- Ανακοίνωση: "Καινούργιος Συντονιστής - Agnostic" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
- θαρρω ομως γειτονα , πως το θεμα που παει να ανοιχθει , ειναι σε topic φιλοφρονησεων και καλοσορισματων ...- καλησπερα σου παντος ...
Σωστή παρατήρηση
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/09/2010 01:02:12
allzzaro
quote:φιλε allzzaro για τελευταια φορα, πληρωνα κατι αλλο σαν ''συνταξιμα''πχ (ποσοστα απο κεφαλαιο ,ασφαλεια ζωης,μετοχες)κατι τετοιο αντι για συνταξιμα ,τα οποια θα εισπραξω του χρονου και με συμφερη να τα παρω μαζεμενα και οχι λιγα-λιγα με την κατρακιλα που γινεται, ειχα δικη μου δουλεια και εκ του νομου 1/10/88 δεν ημουν υποχρεωμενη να μπω σε ασφαλιστικο τομεα και εκανα διαφορετικη επενδυση........Σωστα τα οσα αναφερης περη των νομων, ετσι ειναι
Ευχομαι pandi να είναι οπως τα λές γνωρίζω πολύ καλά μετά το 2011 ολοι θα πάνε στα 65.
αα.. έτσι μάλιστα..
pandi σου εύχομαι να πάρεις αυτά που δικαιούσαι.
pandi σου εύχομαι να πάρεις αυτά που δικαιούσαι.
ευχαριστω 
Ρε γείτονα... Τη μια παραπονιέσαι που σε πειράζουν για την ηλικία σου(παλιόπαιδα) αλλά φταις και εσύ γιατί πετάς κάτι έτη...1972 πρώτη δουλειά... Κάπου μεταξύ μικρασιατικής εκστρατείας και περσικών πολέμων...όταν είχαμε Χούντα... Αρχαία Ελλάδα μιλάμε...

Καλά κουράγια στον Αγνώστικ, να ΜΕ μαζεύει... (Δε λέω μας...κοιτάω μόνο την καμπούρα μου)
quote:Ο πατέρας μου πήγαινε δημοτικό τότε
1972 πρώτη δουλειά
ο πατερας μου ηταν 20 ετων τοτε
NOVUS ORDO SECLORUM

industrial
quote:
Κάπου μεταξύ μικρασιατικής εκστρατείας και περσικών πολέμων...όταν είχαμε Χούντα... Αρχαία Ελλάδα μιλάμε...
Κόψε κάτι ρε φίλε.. είπαμε αλλά οχι και έτσι.
Φίλε industrial, predator και Dr..
Δεν έχω και μεγάλη διαφορά απο τους πατεράδες σας μάλιστα απο του industrial μπορεί να είμαι και μεγαλύτερος.
Αυτό που θέλω να σας πώ ειναι οτι εκείνη την εποχή το 1972 δεν είχαμε ολα αυτά τα καλούδια που έχουμε σήμερα και οπως όλα τα προσφυγόπουλα έτσι και εγώ αναγκάστηκα να δουλεύω. Σχολείο τη νύχτα ![]()
Ο Θεός να μην σας αξιώσει να δείτε τέτοιες μέρες..
Edited by - allzzaro on 19/09/2010 19:52:56
42NAΜέλος

Ο Agnostic που είναι ρε παιδιά;
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το συνταξιοδοτικό;