ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mihalisgk30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
makforΜέλος
13/09/2010, 16:17:06
quote:
επισης το οτι δεν γνωριζουμε πως ξερουμε οτι μας στελνουν ΑΥΤΑ την θετικη σκεψη ? και δεν την κανουμε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ? το ξερουμε ? γιατι εαν το κανουμε απο μονοι μας τοτε τι γινεται ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 16:26:20
Σε αυτό δεν απάντησα?λοιπόν...την θετική σκέψη μπορείς να την δημιουργήσεις μόνος σου ή να στην στείλουν...το να στην στείλουν είναι κάπως δύσκολο για ανθρώπους...μόνο κάποιοι με ικανότητες πάνω από του κοινού ανθρώπου μπορούν..εγώ συγκεκριμένα μπορώ να κάνω τον άλλον να νιώσει αρνητική ενέργεια όταν τον κοιτάξω...κάποιες φορές μπορώ να μαγνητίσω κάποιο άτομο...(κάτι άσχετο...έχω περίπου 4-5 ικανότητες...αλλά ρε παιδιά...τα μάτια μου αλλάζουν 3 χρώματα την μέρα...τα δόντια μου είναι κάπως περίεργα...όλοι μου λεν όταν μιλάω ότι είμαι σαν vampire γιατί φαίνοντε κυνόδοντες...αυτό δεν ξέρω τι είναι εσείς μήπως ξέρετε?..)στο θέμα μας τώρα...όταν κάποιος θέλει μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει θετικές σκέψεις για τον ίδιο ώστε να ηρεμήσει και να σκεφτεί καθαρά...τώρα για τα μη ανθρώπινα πλάσματα(εννοώντας φαντάσματα,δαίμονες κ.λ.π)μπορούν και αυτά να στείλουν ενέργεια κάποια για κακό σκοπό και άλλα για καλό σκοπό!!!

Edited by - prophet_indigo on 13/09/2010 16:27:40

13/09/2010, 19:03:40
prophet_indigo γιατί δεν χρησιμοποιείς [quote] για να κάνεις τη ζωή όλων μας ευκολότερη;

Είναι πολύ απλό

Πάτα το τρίτο εικονίδιο απ' τα δεξία στο παραθυρο που γράφεις το μήνυμα, και βάλε το κείμενο όπως σου
δείχνω απο κάτω.

(quote)...κειμενο...(/quote)

Δοκίμασέ το...

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/09/2010 19:05:58

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 21:56:53
Εννοείς να γράφω με κενά?

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 22:00:39
quote:
έτσι μάλλον θα λες ...

Edited by - prophet_indigo on 13/09/2010 22:01:21

13/09/2010, 22:24:28
Μπράβο αυτό. Μαθαίνεις γρήγορα
prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 22:28:57
Πάντα...αλλά μια ερώτηση φίλε μου...πότε να γράφω έτσι?

13/09/2010, 22:51:21
Απλά μέσα στα quote να βάζεις ένα απόσπασμα(ή ολόκληρο το κείμενο) απο το κείμενο του άλλου στο οποίο θες να απαντήσεις(απο κάτω γράφεις την απαντήση). Τώρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερα κάτι τέτοιο, απλά περισσότερο ήθελα να σε παροτρύνω να μάθεις να το κάνεις
prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 22:59:35
αααααα οκ...κατάλαβα!

GlorfindelΜέλος
07/10/2010, 23:16:20
quote:
makfor

επισης το οτι δεν γνωριζουμε πως ξερουμε οτι μας στελνουν ΑΥΤΑ την θετικη σκεψη ? και δεν την κανουμε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ? το ξερουμε ? γιατι εαν το κανουμε απο μονοι μας τοτε τι γινεται ?

Καλησπέρα φίλοι μου..

Δεν γνωρίζουμε ούτε και επιστημονικά ούτε και ορθολογικά πως γεννιέται η θετική σκέψη..αλλά επειδή ο κόσμος που έχεις συναντήσει,δεν στέκεται μεταξύ επιστήμης και ορθολογισμού για αυτό ρωτάμε εσένα που όπως λες έχεις έρθει σε επικοινωνία.
Επίσης εάν το κάνουμε από μόνοι μας όπως λες παραπάνω,ε τότε από μόνοι μας "τοποθετούμε" και τον εαυτό μας να αναπαράγει την όποια επικοινωνία...

επειδή νομίζω πως απάντησα,δικαιούμαι μια ερώτηση..Όταν λες πως επικοινωνείς μπορείς να μας καθορίσεις το μέσο επικοινωνίας..Τα ακούς ή μιλάνε μέσα στο μυαλό σου..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!