ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΤΥΦΕΩΝΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/09/2003, 01:45:40
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους φιλους nikosgr και ml3!!!
καθαρα απο περιεργεια, γιατι θελετε να ασχοληθειτε με την σολομωνικη?

thanou71Νέο Μέλος
25/09/2003, 19:34:58
Με αρκετη επιφυλαξη εχω ακουσει οτι Η Σολομωνικη ιστορικα ειναι το βιβλιο που δοθηκε στον Σολομων βασιλια του Ισραηλ απο το Θεο για να τον βοηθησει να χτισει τον Ναο του Σολομωντα μεσα σε τρεις μερες οπως ειχε υποσχεθει ο Σολομων στους
συμπατριωτες του για να πιστεψουν στη δυναμη του Θεου.
περιεχει τον τροπο ελενχου των 70 λεγεωνων των Δαιμονων που θα
βοηθουσαν τον Σολομων στο να χτισει τον ναο στον προαναφερομενο
χρονο.

thanou71

ixchelΝέο Μέλος
31/10/2003, 15:51:47
ΜΜ,
Wicca το βιβλό ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ που μπορώ να το βρώ?Ειναι του 1980? ι πιο παλιο?
Blessed Be

Blessed Be

YHVHΜέλος
01/11/2003, 15:56:23
Απορία: Ο wicca αναφέρει πως ξεφύλισε το βιβλίο, ενώ ξέρω ότι δεν αγαπά ιδιαίτερα τα αγγλικά... Πριν από 17 χρόνια λίγοι ήξεραν αγγλικά, ενώ ο Ανουνάκις είχε βρει το βιβλίο.Άρα υποθέτω ότι υπάρχει τυπωμένη έκδοση στα ελληνικά.
Από ποιές εκδόσεις? Ποιός ο τίτλος του?

Solve et Coagula
AnounakisΜέλος
01/11/2003, 16:41:44
Ναι. Τα κείμενα του βιβλίου ήταν στα Ελληνικά.
quote:
Από ποιές εκδόσεις? Ποιός ο τίτλος του?

Λυπάμαι. Τόσα χρόνια μετά δεν θυμάμαι.
Από ότι θυμάμαι δεν νομίζω να με είχαν απασχολήσει καθόλου αυτές οι λεπτομέριες τότε...

AnounakisΜέλος
01/11/2003, 16:57:54

Ασχετο με το θέμα αλλά επιτρέψτε μου μια παρατήρηση.

quote:
Πριν από 17 χρόνια λίγοι ήξεραν αγγλικά,

.... κάνεις λάθος.... μικρές οι διαφορές μεταξύ τότε και τώρα.

Αν τώρα ξέρουν αγγλικά οι 8 στους 10
άντε τότε να ήξεραν οι 7 στους 10...

Απλώς τώρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την παγκοσμιοποίηση ο ρόλος και η αναγκαιότητα των ξένων γλωσσών είναι πιο κατανοητός.

Υ.Γ για πριν 17 χρόνια αναφέρεσαι , όχι για πριν 117.
Υ.Γ.2 Το προφανές νεαρό της ηλικίας σου κάνουν τα 17 χρόνια να φαντάζουν μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υ.Γ.3. Δυστυχώς το επίπεδο μόρφωσης ήταν πολύ πιο υψηλό τότε...

Φιλικά ,

YHVHΜέλος
02/11/2003, 13:50:29
Επειδή υπάρχουν και ψεύτικα "κλειδιά του Σολομώντα"....
http://www.greekbooks.gr/books/showbook.asp?bookID=143323
Το κλειδί του βασιλιά Σολομώντα Εκδόσεις Δίδυμοι

Αυτό είναι το τρισκατάρατο????

Solve et Coagula
18/12/2003, 01:28:04
quote:

Επειδή υπάρχουν και ψεύτικα "κλειδιά του Σολομώντα"....
http://www.greekbooks.gr/books/showbook.asp?bookID=143323
Το κλειδί του βασιλιά Σολομώντα Εκδόσεις Δίδυμοι

Αυτό είναι το τρισκατάρατο????

Δεν ξέρω αν αυτό είναι το τρισκατάρατο ή όχι, πάντως εγώ αυτό διάβασα.

04/02/2004, 03:08:29
quote:
borei na me voithisei kapoios se apla kai starata elinika?

Καλό βέβαια θα ήτανε να έγραφες κι εσύ στα ελληνικά...

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

YHVHΜέλος
07/02/2004, 22:45:15
quote:
pou borw na vrw ti solomwniki ? (athina-meria) kai an ontws s'aytin periexontai ta 'spells' epikliseis daimonwn, i se kapoio allo vivlio ? an gnwrizei kapoios axiopista (kai tis piges tou) ton tropo
epiklisis klp.

Το βιβλίο αυτό θα το βρεις σε κάθε βιβλιοπωλείο που δέχεται παραγγελίες αν δεν το έχει.
Στη Σολομωνική τη Μεγάλη δεν υπάρχουν επικλήσεις δαιμόνων αλλά πνευμάτων. Στη Γκοέτια υπάρχουν δαιμόνων.
Τον τρόπο επίκλησης σου εύχομαι να μην τον μάθεις ποτέ. Δε φτάνει να διαβάσεις το βιβλίο οδηγιών για να το κάνεις σωστά και με ασφάλεια.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
StickmasterΜέλος
10/02/2004, 11:13:09
Oταν ανοιξα το θεμα "παραξενο βιβλιο" αυτο το βιβλιο εννοουσα.Μου απαντησατε αλλα λιγο περιεργα...Ισως να μην καταλαβατε οτι εννοουσα αυτο.Σας ευχαριστω παντως.

YHVHΜέλος
10/02/2004, 17:48:38
quote:

προς φιλτατο YHVH

ευχαριστω για τις πληροφοριες και για την ευχη σου..
καταλαβαινω οτι μαλλον γνωριζεις κατι για τον τροπο επικλισης..? αλλα δεν θες να με βοηθησεις παραπανω..? (ειμαι ενηλικος..)
το βιβλιο οδηγιων που αναφερεις, ειναι ξεχωριστο ή κομματι καποιου απ'τα βιβλια που αναφερεις ?

θα εκτιμησω καθε βοηθεια !

Λέγοντας το βιβλίο των οδηγιών εννοώ την ίδια τη Σολομωνική, γιατί κάπως έτσι λειτουργεί, αφού λέει τον τρόπο λειτουργίας αλλά όχι επαρκώς τον τρόπο α΄σφάλειας και σωστής χρήσης.
Όλος ο τρόπος επίκλησης βρίσκεται στο βιβλίο. Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες έτσι ώστε να δουλέψει, αλλά καθόλου σχεδόν για την πραγματική ασφάλεια. Είναι άκρως επικίνδυνο, και δεν μπορώ να ισχυριστώ πως αδικώ αυτές τις προαιώνιες δυνάμεις που τσαντίζονται όταν τους ξεσηκώνει ο καθένας. Οι κίνδυνοι δεν είναι διόλου ψεύτικοι, σε παραπέμπω στο θέμα "Ποτηράκι" στο παράξενο.

Αλήθεια, γιατί θέλεις διακαώς να κάνεις τόσο δυνατή επίκληση?

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
YHVHΜέλος
14/02/2004, 12:43:52
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αν και είχα δοκιμάσει ένα μικρό πείραμα με τις σφραγίδες των πνευμάτων, αλλά είναι γνωστο ότι... υπάρχουν και πιο ασφαλή πράγματα. Επίσης στο φόρουμ "Ποτηράκι" μου φαίνεται υπάρχει η εμεπιρία κάποιου που... την πάτησε στα 18.
Δεν είναι καλή ιδέα, δεν είναι καλή ιδέα!

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
Elfish DimosΜέλος
15/02/2004, 19:52:16
Kαλησπερα παιδια.Επειδη εχω ασχοληθει αρκετα μ αυτο το θεμα δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα.Ολοι λενε πως αν την ανοιξεις και δεν την διαβασεις Ο Λ Η θα στοιχειωσει ο χορος στον οποιο εισαι.Το εχει ακουσει κανενας σας αυτο?? Εμενα παντως δεν μου συνεβη κατι τετοιο..Ν α περνατε καλα!

Keep nature alive..Mother earth will revenge...

akhs282Νέο Μέλος
06/12/2004, 20:01:44
Καταρχην με λενε Ακη και ειμαι 22 ετων και χρειαζομαι τη βοηθεια κυριως των εμπειρων μελων.Στην διαρκεια της θητειας μου πριν 3 χρονια στο 150 σχολειο της Ομαδας Υποβρυχιων Καταστροφων του Πολεμικου Ναυτικου κατα την διαρκεια εκπαιδευτικης ασκησεως με χρηση εκρηκτικων, το "ζευγαρι" μου κοματιαστηκε μπροστα στα ματια μου απο τοτε μεχρι σημερα εχω καθημερινους εφιαλτες με την παρουσια του, βασανιζομαι απο ενα αισθημα ενοχης και εχω καταντησει στα προθυρα προχωριμενης τρελας.Θα παρακαλουσα τους πραγματικα γνωριζοντες να μουν στειλουν e-mail απο που μπορω να προμυθευτω ενα γνησιο αντιγραφο της σολομωνικης για την επικαλεση πνευματων για ευνοητους λογους.Το e-mail μου ειναι akis282@yahoo.gr και ειναι ευπροσδεκτη οποια αλλη συμπλιρωματικη βοηθεια.
Υ.Γ Θα παρακαλεσω να μην γραφουν σχολεια τυπου ειναι επικινδυνο κτλ.
καθως ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και τις συνεπειες τους.
Ευχαριστω εκ των προταιρων

06/12/2004, 20:42:38
Γειά σου, Άκη!

Σε τί νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει η σολωμονική στο πρόβλημά σου;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

skepticΜέλος
07/12/2004, 02:14:09
Καλύτερα να μας εξηγήσει ο ίδιος βέβαια , αλλά προφανώς νομίζει πως έτσι θα εξορκίσει το πνεύμα (του νεκρού) που τον βασανίζει….
Το πιθανότερο είναι πως θα αποτρελαθεί περισσότερο και θα φτάσει σε επικίνδυνο βαθμό σχιζοφρένιας αν αρχίζει να πιστεύει και να εμβαθύνει σε αυτά ιδίως με αυτό το σοβαρότατο και ήδη οξυμένο ψυχολογικό πρόβλημα του! Το καλύτερο είναι να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο – ψυχίατρο πρώτα και αν δεν γίνει τίποτα τότε έχει όντως πραγματικό πρόβλημα! Δεν ξέρω αν το χει ήδη κάνει, πάντως ακούγεται σοβαρό και η μαύρη, η λευκή ή η ποικιλόχρωμη μαγεία μόνο επιπλέον προβλήματα μπορεί να του δημιουργήσει. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ!!!
Καταρχάς δεν υπάρχουν απλώς καλά ή κακά πνεύματα (σκέτη απάτη του γεροδιάολου για τους ανόητους). Σύμφωνα με τη χριστιανική θεολογία υπάρχουν Άγγελοι και Δαίμονες(σύμφωνα με τις πηγές τους). Οι Άγγελοι φαίνονται να έρχονται ή κατευθείαν από το Θεό ή κατά την προσευχή του πιστού στο Θεό και όχι από κατευθείαν επίκληση αγγέλου για τον Χ σκοπό… Αν θες όμως να καλέσεις «πνεύμα» το πιθανότερο είναι να σου την πέσει ένας δαίμονας σε αμφίεση (άγγελος φωτός), και υπάρχει ο τρόπος. Λέγεται λευκή ή μαύρη μαγεία. Και μπορεί να σου αποκαλυφθεί ως αγαθό ή πονηρό πνεύμα ανάλογα βέβαια των καταστάσεων και της βλακείας ή εξυπνάδας και σκοπιμότητας του καθενός που θέλει να κάνει την τελετή…. Επίσης ,πάλι σύμφωνα με τη χριστιανική θεολογία, δεν υπάρχει επικοινωνία με νεκρούς. Αυτό που νομίζεις ότι είναι ο νεκρός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και το πονηρό πνεύμα (δαίμονας) που γνωρίζει απλά αυτές τις πληροφορίες(εβρισκόμενο εις τον πνευματικό κόσμο σε άλλη πυκνότητα ύλης-διάστασης, υπεράνω γήινου χωρο-χρονικού περιορισμού) και στις διοχετεύει για να το πιστέψεις…. Από την άλλη μπορεί και όλα αυτά να τα δημιουργεί ο εγκέφαλος (όχι πάντα, υπάρχουν και περίεργες εξωγενείς καταστάσεις) Σε κάθε περίπτωση στο τέλος κινδυνεύεις να αποτρελαθείς για τα καλά……
Σε ΠΟΛΥ προχωρημένες τελετές ανώτερων εωσφοριστών / σατανιστών ο έλεγχος του δαίμονα επιτυγχάνετε με τρομερή ακρίβεια και διοχετεύονται "χρήσιμες" πληροφορίες (τουλάχιστον αυτά ισχυρίζονται οι διάφορες πηγές τους, μπορεί να είναι και επικίνδινες μπούρδες για στρατολόγηση νέων μελών) αλλά μη περιμένετε να βρείτε εύκολα τέτοια τυπικά στα βιβλιοπωλεία ή στο ίντερνετ ούτε μπορεί να τα εκτελέσει ο οποιοσδήποτε……(Αναρωτιέμαι ποίο να είναι το αντίτιμο της συνεργασίας πάντως). Επίσης η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, γι’ αυτό εξαιρετική προσοχή και σκεπτικισμός – δυσπιστία με αυτά….
Χίλιες φορές μην τα πιστεύετε ή ψάχνετε καθόλου (εννοώντας την μαγεία) γιατί απλά είναι πολύ επικίνδυνα μονοπάτια…
ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑ KAI ME "ΡΟΠΑΛΟ" ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ - ΣΧΟΛΕΙΟ !!!(για να μην έχουμε πάλι τις γνωστές ιστορίες )...
Επίσης όταν παίζει κανείς με την ψυχή του, το πνεύμα του και τον εσωτερικό (πνευματικό – άλλης πυκνότητας ύλης - διάστασης) κόσμο -είτε πιστεύει σε αυτά είτε όχι- δεν είναι καθόλου αστεία πράγματα, ούτε για πλάκα να το σκέφτεστε! Ελπίζω να συμφωνούμε οι περισσότεροι σε αυτό εδώ μέσα…

Τέλος για τον Σολομώντα είναι γνωστό ότι ασχολήθηκε με την λευκή και μαύρη και ποικιλόχρωμη μαγεία και μάλιστα απ’ ότι ακούγεται ήταν πολύ αποτελεσματικός «μάγος». Ο χαρακτηρισμός «σοφού» που του δόθηκε δεν ήταν τυχαίος και φένεται να έχει σχέση και μ’ αυτό… Ο ναός του ήταν πραγματικό τελετουργικό εργαστήρι!!! Έπασχε από δυϊσμό, που είναι η αντίληψη ενός Θεού που συνδυάζει το καλό και το κακό, σε μία ουσία, η οποία εξυπηρετεί η μία την άλλη…Δηλαδή ενώ ασχολούνταν και με μαύρη μαγεία δεν θεωρούσε ότι έχει πρόβλημα αφού συν-εργάζονταν με τον Κακό-πονηρό ΘΕΟ που είναι ΙΔΙΟΣ με τον Καλό-αγαθό ΘΕΟ. Οπότε κανένα πρόβλημα…
Βολική αντίληψη δεν νομίζετε; Κάποιοι άλλοι θα έλεγαν: πολύ προχωρημένη (δεν θα με έβρισκαν πάντως και εντελώς αντίθετο σε ορισμένες αδογμάτιστες παραλλαγές αυτής της θεολογικής θεωρίας)
….Θεωρίες….

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

07/12/2004, 03:00:50
Ο αγράμματος κι ο σοφός δεν διαταράσσουν την αρμονία του κόσμου.
Τη θύελλα τη φέρνουν οι ημιμαθείς.

.
.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

skepticΜέλος
07/12/2004, 03:17:32
Ότι πείτε Ω ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΟΧΕ της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ-ΟΦΙ-ΑΣ, μανταμ ΖΑDOK (κατά μανταμ μπλαβάτσκυ)
Πραγματικά υποκλίνομαι στην αποστομωτική σας απάντηση!

Άντε καλό μας ξημέρωμα…

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

07/12/2004, 04:18:54
Λέω να μη χάσω την ευκαιρία να σου ανταποδώσω τη φιλοφρόνηση (επέτρεψέ μου μόνο να παραλείψω την υπόκλιση - δεν εκτιμώ την οσφυοκαμψία):

Πυρινικός Υδραυλικός: Καζανάκια Μονώσεις Διαστημόπλοια, ο Σκεπτόμενος, τιμές λογικές.

Copyright: Ramoglou

Αν μη τι άλλο: ξαναδιάβασε τί έγραψε ο Άκης και προσπάθησε να μείνεις εντός θέματος for once...

quote:
Υ.Γ Θα παρακαλεσω να μην γραφουν σχολεια τυπου ειναι επικινδυνο κτλ.
καθως ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και τις συνεπειες τους.
Ευχαριστω εκ των προταιρων

3 Άλφα