ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- χρηματικο ποσο για την συμμετοχη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- χρηματικο ποσο για την συμμετοχη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

PREDATOR19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
01/11/2006, 17:31:05
Allzzaro...Απο ποιον πληρωνεται ο Λαμογιο? Βγαλτα ολα στην φορα...χαχαχα... να μαθουμε

THE ΗΟUSE CAT

...and the Predators will prevail...

02/11/2006, 19:19:44
Ολοι πληρώνονται στο esoterica.. φίλε μου.. φυσικά οχι με χρήματα.
Τα χρήματα είναι χαρτιά..
DrillgrΜέλος
02/11/2006, 20:17:54
quote:

Ολοι πληρώνονται στο esoterica.. φίλε μου.. φυσικά οχι με χρήματα.
Τα χρήματα είναι χαρτιά..

Αν οχι με χρηματα, τοτε...με ακινητα ε?Μηπως και με αμαξια?

.::Greek Motorola Community::.

02/11/2006, 20:54:53
Drill το πιασες το υπονοουμενο!!! χεχεχε...

Εγω ακομα περιμενω στο γκαραζ την Mercedes μου !!!

THE ΗΟUSE CAT

DrillgrΜέλος
02/11/2006, 22:27:54
Αν το σκεφτεις Predator νομιζω τα "δωρα" δεν ειναι αμαξια αλλα ακινητα που για διαφορους λογους ειναι αδυνατη η χρηση ή η πωληση τους πχ στοιχιωμενα! Οποτε περνεις ενα στοιχιωμενο σπιτι και χτιζεις νεο εκει Και αν τολμησουν τα "φαντασματα" να εχουν αλλη αποψη τοτε ο χωρος θα παραχωρηθει για πηρυνικες δοκιμες

03/11/2006, 07:50:12
quote:
Εγω ακομα περιμενω στο γκαραζ την Mercedes μου !!!

Της κάνω το test drive και στην φέρνω...
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

03/11/2006, 16:24:33
Πως πηγε το Test? Καλο αμαξακι?

THE ΗΟUSE CAT

03/11/2006, 18:35:56
quote:
Αν οχι με χρηματα, τοτε...με ακινητα ε?Μηπως και με αμαξια?

Αλλού το πάτε λεβέντες μου...
Δεν υπονοώ τέτοιου είδους πληρωμές...

DrillgrΜέλος
03/11/2006, 23:41:14
quote:

Αλλού το πάτε λεβέντες μου...
Δεν υπονοώ τέτοιου είδους πληρωμές...

Ε τι τοτε!? Βγαλτα στη φορα allzzaro, ποιος σε εμποδιζει! Μηπως η πληρωμη ειναι τπτ βυσμα σε υπηρεσιες, δημοσιο κλπ!

04/11/2006, 13:41:39
Μαλλον ο Αllzzaro εχει "λερωμενη" τη φωλιτσα του για αυτο δεν τα λεει ξεκαθαρα!!!! Μιλα βρε φιλε, δεν θα σε καρφωσουμε πουθενα... μεταξυ μας θα μεινει

THE ΗΟUSE CAT

04/11/2006, 17:46:28
quote:
Πως πηγε το Test? Καλο αμαξακι?

Απίθανο το αμαξάκι δε λες τίποτα!!!
Λυπάμαι όμως που θα μείνεις με την χαρά γιατί την κράτησα εγώ...
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

04/11/2006, 18:06:34
ΘΑ ΚΛΑΨΩ!!!!... ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ!!!!

Θελω αμαξακι!!!!

THE ΗΟUSE CAT

04/11/2006, 18:12:06
quote:
Μαλλον ο Αllzzaro εχει "λερωμενη" τη φωλιτσα του για αυτο δεν τα λεει ξεκαθαρα!!!!

Πρόσεξε τις εκφράσεις σου PREDATOR.
Μην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου.

04/11/2006, 20:01:19
Toτε πες μας βρε φιλε τι εννοεις?

THE ΗΟUSE CAT

05/11/2006, 10:39:18
quote:
Toτε πες μας βρε φιλε τι εννοεις?

Πάντως οχι αυτό για το οποίο με κατηγορείς.

Ξέρεις predator εχω βαρεθεί αυτού του είδους τις τακτικές και τα υπονοούμενα.
Αν εχεις να πείς κάτι.. πέστο ευθέως και μην προσπαθείς να με οδηγήσεις εκεί που θέλεις.
Ο τυφλοποντικισμός είναι το μελανό σημάδι στο esoterica , και εγώ απέχω απο αυτό..

Τώρα για να σε βγάλω απο την απορία.. φίλε μου.. εγώ προσωπικά αποκομίζω κοινώς ``πληρώνομαι`` για να στο κάνω πιο λιανά... μαθαίνω..
Αυτό εννοώ...

05/11/2006, 12:12:30
Aμεσως να παρεξηγηθεις... μια πλακα καναμε! και εσυ το πηρες σοβαρα... Δεν καταλαβαινω γιατι δεν καταλαβες τους αστεϊσμους μας, μιας και το παρον θεμα το πηραμε στο φιλο... τελος παντων!!! Αν σε στενοχωρησα συγγνωμη και δεν θα επαναληφθει

THE ΗΟUSE CAT

05/11/2006, 18:57:44
Οκ predator...

Και εγώ σου ζητώ συγνώμη.
Αν και είμαι φανατικός σε οτι αφορά το χιούμορ.. με έπιασες αδιάβαστο.

05/11/2006, 20:30:38
Σε συγχωρω... απλως ενταξει, επειδη ξεκινησε ως αστειο, δεν περιμενα οτι θα το επαιρνες στα σοβαρα!!!

Αμα ηταν τιποτα σοβαρο, δεν θα ελεγα τιποτα, γιατι δεν θα εστεκε στο Θεμα αυτο!!!

Οποτε... ειμαστε ενταξει! Γιατι αν ειδες, απο το πρωτο μηνυμα η κουβεντα περναει στο ψιλο!!!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

17/12/2008, 19:53:49
Προσοχή! Από την Τετάρτη ξένα site ανέφεραν για ένα πρόβλημα ασφαλείας στον Internet Explorer 7 αλλά από ότι φαίνεται παρά το κόμπιασμα της Microsoft και σύμφωνα με νέα της τελευταίας στιγμής υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ του Internet Explorer.

Σύμφωνα με το Yahoo αλλά -πιο σημαντικά- με το BBC υπάρχει κακόβουλος κώδικας που βρίσκεται σε παραπάνω από 10.000(!) ιστοσελίδες και κλέβει passwords για online παιχνίδια.
Το Yahoo επίσημα συμβουλεύει να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε για ένα διάστημα τον Internet Explorer.

Ειδικοί ασφαλείας -σύμφωνα με το Yahoo- φέρονται να φοβούνται ότι είναι μόνο ζήτημα ελάχιστου χρόνου η ζημιά και το κενό να μεταφερθεί σε άλλους χώρους καθώς ουσιαστικά οποιοσδήποτε κωδικός έρχεται στα χέρια hackers.

Τα anti-virus αυτή την στιγμή στην συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ εντοπίζουν το πρόβλημα. Σύμφωνα με την virustotal μόνο 4 από τα 22 κύρια antivirus εντόπισαν το πρόβλημα.

Η Microsoft κάνει προτάσεις και ενώ όλοι περιμένουν εναγωνίως ένα patch, σύμφωνα με την Washington Post αυτά που προτείνει η Microsoft ενδεχομένως να ΜΗΝ δουλεύουν ή αρκούν για την ώρα.
Μέχρι νεωτέρας χρησιμοποιήστε Firefox, Opera, Safari, Chrome… :Ότι θέλετε.

άντε και μη χειρότερα.

Edit: Σύμφωνα με νεότερα η Microsoft ελπίζει ότι σήμερα μέχρι τις 20:00 ώρα Ελλάδας θα έχει έτοιμο έκτακτο security patch.

Πηγή: zing.gr