ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Καρμική Αστρολογία - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Καρμική Αστρολογία - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

karma30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
karmaΜέλος
22/06/2005, 00:05:58
Φίλε Deva Parinito

Για να ανακεφαλαιώσουμε

Πρώτα - πρώτα συγχαρητήρια για τον πίνακα «ερωτήσεις - απαντήσεις». Καλή δουλειά !

Δεύτερο, αλατοπίπερο εννοώ την προσωπική μας αναζήτηση και τις ανησυχίες μας. Κάτι που δίνει νόημα στην καθημερινότητά μας, στις ευθύνες μας και τις υποχρεώσεις μας. Το αλατοπίπερο νοστιμίζει το φαγητό, το φαγητό της ρουτίνας.

Είναι ευχάριστο να ξεφεύγεις αγαπητέ μου ταξιδιώτη, μάλλον το ίδιο κάνεις και εσύ για να είσαι εδώ !

Υ.Γ. Είμαι και εγώ μουσαφίρης της Γης, από μήνα Σεπτέμβρη.

Φιλικά

angiΜέλος
22/06/2005, 12:28:35
Αγαπητη μου Karma, θα συμφωνησω εν μερει με τον Deva Parinito. Εισαι πολυ γενικολογη πανω σε ορισμους. Κατα περιοδους, εχω ασχοληθει και βλεπω οτι και στο δικο μου ωροσκοπιο επιβεβαιωνονται αρκετα (βορειος-νοτιος δεσμος). Ομως μεχρι εκει. Δεν μπορω να ασχοληθω ή ισως το μικρο μου μυαλουδακι δεν μπορει να διαννοηθει οτι πρεπει να σκεφτει καταστασεις που -το λιγοτερο- δεν τις εχει ζησει συνειδητα!! τι με νιαζει τι ημουν στις προηγουμενες ή επομενες ζωες αφου δεν τις θυμαμαι και δεν μπορω να διδαχτω τιποτα απο αυτες; οι σοφοι λενε οτι το παρελθον φτιαχνει την ιστορια. Οτι μεσα απο τη γνωση του δημιουργεις το μελλον. Το συνειδητο παρελθον ομως.

aa

karmaΜέλος
22/06/2005, 14:34:17
Αγαπητή μου angi

Όπως είπα και στον καλό συζητητή Deva Parinito εδώ δεν κάνουμε μαθήματα, ούτε θέτουμε ορισμους. Απλά ανταλλάσσουμε απόψεις.
Μπορεί να μη θυμάσαι τι ησουν στις προηγουμενες ή επομενες ζωές, οι μνήμες,όμως, υπάρουν (σε ένα ασυνείδητο επίπεδο) και πολλές φορές επηρεάζουν την τωρινή μας ενσάρκωση θετικά ή αρνητικά (π.χ. φοβίες, ταλέντα κ.λ.π.). Μέσα από το γενέθλιο ωροσκόπιό μας μπορούμε να τα εντοπήσουμε και στην περίπτωση που έχουμε αρνητικές εμπειρίες από το παρελθόν να τις δουλέψουμε και να τις ξεπεράσουμε. Αν θέλεις στείλε μου ημερομηνία και ώρα γέννησής σου στο E-mail μου να σου πω κάποια πράγματα.

Φιλικά

ΚΥΒΕΛΗΜέλος
22/06/2005, 21:35:08
Καλησπέρα, karma

Επειδή εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα ψάχνω γενικά μέσα από διάφορους τρόπους απαντήσεις για μένα, θα ήθελα να σου στείλω, αν δεν έχεις αντίρρηση, τη δική μου γενέθλια ημερομηνία
για καρμική ανάλυση. Είναι εφικτό;

karmaΜέλος
22/06/2005, 21:45:20
Αγαπητή Κυβέλη

Χαίρομαι πολύ που ενδιαφέρεσαι για την Καρμική Αστρολογία. Με χαρά θα περιμένω την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα γέννησής σου στο E-mail μου. Δεν σε πειράζει να σου στείλω την απάντηση εδώ για να δουν και οι φίλοι μας κάποιες ερμηνίες ;

Μπορείς επίσης, να επισκευτείς και την ιστοσελίδα μας
www.greekastrology.gr

Φιλικά

karmaΜέλος
22/06/2005, 22:46:52
Αγαπητη μου angi

Διαθέτεις ένα πολύ ενδιαφέρον καρμικό ωροσκόπιο. Έχεις ζήσει πολλές εμπειρίες και με διαφορετικές ιδιότητες. Έχεις υπάρξει ευγενής ή τροβαδούρος, φιλόσοφος, μυστικιστής αλλά και επαναστάτης ! Είχες ολοκληρωθεί μέσα από την οικογένεια, στην τωρινή σου, όμως, ζωή θα πρέπει να σταθείς στα δικά σου πόδια. Έχεις έρθει για οδηγήσεις τον κόσμο στη γνώση αλλά και για να ασχοληθείς με ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Αγαπάς την Αστρολογία και τη μεταφυσική. Στην ενσάρκωσή σου αυτή θα ολοκληρωθείς μέσα από την προσφορά σου προς τον συνάνθρωπο. Πρόσεξε, όμως, να μην λυπάσαι και να μη κολλάς στο παρελθόν. Είχες αποκτήσει χρήματα και δεν σου λείψουν και τώρα, φθάνει να κάνεις καλή διαχείριση. Σου ταιριάζει ένας σύντροφος με τον οποίο θα μοιράζεσαι κοινές απόψεις και ιδανικά. Έχεις ζήσει στην Αρχαία Αίγυπτο, στην Ατλαντίδα, στην Αμερική, στη Γαλλία ή Κίνα, στην Αγγλία ή στην Αρχαία Περσία και στο Βυζάντιο (προσωπική μου έρευνα).

Φιλικά

Edited by - karma on 22/06/2005 22:48:14

Edited by - karma on 22/06/2005 22:49:27

angiΜέλος
23/06/2005, 01:17:27
Karma, μου ακομη περιμενω τα στοιχεια σου. Μηπως να το αφησω για αυριο;

aa

karmaΜέλος
23/06/2005, 01:21:34
Αγαπητή Κυβέλη

Διαθέτεις και εσύ ένα πολύ ενδιαφέρον καρμικό ωροσκόπιο. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σου πω πολλά πράγματα γιατί στο διάστημα 5: 30 - 6:30 αλλάζουν πολλά πράγματα. Εάν βρεις την πιο πιθανή ώρα γέννησής σου θα σου πω περισσότερα. Έχεις υπάρξει ευγενής ή τροβαδούρος, φιλόσοφος και μυστικιστής! Εάν έχεις γεννηθεί μέχρι τις 6 παρά 5 έχεις υπάρξει και επαναστάτης. Είχες περάσει κάποιες έντονες εμπειρίες σε σχέση με την οικογένεια. Είχες αποκτήσει πολλά χρήματα, ακίνητα κ.λ.π. και ίσως ήσουν «τσιφλικάς». Στην ενσάρκωσή σου αυτή θα ολοκληρωθείς μέσα από την προσφορά σου προς τον συνάνθρωπο, ειδικά στον τομέα ψυχολογία και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Είσαι πολύ δημιουργική και αγαπάς τα παιδιά. Πρόσεξε, όμως και εσύ να μη λυπάσαι και να μη κολλάς στο παρελθόν. Έχεις ζήσει στην Ισπανία, στην Αμερική, στη Γαλλία ή Κίνα, Αρχαία Αίγυπτο, στην Ατλαντίδα, στην Αγγλία ή στην Αρχαία Περσία και στο Βυζάντιο (προσωπική μου έρευνα).

Φιλικά

ΚΥΒΕΛΗΜέλος
24/06/2005, 15:58:05
Σ' ευχαριστώ ιδιαίτερα για την προσωπική αστρολογική ανάλυση που έκανες για μένα karma.
Παράλληλα έχω επισκεφθεί και την ιστοσελίδα greekastrology, συνεχίζοντας κι εγώ τη δική μου αναζήτηση.
filosofos3Μέλος
26/06/2005, 22:51:58
Αγαπητοί φίλοι
μιας και έχω ασχοληθεί για αρκετό διάστημα με την αστρολογία και κατέληξα στο οτι υπάρχουν μεν επιρροές αλλά ότι δεν είναι αυτές που περιγράφονται από την τυπική και συνήθη αστρολογία θα ήθελα να γίνει κάποια συζήτηση όποτε υπάρξουν ενδιαφερόμενοι, επί των αρχών της αστρολογίας. Δηλαδή να ξαναδούμε τα πράγματα από την αρχή και σε μια άλλη βάση που να περιλαμβάνει απαραίτητα την αιτιολόγηση κάθε παραδοχής που έχει φτάσει ως σήμερα σε μας ως αστρολογική "παράδοση".Τα μη αιτιολογημένα να μη γίνονατι αποδεκτά και να μένουν ως πιθανότητες προς εξέταση , όχι ως βεβαιότητες. Αυτό δε γίνεται σήμερα και δεν υπάρχει , ακόμη, επιστήμη της αστρολογίας, με την πλήρη έννοια του όρου όπως υπήρχε σε κάποια πολύ αρχαία εποχή, κατά τη γνώμη μου. Μας έχουν μείνει τα υπολείμματα εκείνης της επιστήμης που άλλα από αυτά ισχύουν ακόμη, άλλα υπό προϋποθέσεις μόνο και άλλα δεν ισχύουν καθόλου.

Το να θέλουμε λοιπόν να περιγράψουμε τις προηγούμενες ζωές μέσω αστρολογικών μεθόδων ισοδυναμεί με το να πούμε ότι γνωρίζουμε καλά τόσο τις επιρροές των πλανητών στα μέρη του ανθρώπου, όσο και το τι ακριβώς συμβαίνει μετά το θάνατο, αλλά και το πως ακριβώς συνδέονται τα δύο. Κάτι τέτοιο νομίζω ότι παραμένει ακόμη μυστήριο και είναι ένα από τα μυστικά που δεν έχουν αποκαλυφτεί ακόμη.Αν κάνω λάθος διάψευσέ με αγαπητή Κάρμα αλλά με κάποια στοιχεία που να επιδέχονται έλεγχο.

Επέλεξα να κάνω την πρόταση εδώ αν και το θέμα δεν είναι σχετικό (συγνώμη κάρμα για την παρεμβολή, δε θα το ξανακάνω μιας και είμαι κατά των παρεμβολών γενικά) επειδή είδα καλή διάθεση από τα νέα μέλη που όλα έχουν παρακολουθήσει το παρόν θέμα. Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα παλαιότερα το οποίο μπορεί να αναβιώσει αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Όλα είναι τέλεια

filosofos3Μέλος
01/07/2005, 03:21:02
Αγαπητή karma
κατ αρχήν να σεευχαριστήω και από δω για την ανάλυση. Στο μύνημα που σου έστειλα ο λόγος που σου περιγράφω πόσο ταιριάζουν αυτά που είπες στην περίπτωσή μου δεν είναι για να ευλογούμε τα γένια μας,ή να σε κολακέψω, αλλά για να έχεις εικόνα κατά πόσο συμπίπτει η περιγραφή σου με την πραγματικότητα. Αυτό ζητούσα και εγώ όταν ήθελα να διαπιστώσω αν ισχύει το Α ή το Β . Αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος να το βρούμε.

Όσον αφορά τη σχέση επανενσαρκώσεων και πλανητικών όψεων υπάρχει και στην ινδική αστρολογία σχετικός τομέας αλλά δεν πιστεύω ότι η όποια υπάρχουσα σχέση είναι πλέον γνωστή στους αστρολόγους ,ινδούς ή δυτικούς , γιατί έχει χαθεί το "κλειδι" της γνώσης αυτής.
Η επανεμφάνιση (δεν δέχομαι την έννοια και τον όρο "επανενσάρκωση")του ανθρώπου στη Γη ακολουθεί κάποιους νόμους αλλά αυτοί δεν είναι
γενικότερα γνωστοί.
Αυτά που περιγράφονται στις ανατολικές παραδόσεις είναι άγνωστα στη Δύση και δεν ερμηνεύονται σωστά ακόμη και από τους ανατολικούς. Ο Κέυση του οποίου είχα διαβάσει ακρετά βιβλία , νομίζω ότι δεν έχει ερμηνευτεί σωστά και άκόμη περισσότερο δεν έχει μεταφραστεί σωστά πάντα. Γιαυτό και μένουν σκοτεινά πολλά σημεία στις υπαγορεύσεις
του. Επιπλέον δε μπορεί να θεωρηθεί και αλάνθαστος αφού υπάρχουν και λάθη ή αντιφάσεις στις υπαγορεύσεις του που έχουν διαπιστωθεί.

Κρίνοντας αυτά που λες για τις προηγούμενες ζωές μου,στο μύνημά σου, τα :ευγενής , τροβαδούρος, αλχημιστής και ανθρωπιστής αν και χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες είναι αλήθεια ότι είχα από μικρή ηλικία κάποια δείγματα που αντιστοιχούν σε κάθε ένα από αυτά. Ήθελα να γίνω γιατρός κάποτε,γιατί έτσι πίστευα ότι θα κάνω μόνο καλό στους ανθρώπους,όταν αναρωτιώμουν σε ποια δέσμη να πάω, αλλά δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα σκεφτόμουν.

Αλχημιστής:αν σκεφτείς ότι από μικρός είχα τάση στο μεταφυσικό, έμφυτες γνώσεις και σχετικές εμπειρίες θα μπορούσε να πει κανείς ότι συμπίπτει,αλλά για κάποιο λόγο που δεν έχω βρει ποιος είναι, ειδικά με την αλχημεία δεν ασχολήθηκα ποτέ, σαν κάτι να με απωθούσε σε αυτή.

Τροβαδούρος:χμ ...λένε ότι έχω ωραία φωνή και μου αρέσει η μουσική, αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να σπουδάσω κάτι σχετικό παρότι θα μου άρεσε.

Ευγενής: με εντυπωσιάζει αυτό! Μου θυμίζει κάποια πράγματα που είδα σε μια προσπάθεια ομαδικής αναδρομής από αυτές που έκανε κάποτε ο Βουλούκος και δεν ξέρω αν κάνει ακόμη. Δεν πίστεψα ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που είχα δει μιας και δεν είχα υπνωτιστεί βαθιά. Γενικά δεν πιστεύω ότι οι αναδρομές δείχνουν τις προηγούμενες ζωές κάποιου αλλά ότι δείχνουν ζωές κάποιων ανθρώπων, άλλων, που έζησαν κάποτε. Ως προς το "ευγενής" όμως έχω παρατηρήσει ότι από μικρός δεν ταίριαζα στο περιβάλλον που γεννήθηκα και έμοιαζα ξεκομμένος. Ο λόγος ήταν ότι έδινα σημασία σε πράγματα που για τους άλλους ήταν ασήμαντα, όπως η γνώση, η ειλικρίνεια,η ευθύτητα κλπ. και έδειχνα να αδιαφορώ για τις υλικές ανάγκες.

Ανθρωπιστής: και αυτό χρειάζεται διευκρίνηση αλλά θα έλεγα το ίδιο με το "γιατρός".

Ήθελα να κάνεις το ωροσκόπιο χωρίς να με γνωρίζεις κγια να δω κατά πόσο θα μπορούσε να ανταποκρίνεται η ερμηνευτική σου μέθοδος στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα των προηγούμενων ζωών και το πως εγώ βλέπω την επανεμφάνιση του ανθρώπου, οι περιγραφές σου
ανταποκρίνονται σε πράγματα που υπάρχουν έμφυτα μέσα μου σε μεγάλο βαθμό. Αλλά πρέπει να πούμε ότι είναι και λίγες οι πλευρές στις οποίες αναφέρθηκες. Δηλα΄δη θα ταιριάζουν σε πολλούς. Μόνο με μεγάλο δείγμα ανθρώπων και λεπτομερεός αναφορές θα μπορούσε να ελγχθεί ικανοποιητικά η μέθοδος.

ΘΑ ήθελα να μας πεις πως βλέπεις την επανενσάρκωση και τη σχέση των πλανητών με αυτή μέσα από την εμπειρία σου ασχολούμενη με την καρμική αστρολογία.

Όλα είναι τέλεια

karmaΜέλος
01/07/2005, 03:55:08
Αγαπητέ filosofos3

Αφού μιλάμε για καρμική Αστρολογία μπορώ να σου πω κάποιες ακόμα πληροφορίες για τις προηγούμενες ζωές σου (δεν επεκτάθηκα στην προσωπική ανάλυση αλλά θα το κάνω τώρα μια και το θέμα είναι σχετικό).

Πρώτα - πρώτα προέρχεσαι από πνευματικές ενσαρκώσεις. Μπορεί να ήσουν φιλόσοφος, ιερέας, δάσκαλος, αναμορφωτής κ.λ.π. Αυτό προκύπτει από τον Ωροσκόπο σου που είναι ο Τοξότης, από τον Νότιο Δεσμό στον Ένατο Οίκο σου και από τη στενή σύνοδο που κάνει ο Δίας σου με τον κλήρο της τύχης σου.
Πράγματι υπήρξες γιατρός ή θεραπευτής (ο Κρόνος σου πέφτει στον Έκτο Οίκο σου και το Μεσουράνημά σου είναι στην Παρθένο). Μπορεί να είχες ασχοληθεί με το εμπόριο ή να είχες ζήσει σε νομάδες (ο Κρόνος σου κάνει στενή όψη με τον Ερμή σου. Η όψη αυτή, επίσης, δείχνει «το αδύνατό σου σημείο», τα κατάλοιπα που υπάρχουν από προηγούμενες ζωές σε σχέση με την επικοινωνία και τη διάδοση των ιδεών σου. Είναι κάτι που θα πρέπει να το δουλέψεις σε αυτή σου τη ζωή και να το ξεπεράσεις). Έχεις υπάρξει επαναστάτης, ανθρωπιστής ή Αστρολόγος (ο κλήρος της τύχης σου «πέφτει» στον Ενδέκατο Οίκο σου και ο Ουρανός σου βρίσκεται στο Μεσουράνημά σου). Η ενσάρκωσή σου σαν αλχημιστής δεν θα πρέπει να ήταν ιδιαίτερα καλή γιατί μάλλον σε οδήγησε να καείς στην πυρά και η μνήμη αυτή ασυνείδητα υπάρχει (ο Πλούτωνάς σου κάνει στενή όψη με το Μεσουράνημά σου). Επίσης, έχεις θυσιαστεί για τα ιδανικά σου και την πίστη σου (ο Ποσειδώνας σου βρίσκεται κοντά στον Ωροσκόπο σου).

Έχεις ζήσει στη Γαλλία ή στην Κίνα, στην Ισπανία, στην εποχή του Χριστού ή στην Βραζιλία (γύρω στο 1800), στην Αγγλία ή στην Περσία, στη Ρωσία ή στη Σουηδία και σε κάποιους χαμένους πολιτισμούς (Ατλαντίδα, Αίγυπτο κ.λ.π.).

Φιλικά

inana3Νέο Μέλος
01/07/2005, 17:02:56
Καλησπέρα σε όλους και κυρίως στην karma που άνοιξε ένα τόσο ¨ζουμερό¨ θέμα.Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε κάποιες από τις συζητήσεις του φόρουμ αν και έχω πάνω από 2 χρόνια που επισκέφτομαι το esoterica. Λοιπόν, επειδή γενικώς δεν γνωρίζω πολλά από αστρολογία ,και συγκεκριμένα από καρμική, θα ήθελα αγαπητή μου karma να κάνεις και σ΄εμένα μια προσωπική ανάλυση(αν φυσικά μπορείς).Κατάφερες με το θέμα σου να μου τραβήξεις πολύ το ενδιαφέρον :D και ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η ανάλυσή σου πάνω στην δική μου περίπτωση.Την ημερομηνία γέννησης κλπ θα σου τα στείλω στο email σου.Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..
karmaΜέλος
01/07/2005, 22:48:49
Αγαπητή inana3

Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Διαθέτεις και εσύ ένα πολύ ενδιαφέρον καρμικό ωροσκόπιο. Προέρχεσαι από κάποιες «δυνατές» ενσαρκώσεις, όπου ξεχώρισες και άφησες το χνάρι σου στη γη. Έχεις υπάρξει ευγενής ή τροβαδούρος, αλχημιστής, πολεμιστής, νομοθέτης, φιλόσοφος ή ιερέας (πολύ πιθανό ιέρεια ή φιλόσοφος στην Αρχαία Ελλάδα). Επίσης μπορεί να είχες θυσιαστεί για τα ιδανικά σου ή να είχες κυνηγηθεί για τις αντιλήψεις σου. Έχεις ζήσει στη Γαλλία ή την Κίνα, στην Ισπανία, στην Ινδία, στην Ελλάδα, στην Αυστρία και στην Τουρκία, όπως και σε χαμένους πολιτισμούς (Αίγυπτος, Ατλαντίδα κ.λ.π.).

Αν έχεις κάποιες μνήμες, κλίσεις ή ταλέντα σε σχέση με όλα αυτά (ή αν έχεις δει ανάλογες «σκηνές» στον ύπνο σου) μπορείς να μου πεις.

Φιλικά

astral-projectΜέλος
02/07/2005, 21:25:07
αγαπητη καρμα,

το θεμα της καρμικης αστρολογιας με μπερδευει. τι διαφορα εχει απο την κλασσικη αστρολογια?

ειχα μπει σε κατι σαιτς παλιοτερα και βαζοντας την ημερομηνια γεννησης μου, μου εβγαζαν διαφορα. δεν ειναι λιγο φλου αυτο?
και δηλαδη, με την ημερομηνια και την ωρα γεννησης ενος ανθρωπου, μαθαινουμε τι ηταν στην προηγουμενη ζωη του???

αν ναι, απο απλη περιεργια θα ηθελα να ξερω τι ειμουν και εγω:

01/μαρτιου/1970 00:20 πειραιας.

αν δεν σου κανει μεγαλο κοπο....

φιλικα
αστραλ

karmaΜέλος
04/07/2005, 00:48:39
Αγαπητή astral-project

Η κλασική Αστρολογία σχετίζεται με τη τωρινή μας ζωή, τη τωρινή μας ενσάρκωση. Η Καρμική αστρολογία σχετίζεται με τις προηγούμενες ζωές μας (οι περισσότεροι Αστρολόγοι δεν ασχολούνται με αυτό τον τομέα, ο οποίος ομολογώ είναι πολύ ενδιαφέρων. Για να κάνεις μία πρόβλεψη σε ένα άτομο θα πρέπει πρώτα να μελετήσεις το καρμικό του παρελθόν. Και αν έχει συμπλέγματα, φοβίες κ.λ.π. να το βοηθήσεις να τα ξεπεράσει και να προχωρήσει μπροστά. Γιατί αν αυτά υπάρχουν πως θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί σωστά τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν ;)

[quote
ειχα μπει σε κατι σαιτς παλιοτερα και βαζοντας την ημερομηνια γεννησης μου, μου εβγαζαν διαφορα. δεν ειναι λιγο φλου αυτο?[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα, απλά υπάρχουν προγράμματα που βγάζουν κάποια βασικά πράγματα. Για να έχουμε, όμως, μία ολοκληρωμένη εικόνα θα πρέπει να κάνουμε μία ανάλυση στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας.

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι διαθέτεις και εσύ ένα πολύ ενδιαφέρον καρμικό παρελθόν. Είσαι μία ψυχή που έχει αφήσει το στίγμα της στη γη. Προέρχεσαι από κάποιες ενσαρκώσεις, όπου είχες προσφέρει υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο, είτε σαν γιατρός, σαν νοσηλευτής, είτε σαν ανθρωπιστής. Παράλληλα, είχεις υπάρξει αλχημιστής, γαιοκτήμονας, με πλούσια υλικά αγαθά. Μπορεί να είχες ασχοληθεί με το εμπόριο, να άλλαζες συχνά τόπους διαμονής ή να είχες ζήσει σε νομάδες. Σε αυτή σου τη ζωή έχεις έρθει στη γη για μία αποστολή και για να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα για το καλό πάλι της ανθρωπότητας. Έχεις ζήσει στην Αγγλία, στην Αρχαία Περσία και Ελλάδα, στην εποχή του Χριστού, ίσως στη Βραζιλία, στην Ρωσία ή τη Σουηδία, στην Τουρκία ή την Αυστρία (δική μου έρευνα).

Αν θέλεις γράψε μου αν έχεις μνήμες ή όνειρα απ' όλα αυτά και τι σου είχαν απαντήσει σε εκείνα τα sites.

Φιλικά

astral-projectΜέλος
04/07/2005, 20:46:08
ευχαριστω πολυ για την αναλυση.

αυτο που μου ειχε πει το σαιτ www.astronet.com ειναι οτι ειμουν λεει στην ερυθρα θαλασσα την εποχη του χριστου. ασχολιομουν με την θρησκεια τοτε. (ετσι λεει το σαιτ).

τωρα κατα ποσο ειναι αληθη αυτα δεν γνωριζω.

το μονο που θυμαμαι ειναι ενα ονειρο πολυ ζωντανο που ειχα καποτε και αφορουσε ενα νησι που βρισκοταν κοντα στην στερια, σε σημειο να περπατας για να το φτασεις, με λευκα σπιτια, οχι ομως κυκλαδιτικο, λουλουδια παντου, και ενα καμπαναριο δεξια στο οποιο ετρεχα να φτασω ανεβαινοντας ασβεστομενα σκαλια....
πριν καμια εικοσαρια χρονια ειχα δει αυτο το μερος και ακομη με κατατρεχει...

Edited by - astral-project on 04/07/2005 20:47:25

stam_baΝέο Μέλος
05/07/2005, 00:32:36
Για την μετενσάρκωση πιστεύω ότi έχει παράνοηθεί το όλο ζήτημα.Χωρίς όμως να είμαι απόλυτος για την αποψή μου.Πιστεύω λοιπόν ότι αυτοί που μίλησαν για μετενσάρκωση είχαν κατά νου το εξής όραμα, ότι αυτό το Ενα το αρχικό πνεύμα δεν πεθαίνει ποτέ αλλά υπάρχει στην αιωνιότητα, όταν λοιπόν Αυτό το πνεύμα διαιωνίζεται και εν μέσω εμού είναι δύσκολο αν όχι απίθανο τη στιγμή που εγώ θα φύγω από τη ζωή, εγώ να επιστρέψω με κάποια άλλη μορφή ζωής, απλά το πνεύμα διαιωνίζεται διά μέσω άλλων μορφών.
karmaΜέλος
05/07/2005, 01:18:01
Αγαπητέ stam_ba

Όλες οι απόψεις των φίλων είναι σεβαστές ! Μήπως, όμως, για έρθεις εδώ κάτι σε "τράβηξε' σε αυτό το θέμα ;

Το πνεύμα, λοιπόν, η ψυχή, δηλαδή που προέρχεται από τη Θεϊκή Ουσία λέγεται ότι ακολουθεί μία πορεία συνεχών μετενσαρκώσεων για να εξελιχθεί, για να γίνει τέλεια και τελικά για να ενσωματωθεί με το Θείο. Εμείς που ασχολούμαστε με αυτό τον τομέα ερευνούμε αυτή την πορεία και η Αστρολογία μας βοηθάει πολύ σε αυτό.

Περιμένω και τη δική σου ημερομηνία, τόπο και ώρα γέννησης για να δούμε τι μπορεί να έχεις υπάρξει και εσύ σε κάποιες "απίθανες" για σένα προηγούμενες ζωές !

Φιλικά

karmaΜέλος
06/07/2005, 19:30:21
Αγαπητέ stam_ba

Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου με το E-mail σου. Πολύ ωραίος και ο Αστρολογικός σου χάρτης που μου έστειλες. Προσωπικά χρησιμοποιώ, το καλύτερο πιστεύω, Αστρολογικό πρόγραμμα, το οποίο μπορείς να δεις και να δοκιμάσεις στην ιστοσελίδα μας.

Πρώτα - πρώτα δεν είμαι διάμεσο ! Θα μπορούσα να αποκαλέσω τον εαυτό μου σαν ένα μελετητή και ερευνητή της Αστρολογίας, της Μεταφυσικής, της Αριθμολογίας κ.λ.π. Και επειδή τα πάω πολύ καλά με τα μαθηματικά προτίμησα να ασχοληθώ περισσότερο με την Αστρολογία και την Αριθμολογία.

Μελέτησα το ωροσκόπιό σου και απ’ ότι δείχνει διαθέτεις και εσύ ένα πολύ ενδιαφέρον καρμικό παρελθόν. Έχεις αφήσει το αποτύπωμά σου στη γη και έχεις αποκομίσει εμπειρίες και γνώση. Είχες ασχοληθεί ενεργά με τη Μεταφυσική, την Αστρολογία, όπως επίσης και με ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Έχεις υπάρξει αλχημιστής, επαναστάτης, πολεμιστής και ίσως είχες θυσιαστεί για τα ιδανικά σου και τα «πιστεύω» σου. Παράλληλα, έχεις «περάσει» από βασιλικές ενσαρκώσεις, με τιμές και αξιώματα. Έχει ζήσει στην Αρχαία Ελλάδα, στο Βυζάντιο, στην Ιταλία, στην Αμερική ή την Ιαπωνία, στη Ρωσία ή τη Σουηδία, στην Αγγλία ή την Γερμανία (προσωπική μου έρευνα).

Φιλικά

Edited by - karma on 06/07/2005 22:05:00