ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mihalisgk30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
mihalisgkΝέο Μέλος
13/09/2010, 14:29:01

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΕΛΟς SAKURA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ
ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕς.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΧΤΕς ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΡΑΙΔΑ Η ΞΩΤΙΚΟ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΣΤΗς ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ.
ΑΦΗΣΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗς.ΕΙΧΑ ΑΜΕΣΩς ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ
ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΤΙΚΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ .ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟς ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΕΤΟς ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙς ΔΙΚΕς ΣΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙς.
ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥς ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥς
ΜΙΧΑΛΗς
makforΜέλος
13/09/2010, 14:39:38
quote:
paidia xerete pos 8a vro grammata sti glossa ton ksotikon t alfabito ton ksotikon kai ton neraidon?????

τα γραμματα των ξωτικων τα μαθαινεισ μονο απο ξωτικα ... οποτε πρεπει να κανεισ τα εξης

ενα βραδυ μα πολυ βραδυ , κατα τις 3 δηλαδη, που να ειναι 3 μερες πριν την πανσεληνο και 4 μετα το χασιμο , θα πας στο ποιο κοντινο δασακι και εκει θα πρεπει να βρεις μια πηγη ή βρυση , κατι με νερο , εκει θα πλυνεις τα χερια σου και θα λες απο μεσα σου

"γαργαρο νερο εσυ που τρεχεις , φερου μου το ξωτικο να μου μαθει γραμματα , γραμματα σπουδαματα του ξωτικου τα πραματα"

αυτο θα το πεις 3.5 φορες , προσεχε , ουτε 3 ουτε 4 , αλλα 3.5 ΤΟΤΕ θα εμφανισθει η δασκαλα ξωτικο και θα σου μαθει την γλωσσα τους

αυτα που σου γραφω μη τα πεις πουθενα αλλιως δεν πιανουν !!!

καλη επιτυχια λοιπον ή στην γλωσσα των ξωτικων ομποθο τουσο μιρχιν

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

Edited by - makfor on 13/09/2010 14:40:49

Edited by - makfor on 13/09/2010 14:41:28

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 14:48:23
Αυτό με το ξωτικό που μαθαίνεις την γλώσσα του το έχεις κάνει και εσύ προσωπικά?

makforΜέλος
13/09/2010, 15:06:48
εε φυσικα , πως θα μιλουσα την γλωσσα τους ? !!!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 15:10:46
αλήθεια?να σου πω..επειδή δεν μπορώ εδώ να κάνω όλες αυτές τις ερωτήσεις που θέλω μήπως έχεις μσν η κάτι τέτιο?Άμα θέλεις σου λέω εγώ μσν...please θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα...(είπαμε είμαι ειδικός σε δαίμονες και φαντάσματα...αλλά σε νεράιδες δεν ξέρω τίποτα...σχεδόν)

RankettΜέλος
13/09/2010, 15:16:37
Ε ναι, μαζί με τα κοινά σχολεία ανοίγουν και τα σχολεία των ξωτικών. Και ο Tolkien από εκεί απεφοίτησε, αφού έμεινε στάσιμος μια-δυο χρονιές.
prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 15:18:15
Βασικά μην παίρνεις για πλάκα όλα όσα λένε εδώ μέσα...γιατί άμα δεν δοκιμάσεις κάτι δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια...!

makforΜέλος
13/09/2010, 15:43:33
φιλε μου ρωτα εδω μεσα οτι θελεις , τα παιδια δεν εχουν προβλημα ... και μετα θα σε ρωτησω εγω για τους δαιμονες οκ?

Rankett , μη κοροδευς οτ δε ξερς ... ααα !!!
ή για να στο πω στη γλωσσα των νεραϊδοπαιδων "καπ καπ απ κατ καν νταπ νταπ" !!!

Edited by - makfor on 13/09/2010 15:45:48

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 15:48:30
Όταν λες ξέρεις την γλώσσα τον ξωτικών(όποιος είναι να κοροιδέψει ας μην μιλήσει καν...)λογικά θα μπορείς να τα καλέσεις να σε βοηθήσουν..?!

makforΜέλος
13/09/2010, 15:53:45
να με βοηθησουν γιατι ? τι νομιζεις οτι ειναι τα ξωτικα υπηρετες μας ? μαλλον εχεις λαθος εικονα για τα ξωτικα και τις νεραϊδες

απλα οταν παω στο δασος τα βρισκω και μιλαω μαζι τους , καμια φορα ερχονται αυτα στο σπιτι μου γιατι μενω κοντα στο δασος (στην ακρη για την ακριβεια)

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 15:55:58
Όχι,εννοώ σε κάπια δύσκολη στιγμή π.χ. να είσαι χάλια και να θέλεις βοήθεια...σου έχουν δώσει θετική ενέργεια ή κάτι παρόμοιο?

mihalisgkΝέο Μέλος
13/09/2010, 16:00:11

Αγαπητο μελος sakura, απο την τεταρτη θα εχω στην κατοχη μου
σταυρολιθο και μαλαχιτη. πρεπει να τα κραταω μαζι μου , να τα κανω φυλαχτο η να τα αποθεσω μαζι με τα κερασματα σαν προσφορες στον κοσμο τους?

makforΜέλος
13/09/2010, 16:00:22
ουτε θετικη ουτε αρνητικη ο ρολος τους δεν ειναι αυτος ...

ξερεις τι ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ ? και πως εννοεις να μου ΔΩΣΕΙ ενεργεια ? κατι σαν μπαταρια ? πως το εννοεις αυτο ?

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 16:02:27
Ενέργεια εννοώ επειδή είναι πλάσματα ανώτερα από εμάς μπορούν να μας δώσουν την ενέργεια τους με κάποιον τρόπο που δεν γνωρίζουμε...δηλαδή να σου δώσουν θετικές σκέψεις ώστε να νιώσεις καλύτερα όταν είσαι ψυχολογικά πεσμένος!?

makforΜέλος
13/09/2010, 16:04:33
ααα , αλλο θετικες σκεψεις αλλο ενεργεια

παμε παρακατω

ανωτερα απο μας ? γιατι ? απο που προκυπτει αυτο ? εχεις δει και εχεις μιλησει με κανενα? εμενα που μου μιλανε δεν μου εδειξαν οτι ειναι ανωτεροι , ουτε καν ισιοι δεν ειναι

επισης το οτι δεν γνωριζουμε πως ξερουμε οτι μας στελνουν ΑΥΤΑ την θετικη σκεψη ? και δεν την κανουμε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ? το ξερουμε ? γιατι εαν το κανουμε απο μονοι μας τοτε τι γινεται ?

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 16:06:16
Είδες που είμαι άσχετος με τα ξωτικά!!!...αν μπορείς πες μου κάποια πράγματα για αυτά,τις συνήθειες τους κ.λ.π.?

makforΜέλος
13/09/2010, 16:09:56
πρωτα απαντας μετα ρωτας φιλε μου , κανονας των ξωτικων !!!

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 16:11:07
Σε τι να απαντήσω?σε αυτά που με ρώτησες πριν?

makforΜέλος
13/09/2010, 16:11:46
γιές σερ !!!(αλλα πρεπει να φυγω , οποτε σκεψου με την ησυχια σου και τα λεμε καποια στιγμη αργοτερα ή αυριο)

Edited by - makfor on 13/09/2010 16:12:45

prophet_indigoΜέλος
13/09/2010, 16:14:46
οκ..λοιπόν...δεν έχω μιλήσει με κανένα ούτε ξέρω για αυτά τίποτα!απλά ρωτάω μήπως δίνουν θετική ενέργεια όταν χρειάζεται κάποιος!Γιατί οι δαίμονες κάνουν κάτι τέτια για να σε πλησιάσουν...να δείξουν ότι είναι καλοί και μετά...άσε...σε καταστρέφουν ψυχικά και σωματικά!...δεν ξέρω για νεράιδες...σε αντίθεση με εσένα...(απάντησα σε όλα η άφησα κανένα?)τα λέμε...εγώ θα μπω το βράδυ κατά της 10-11 γιατί μετά την προπόνηση(7-9)πάω για μπάλα με κάτι φίλους...τα λέμε!

Edited by - prophet_indigo on 13/09/2010 16:15:51