ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/01/2008, 15:55:35
Χαιρετώ την παρέα!
Πριν μερικές μέρες λέγαμε για την απαγόρευση του καπνίσματος...
Όταν όμως ο άν8ρωπος 8έλει...

Τι σου κάνει η απαγόρευση του τσιγάρου: Επινόησε νέα θρησκεία!Η διά νόμου καθολική απαγόρευση του καπνίσματος έπεσε «βαριά» στο στομάχι Γερμανού ταβερνιάρη, ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να αποδεχθεί την επιβολή της στην επιχείρησή του. Γι’ αυτό και αναζήτησε τρόπο διαφυγής: επινόησε, λοιπόν, μια καινούργια θρησκεία, το τελετουργικό της οποίας απαιτεί κάπνισμα και προχώρησε στα περαιτέρω. Κατάθεση σχετικών δικαιολογητικών στις αρμόδιες αρχές του Σλέσβιχ Χολστάιν, όπου βρίσκεται η ταβέρνα του, ώστε να εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας της νεότευκτης εκκλησίας του, πια, και ουχί ταβέρνας. Η επιχειρηματολογία του περί του νέου θρησκευτικού δόγματος είναι ακράδαντη: στο καθολικό τελετουργικό, διατείνεται, καίνε λιβάνια, στο βουδιστικό κεριά, εμείς θα καπνίζουμε τσιγάρα. Ετσι και οι θαμώνες δεν θα χαθούν κι εκείνος θα συνεχίσει τη δουλειά και την αγαπημένη του… κακή συνήθεια και θα είναι εντάξει με το γράμμα του νόμου. Αν και κατά πόσον θα επιτύχει στον στόχο του, μένει να το δούμε, όπως ενδεχομένως θα έπρεπε να το ξαναδούν όσοι άκαπνοι έτσι αβασάνιστα πήραν τέτοιες αυταρχικές αποφάσεις περί καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος, ωσάν αυτό να ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας.

http://clubs.pathfinder.gr/alizee_gr
loukritiaΜέλος
22/01/2008, 16:25:40
Νά 'σαι καλά βρε Predator, γιατί σήμερα κάτι μ'έχει πιάσει κι όλο να τρώω θέλω και δεν χορταίνω κι όλας!

quote:
Στην ουσία ο πλανήτης εντομοκρατειται αν βάλουμε σε αναλογια ποσά έντομα υπάρχουν σε σχέση με τους ανθρώπους
Μπράβο μας, σ'ωραίο πλανήτη ζούμε! Λέω να δοκιμάσω τη ζωή και σε άλλους πλανήτες! Φαντάζομαι θα έχω παρέα και την gretel!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
22/01/2008, 17:12:40
"ελπιζω" να μην χορτασατε... ακολουθει 2ος γυρος

22/01/2008, 17:18:55
μηπως "χαλαω" την διαιτα κανενος? μηπως ειμαι "λιγο κακος" ?

22/01/2008, 18:45:17
quote:
Πριν μερικές μέρες λέγαμε για την απαγόρευση του καπνίσματος...
Όταν όμως ο άν8ρωπος 8έλει..

Φίλε Krios, και δεν είναι μόνο ο ταβερνιάρης που πήρε δραστικά μέτρα ...

"Απολύθηκαν επειδή δεν καπνίζουν!

την απόλυση τριών μη καπνιστών εργαζομένων προέβη ο ιδιοκτήτης μιας μικρής εταιρείας ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Γερμανία, γιατί τον ενοχλούσαν με το να ζητούν ένα περιβάλλον εργασίας καθαρό από καπνό

Ο διευθυντής της μικρής εταιρείας, που απασχολεί δέκα εργαζόμενους, Thomas J., δήλωσε στην εφημερίδα «Hamburger Morgenpost» ότι απέλυσε τους τρείς γιατί η αντικαπνιστική στάση τους προκαλούσε διατάραξη της ομαλής λειτουργίας στο χώρο εργασίας.

Όπως σημείωσε, «δεν μπορώ να ασχολούμαι με ανθρώπους που προκαλούν προβλήματα. Είμαστε συνέχεια στο τηλέφωνο και είναι απλά πιο εύκολο να δουλεύουμε καπνίζοντας. Στις ημέρες μας όλοι τα βάζουν με τους καπνιστές. Είναι ώρα για εκδίκηση. Θα προσλαμβάνω μόνο καπνιστές από εδώ και πέρα».

Στη Γερμανία εφαρμόζονται από την 1η Ιανουαρίου κανόνες απαγόρευσης του καπνίσματος σε εστιατόρια και παμπ, αλλά οι εργαζόμενοι σε μικρά γραφεία εξακολουθούν να μπορούν να καπνίζουν.

www.madata.gr "

quote:
μηπως "χαλαω" την διαιτα κανενος? μηπως ειμαι "λιγο κακος" ?

Βάλε ότι θές predator είμαι αποφασισμένη να τα χάσω τα κιλά, εξ' άλλου άσχετα αν κάνω δίαιτα και γω δεν βάζω συνέχεια μεζεδάκια; Είπαμε φάτε μάτια ψάρια είναι όλα αυτά για μένα για 2 μήνες τουλάχιστον

Wolf

Edited by - keraynos on 22/01/2008 18:47:59

Edited by - keraynos on 22/01/2008 19:08:53

22/01/2008, 19:08:42
Ενταξει... να μην ανησυχω δηλαδη...

22/01/2008, 21:36:41
καληνυχτα σας... τα λεμε απο αυριο τωρα...

22/01/2008, 23:29:33
Καλά elo οι φωτο ήταν αρκετές για να μην σου ξαναμιλήσω.

Όσο για το μέγεθος -...- εμένα με ενοχλεί το μικρό μέγεθος των εντόμων επειδή μπορεί να μην φαίνεται καν.

Πώς να το κάνουμε ένας ελέφαντας με φτερά φαίνεται.

Ρε παιδιά δίαιτα κανουμε έλεος πια.

Διπλό κλειδί ερμηνείας.

elo από την άλλη ρίχτα φόρα παρτίδα να μου έρθει ένα μπλιάχχ να κάνω άνετα δίαιτα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
23/01/2008, 00:12:10
Χα, Χα, καλή μου gretel σου κάνω ομοιοπαθητική με «φυσικά» μέσα …

quote:
gretel -elo από την άλλη ρίχτα φόρα παρτίδα να μου έρθει ένα μπλιάχχ να κάνω άνετα δίαιτα.

Ευχαρίστως, μάντεψε τι περιέχουν τα δοχεία μέσα …

23/01/2008, 07:51:00
Καλημέρα σας!

Εγώ πάντως παραλίγο να φάω μια φορά μακαρόνια με κιμά και μυγάκια από πάνω.
Ήμουν παιδί κι είχαμε πάει το καλοκαίρι μια εκδρομή στο Ρέθυμνο για να δούμε το κάστρο της Φορτέτσας και σταματήσαμε κάπου μέσα στην πόλη για να φάμε.
Ευτυχώς είδαμε το περιεχόμενο του πιάτου μου πριν το φάω οπότε έγινε ένας σχετικός χαμός στο μαγαζί κι από εμάς αλλά κι από τους άλλους παρευρισκόμενους εκεί που φοβήθηκαν για το τι μπορεί να έφαγαν...

quote:
Στην ουσία ο πλανήτης εντομοκρατειται αν βάλουμε σε αναλογια ποσά έντομα υπάρχουν
Σε σχέση με τους ανθρώπους .
Με λίγα λόγια οι παρείσακτοι είμαστε εμείς

Πολύ σωστή η επισήμανση σου, φίλε Open Mind!
Μήπως λοιπόν είναι ο πλανήτης τους κι όχι ο πλανήτης μας;
Ή καλύτερα μήπως είναι πλανήτης όλων των ειδών;
Εντάξει, ούτε εμένα θα μου άρεσε να νιώθω τα έντομα να περπατάνε επάνω μου αλλά δεν υπάρχει και λόγος να τα τρέμουμε κιόλας!

Ομολογώ πάντως ότι το μοναδικό έντομο το οποίο αποφεύγω - κι είναι κρίμα γιατί έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η παρατήρηση των ειδών του - είναι οι αράχνες.
Κι ο λόγος είναι παιδικό ένα τραύμα - όπως κι ο PREDATOR...

In anticipation of my resurrection...