ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Μέγας Αγνοούμενος® - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ο Μέγας Αγνοούμενος® - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Narkissa55537 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/06/2011, 21:10:00
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Μπορεις να βρεις στο διαδικτυο οσα τετοια θέλεις. ενδεικτικα κοιτα τα σακιδια επιβιωσης του βρετανικου στρατου με 45 σακουλάκια των 4.000 θερμιδων ημερησιως,για 45 μερες.

Ε, το είχα πει εγώ τότε, πέσαμε σε OYKά.

quote:
zip, Απεστάλη: 09/02/2011

Ναι, άμα είναι κάποιος OYK 5, δεν διαφωνώ.

Αλλά στο ίδιο post, του είχα πει και κάτι άλλο που το πέρασε στα ψιλά (δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή ήταν γραμμένο στα ψιλά) :

quote:
zip

Α, φίλε, και δεν απορώ ... έχω διαβάσει τόσα στο esoterica.gr που 'ντάξει ... τι να απορήσω ; Αφού λες πως το έκανες, ε, ok, κανένα πρόβλημα από μένα.

16/06/2011, 21:21:24
Ε, ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ;;; Για πες μου ...

Τι θα γίνει αν βγω εγώ και κατηγορίσω εσένα για πολλαπλούς λογαριασμούς ;;;

Καληνύχτα Αφροδίτη, η ζωή μου μ' ανήκει

16/06/2011, 21:29:20
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ζιπ.

Βγές και πές οτι γουστάρεις!!

Ετσι κι αλλοιώς,εχεις το ακαταλόγιστο!

λόγω πνευματικής ισσοροπίας,ή ανισσοροπίας?

εσυ ξερεις καλύτερα τα κόμπλεξ σου.

Οπότε μίλα ελεύθερα και άσε τους άλλους να
κάνουν το ιδιο και μην τρέχεις να φωνάζεις
την μαμά σου κάθε φορά που σε κολάνε στον τοίχο!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/06/2011, 21:39:43
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ζιπ.

Βγές και πές οτι γουστάρεις!!

Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες ;;; [ εγώ θα βγω ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όχι έτσι όπως εσύ, στα κουτουρού ... ή έτσι επειδή σου "σφύριξε" κάποιος κάτι στ' αυτάκι σου ]

Καληνύχτα Δημάκο, η ζωή σου "στο τάκο"!

Edited by - zip on 16/06/2011 22:04:02

16/06/2011, 21:44:00
quote:

quote:
Εαρινός

Μπράβο αγόρι μου , έτσι συνέχισε....

Βελτίωση ε ; Από τα "μαλακιστήρι, μαλακάκος, μαλακισμένο, παλιομαλα(λα)κισμένο κ.ο.κ" πήγαμε στο "αγόρι μου" ...

Συνέχισε έτσι φίλε. (και το εννοώ)

zip_A®T

Το ένα δεν αναιρεί το αλλο αγόρι μου...
Όλα έχουν το σωστό timing...
Πάντως είσαι παραπονιάρης οφείλω να ομολογήσω , "παραπονιάρικο παιδί"...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
16/06/2011, 21:58:01
quote:
Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες ;;; [ εγώ θα βγω ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όχι έτσι όπως εσύ, στα κουτουρού ... ή έτσι επειδή σου "σφύριξε" κάποιος κάτι στ' αυτάκι σου ]

Αυτό είναι βόμβα που σκάει,μάλλον που πάει να σκάσει,αν σκάσει τελικά.

Λοιπόν Νικόμαχε?

16/06/2011, 22:00:48
quote:
Εαρινός

Το ένα δεν αναιρεί το αλλο αγόρι μου... [ Έτσι μπράβο, "αγόρι σου" να με λες ... ]

Μόνο για σένα ισχύει αυτό ;

quote:
Εαρινός

Όλα έχουν το σωστό timing...

Κι αυτό ; Κι αυτό μόνο για σένα ισχύει ;

quote:
Εαρινός

Πάντως είσαι παραπονιάρης οφείλω να ομολογήσω , "παραπονιάρικο παιδί"..

Πως γίνεται όταν αναφέρει κάποιος τις δικές σας μαλακίες να είναι πάντα "παραπονιάρης", "κλαψιάρης", "φοβιτσιάρης" κτλ ... ; αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμη ... αλλά που θα πάει, θα το καταλάβω και θα σου πω ...

Καληνύχτα Λωξάντρα και τράβα βρες άντρα

-
-
-

*παρεπιπτόντως ρε Λολίτα μου, σου έχουνε πει να μην κάνεις αλόγιστη χρήση των quotes, ειδικά όταν τα μηνύματα των άλλων μελών εμπεριέχουν εικόνες. Τι έγινε ; "Γραμμένους" τους έχεις ; ή στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα ;

Edited by - zip on 16/06/2011 22:14:37

16/06/2011, 22:22:31
Alex και Ζιπ

πείτε οτι θέλετε,ελεύθερα.

επι τη ευκαιρία έχετε κανένα σχόλιο για αυτό?

http://katohika.blogspot.com/2011/06/blog-post_5401.html#more

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/06/2011, 22:28:05
quote:
πείτε οτι θέλετε,ελεύθερα.

Εγώ πάντως δεν έχω αποδείξεις.

Το blog που αναφέρεις το έχω επισκεφτεί,με μια ματια φένεται καλό.Για το συγκεκριμένο αρθρο τί να πώ?

16/06/2011, 22:45:04
quote:
Αλεξ
Εγώ πάντως δεν έχω αποδείξεις.

Κρίμα φίλε μου!

Ας δούμε τον άλλον που έχει,ή θα κατασκευάσει!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/01/2003, 17:27:29
SIMFONO ME TON WOLFFACE.

ME SEVASMO AGAPA GIA NA MIN MISIS.

Leonardo

ΦΟΣΜέλος
15/01/2003, 18:55:07
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ-ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΥΦΗ ΑΓΧΟΥΣ -ΑΝΙΑΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΨΕΜΑΤΟΣ- ΣΚΛΗΡΩΤΗΤΑΣ- ΠΛΟΥΤΟΥ-ΠΟΡΝΕΙΑΣ-Κ.Λ.Π -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ- ΑΛΗΘΕΙΑΣ -ΑΓΑΠΗΣ-ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΟΣ-ΔΟΣΙΜΑΤΟΣ ΨΥΧΗΣ - ΠΛΗΡΩΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ -ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ -ΘΕΩΣΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ.

CronosΜέλος
25/01/2003, 23:20:27
Φόβος...
Τί είναι; Από που προέρχεται; Τι Θέλει; Τι αποτελέσματα έχει;
Ο Φόβος είναι αυτή η τρελή αίσθηση που μας παραλύει. Είναι ένα ψηλό εμπόδιο του μυαλού που πρέπει να ξεπεραστεί. Χωρίς αυτόν κάθε στιγμή θα μας μετέτρεπε σε κάτι διαφορετικό. Και όμως τον αφήνουμε να βρίσκετε πάντα εκεί. Όλοι θέλουν να τον ξεπεράσουν. Όταν το εμπόδιο είναι χαμηλό μερικοί το καταφέρνουν και αφού το περάσουν ξαναστέκονται στα πόδια τους πιο δυνατοί απ'ότι πριν.
Μερικές στιγμές νοιώθω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η αίσθηση του φόβου τίποτα δε θα μπορούσε να με σταματήσει πραγματικά. Οτιδήποτε ήθελα θα προσπαθούσα να το πάρω με οποιοδήποτε τίμημα. Χωρίς τον φόβο θα βρισκόμουν συνεχώς σε μια κατάσταση βαθειάς επίγνωσης, οτιδήποτε θα ήταν ένα τίποτα.
Και όμως, παρότι γνωρίζω τι θα είχα χωρίς τον φόβο δε μπορώ να τον ξεπεράσω. Γιατί; Μα για να ξεπεράσεις κάτι πρέπει να το γνωρίζεις. Για να ξεπεράσω τον εαυτό μου πρέπει να τον γνωρίζω. Αν τον ξεπεράσω, τότε ξεπερνώ και τον φόβο. Αλλά δεν γνωρίζω τι είναι πραγματικά ο φόβος. Τι είναι αυτό που τον καθιστά αληθινό σε όλες τις διαστάσεις του;
Απ'την άλλη γιατί να τον ξεπεράσω; Δε νοιώθω ευχάριστα πίσω από την προστασία που μου προσδίδει αυτό το τείχος; Δε γνωρίζω τι βρίσκεται από την άλλη πλευρά αλλά δεν μπορεί να με βλάψει όσο είμαι ακόμα εδώ.
Τι χρειάζεται για να ξεπεράσω με ασφάλεια τον Φόβο; Γνώση. Αλλά για να αποκτήσω γνώση πρέπει να ξεπεράσω τα εμπόδια που θέτει ο Φόβος προς την κατεύθυνσή της. Φαύλος κύκλος... Συμπέρασμα: ο φόβος σπάνια ξεπερνάται χωρίς ρίσκο.

Θάρρος δεν είναι η απουσία φόβου. Είναι η παρουσία φόβου και όμως η θέληση να συνεχίσεις.

Ακολούθα το ρητό και μη σε νοιάζει τι θα βρεις. Όταν φτάσει η ώρα πήδα πάνω από το τείχος και ξεπέρασε το, ή αν είσαι αρκετά δυνατός ΣΠΑΣ'ΤΟΝ

Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν

ANTONIOS1997Μέλος
02/02/2003, 18:25:21
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΩΝ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΣΟΦΙΑ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑΣ". Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=815

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΡΟΝΟ ΤΟ 1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""

07/03/2003, 20:37:52
Καλησπέρα σε όλους και όλες .
Φόβος λοιπόν. Φόβος για το θάνατο, για το αύριο, για τη μοναξιά, για τη ζωή, ίσως για τα πάντα. Μπορεί τελικά να είναι και κινητήριος δύναμη. Μια δύναμη που μας κρατάει σε εγρήγορση, σε ετοιμότητα, σε ανησυχία, σε.............
Αντί για περισσότερα σχόλια πάνω στον φόβο, θα ήθελα να παρουσιάσω κάτι δικό μου, το οποίο το έγραψα σε εποχή που φοβόμουν (όπως και τώρα) τη μοναξιά. θα μπορούσα να πω ότι ο φόβος πολλές φορές με έκανε να παλέψω, να σταθώ στα πόδια μου και να γίνω πιο δυνατός.

ΝΑΥΑΓΟΣ

ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ,
ΦΡΙΧΤΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ,ΜΟΝΑΧΟΣ,
ΜΙΑΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΟ ΘΥΜΑ,
ΜΙΑΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ.

ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΣΚΙΕΣ ΜΕ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ,
ΜΕ ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΑΔΗ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ
Σ' ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΚΙ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΕΛΙΑ.

ΑΚΟΙΜΗΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΄Μ΄ΑΤΕΝΙΖΟΥΝ,
ΦΡΟΥΡΟΙ ΜΙΑΣ ΚΡΥΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ,
ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΙΩΠΗΣ ΦΤΕΡΟΚΟΠΟΥΝΕ,
ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ Μ' ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΟΥ Ο ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΛΥΓΜΟΣ,
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΘΑΙΝΩ
ΚΑΙ ΓΙΝΙΜΑΙ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣ.

Υ.Γ.
Καλώς σας βρήκα και πάλι μετά από μια μεγάλη (χρονικά) απουσία

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"

Darkangel_78Μέλος
07/03/2003, 22:42:23
Καλώς μας ήλθες,αγαπημένε Αχέροντα,ποταμέ της λήθης!!!
Μας έλειψες,και χαίρομαι που επέστρεψες με κάτι τόσο λυρικό όσο το ποίημα που μοιράστηκες μαζί μας!!!
quote:
θα μπορούσα να πω ότι ο φόβος πολλές φορές με έκανε να παλέψω, να σταθώ στα πόδια μου και να γίνω πιο δυνατός.

Φόβος ήταν ή ανάγκη καλέ μου φίλε??
Μη φοβάσαι τη μοναξιά γιατί εκτός από εμάς,εδώ έχεις πάντα τον ευατό σου για παρέα.
Πάντα στο πλάι σου (και όλων σας)!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

CronosΜέλος
21/05/2003, 14:15:54
Fear is in the eye of the beholder...

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...