- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
…όταν και αν κάνεις καμιά βόλτα προς αυτά τα μέρη, μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις πως θα γίνει να μεταφέρω – αποθηκεύσω κάποια images που έχω σκανάρει σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος του χαοτικού internet, ούτως ώστε να μπορέσω να τις χρησιμοποιήσω;! Εάν για οποιοδήποτε λόγο η amalia, δεν δύναται να με βοηθήσει, οποιαδήποτε βοήθεια εκ των υπολοίπων eso είναι καλοδεχούμενη!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

"Κονξ Ομ Πανξ"
εμεις δουλευουμε για εσενα και εσυ κομήθηκες
Για να δούμε λοιπόν...εγώ μπορώ και την βλέπω την φωτογραφία γιατί ούτως ή άλλως ο υπολογιστής μου εντοπίζει το url, εσείς οι υπόλοιποι την βλέπετε ή απλά υπάρχει το εκνευριστικό τετραγωνίδιο με το κόκκινο χ;!
test image

"Κονξ Ομ Πανξ"
οκ !!!
παω για υπνο
για να δουμε ...
test
Εκτός και αν αφήνεις την τύχη σου να κάνει πράγματα στην τύχη!

"Κονξ Ομ Πανξ"

amalia έχω μια απορία...
αυτή η φωτογραφία είναι gif. και όμως εμφανίζεται κανονικά, κάποιες άλλες που έχω πάλι σε μορφή gif. δεν τις εμφανίζει!!!Και ερωτώ: Για ποιον λόγο γίνεται αυτή η διάκριση; Παίζει ρόλο το πρόσωπο στην εκάστοτε φωτογραφία;!

"Κονξ Ομ Πανξ"
quote:
thirdly nostril πρέπει να δώσεις ένα στοιχείο στην "τύχη" σου για να δουλέψει όσο εσύ περιπλανιέσαι στο βασίλειο του Μορφέα!
της το εδωσα αλλα το εχασε- ατυχια
quote:
αυτή η φωτογραφία είναι gif. και όμως εμφανίζεται κανονικά, κάποιες άλλες που έχω πάλι σε μορφή gif. δεν τις εμφανίζει!!!Και ερωτώ: Για ποιον λόγο γίνεται αυτή η διάκριση; Παίζει ρόλο το πρόσωπο στην εκάστοτε φωτογραφία;!
ξανακανεις το κολπο πονηρουλα
οταν ξυπνησεις πες μας

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

"Κονξ Ομ Πανξ"
για να δω λοιπόν...κατάφερα κάτι ή καλύτερα να τα ξανακλείσω!!!
Θα πάθω τίποτα από τον πολύ ύπνο μέχρι να βγάλω άκρη με αυτό που ψάχνω...
http://img134.imageshack.us/img134/9528/see6db.jpg " target="_blank">"Κονξ Ομ Πανξ"

"Κονξ Ομ Παξ"

santaclaws is coming tonight

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
κόψε τις παρεμβολες #@#3 ![]()
Edited by - thirdly nostril on 07/09/2005 00:29:17