ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/09/2006, 19:38:14
Χαιρετώ την γκοθο-μεταλ οικογένεια.

Μετά από επανασύνδεση του κομμένου τηλεφώνου, την προσχώρησή μου στην ADSL, που έκανα τρεις μέρες (!) να καταφέρω να την ενεργοποιήσω, εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα. Χε χε χε...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
10/09/2006, 14:54:33
quote:
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ""ΤΗΕRION''

γειαααα σου ρε templllllllllllllle!!!!!!!

μονο που δυστυχως του εξαντλησαμε τους θεους στο ματαλ γκοθικ κλπ νο.1

κατι καινουργιο...;
το dvd τους celebrators of becoming... γ***ει
ετοιμαζουν καινουργιο δισκο...
ειμαι περιεργος να δω τι αλλο θα βρουν οι μουρλοι για να μας κουφανουν.
παντως ελπιζω να κανουν καμια κινηση παρομοια με το three ships of berik γιατι δεν χορταινω βικινγκ-ιες!!

και οποσδηποτε κανα δυο τραγουδακια για την ελληνικη μυθολογι, μη χ*στουμε!!!

Edited by - crucifire on 10/09/2006 15:04:01

10/09/2006, 16:39:36
Η γκοθο-μεταλλο κοινότητα σε χαιρετάει gretel!

Καλό καλοκαίρι να έχεις!

Παιδιά, να έχουμε υπόψιν μας οτι έβγαλαν νέα albums οι:

Lunatica, Bloodflowerz, Die Verbannten Kinder Evas, Draconian, Qntal

Πέραν των DVKE έχω τα albums οπότε όποιος θέλει πληροφορίες ρωτάει...

Υ.Γ. Bella Morte έχει ακούσει κανείς?

In anticipation of my resurrection...

10/09/2006, 21:26:30
QNTAL!!!!!!!!!!

Dying Incubus,
μήπως μπορείς να μας πείς περισσότερα για το καινούργιο cd;

Είχα ξεχάσει καν ότι η υπάρχουν ακόμα.
Οι QNTAL είναι από τους πρωτοπόρους της ηλεκτρόνικα με μεσαιωνικά στοιχεία. Οι στίχοι τους είναι κυρίως λατινικά και μεσαιωνικά γερμανικά. Η φωνή της Syrah απλά μαγική.
Τα θέματα της μουσικής τους είναι ανάλογα.

Αγαπημένα μου είναι τα δύο πρώτα χωρίς τίτλο απλά 1 και 2 και το τρίτο Tristan und Isolde. Μετά κάπου τους έχασα και δεν έχω ιδέα τι κάνανε.

Dying Incubus, περιμένω εντυπώσεις

Infinitum Finitum Producit

11/09/2006, 11:17:22
Θα κάνω ό,τι μπορώ, φίλε μου A. Kircher!

Πρώτα απ' όλα, θα συμφωνήσω σε όσα είπες για το συγκρότημα!
Αν κι είχα την δισκογραφία τους θυμόμουν πιο καλά τα 2 πρώτα κι εγώ ενώ τους είχα "ξεχάσει"...
Αιτία να τους θυμηθώ και πάλι ήταν ο φίλος KERRY KING που ανέφερε το καινούριο τους album.
Αν και ταλαιπωρήθηκα αρκετά να το βρω, το βρήκα και το άκουσα.

Είναι απλά Qntal!
Τα μεσαιωνικά στοιχεία σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά (αν και μου φάνηκαν κάπως περισσότερα) παραμένουν και πιστεύω οτι θα σου αρέσει...

Το Silver swan είναι διπλό album με το πρώτο cd να περιέχει 11 τραγούδια ενώ το δεύτερο περιέχει 7 διασκευές τους.

12/09/2006, 00:15:41
quote:
Τα μεσαιωνικά στοιχεία σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά (αν και μου φάνηκαν κάπως περισσότερα) παραμένουν και πιστεύω οτι θα σου αρέσει...

Θα το κάνω ειδική παραγγελία από το ίντερνετ γιατί δεν υπάρχει στα εδώ δισκοπωλεία...Σε καμιά βδομάδα το πολύ θα το'χω... πιστεύω.

Σε ευχαριστώ φίλε Dying Incubus και εσένα φίλε KERRY KING που όπως καταλαβαίνω έκανες την πρώτη αναφορά που μου τους θυμήσατε

Ξανάκουσα τα πρώτα τους χτες το βράδυ και δεν βλέπω την ώρα ν' ακούσω και το καινούργιο.

12/09/2006, 07:32:28
quote:
Ξανάκουσα τα πρώτα τους χτες το βράδυ και δεν βλέπω την ώρα ν' ακούσω και το καινούργιο.

Εμένα μου είχε κολλήσει το τραγούδι τους Ad mortem festinamus.

Να σου πω, βρε A. Kircher!
Αν ήσουν Ελλάδα θα σου έλεγα οτι είναι πράγματι χλωμό να βρεις το συγκεκριμένο album (όπως δυστυχώς και πολλά άλλα)...

Στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως δεν παίζει τίποτα?

MarteΜέλος
13/09/2006, 00:10:34
Παιδιά καλησπέρα,

Πολλά από τα συγκροτήματα που προτείνετε ειναι απλά καταπληκτικά ιδίως τα πιο ατμοσφαιρικά κομματια τους!

Και κάτι μάλλον καινούριο...

Love is colder than deathμε το album τους "time" σe limited edition πραγματικά υπέροχο-απαιχτο!!!

ΟΣΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ...

13/09/2006, 01:11:06
Φίλε Dying Incubus,

τώρα κατάλαβα γιατί ο τύπος στο δισκάδικο με κοίταγε με απορία.
Το νέο cd των Qntal θα κυκλοφορίσει επίσημα στις 19 Σεπτέμβρη.

Και πάλι όμως χλωμό το βλέπω αν θα το φέρουνε γιατί δυστυχώς οι Qntal εδώ είναι σχεδόν άγνωστοι

Και τώρα κάτι άλλο. Να σας πω μερικά από τα αγαπημένα μου του 2006, σχολιασμός ευπρόσδεκτος. Χωρίς σειρά αξιολόγησης.

1. Moonspell-Memorial Tυχερούλιδες όσοι τους είδατε το καλοκάιρι στο Rockwave...εγώ δεν τους έχω δει ακόμα live.

2. Poisonblack-Lust Stained Despair. Αυτούς τους Φιλανδούς γκοθομεταλλάδες δεν τους ήξερα, αλλά αυτό το cd το ακούω συνέχεια τον τελευταίο μήνα. Η φωνή του τύπου μου θυμίζει λίγο metallica

3. Summoning-Oath Bound. Ταξιδέψτε στην Μέση Γη με το Mirdautas Vras τραγουδισμένο στην γλώσσα των Ορκ. Σκοτάδι και Μεγαλείο!!!!

4. Agalloch-Ashes Against the Grain. Το καλύτερο κατ'εμέ αμερικάνικο συγκρότημα των τελευταίων χρόνων. Ατμοσφαιρικό και εσωστρεφές.

5. Iron Maiden-A Matter of Life and Death. Εδώ τι να πούμε. Μετά από τα όργια που γίνανε πέρσι στο San Bernardino στην Καλλιφόρνια εξαιτίας της $%#$@#* γυναίκας του Ozzy οι Maiden πήραν το αίμα τους πίσω.

6. Ihsahn-The Adversary Αντικειμενικά ίσως να μην είναι και τόσο καλό αλλά έχω προκατάληψη για τους Emperor

7. Drudkh-Blood in our Wells Πέρα από τις πολιτικές αρλούμπες η μουσική των Drudkh φέρνει νέα πνοή στο black metal.

8.Vanden Plas-Christ.0Άψογα παιγμένο progressive. Το έντεχνο έπος σε όλο του το μεγαλείο.

9.Enslaved-Ruun.Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό μετά το Grammy που πήρανε. Μου αρέσουν πολύ οι ανατολίτικες μελωδίες στην εισαγωγή του ομώνυμου κομματιού και τα καθαρά φωνητικά.

10. Celtic Frost-Monotheist Τούτο 'δω ρε παιδιά δεν έχω ακόμα καταλάβει αν μου αρέσει η όχι. Διαφορετικό το περίμενα. Άλλοτε το ακούω και μου φαίνεται καταπλήκτικο και άλλοτε δεν αντέχω ούτε το πρώτο τραγούδι.

Λοιπόν αυτά μου ήρθαν στο μυαλό. Είναι κι'άλλα πολλά όμως......

13/09/2006, 03:11:06
Δυστυχώς δεν έχω ακούσει ακόμα ούτε το νέο άλμπουμ Moonspell(εκτός από την τραγουδάρα Finisterra), ούτε το νέο Iron Maiden και ας ήμουν στο rockwave στις πρώτες γραμμές στους Πορτογάλους. Εχω βγάλει και φωτογραφία με τον τραγουδιστή Fernando Ribeiro

Anyway, εγώ θα προτείνω κάτι ακόμα πιο δύσκολο από αυτό που πρότεινε ο φίλος A. Kircher.

Ας ψηφίσουμε τα 10 αγαπημένα μας άλμπουμ, όλων των εποχών από μεταλ και γκόθικ ταυτόχρονα και γενικά όλες τις εκφάνσεις της σκληρής μουσικής(εμένα με κόβω να βάζω μόνο μέταλ)

Δηλαδή αν σας έστελναν στα τάρταρα, ποια 10 άλμπουμ θα πέρνατε μαζί σας οπωσδήποτε?

Τι λέτε?

Να κάνω εγώ την αρχή?

Ας την κάνω λοιπόν. Παραθέτω το αγαπημένο μου τοπ-10 το οποίο βέβαια μπορεί να δέχεται ελαφρές τροποποιήσεις ανάλογα με τη διάθεση κάθε φορά. Χωρίς σειρά προτεραιότητας το αγαπημένο μου τοπ-10 είναι το παρακάτω.

1.IRON MAIDEN - SOMEWHERE IN TIME

2.MEGADETH - RUST IN PEACE

3.SEPULTURA - ARISE

4.ANTHRAX - AMONG THE LIVING

5.NEVERMORE - DEAD HEART IN A DEAD WORLD

6.TESTAMENT - THE GATHERING

7.SYSTEM OF A DOWN - MESMERISE

8.TWISTED SISTER - STAY HUNGRY

9.HAMMERFALL - GLORY TO THE BRAVE

10.NIGHTWISH - CENTURY CHILD

Μεταλογοτθικο quiz....Για να σας δω....

Lost in Necropolis