά.
Πάντως θα σου συμβούλευα Ramoglou να διαβάζεις και άλλες εφημερίδες.
Έτσι εξηγούνται όλα.
Έχεις δηλητηριαστεί τόσο που το ορθό σου φαίνεται λάθος, και το διεστραμμένο και αρρωστημένο σου φαίνεται σωστό και το υποστηρίζεις χωρίς καν να ντρέπεσαι.
Βγες από την μέγγενη της Ελευθεροτυπίας (δηλαδή συναφών ιδεολογιών) και θα δεις το πραγματικό φως.
Ποτέ δεν είναι αργά.
Zadok έγραψε
Είναι πλέον γνωστό ότι υπάρχουν εκδηλώσεις ανοιχτές στο κοινό και χωρίς face control.
(Μάλλον δεν είναι κυριλέ club )
Δεν μας λες που είναι αυτές να ρθούμε και μείς.
Να τραβήξουμε και καμιά φωτογραφία όχι τίποτα άλλο.
Zadok έγραψε
Επίσης, το γεγονός ότι αν δεν υπήρχε η Φιλική ΕΤΑΙΡΕΙΑ κάποιοι εδώ μέσα θα ονομάζονταν πια Ισμέτ, Ταλάτ ή Φατμέ, δε μας απασχολεί... Όοοοχι!
Μπα … εσείς τι απεργάζεστε;;;
Αυτοί ελευθέρωσαν Ελλάδα.
Εσείς (;) … μήπως πάτε για την δημιουργία κοσμοκρατορίας του Ισραήλ;
Διότι αν μου πεις ότι οραματίζεστε την απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας ε… δεν θα σε πιστέψω.
quote:
ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!Κυκλοφορεί BEREN και φακελλώνει...
ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!
Κυκλοφορεί Zadok και καραφλιάζει...
quote:
Τί κι αν υπενθυμίζει συνεχώς ο Ramoglou ότι άμα κάποιος δεν έχει ερευνήσει αρκετά ή δεν έχει ιδίαν άποψιν, κινδυνεύει να παρανοεί και συνεπώς να παραληρεί...
...πλάκα έχεις![]()
Αχ αυτή η αλληλεγγύη μεταξύ των Αδελφών...
Ο ένας προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα...
και η άλλη άλλη έτρεξε αμέσως να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!!
Τα στοιχεία όμως παραμένουν στο topic που παρέθεσα και ένας
άνθρωπος που έχει στοιχειώδη λογική και στοιχειώδη γνώση
της ελληνικής γλώσσας μπορεί να βγάλει αβίαστα τα συμπεράσματα του.
quote:
Υ -Γ. Αλήθεια, ποιό είναι το ζητούμενο; Αν ο Gothic είναι διχασμένη προσωπικότητα ή τί πρεσβεύει πραγματικά ο τεκτονισμός;
Το ζητούμενο κατ αρχήν είναι να μάθετε να συζητάτε ειλικρινά .
Κατόπιν να μάθετε να σέβεστε τον συνομιλητή σας .
Και μην ανησυχείς, το τι πρεσβεύει πραγματικά ο Τεκτονισμός
θα το συζητήσουμε.
quote:
Δεν μας λες που είναι αυτές να ρθούμε και μείς.
Να τραβήξουμε και καμιά φωτογραφία όχι τίποτα άλλο.
Κοίτα να δεις πόσο απλό είναι:
1. Ρωτάς έναν τέκτονα,
2. Ενημερώνεσαι από το διαδίκτυο, π.χ. Ανοικτές Εκδηλώσεις
Όσο για φωτογραφίες, κυκλοφορούν επίσης στο Διαδίκτυο. Μην καταναλώνεις τζάμπα bytes...
quote:
Μπα … εσείς τι απεργάζεστε;;;
Αυτοί ελευθέρωσαν Ελλάδα.
Εσείς (;) … μήπως πάτε για την δημιουργία κοσμοκρατορίας του Ισραήλ;
Διότι αν μου πεις ότι οραματίζεστε την απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας ε… δεν θα σε πιστέψω.
Παράξενη αίσθηση του χιούμορ έχεις.
Μήπως νομίζεις ότι συζητάς με κάποιο πρόσωπο της φαντασίας σου;
.
.

quote:ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!
Κυκλοφορεί Zadok και καραφλιάζει...
![]()
...πλάκα έχεις
Αχ αυτή η αλληλεγγύη μεταξύ των Αδελφών...Ο ένας προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα...
και η άλλη άλλη έτρεξε αμέσως να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!!Τα στοιχεία όμως παραμένουν στο topic που παρέθεσα και ένας
άνθρωπος που έχει στοιχειώδη λογική και στοιχειώδη γνώση
της ελληνικής γλώσσας μπορεί να βγάλει αβίαστα τα συμπεράσματα του.
Το ζητούμενο κατ αρχήν είναι να μάθετε να συζητάτε ειλικρινά .
Κατόπιν να μάθετε να σέβεστε τον συνομιλητή σας .
Και μην ανησυχείς, το τι πρεσβεύει πραγματικά ο Τεκτονισμός
θα το συζητήσουμε.
Κι εσύ έχεις πλάκα!!!!
.
.

Συγγνώμη δηλαδή.Και αυτό που είπα για τη Zadok είχε να κάνει με άλλα θέματα.Διάβασε καλά το τόπικ και θα καταλάβεις.Μην αναλύσουμε εδώ άλλο τόπικ τώρα.
Το αν είμαι χριστιανός ορθόδοξος η όχι δεν θα το κρίνετε εσείς.Υπάρχουν άλλοι που είναι ειδικοί και εξουσιοδοτημένοι γι αυτό το έργο.
Α! και για να ξεκαθαρίσουμε και κάτι.Μην νομίζετε ότι ψαρεύω άτομα (προσέχετε ότι μιλάω μόνο για τον εαυτό μου;
),για να γίνεις τέκτονας πρέπει να προταθείς από κάποιο τέκτονα και να σε αποδεχθεί με ψηφοφορία η συγκεκριμμένη στοά που υποβάλεις αίτηση.
Πιστεύεις ότι θα πρότεινα ή θα ψήφιζα ποτέ άτομα σαν κι εσάς; ![]()
Για να μην τρελαθούμε δηλαδή...![]()
Πληροφοριακά πάντως δεν είναι μερικές δεκάδες οι τέκτονες αλλά μερικές χιλιάδες στην Ελλάδα.
Φίλε Skeptic νόμιζα ότι θα μιλάγαμε σοβαρά αλλά από ότι βλέπω είναι αδύνατον,διότι δηλώσεις του τύπου να βγω να πάρω καθαρό αέρα δεν μου λένε τίποτε.
Αυτό που για μένα έχει σημασία είναι :
Η χώρα μου με αναγνωρίζει ως έλληνα (που είναι και ο μόνος αρμόδιος)
Η εκκλησία μου με αναγνωρίζει ως χριστιανό ορθόδοξο (που επίσης είναι και ο μόνος αρμόδιος).
Οι αδελφοί μου με αναγνωρίζουν ως τέκτονα.
Τα παραπέρα είναι για να περνάμε την ώρα μας ![]()

quote:
Το ότι το είπε η Zadok σημαίνει ότι ιχύει;
Επιτέλους! Κι ένας που μου αναγνωρίζει το δικαίωμα να σφάλλω χωρίς κοσμητικά επίθετα!
Όμως, εγώ δε θα μπορέσω ν' αντισταθώ (καθότι άτομο χαμηλού επιπέδου) και θα τον στολίσω ανάλογα:
"Έχουμε καταλάβει τί παιγνίδι παίζεις εβραιο-μασονικό σκουλήκι"
(αυτό το τελευταίο το δανείστηκα από άλλο θέμα)
![]()
![]()
.
.

quote:
Γιατί δεν λέτε ότι ναι στο γραμμωτό κώδικα είναι οι αριθμοί 6, 6 και 6 και καμιά σχέση δεν έχουν με το όνομα του θηρίου.
Ρε πουλάκι μου, ούτε στο ραβδοκώδικα λέει 6 6 6, ούτε το 666 είναι ο αριθμός του Θηρίου (ή τουλάχιστον αυτό είναι πολύ συζητίσιμο). Πού είναι η αντίφαση; Αντίφαση θα ήταν να λέγαμε "ο ραβδοκώδικας λέει 666" και "ο ραβδοκώδικας δεν λέει 666" ή "το 666 είναι ο αριθμός του Θηρίου" και "το 666 δεν είναι ο αριθμός του Θηρίου". Δεν ξέρω πώς να το διατυπώσω πιο απλά.
Δηλαδή τι να κάνουμε; Φταίμε εμείς που μισείς και φοβάσαι έναν ακίνδυνο αριθμό τον οποίο "βλέπεις" παντού; Ίσως να αλλάζαμε την πραγματικότητα για να την περιφρονείς μόνο κατά το ήμισυ αντί καθ' ολοκληρίαν; "Παιδί πιάσε ένα Σύμπαν a la carte για τον Αίαντα" ένα πράμα;
Επίσης σταμάτα να λες ότι έχω κάποιο "ρόλο". Δεν έχω κανένα "ρόλο". Με κανέναν τρόπο δε θα γινόμουν Τέκτονας, αφού στο κάτω-κάτω δεν πιστεύω σε Δημιουργό. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τους υπερασπιστώ από τη στιγμή που δεν κάνουν τίποτα παράνομο και κυρίως από τη στιγμή που αποτελούν στόχο του κάθε φασιστοειδούς. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι είναι αρκετά πολλοί ώστε να είναι αντιπροσωπευτικοί. Ό,τι καλό ή κακό και να κάνει κάποιος Μασόνος, δε μου λέει κάτι για τη Μασονία αλλά για την ανθρώπινη φύση.
Ξέρεις τι σημαίνει "Τέκτων"; Χτίστης σημαίνει. Όπως το βλέπω εγώ, υπάρχουν πολλές εκφράσεις του ανθρωπίνου πνεύματος: τέχνη, θρησκεία, φιλοσοφία, πολιτική. Ε, υπάρχει και το "craft", που στα ελληνικά μεταφράζεται ως "τέχνη", αλλά όχι η "τέχνη" του γλύπτη, αλλά η "τέχνη" του σιδηρουργού, του χτίστη κλπ. "Τέχνη" που φαινομενικά είναι χαμηλής πολιτισμικής υποστάθμης, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ δύσκολο να την κατακτήσεις αν δε μάθεις τα μυστικά της από κάποιον πιο έμπειρο καθώς και από τη δική σου εμπειρία. "Τέχνη" που είναι αλληλένδετη με τη "συντεχνία".
Φυσικά οι Τέκτονες λειτουργούν σε πιο αφηρημένο και υψηλό επίπεδο, όπως ένας μουσικολόγος λειτουργεί σε πιο αφηρημένο και υψηλό επίπεδο από κάποιον που λικνίζεται στο ρυθμό του τσιφτετελιού. Έχουν κρατήσει τις βασικές ιδέες: πέρασμα μυστικών από τους παλαιότερους στους νεότερους με τελετουργικό τρόπο, αλληλεγγύη, συναίσθηση της χρησιμότητας στην κοινωνία, ελιτισμός. Και δεν ασχολούνται με μπετά και τούβλα, ασχολούνται με ηθική και φιλανθρωπία.
Ο Τεκτονισμός (και όλες οι παρόμοιες Εταιρείες) είναι για τη συντεχνιακή (ή μάλλον "συναδελφική") έκφραση του ανθρωπίνου πνεύματος ό,τι είναι η Θεωρητική Φυσική για τη θετική έκφραση του ανθρωπίνου πνεύματος, ό,τι είναι η Θεολογία για τη θρησκευτική έκφραση κλπ. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ με τα δεδομένα που έχω. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι παράνομο, ασύμβατο με το να είσαι Έλληνας ή Χριστιανός, επικίνδυνο κλπ. Είναι σα να λες ότι το να είσαι ζωγράφος, ή επιστήμονας, ή πιστός, είναι ανθελληνικό. Σα να λες ότι το να φοράς κόκκινη μπλούζα και να μαθαίνεις γερμανικά είναι ασυμβίβαστα!
Φυσικά υπάρχουν τύποι που θα σου πουν τα χειρότερα για τον τεκτονισμό. Όλως συμπτωματικά, είναι οι ίδιοι περίπου τύποι που θα σου πουν τα χειρότερα για τους υπολογιστές, για τους Εβραίους, για τη μουσική ροκ, για το νέο ημερολόγιο, για τη θεωρία του Δαρβίνου, για τον 1ο νόμο της θερμοδυναμικής, για τους αιρετικούς, για τον πατριάρχη, για τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας, κοντολογίς για οτιδήποτε διαφέρει έστω και ελάχιστα από δαύτους. Ε, πείτε με κακό, αλλά αυτούς τους τύπους δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Ό,τι λένε είναι τίγκα στη βλακεία, τις ανακρίβειες και τις αντιφάσεις. Πολύ πιο τίμιο θα ήταν να λέγανε "οι Μασόνοι είναι κακοί γιατί είναι διαφορετικοί και μισώ (δηλ.: φοβάμαι) ό,τι είναι διαφορετικό από εμένα". Αλλά κάτι μου λέει ότι απέχουμε αρκετούς αιώνες από κάτι τέτοιο.
Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett
Όλα τα άλλα που γράφεις σχετικά με το θέμα είναι ανακρίβειες.
Ο αριθμός χξς’ είναι το 666 και ΟΧΙ κάτι άλλο.
Άλλωστε και με αυτό το νούμερο συμφωνούν απόλυτα και οι φίλοι σου οι σιωνιστές...
Μου γράφεις αποσπάσματα από τους ιούς αλλά ξέρουμε όλοι καλά ποια συμφέροντα εκπροσωπούν...άσε καλύτερα...
Πάρε λοιπόν την αντιστοιχία και αν έχεις το νου υπολόγισε τον αριθμό του ονόματος του θηρίου αν και όποτε αυτό εμφανιστεί....

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:
Φίλε Skeptic νόμιζα ότι θα μιλάγαμε σοβαρά αλλά από ότι βλέπω είναι αδύνατον,διότι δηλώσεις του τύπου να βγω να πάρω καθαρό αέρα δεν μου λένε τίποτε.
Αδερφέ Gothic, δεν το είπα εγώ αυτό, έκανες λάθος άλλος το έστειλε...
quote:
Η χώρα μου με αναγνωρίζει ως έλληνα (που είναι και ο μόνος αρμόδιος)
Η εκκλησία μου με αναγνωρίζει ως χριστιανό ορθόδοξο (που επίσης είναι και ο μόνος αρμόδιος).
Δεν ισχύει η καθαίρεση – αφορισμός με την παλιά διαταγή του ’70; Την άλλαξαν ;;
H υπάγετε και αυτό στο ‘καθ’ οικονομία» εξαίρεση...
Για junk:
quote:
Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τους υπερασπιστώ από τη στιγμή που δεν κάνουν τίποτα παράνομο και κυρίως από τη στιγμή που αποτελούν στόχο του κάθε φασιστοειδούς. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι είναι αρκετά πολλοί ώστε να είναι αντιπροσωπευτικοί. Ό,τι καλό ή κακό και να κάνει κάποιος Μασόνος, δε μου λέει κάτι για τη Μασονία αλλά για την ανθρώπινη φύση
Και οι παράκατω φασίστες:
Παττακός.
Μακαρέζος
Τζέλι και η παρέα του.
Αλιέντε
Όλοι τους ιδεολογικά φασίστες-δικτάτορες ΚΑΙ μασόνοι...
Και η τεράστια υπόθεση με το μασονικό δίκτυο της στοάς Π-2 καθώς και η υπόθεση μόργκαν δεν σου λένε τίποτα εσένα; Η μασονία δεν είναι δα και ΤΟΣΟ «άγια» οργάνωση ούτε και ΤΟΣΟΟΟ αδύναμη για να χρειάζεται υπερασπιστές junk...
Ιδίως υπερασπιστές σαν εσένα ...
Επίσης με τη ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που λετε, τι σχέση έχει ο τεκτονισμός σκωτικού δόγματος και τα τάγματα με τη φιλική εταιρία;
H φιλική εταιρία βέβαια ήταν μια οργάνωση «μασονικού τύπου» που συνωμότησε για να βοηθήσει στην απελευθέρωση της πατρίδας.
Ούτε όλοι όσοι άνηκαν σε αυτή ήταν μασόνοι, ούτε είχε καμία εμφανή σχέση με τον παραδοσιακό αγγλοεβραικό τεκτονισμό... (δόγμα-τελετουργίες μύησης κλπ).
600 εξακόσια και
60 εξήντα και
6 έξι
=ένας αριμός=εξακόσια εξήντα έξι.
και όχι 6 εξι, 6 εξι, 6 έξι όπως αναφέρουν κάποιοι αδαείς(;)...
γράφετε:
χξς’ στα αρχαία ελληνικά. (οι αρχαίοι έλληνες έγραφαν τους αριθμούς με τα γράμματα τους)
...
με τον τόνο ' ακριβώς στα δεξιά υποδηλώνοντας έτσι ότι πρόκειται για τριψήφιο αριθμό...π.χ για το κεφάλαιο 13 που γράφεται και ο αριθμός μπορείτε εύκολα να δείτε το ιγ' = 13 (πάλι ο τόνος στα δεξιά σημαίνει διψήφιος αριθμός)
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα έγραφε:
ς’ ς’ ς’ (6εξι – 6εξι– 6εξι)
αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός αυτός(εξακόσια εξήντα έξι) είναι το συνολικό άθροισμα των γραμμάτων του ονόματος του θηρίου της αποκάλυψης.
Edited by - skeptic on 18/12/2004 18:00:47
quote:
Ψαρεύει κόσμο φίλε μου.
Όλοι έχουμε καταλάβει τον ρόλο των Zadok, Gothic, Junk και Ramoglou.
Αργά ή γρήγορα όμως θα μάθουν ότι εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να προσεγγίσουμε στο ελάχιστο αυτές τις ιδεολογίες που πρεσβεύουν.
Αρρωστημένες πραγματικά.
Κύριοι και κυρίες αποτύχατε.
Παραιτηθείτε.
Ο μασονισμός μπατίρισε για την Ελλάδα.
Οι μερικές δεκάδες περιθωριακοί γρήγορα θα διασπαστείτε. Δεν σας σώνει τίποτα πια.
Έχω μάθει στη ζωή μου να αντιμετωπίζω με ένα πλατύ χαμόγελο ανθρώπους με χαμηλή νοημοσύνη.
Ανθρώπους που για να νιώσουν σπουδαίοι πετάνε κορώνες και αναθέματα δεξιά και αριστερά, ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν κάνει τον κόπο να βάλουν το μυαλό τους να σκεφτεί και κάτι παραπάνω.
Ναι μωρέ όλα μπατίρισαν και σε λίγο έρχονται τα διαστημόπλοια από το Σείριο να μας κάνουν τους Ηγέτες αυτού του κόσμου.
Ναι ΕΣΕΙΣ θα γίνεται οι Σιωνιστές στη θέση των Σιωνιστών.
Άντε μωρέ παλικάρια πάμεεεεεε …. ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !
quote:
Τι μας παραθέτει λοιπόν την συνέντευξη του Μητροπολίτη ο Ramoglou αφού έρχεται σε αντίφαση με όσα έγραψε προηγουμένως;
Απλά, η Ελευθεροτυπία τον εκφράζει σε γενικές γραμμές και έτσι αποφάσισε να παραθέσει κομμάτια από εκεί χωρίς όμως να τα διαβάσει και να σκεφτεί αν ταιριάζουν ή όχι στην επιχειρηματολογία που διάλεξε αρχικά.
Ίσως να ήξερες να διαβάζεις και χωρίς τις παρωπίδες να έβλεπες πως δεν διατύπωσα άποψη, ίσως να έβλεπες πως έβαλα το λόγο και τον αντίλογο και ίσως να παρατηρούσες πως παρέθεσα το τι γράφτηκε στην Ελευθεροτυπία ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ απλά και μόνο για να μπορέσει ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Ε χρειάζεται και λίγο νοημοσύνη για να καταλάβεις τα παραπάνω.
Αλλά εσύ πρέπει να πετάξεις τις κορώνες σου για να αισθανθείς Έλλην, Χριστιανός και Μάγγας.
quote:
Πάντως θα σου συμβούλευα Ramoglou να διαβάζεις και άλλες εφημερίδες.
Έτσι εξηγούνται όλα.
Έχεις δηλητηριαστεί τόσο που το ορθό σου φαίνεται λάθος, και το διεστραμμένο και αρρωστημένο σου φαίνεται σωστό και το υποστηρίζεις χωρίς καν να ντρέπεσαι.
Βγες από την μέγγενη της Ελευθεροτυπίας (δηλαδή συναφών ιδεολογιών) και θα δεις το πραγματικό φως.
Ποτέ δεν είναι αργά.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά διαβάζω Πρωταθλητή !
Από την άλλη δε γνωρίζεις σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκω οπότε μη μου πετάς εμένα κορωνίτσες περί του τι εξηγείται και τι όχι γιατί δε ξέρεις που σου πάνε τα τέσσερα.
Περιορίσου να ειρωνεύεσαι τους «Μασόνους» και άσε τα άλλα.
Εδώ θα ήθελα να πω κάτι ακόμα.
Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου όταν σφάλω ή όταν είμαι άδικος να το δηλώνω απερίφραστα θα ήθελα να πω πως κατά το παρελθόν έχω διαφωνήσει εντονότατα με τον junk95, λόγο κάποιον πολιτικών πεποιθήσεων που είχε αναπτύξει εναρμονίζοντας αυτές μέσα στο λόγο του για θέμα εσωτερισμού.
Στο παρόν Topic με έφερε στη θέση να δω έναν άλλο junk95 και γι αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την βιαστική μου κρίση.
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
Από εκεί και πέρα.
quote:
Επίσης με τη ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που λετε, τι σχέση έχει ο τεκτονισμός σκωτικού δόγματος και τα τάγματα με τη φιλική εταιρία;
H φιλική εταιρία βέβαια ήταν μια οργάνωση «μασονικού τύπου» που συνωμότησε για να βοηθήσει στην απελευθέρωση της πατρίδας.
Ούτε όλοι όσοι άνηκαν σε αυτή ήταν μασόνοι, ούτε είχε καμία εμφανή σχέση με τον παραδοσιακό αγγλοεβραικό τεκτονισμό... (δόγμα-τελετουργίες μύησης κλπ).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
quote:
Επίσης με τη ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που λετε, τι σχέση έχει ο τεκτονισμός σκωτικού δόγματος και τα τάγματα με τη φιλική εταιρία;H φιλική εταιρία βέβαια ήταν μια οργάνωση «μασονικού τύπου» που συνωμότησε για να βοηθήσει στην απελευθέρωση της πατρίδας.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΦΑΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ "ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΚΟ" ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ "ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΚΟ" ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ...
.
.

Το 766 το δικό σου, είναι νεωτερισμός και ένα ηλίθιο αποπροσανατολιστικό δημιούργημα!
Εξάλλου τι σημαίνει δεν υπάρχει γράμμα για τον αριθμό 90;;; Αν είναι δυνατόν!!!
Οι έλληνες μέχρι τον αριθμό 89 μετρούσαν; και μετά πηδούσαν και πήγαιναν στο 100;;; Ακόμα και εξωγήινοι ]+[-Ανδρομέδιοι αν ήμασταν τέτοια παλαβή μέτρηση πρώτη φορά άκουω ![]()
Θα μας τρελάνεις!!!
Ας κρίνουν οι αναγνώστες όμως όντως...Συμφωνούμε σε αυτό...
Για τη φιλική εταιρία καλααα ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ήρεμα!!!
Αφήστε με να διευκρινίσω:
Όταν έγραψα «μασονικού τύπου»(σε εισαγωγικά) εννοώ με κάποια στοιχεία που χρησιμοποιεί ακόμα και η σύγχρονη μασονία Σκωτικού και δόγματος Υόρκης:
Α) Συνωμοτικότητα και απόλυτη μυστικότητα των μελών. (αυτό εν μέρη ισχύει στη μασονία, άλλα μέλη είναι φανερά μασόνοι, ενώ άλλα κρυφά πχ εν ενεργεία πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, για ευνόητους λόγους... χμμμ....)
Β) Αλληλοϋποστήριξη και αλληλοχρηματοδότηση μεταξύ των μελών της οργάνωσης. (για την απελευθέρωση της πατρίδας)
Γ) Όρκοι υπακοής στους σκοπούς της οργάνωσης (απελευθέρωση της πατρίδας και τίποτα παραπάνω)
Αυτό όμως δεν κάνει την ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ τεκτονική οργάνωση, καμία σχέση απολύτως!
Απλά μοιάζουν σε κάποιο γενικό πλαίσιο. Τίποτα άλλο... Η φιλική εταιρία διαλύθηκε μόλις εκπληρώθηκε ο σκοπός της και ο Καποδίστριας αμέσως μετά κυνήγησε τις διάφορες μυστικές εταιρίες που αρχίσουν να λειτουργούν δειλά στο νεοϊδρυθέν κράτος μας και μάλιστα με ειδικό διάταγμα λίγο πριν δολοφονηθεί... αυτά για την ιστορία...
Εφόσον η πατρίδα απελευθερώθηκε χρειαζόμαστε και άλλες οργανώσεις μασονικού τύπου; Και αν ναι γιατί; Και ποιος μας εγγυάται ότι αυτές οι οργανώσεις δεν ελέγχονται από το διεθνή σιωνισμό εναντίον της πατρίδας μας και του κόσμου γενικότερα;;;
Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα:
Αδερφέ GOTHIC, εφόσον ανήκεις στον τεκτονισμό όπως λες, και εφόσον αυτή η οργάνωση είναι ακίνδυνη και φιλήσυχη – φιλανθρωπικό-φιλοσοφικό ίδρυμα και υπεράνω κάθε υποψίας ή ελέγχου από εξωτερικές ανθελληνικές ή άλλες δυνάμεις, θα μου κάνεις τη χάρη να μας πεις ποιοι εν ενεργεία πολιτικοί είναι τέκτονες τι βαθμό φέρουν καθώς και σε ποιες στοές ανήκουν;
Edited by - skeptic on 18/12/2004 23:05:20