- ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Σε μια παροδο που εστριψα,μεταξυ δυο πολυκατοικιων,ηταν ενα γκρεμισμενο παλιο γιαννιωτικο σπιτι,και θα αρχιζε η ανοικοδομηση ,απο την ταμπελλα και τα υλικα που ειδα.
Σταθηκα λιγο και παρατηρουσα,οταν μεσα στα ερειπια ειδα κινηση ατομων.
Ηταν απογευμα και γι'αυτο πλησιασα,για να δω καλυτερα .
Ειδα εναν ηλικιωμενο κυριο,να περπαταει αργα μεσα στο σπιτι,κρατωντας κατι που εμοιαζε-ηταν-εκκρεμες,που κινουνταν κυκλικα,και ακολουθουνταν απο δυο καλοντυμενες ηλικιωμενες κυριες.
Με ειδαν,με κυτταξαν και οι τρεις ερευνητικα για λιγο,και εστριψαν σε αλλη κατευθυνση,μεσα στα ερειπια,συνεχιζοντας την ραδιαισθητικη αναγνωση.
Δεν ειχα ξανακουσει για ραδιαισθησια -εκκρεμες τοτε,και κρατωντας την αναμνηση,αγορασα ενα σχετικο βιβλιο και αρχισα να ασχολουμαι.
Ρωτησα εναν γνωστο μου Γιαννιωτη σχετικα,και μου ειπε οτι στα παλια Γιαννιωτικα σπιτια,βρεθηκαν θησαυροι,που ηταν και εντοιχισμενοι,οπως λιρες.
Οταν οι τυχεροι εργατες γκρεμιζαν διαφορα σπιτια,ο χρυσος επεφτε απο τους τοιχους.
Πράγματι το εκκρεμές είναι μια καλή μέθοδος να μάθει κανείς κάτι που τον ενδιαφέρει πολύ.
Η μεγάλη δυσκολία όμως είναι να το αφήσει "ανεπηρρέαστο"και να μην του "υποβάλλει" την αντίστοιχη κίνηση ανάλογα με την επιθυμία που θα έχει για μια θετική απάντηση.
Εγώ όσες φορές ρώτησα για υγεία,ποτέ δεν ήμουν σίγουρος για την απάντηση,γιατί φυσικά ήθελα να μου απαντήσει αρνητικά ,πράγμα που έκανε.
Ίσως είναι πιο σωστό αυτό που λέει ο φίλος "Ήλιος" ότι θα πρέπει την πιο δύσκολη ερώτηση να την κάνει κάποιος τρίτος που θα είναι αντικειμενικός.
Το ερώτημα είναι : και αν ο τρίτος δεν έχει τις ικανότητες??
Στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως : κρατάς εσύ το εκκρεμές και ο τρίτος αφου γράψει κρυφά από σένα τις ερωτήσεις που θα ήθελες εσύ,να τις σκέπτεται και εσύ να λειτουργείς το εκκρεμές χωρίς να ξέρεις τι ερώτηση είχε κάνει ο φίλος σου.Το εκκρεμές θα "πιάσει" τηλεπαθητικά την ερώτηση και θα απαντήσει.
Αυτά για την ώρα.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
σχετιζεται με εκρεμες, και που μπορω να το βρω;Μπορει το βιβλιο
να με βοηθησει στο να εφαρμοσω σωστα την μεθοδο με το εκκρεμες;
Ενα καλο βιβλιο για μενα,με το οποιο και αρχισα να ασχολουμαι,ειναι το 'Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ',των Nielsen-Polanski,απο τις εκδοσεις ΚΟΝΙΔΑΡΗ.Παντως κυτταξε και τα αλλα που εγραψα,τα ελληνικα,μηπως και σε ενδιαφερει κανενα αλλο.οκ?
Φιλε Αναλυων,περιπου ετσι ειναι οπως τα γραφεις.
Ομως η μεγαλυτερη κατακτηση ειναι,η αντικειμενικη και ουδετερη ματια,σε θεματα που μας ενδιαφερουν αμεσα.
Ειναι ομως ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
Και 'παιζει',σε πολλα επιπεδα.
Edited by - Helios on 28/05/2003 20:34:57
Χρησιμοποιώ μια διαφορετική τεχνική με το εκκρεμές που μου φάνηκε πολύ εύκολη και αξιόπιστη γιά αρχάριους σαν και μένα και τουφίλους μου.
Σε ένα χαρτί Α4 χαράσω ένα ημικύκλιο όσο πιο μεγάλο γίνεται και μια ακτινα στην μέση που το χωρίζει στα δύο. Το τοποθετώ μροστά μου σε ένα τραπέζι με την ευθεία (διάμετρο) προς το σώμα μου. τοποθετώ το εκκρεμές στο κέντρο του (μισού) κύκλου το οποίο κάνει κινήσεις κάθετες σαν ακτίνες του ημικύκλιου. Όσο πιο δεξιά είναι οι ακτίνες που διαγράφει το εκκρεμές τόσο πιο θετική είναι η απάντησή του και όσο πιο αριστερά τόσο πιο αρνητική.
Με τον τρόπο αυτό ανάμεσα στα άλλα ερεύνησα και την ποιότητα διαφόρων τροφίμων. Ηταν εντυπωσιακά τα αποτελέσματα όταν ερεύνησα ψωμί βιολογικής καλλιέργειας φτιαγμένο μόνο με προζύμι χωρίς μαγιά και το συνηθισμένο ψωμί του φούρνου. Έβαλα και φίλους να το επαναλάβουν και όλοι είχαν τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα.
2.TOM GRAVES-ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ,ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ,ΕΚΚΡΕΜΕΣ-ΜΑΚΡΗΣ"
Φιλε Helio σε ποιες περιοχες της Αθηνας υπαρχουν βιβλιοπωλεια
οπου να βρω το παραπανω βιβλιο η αλλα αντιστοιχα για εκκρεμες;
Φιλε wouwei,οποια μεθοδος σου δινει αποτελεσματα,και νοιωθεις καλα με αυτην ,ακολουθα την ,ασχετα με το τι θα ακουσεις η θα διαβασεις.
Βλεπεις ποσο πρακτικη -χωρις μεγαλοστομιες και φανφαρες-ειναι η ραδιαισθησια,και σε ποσα καθημερινα θεματα,μπορει να μπει.
Μερικοι που ασχολουνται ταχατε με τα 'υψηλα',την σνομπαρουν,χωρις να εχουν ιδεα,τυφλα τους!
Αφου αρχισες να εφαρμοζεις πρακτικα,αν επιμεινεις ,εχεις κερδισει το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου.
Συνεχισε συνεχως!
Edited by - Helios on 01/06/2003 00:13:58
Μεχρι τοτε,ειμαι πολυ απασχολημενος,με θεματα που αφορουν την επαγγελματικη μου επιβιωση.
Κι αυτο,γιατι δυο φορες,ατομα του μηχανισμου της εκκλησιας,μου εκαναν μεγαλη ζημια στην δουλεια μου,για δικο τους παρανομο συμφερον ,ταπεινα κινητρα,ουτε Χριστοι ουτε αγαπες.
Ετσι πολεμω τωρα για το μελλον μου.
Τελος παντων,αυτα ειναι δικα μου.
Ανοιξα αυτην την συζητηση,για κοινη ανταλλαγη εμπειριων,για ενημερωση και ωφελος ολων,ακομη και για τα ψηλα καλαμια της μαυρης νυχτας,που συνηθιζουν να μιλανε και να κρινουν τα παντα-στο συγκεκριμενο,σνομπαροντας-,χωρις να εχουν καμμια εμπειρια.
Βεβαια δικαιολογουνται...αφου βρηκαν την μια και μοναδικη αληθεια...
Τοτε,πρεπει κανεις να σταματησει την αναγνωση,και να ξεκουραστει ,επανερχομενος οταν νοιωσει καλυτερα.
Εχουν συσχετισει την αναγνωση με το εκκρεμες-ας πουμε- με την χρηση του πινακα ΟΥΙΓΙΑ.
Προσωπικα,δεν εχω αισθανθει τιποτε απο τα παραπανω.
Επισης δεν νομιζω οτι υπαρχουν πνευματα,που 'διαβαζουν'για τον ενδιαφερομενο.
Ετσι προσπαθησαν να εξηγησουν-πνευματιστικα-την ραδιαισθησια,οτι δηλ.χανεται βιοενεργεια του ατομου που ασκει την ραδιαισθησια,σαν 'προσφορα' στο πνευμα που βοηθα στην αναγνωση.
Προσωπικα δεν νομιζω οτι συμβαινει κατι τετοιο σαν μηχανισμος.
Υπαρχει κανεις που ναχει πληροφοριες η προσωπικη εμπειρια,επ'αυτου?
Θα ήθελα επίσης να μοιραστώ μια εμπειρία ενός 'ΠΟΛΥ' καλού μου φίλου: "Σπούδαζε στην Βουλγαρία εκείνο τον καιρό, και ένας βούλγαρος που ασχολούνταν πολύ καιρό με γιόγκα και εσωτερικισμό, αποφάσισε να τους "Επιδείξει" τις δυνάμεις του!!!
Μαζεύτηκαν όλοι στο σπίτι του “Μάγου” και τους έβαλε να κάτσουν γύρω από ένα τραπέζι που στη μέση του υπήρχε ένα κεράκι… Βρίσκονταν μέσα στο σκοτάδι που με μεγάλη δυσκολία μπορούσαν ο ένας να διακρίνουν το πρόσωπο του απέναντι τους…
Διάλεξε τον ποιο "Μάγκα" από όλους για «πειραματόζωο» και έκανε το εξής: Έκοψε την τράπουλα, και την έβαλε με τέτοιο τρόπο που να σχηματίζει οκτάγωνο, και είπε στον εθελοντή να κλείσει τα μάτια του και να σκέφτεται ότι είναι στην μέση ενός σκοτεινού δάσους, χαμένος, χωρίς διέξοδο και να τον κυνηγούν λύκοι, ώσπου πραγματικά ένιωσε λύκους, και σχεδόν τους άκουγε... Τότε του είπε να παραμείνει με κλειστά τα μάτια και σιγά σιγά να ανοίξει τα φύλα που βρίσκονταν μπροστά του (ένα από τα οκτώ μέρη της τράπουλας)... μόλις έφτασε στα τέσσερα τελευταία του είπε να πει έναν αριθμό και εντελώς ασυναίσθητα είπε το 6, τα επόμενα 3 τραπουλόχαρτα ήταν εξάρια... και το τελευταίο ήταν ο Ρίγας, ο οποίος ήταν γυρισμένος και φαινόταν το πρόσωπο του, είχε 2 κέρατα και το στόμα του ήταν ανοιχτό από το οποίο φαινόταν ένα απόλυτο σκοτάδι σαν να ήταν το "χάος"... Ο "Μάγκας" έπαθε ψυχολογικό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ακόμα και σήμερα ζει με φάρμακα....
Αυτά κατάφερα να μάθω...
Μπορείτε να μοιρασθείτε μαζί μου οτιδήποτε παρόμοιο; Κάποια εξήγηση στο τι έγινε (εκτός του προφανούς παραφυσικού)... Έχετε ακούσει τίποτα παρόμοιο;
I'm The Lord Of The Strings
πραγματικά φοβερή η ιστορία που περιέγραψες , αλλά εδώ "μέσα" έχω διαβάσει πολλές παρόμοιες ιστορίες και δεν ξέρω αν πρέπει να τις πιστέψω όλες ή ... καμία απ' αυτές
* Τώρα , όσον αφορά την τράπουλα , τά χρώματα που έχουν τα τραπουλόχαρτα (κόκκινο και μαύρο) παραπέμπουν σε πολύ γνώριμη φιγούρα . ![]()
* Το άθροισμα των χαρτιών 1+2+3+...+52 =1378 ? (Σημαίνει κάτι?)
αν το πολλαπλασιάσουμε Χ 4 είναι 1378*4= 5512 ?
Οι κρίσεις δικές σας...
bajanacker
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ # ####
Φίλε Duke Nuke εγώ θα συμφωνούσα με την άποψη του bajanacker ότι πολλές παράξενες ιστορίες ακούγονται και δεν πρέπει να τις πιστεύουμε όλες.
quote:
Κάποια εξήγηση στο τι έγινε (εκτός του προφανούς παραφυσικού)...
Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Αφού δεν ήσουνα εσύ εκεί να δεις με τα μάτια σου μη πιστεύεις τίποτα. Πολλά μπορεί να έγιναν. Δεν μπορώ πάντως να πιστέψω ότι από ένα τέτοιο γεγονός κάποιος κατέληξε με τα ψυχοφάρμακα. Κάτι θα προυπήρχε από πριν, και το απέδωσε εκεί ο φίλος σου. Δηλαδή μπορεί να έφτιαξε αυτήν την ιστορία για να μην εκτεθεί. Υποθέσεις κάνω…εσύ θα βρεις την άκρη.
VIVA LA REVOLUTION!!!
gK
Φίλε Α Ι Α Ν Τ Α , τα νούμερα δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως !
Κάποτε , παλιά , είχα διαβάσει για τη "σατανικότητα" των αριθμών της ρουλέτας στα καζίνο
.
Εκεί μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι το άθροισμα των 36 αριθμών (τόσοι είναι οι αριθμοί της ρουλέτας) , δηλαδή 1+2+3+ ... +36=666 !
Τώρα , να μου πεις , αν αρχίσεις και προσθέτεις και αφαιρείς και πολλαπλασιάζεις αριθμούς και ψηφία και 666 και 999 κτλ κτλ ....
ΧΑΘΗΚΕΣ !
Υ.Γ : Πάντως και στη Ρουλέτα τα χρώματα των αριθμών είναι
κόκκινα και μαύρα
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
I'm The Lord Of The Strings
ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΟΤΤΟ,ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΣΤΗΛΕΣ 6 ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ.

........ αλλα απο την αλλη μαλλον παλι το μυαλο του ανθρωπου πρεπει να φταιει.............

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
φιλαράκια μου dimsot και telksinas !
Αν ρωτούσαμε αυτούς που καταστράφηκαν από την τράπουλα τότε θα μας έλεγαν με σιγουριά " Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ !" Αν , πάλι ρωτούσαμε τους συγγενείς των θυμάτων που "φουντάρισαν" από τις ταράτσες , θα σού ' λεγαν με σιγουριά "Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ !" ...
Αυτά
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####