- Καρμική Αστρολογία - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Συμφωνώ σε αυτά που λες. Επίσης, θα προσθέσω ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε διάμεσα, γιατί σαν πλάσματα του Δημιουργού έχουμε τις ικανότητες αυτές, οι οποίες πηγάζουν από το Θείο. Για να γίνει, όμως, αυτό θα πρέπει να είμαστε "καθαροί", αγνοί, χωρίς αρνητικές σκέψεις και όπως είπες γεμάτοι με πολλή - πολλή αγάπη.
Υ.Γ. Η αστρολογία δεν έχει καμία σχέση με ταρό, καφέδες κ.λ.π. Δεν είναι μαντεία. Απλά βοηθάει το άτομο να πάρει τις δικές του αποφάσεις, μέσα από μία σωστή καθοδήγηση.
Φιλικά
πολύ ενδιαφέρον θέμα η ΄΄καρμική αστρολογία΄΄.
Έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα ΄΄μετανσάρκωση΄΄ και ΄΄ανάδρομη ύπνωση΄΄ οπότε θα με ενδιέφερε και η δική σου τοποθέτηση για το καρμικό μου ωροσκόπιο.
Αν δεν σου κάνει κόπο λοιπόν, σου υπενθιμίζω και συμπληρώνω τα στοιχεία που σου είχα δώσει στο topic ΄΄αριστεροχειρία΄΄.
10-10-79, 23:30, Αθήνα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλώς όρισες στο θέμα "καρμική Αστρολογία" ! Εδώ, βέβαια, θα κάνουμε διαφορετική ανάλυση του ωροσκοπίου σου (βλέπω, πάντως, πως έχεις πολύ διαίσθηση !).
Διαθέτεις και εσύ ένα πολύ ενδιαφέρον καρμικό ωροσκόπιο. Είσαι μία ψυχή που έχει θυσιαστεί για τα ιδανικά της, τα πιστεύω της και που έχει προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Έχεις υπάρξει αλχημιστής, γιατρός ή θεραπευτής, επαναστάτης, πολεμιστής ή στρατηγός και έχεις περάσει από τιμές και αξιώματα (ίσως και από βασιλικές, αλλά δίκαιες ενσαρκώσεις). Έχεις ζήσει στην Αμερική ή την Ιαπωνία, στο Βυζάντιο, την Αυστρία ή την Τουρκία, στη Γερμανία, στην Αγγλία και σε χαμένους πολιτισμούς, όπως, Αίγυπτο, Ατλαντίδα κ.α. (δική μου έρευνα).
Αυτό μου έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα σε όλα τα ωροσκόπια που έχω αναλύσει εδώ, είναι ότι όλοι έχουν ζήσει και σαν αλχημιστιστές ! (Οι περισσότεροι, μάλιστα ίσως να έχουν καεί και στη πυρά !)
Είναι άραγε τυχαίο που είναι μέλη σε ένα forum αναζήτησης ; (Χωρίς να εξαιρούμαι και εγώ !).
Περιμένω εντυπώσεις και ειδικά ...αναμνήσεις !
Φιλικά
σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες.
Περαιτέρω...
quote:
Είσαι μία ψυχή που έχει θυσιαστεί για τα ιδανικά της, τα πιστεύω της και που έχει προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Αυτό είναι κάτι που ισχύει ακόμα. Νιώθω μια βάθιά ανάγκη στα όρια της υποχρέωσης να προσφέρω ότι μπορώ. Είναι κάτι που με κυνηγάει. Ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι πως πάρα πολύ συχνά βρίσκω πληγωμένα και αβοήθητα ζωάκια στον δρόμο. Πάρα πολύ συχνά όμως. Ακόμα και πουλάκια πέφτουν πάνω μου. Έτσι όλοι μου λένε ΄΄πάλι σχε εσένα έτυχε;΄΄
quote:
Έχεις υπάρξει αλχημιστής, γιατρός ή θεραπευτής, επαναστάτης, πολεμιστής ή στρατηγός και έχεις περάσει από τιμές και αξιώματα (ίσως και από βασιλικές, αλλά δίκαιες ενσαρκώσεις).
Ενδιαφέρον. Η ΄΄κλίση μου΄΄ είναι σε επαγγέλματα κοινωνικών υπηρεσιών, ιατρικά και φαρμακευτικά.
quote:
Αυτό μου έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα σε όλα τα ωροσκόπια που έχω αναλύσει εδώ, είναι ότι όλοι έχουν ζήσει και σαν αλχημιστιστές ! (Οι περισσότεροι, μάλιστα ίσως να έχουν καεί και στη πυρά !)Είναι άραγε τυχαίο που είναι μέλη σε ένα forum αναζήτησης ; (Χωρίς να εξαιρούμαι και εγώ !).
Δεν πιστεύω πως είναι τυχαίο. Πιστεύω πως οι προηγούμενες ζωές σου σε στοιχειώνουν. Είναι μια αλυσιδωτή αντίδραση που στόχο έχει να σε επηρεάσει θετικά ώστε να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Προσωπική μου γνώμη πάντα.
Σε μια συζήτηση που είχα κάποτε με τον κ.Βουλούκο, μου είχε πει πως ακόμα και δολοφόνος να ήσουν σε μια από τις προηγούμενες ζωές σου, σε αυτήν θα σου βγει σε καλό. Θα μάθεις μέσα από το βίωμα αυτό (μέσω αναδρομής) και το δίδαγμα που θα πάρεις θα σε ωφελίσει όσο δεν φαντάζεσαι.

ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΡΜΙΚΟ ΟΡΟΣΚΟΠΙΟ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 29-08-77 ΩΡΑ 18.00 ΤΟΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
quote:
Δεν πιστεύω πως είναι τυχαίο. Πιστεύω πως οι προηγούμενες ζωές σου σε στοιχειώνουν. Είναι μια αλυσιδωτή αντίδραση που στόχο έχει να σε επηρεάσει θετικά ώστε να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Προσωπική μου γνώμη πάντα.
Σε μια συζήτηση που είχα κάποτε με τον κ.Βουλούκο, μου είχε πει πως ακόμα και δολοφόνος να ήσουν σε μια από τις προηγούμενες ζωές σου, σε αυτήν θα σου βγει σε καλό. Θα μάθεις μέσα από το βίωμα αυτό (μέσω αναδρομής) και το δίδαγμα που θα πάρεις θα σε ωφελίσει όσο δεν φαντάζεσαι.
Συμφωνώ στα παραπάνω και θα προσθέσω ότι άν ήσουν δολοφόνος σε μια από τις προηγούμενες ζωές σου, σε αυτή σου τη ζωή μπορείς να ευεργετήσεις ή να σώσεις το άτομο που σκότωσες και έτσι θα κλείσεις αυτό τον λογαριασμό ευεργετικά !
Ένας φίλος μου, μου είχε πει κάποτε πως σε μία προηγούμενη ζωή του τον είχε σκοτώσει ένας ινδιάνος. Ο ινδιάνος αυτός είναι τώρα ο καλύτερος πελάτης του !
Φιλικά
Καλώς ήρθες στο θέμα μου !
Διαθέτεις και εσύ ένα πολύ ενδιαφέρον καρμικό ωροσκόπιο ! Προέρχεσαι από κάποιες βασιλικές ενσαρκώσεις, με τιμές και αξιώματα και έχεις αφήσει το στίγμα σου στη γη. Επίσης, έχεις υπάρξει αλχισμιστής, πολεμιστής ή στρατηγός, με εκτάσεις γης και πολλά χρήματα. Σε αυτή σου τη ζωή θα ολοκληρωθείς μέσα από την προσφορά σου προς τους άλλους και τα χρήματα που είχες κάποτε θα πρέπει τώρα να τα μοιράσεις (δεν θα σου λείψουν ούτε σε αυτή σου τη ζωή. Θα, πρέπει, όμως, να κάνεις καλή διαχείριση) ! Έχεις ζήσει στην Ελλάδα (νεώτερη ή αρχαία), στην Ιταλία, στην Αυστρία ή την Τουρκία, στην αρχαία Περσία, στην Αγγλία, στη Γερμανία, στη Γαλλία ή την Κίνα (δική μου έρευνα).
Φιλικά
Αγαπητή Open Mind
ΑΓΑΠΗΤΟΣ OPEN MIND.
ΑΓΑΠΗΤΗ karma ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.