- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Eyxaristw kai pali!![]()
kala na patheis?
Όταν μιλάς με Έλληνες
Δήλωσες Αρβανίτης , αλλά δεν μας είπες
Γκέγκε;;;;;;
Διάλεξε επιτέλους σε ποιά χώρα θέλεις να φας ψωμί , και άσε μας ήσυχους.
Γεμίσαμε απάτριδες εδώ χάμου.
Άντε και πιάσε και καμμιά δουλειά γιατι θα μας πρήζεις όσο σε ταίζουν οι πνευματικοί σου πατέρες.
Σε πιάσανε Κώτσο και δεν το κατάλαβες.
Ιδεολογικά (ελπίζω...)
Μέχρι που σε πείσανε να είσαι σκουπίδι , και εσύ το δέχτηκες.
Και δέχτηκες να είσαι αυτός που θα κατηγορεί φυλές και έθνη επειδή σου τάξανε την ¨πρωτοπορία¨.
Τόσο πολύ σε τύφλωσαν που νομίζεις ότι λές και κάτι...
Η υπομονή των συζητητών είναι το έδαφος της σκοτεινής δράσης σου που ούτε και συ ο ίδιος κατάλαβες πόσο έξυπνα σε διορίσανε οι Πάτρονές σου.
Σίγουρα "γνώμες" σαν τις παραπάνω επί του προσωπικού δεν έχουν καμία θέση στον χώρο αυτό.
Αν έχει σαφή επιχειρήματα για να μας βοηθήσει "να στοχαστούμε με τα δικά μας νοητικά μέσα" πάνω στα διάφορα ζητήματα(και αυτό σχετίζεται βέβαια με το Όνομα Μέλους που έχει επιλέξει...) τα οποία οι Συζητήσεις πραγματεύονται, φυσικά και είναι καλοδεχούμενα.
Τα υπόλοιπα... καθόλου.
Καλή συνέχεια λοιπόν!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:
Αλλά δεν θέλω να αφήσω κάποιο κενό στο προκείμενο θέμα.
Εσύ junk είσαι η φωνή του διεθνούς Σιωνισμού.
Πολύ καιρό τωρα σε παρακολουθώ , και το έχω καταλάβει.
Μπράβο ρε γάτουλα, τα βρήκες όλα...
![]()
quote:
Ti tha ginei telika den tha me voithisi kaneis na apoktisi mia geniki apopsi gia to ti einai o sionismos poy einai poioieinai kai ti sxesei exoyn oi evraioi me ayton?
Ευχαρίστως,
Ο Σιωνισμός δεν είναι τίποτα άλλο από τον εβραϊκό σωβινισμό.
Με απλά λόγια ισχυρίζεται ότι οι Εβραίοι είναι η ανώτερη φυλή αυτού του πλανήτη, η εκλεκτή φυλή του θεού Γιαχβέ, η μόνη ικανή να κυβερνήσει τις υπόλοιπες φυλές και να ηγηθεί του κόσμου.
Στην ακραία έκφραση τους, (σιωνοταλμουδισμός) όλοι οι υπόλοιποι θεωρούνται απλά άμυαλα δίποδα ζώα (γκόιμ)
Το πολιτικό κίνημα του Σιωνισμού είναι υπεύθυνο για την ίδρυση του μοντέρνου κράτους του Ισραήλ όπως και για τα εγκλήματα έναντι των Παλαιστινίων και όλη αυτή την αιματηρή κατάσταση εκεί κάτω.
Επίσης ισχυροί εβραίοι στις ΗΠΑ, στην Ε.Ε. και αλλού, ασπάζονται αυτή την ιδεολογία και προωθούν την παγκόσμιοι σιωνιστική ηγεμονία κατευθύνοντας πολιτικά την υπερδύναμη σύμφωνα με τα συμφέροντα τους, συχνά άκρως ανθελληνικά (Διεθνής Σιωνισμός).
Ο Σιωνισμός έχει αρχαίες ρίζες, προ Χριστού, κατα τη ζωή του Χριστού(ο λόγος που τον σταύρωσαν) αλλά και στη μετά-μεσσιανική περίοδο με τις διάφορες σιωνοταλμουδιστικές ραβινικές δοξασίες, όπου πήρε τελικά και το επίσημο πολιτικό του χρώμα με την ίδρυση του Παγκόσμιου Σιωνιστικού κινήματος.
Πρόκειται για μία ακόμα επικίνδυνη μισάνρθωπη ρατσιστική ιδεολογία που δυστυχώς ασπάζεται μια μεγάλη μερίδα Εβραίων καθώς και πολλοί ομοϊδεάτες τους τζεντίλε(αλλόθρησκοι)...
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:quote:
Τι θα γίνει με το πολυτεχνείο, κάθε χρόνο τα ίδια θα έχουμε.
Υποτίθεται ότι οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερες αλλά κάθε χρόνο γίνονται και υποδεέστερες.
Αντίθετα αυτές του πολυτεχνείου γίνονται όλο και πιο προκλητικές.
Ο λαός βέβαια δεν συμμετέχει σε αυτές τις φαμφάρες.
Ευτυχώς την αποκλειστικότητα την έχουν τα αμαρτωλά κανάλια, οι άσχετοι δημοσιογράφοι, το σάπιο κατεστημένο και γενικώς όλο το πολιτικό και κοινωνικό σκυλολόι.
Τελικά όπως πάμε θα ξεχάσουμε τους εθνικούς αγώνες και θα επικεντρωθούμε στους δήθεν ταξικούς. Λαϊκοί αγώνες για ειρήνη και δήθεν δημοκρατία αλλά όχι εθνικοί πόλεμοι για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία. Αυτό εν ολίγοις θέλει να μας πείσει ο Διεθνής Σιωνισμός. Μερικοί βέβαια τσιμπάνε και μας κάνουν την ζωή δύσκολη.
Αλλά τι να κάνουμε;Άκου τώρα τι προβλήματα μπορεί να έχει ο κόσμος!
Κρίμα. Ειλικρινά.
Το να καινε ελληνικές σημαίες κάθε χρόνο σε αυτή τη δυστυχώς κακοποιημένη και αλλοιωμένη ιδεολογικά επέτειο, κακομαθημένα κ**όπαιδα (γόνοι πλούσιων επιχειρηματιών και πολιτικών στην πλειοψηφία τους) για σένα μπορεί να μην είναι πρόβλημα(άλλωστε δεν νοιώθεις έλληνας) για μένα όμως είναι ένα ζήτημα...
Έχεις δει πολλούς εβραίους να καινε τη σημαία του Ισραήλ κάθε χρόνο; (παρά τα συνεχόμενα εγκλήματα που κάνουν οι σιωνιστές ακόμα και στους ίδιους τους Εβραίους!)
Κρίμα για σένα...
ΥΓ: Η στοά P2 όσο και η B’rith υπάρχουν, όσο και αν ενοχλούνται ορισμένοι «εν ΜΑΤΣ αδελφοί» εδώ μέσα.
Σε ευχαριστώ φίλε skeptic που μπήκες στον κόπο με κατατόπισες πλήρως πάνω στο θέμα, κάτι τέτειο είχα στο μυαλό μου αλλά τώρα τελευταία με είχαν μπερδέψει. Πάντως το όλο θέμα μου φέρνει σε Χιτλερ και ναζισμό και Νίτσε!
ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
quote:quote:quote:
Τι θα γίνει με το πολυτεχνείο, κάθε χρόνο τα ίδια θα έχουμε.
Υποτίθεται ότι οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερες αλλά κάθε χρόνο γίνονται και υποδεέστερες.
Αντίθετα αυτές του πολυτεχνείου γίνονται όλο και πιο προκλητικές.
Ο λαός βέβαια δεν συμμετέχει σε αυτές τις φαμφάρες.
Ευτυχώς την αποκλειστικότητα την έχουν τα αμαρτωλά κανάλια, οι άσχετοι δημοσιογράφοι, το σάπιο κατεστημένο και γενικώς όλο το πολιτικό και κοινωνικό σκυλολόι.
Τελικά όπως πάμε θα ξεχάσουμε τους εθνικούς αγώνες και θα επικεντρωθούμε στους δήθεν ταξικούς. Λαϊκοί αγώνες για ειρήνη και δήθεν δημοκρατία αλλά όχι εθνικοί πόλεμοι για ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία. Αυτό εν ολίγοις θέλει να μας πείσει ο Διεθνής Σιωνισμός. Μερικοί βέβαια τσιμπάνε και μας κάνουν την ζωή δύσκολη.
Αλλά τι να κάνουμε;Άκου τώρα τι προβλήματα μπορεί να έχει ο κόσμος!
Κρίμα. Ειλικρινά.
Το να καινε ελληνικές σημαίες κάθε χρόνο σε αυτή τη δυστυχώς κακοποιημένη και αλλοιωμένη ιδεολογικά επέτειο, κακομαθημένα κ**όπαιδα (γόνοι πλούσιων επιχειρηματιών και πολιτικών στην πλειοψηφία τους) για σένα μπορεί να μην είναι πρόβλημα(άλλωστε δεν νοιώθεις έλληνας) για μένα όμως είναι ένα ζήτημα...
Έχεις δει πολλούς εβραίους να καινε τη σημαία του Ισραήλ κάθε χρόνο; (παρά τα συνεχόμενα εγκλήματα που κάνουν οι σιωνιστές ακόμα και στους ίδιους τους Εβραίους!)
Κρίμα για σένα...
ΥΓ: Η στοά P2 όσο και η B’rith υπάρχουν, όσο και αν ενοχλούνται ορισμένοι «εν ΜΑΤΣ αδελφοί» εδώ μέσα....Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Ξέρεις, τείνω να συμφωνήσω με το Ραμόγλου.
Αν υπήρξε ΜΙΑ κυβέρνηση σε 180 χρόνια νεότερης ιστορίας που να επιβλήθηκε και να ελεγχόταν ΠΛΗΡΩΣ από σκοτεινά συμφέροντα, που οι ανώτεροί της να ήταν ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ πράκτορες ή και τσιράκια μυστικών υπηρεσιών και που να έκανε πάρα πολύ κακό στη χώρα, αυτή είναι της Χούντας.
Και έγινε μια εξέγερση και 10.000 απλοί άνθρωποι ρίσκαραν τον κώλο τους για να πούνε σε αυτά τα καθήκια "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ" και "Εθνική ανεξαρτησία" και "Έξω αι ΗΠΑ" και "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία". Την ίδια περίοδο που οι περισσότερες μικροαστικές οικογένειες είχαν απλά βολευθεί, αν δε συνεργούσαν κιόλας ενεργά στο ξεπούλημα κάθε αξιοπρέπειας στο όνομα της πλέον γελοίας ιδεολογικής φούσκας που βγήκε ποτέ από εγκέφαλο homo sapiens. Αυτοί έσωσαν την αξιοπρέπειά μας. Άσχετο αν πολλοί την είχαν απεμπολήσει με χαρά από την 21/4/1967 και δυσαρεστήθηκαν.
Κι όμως αυτοί αντιστάθηκαν. Και χωρίς λόγο. Έτσι για το γαμώτο. Κατά λάθος. Μαγκιά τους, κ. "σκεπτικιστή" του γλυκού νερού, που μας αποκαλύπτεις "απαγορευμένη γνώση" διατιθέμενη με το ημιαζημίωτο στο κάθε τρίχρονο που έχει ιντερνετική σύνδεση και νομίζεις ότι προκαλείς οτιδήποτε πέρα από περιφρόνηση σε όσους έχουν λίγο περισσότερο νιονιό ή δε μοιράζονται την παροιμιώδη άγνοιά σου...
Και μου λες ότι είναι κακό να θυμόμαστε αυτήν την επέτειο επειδή πέντε καραγκιόζηδες ΜΙΑ φορά (και όχι κάθε χρόνο) έκαψαν την ελληνική σημαία; Και μου λες για εβραίους; Τι άρρωστες πίπες είναι αυτές;
Άκου να σου πω: όπως μίλησε ο Αίας, θα μπορούσε κάλλιστα να μιλήσει ο Πλεύρης. Ή οι διάφοροι συγγραφείς που δήθεν σας "ανοίγουν τα μάτια" (θα σου έλεγα τι σας ανοίγουν στην πραγματικότητα). Γιατί όλα αυτά είναι φασιστικά ή ναζιστικά ή τέλος πάντων μαύρα κι άραχλα. Κι ας είσαι υπερβολικά κολλημένος ή ανίκανος για να το καταλάβεις.
Αλλά εγώ τον Αία επειδή μιλάμε και επειδή είδα πραγματικό καημό σε αυτά που έγραφε, τον λυπήθηκα. Γιατί του έχουν βάλει στο μυαλό του ένα κάρο ψέμματα και είναι δυστυχισμένος για ζητήματα που ούτε καν υφίστανται. Και είπα κρίμα, γιατί από τον τρόπο που τα έγραφε κατάλαβα ότι ήταν ειλικρινής και όχι στόκος, απλώς πλανημένος. Και επειδή ξέρω την ιωτική συμπεριφορά αυτών των ιδεολογημάτων, θεωρώ πολύ απίθανο να υπάρξει επιστροφή του Αίαντα. Και είπα "κρίμα".
Εσύ πάλι έρχεσαι και μου λες μία ανακρίβεια (ότι κάθε χρόνο καίγεται η σημαία), μου κρύβεις το 99% των γεγονότων (ότι η επέτειος θυμίζει μία εξέγερση για την ελευθερία ενάντια σε σκοτεινά συμφέροντα), μου πετάς δυο ακαταλαβίστικα και τρία-τέσσερα υπονοούμενα από τα οποία υποτίθεται πρέπει εγώ και η Zadok να καταλάβουμε ότι μας ξεσκέπασες[1] και επειδή νομίζεις ότι με τάπωσες, αντιγράφεις και το στυλ μου και κλείνεις με "κρίμα". Και υποτίθεται ότι κάτι μου είπες...
Πάω να δω φέημ στόρι τώρα. Μικρότερη η ζημιά για τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.
[1](μα καλά δεν έχεις πάρει επιτέλους γραμμή ότι πολύ απλά εγώ απεχθάνομαι κάθε είδους μυστικισμό και η Zadok έχει κάποιες εμπειρίες παραπάνω από εμάς και σαφώς πιο ανοικτές ιδέες από τις ταλιμπανοειδείς προλήψεις σου, και σε γενικές γραμμές όποιος διαφωνεί μαζί σου δεν είναι απαραίτητα μασωνοεβραιοπαγκοσμιοποιητής, μήπως να ξεκόλλαγες σιγά-σιγά γιατί ξεφτιλίζεσαι;)
Επίσης το κάψιμο τις σημαίας πάλι ξέρεις πολύ καλά ότι δεν συνέβη μόνο μία φορά. Συνέβη και φέτος, και αρκετές φορές παλιότερα, όπως και επεισόδια καταστροφής περιουσιών από τους γνωστούς καλό βολεμένους καλοαναθρεμμένους ανεγκέφαλους με τον τίτλο «αναρχικοί» τρομάρα τους... Επίσης κάποιοι ανεκδηίγητοι σκέφτηκαν λέει να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες τις ολυμπιάδας (ναι είναι επιχειρισιακές ακόμα!) για παρακολούθηση και αποφυγή δήθεν των επισοδείων!!! Δηλαδη να κάνουν την Αθήνα bigbrother (που σχεδόν έχει γίνει) εξαιτίας των ανεγκέφαλων! .... τι να πει κανείς...
Οπότε σταμάτα να λες ψέματα!
Επίσης, για τα άλλα περί Χούντας, είναι τουλάχιστον ανιστόρητα. Ο ελληνικός λαός έχει αγωνιστεί και θυσιαστεί σε όλες τις κρίσιμες φάσεις τις ιστορίας του και αυτό είναι γνωστό. Πάντα υπάρχουν βέβαια και οι εφιάλτες και οι καλοβολεμένοι και οι δειλοί όπως άλλωστε και σήμερα, αλλά αυτό δεν θα με κάνει να καταδικάσω ολόκληρο των ελληνικό λαό όπως απαξιωτικά κάνεις εσύ (έτσι σε έχουν μάθει δυστυχώς)
Επίσης πάρε μολύβι και σημείωσε για να μαθαίνεις:
- Το 1922,
- Ο Εμφύλιος.
- Τα προβοκατόρικα γεγονότα και ο αφελληνισμός της Πόλης μετά τον Β’ΠΠ
- Τα προβοκατόρικα γεγονότα που οδήγησαν στη χούντα
- Το «Η Κύπρος είναι μακριά» του «εθνάρχη» Καραμανλή και ο Β’Αττίλας.
- Το Μακεδονικό ζήτημα και το ξεπούλημα του ιστορικού ένδοξου ονόματος της Μακεδονίας αφού αρχικά έγινε θύμα μικρό-πολιτικής και ψηφοθηρικής αισχρής εκμετάλλευσης.
- Η πολιτικο-στρατιωτική ήτα στα Ίμια και οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.
- Η Υπόθεση Οτσαλάν.
- Προκλήσεις Αλβανίας-Σκοπίων.
- UCC – διεκδικήσεις ελληνικού εδάφους στη Β.Ελλάδα – μειονοτικά ζητήματα
- Ουράνιο Τόξο, Τζορτζ Σόρος.
- Λαθρομετανάστες και ανεξέλεγκτη διείσδυση σε ελληνικό έδαφος.
- Σταδιακή μείωση του αριθμού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας και αποδυνάμωση αυτών.
- Οι συνεχείς παραβιάσεις του FIR απο την τουρκική πολεμική αεροπορία.
- Οι συνεχείς υπερπτήσεις πάνω από Ελληνικά νησιά (πρόσφατα στην Άνδρο)
- Οι παραβιάσεις από το Τουρκικό πολεμικό Ναυτικό
- Οι διεκδικήσεις της Τουρκίας για έλεγχο του μισού Αιγαίου και της Θράκης.
Όλες αυτές οι ανθελληνικές ενέργειες και τα τραγικά λάθη(λάθη άραγε;;;) στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής(και άλλα τόσα στην εσωτερική) κάτω από ποιες κυβερνήσεις έγιναν κύριε;;;
Πάντως όχι της χούντας...
Με αυτό δεν θέλω με τίποτα να απενοχοποιήσω την χούντα που είναι τουλάχιστον η κύρια υπεύθυνη «κυβέρνηση» για την προδοσία της Κύπρου(αλλά όχι και η μόνη..), όμως ισοπεδωτικές θεωρήσεις της Ελληνικής Ιστορίας τύπου Ράμογλου και Junk, και άλλων δήθεν αριστερών τις αφήνω στην κρίση των αναγνωστών του φόρουμ.
Επίσης για το θέμα της Zadok, δεν πρόκειται ξανά να συζητήσω απευθείας με τη Zadok σε αυτό το φόρουμ αν δεν μου πει πρώτα αν ανήκει σε γυναικεία μασονική στοά, ή σε ποια αποκρυφιστική οργάνωση ανήκει ή αν είναι ανένταχτη. Εγώ τουλάχιστον έχω εκφραστεί και δεν έχω πρόβλημα. Αυτή γιατί δεν το κάνει; Τι φοβάται;
Άλλωστε στην τελική, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να γράφει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Ευτυχώς έχουμε ακόμα κάποια σχετική ελευθερία σκέψης και λόγου (ευτυχώς)
Επίσης για το θέμα Junk, δεν πρόκειται ξανά να συζητήσω απευθείας με τον κ.Junk αν δεν μου πει αν όντως είπε ή όχι παλιά σε αυτό το φόρουμ: «θα ήθελα να δω να πέσει τσεκούρι σε όλα τα εθνίκια» (κάτι τέτοιο).... Δηλαδή θα χαίρονταν να δει να δολοφονηθούν ή διωχθούν οι εθνικιστές της Ελλάδος, όπως καταγγέλθηκε ότι έχει πει κάτι τέτοιο παλιότερα ο κύριος αυτός από άλλο μέλος του φόρουμ.
Να το διαψεύσει ή να το επιβεβαιώσει. Αλλιώς δεν έχω λόγο να ξανασχοληθώ μαζί του ώς αναξιόπιστου ατόμου.
Για τα ακαταλαβίστικα που σου φαίνονται ορισμένα από τα στοιχεία ή από αυτά που λεω λυπάμαι αν είσαι ανενημέρωτος σε κάποια ζητήματα και δεν φταιω εγώ σαφώς γι’αυτό...
Για το ποιος ξεφτιλίζεται με αυτά που γράφει αλλά κυρίως με τον τρόπο που τα γράφει δεν θα το πω εγώ αλλά θα το αφήσω και αυτό στην κρίση και την διάνοια των αναγνωστών αυτού του φόρουμ.
Τέλος θα παρακαλούσα θερμά τους διαχειριστές του esoterica, αν είναι τεχνικά εφικτό, να σβήνονται εξολοκλήρου οι διάφορες υβριστικές εκφράσεις και όχι μόνο να διαγράφονται με μία γραμμή. Δεν χρωστάνε τίποτα οι πολυάριθμοι αναγνώστες αυτού του φόρουμ να διαβάζουν τις όποιες εκτρωματικές εκφράσεις του καθενός εδώ μέσα, ιδίως τυχόν ανήλικα ή μικρά παιδιά. Επίσης πέφτει και το επίπεδο του φόρουμ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ναζισμός και Σιωνισμός = μισάνθρωπος ρατσισμός! (διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος)
Προωθούνται συνήθως από τα ίδια ανώτερα κέντρα....
Ordo abchao
quote:
Έχεις απόλυτο δίκιο!
όμως ποιος προκαλεί το χάος, και για πια ακριβώς δημιουργία – τάξη;
Μήπως όμως αυτός που προκαλεί το χάος είναι o ίδιος με αυτόν που επιδιώκει μια συγκεκριμένη ΝΕΑ δημιουργία - τάξη;
Αυτό είναι το ερώτημα κλειδί....
![]()
Δυστυχώς οι περιορισμένες δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων από τον επεξεργαστή νόησης του φίλου μας δεν του επιτρέπουν να αναπαράγει εδώ μέσα δικά του σκεπτικά, δικαιώνοντας έτσι και το nickname του, αλλά θέτει τον εαυτό του στη θέση του φερέφωνου της όποιας περισπούδαστης προπαγάνδας.
Άσκοπο λοιπόν να προσπαθήσεις να δείξεις την ελλιπή τοποθέτηση του εν λόγο μέλους, άσκοπο το να προσπαθήσεις να κάνεις διάλογο μαζί του, άσκοπο το να θέσεις ερωτήματα και να περιμένεις να πάρεις απάντηση.
Βέβαια μέσα σ’ όλο αυτό το συνοθύλευμα σκέψεων η Ελληνική γλώσσα περνάει δραματικές στιγμές ( όπως είδαμε και σε προηγούμενα post ) και από άνθρωπο ο οποίος θέλει όπως λέει να υπερασπιστεί τα Ελληνικά Θέματα. Βλέπεις η έτοιμη τροφή δεν αφήνει περιθώρια για την εκμάθηση της γλώσσης και του συντακτικού αυτής.
Μετά απ’ όλα αυτά βγάζει και πολιτικά συμπεράσματα και κρεμάει αφειδώς ταμπέλες στους συνομιλητές του διότι αυτό βολεύει το σκεπτικό του και εντείνει το παραλήρημα του.
quote:
όμως ισοπεδωτικές θεωρήσεις της Ελληνικής Ιστορίας τύπου Ράμογλου και Junk, και άλλων δήθεν αριστερών τις αφήνω στην κρίση των αναγνωστών του φόρουμ.
Μετέπειτα δε στο ρόλο του Αρτέμη Μάτσα ζητάει τα πιστοποιητικά από τα άλλα μέλη ….
quote:
Επίσης για το θέμα της Zadok, δεν πρόκειται ξανά να συζητήσω απευθείας με τη Zadok σε αυτό το φόρουμ αν δεν μου πει πρώτα αν ανήκει σε γυναικεία μασονική στοά, ή σε ποια αποκρυφιστική οργάνωση ανήκει ή αν είναι ανένταχτη.
Ίσως να ταυτίσθηκε με το θέμα της σελίδας 52 του περιοδικού που αναφέραμε το οποίο αναφέρεται στα «SS» με τίτλο ΕΣ-ΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.
Τα υπόλοιπα σχόλια περιττεύουν και για το τι πρεσβεύει το συγκεκριμένο μέλος ( έστω και εν αγνοία του ) και για τα όσα με τόση σιγουριά μας αποκάλυψε.
Είπαμε είναι θέμα επεξεργασίας εγκεφάλου …….
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
Αύτό πιστεύω και εγώ, αυτός που δημιουργεί το χαος πιστεύω δημιουργεί και την τάξη και μ΄νο αυτός έχει την ικανοτητα πιστεύω, τώρα ποιος είναι αυτός/αυτοί δεν ξέρω/ξερουμε πιστεύω!

"You are only paranoid when you Imagine people are against you"
ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
ΔΑΒΙΔ εναντίον ΓΟΛΙΑΘ
«Your tax dollars at work»

quote:
Ο αγαπητός skeptic διάβασε με μεγάλη επιμέλεια το περιοδικό «Απολλώνιο Φως» και αναπαρήγαγε με μεγάλη ευκολία τα όσα το εν λόγο περιοδικό αναφέρει για τον Τεκτονισμό, το Σιωνισμό, τους Αναρχικούς, τον Πάικ κλπ κλπ.
.......
Eίναι εμφανής ο εκνευρισμός σου Ram oglou και η έλλειψη πραγματικών επιχειρημάτων και στοιχείων από πλευρά σου όποτε, όπως έχεις συνηθίσει να λειτουργείς, προφανώς καταφεύγεις στην ανήθικη προσωπική επίθεση του ιδεολογικού «αντιπάλου».
Τυπική συμπεριφορά ομοϊδεατών του σιωνισμού (και ρατσιστών κάθε είδους)....
....
Ποια πιστοποιητικά ζητάω; Τι λές πάλι; Έχεις μανία καταδίωξης; Σε έδειραν μήπως επί χούντας;
Ποιο «Aπολλώνιο φως»;; τι λεει πάλι τούτος ρε παιδιά ![]()
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΑΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ρατσισμός και σωβινισμός από το κράτος τους προς την νεολαία των εβραίων εκεί κάτω...
Έτσι για να δολοφονούν πιο αποτελεσματικά τους «ημιάγριους» μουσουλμάνους και ορθοδόξους παλαιστίνιους και όχι μόνο...
Σχόλια στο καλό ελληνικό site:
http://www.noitikiantistasis.com/ebraioi-antiellas.html
Όλες οι εικόνες του παιδικού «εκπαιδευτικού» βιβλίου εδώ:
Από σελ, 01 μέχρι 45:
http://www.ohr.org.il/judaism/concern/page01.gif
....
http://www.ohr.org.il/judaism/concern/page45.gif
αυτοί είμαστε εμείς οι Έλληνες αφού μας «κατατρόπωσαν» υποτίθεται οι Εβραίοι (τρομάρα τους) ![]()
τόσα ξέρουν, τόσα λενε στους δικούς τους....
αλλά σημασία από αυτό το ντοκουμέντο έχει η συνεχιζόμενη υπόγεια ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ προπαγάνδα που λειτουργεί υποσυνείδητα στα μυαλά των παιδιών τους ως η εκλεκτή φυλή του θεού Γιαχβέ που είναι και η προορισμένη από αυτόν να υπερνικάει και να κατευθύνει(κυβερνάει) όλες τις υπόλοιπες φυλές και όλους τους άλλους πολιτισμούς .....
έχει αρχαίες ρίζες .... αλλά το ίδιο τρικ πιάνει και σήμερα πολύ καλά εκεί κάτω.......
quote:quote:
Eίναι εμφανής ο εκνευρισμός σου Ram oglouquote:
amalia:
Θα κλείσω με μία σύσταση που αφορά κάθε "ενδιαφερόμενο":
Η παραποίηση του ονόματος ενός μέλους είναι κάτι το οποίο δεν είναι αποδεκτό στον διαδικτυακό αυτό τόπο!
Θα συνιστούσα να μην επαναληφθεί από κανέναν που συμμετέχει εδώ ή και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα.
Δεν εκνευρίζομαι με σκεπτικά σαν το δικό σου, αντίθετα ευθυμώ.
Μέσα λοιπόν σε αυτή την ψυχική ευφορία που μου προκαλούν τα γραπτά σου, γεννιούνται και οι απαντήσεις που γράφω στο συγκεκριμένο Topic.
Όσο βέβαια αφορά το nickname μου και το λογοπαίγνιο το οποίο προσπαθείς να κάνεις, θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου αποδίδεις την ιδιότητα του Ram. Για το oglou θα τα πούμε εν καιρώ αν υπάρξει ανάλογο θέμα.![]()
Συνεχίζοντας τα δυστυχώς της σκέψης σου ….
quote:
η έλλειψη πραγματικών επιχειρημάτων και στοιχείων από πλευρά σου όποτε, όπως έχεις συνηθίσει να λειτουργείς, προφανώς καταφεύγεις στην ανήθικη προσωπική επίθεση του ιδεολογικού «αντιπάλου».Τυπική συμπεριφορά ομοϊδεατών του σιωνισμού (και ρατσιστών κάθε είδους)....
....
Βλέπω πως έχεις και μεταφυσικές ικανότητες φίλε μου, αλλιώς πώς να εξηγήσω ότι γνωρίζεις τον τρόπο που λειτουργώ και μάλιστα με τόσο μεγάλη βεβαιότητα.
Όσο για το «ιδεολογικού αντιπάλου» θα ήθελα αν δε σε κουράζω να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς.
Βέβαια ίσως θα πρέπει να εξασκήσεις περισσότερο της μαντικές σου ικανότητες διότι δεν ανήκω στον αριστερό χώρο ( όσο αφορά την πολιτική ), δεν ανήκω στους φιλοσιωνιστές ( όσο αφορά το θέμα ) και τέλος δεν θεωρώ πως η σκέψη μου περιορίζεται σε συνομοσιολογίες και ανακαλύψεις εχθρών της ανθρωπότητας ( όσο αφορά τη δική σου ευφάνταστη τεχνική ). Όλα τα παραπάνω νομίζω πως είναι εύκολο να αποδειχθούν από τη συνολική μου παρουσία στο Forum.
Θα σου επιστρέψω το χαρακτηρισμό «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» και θα σου απονείμω και τον τίτλο του «ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥ».
quote:
Ποια πιστοποιητικά ζητάω; Τι λές πάλι; Έχεις μανία καταδίωξης; Σε έδειραν μήπως επί χούντας;
Ποιο «Aπολλώνιο φως»;; τι λεει πάλι τούτος ρε παιδιά![]()
1) Αν δε θυμάσαι τι έχεις γράψει κάνε τον κόπο να διαβάσεις τουλάχιστον τα quote, εκτός και αν έχεις επιλεκτική τυφλότητα, την οποία ως γνωστόν δε θεραπεύει το ΙΚΑ.
2) Δεν νομίζω τα δικά μου γραπτά να αποτυπώνουν κάποια μανία καταδίωξης, μήπως πάλι μπερδεύεις τη σκέψη σου με τα δικά σου γραπτά ;
3) Επί Χούντας με έδερνε μόνο η μάνα μου αλλά όταν κλειδώθηκα στο ψυγείο και φώναξα τα τιμημένα συνθήματα:
«Ψωμί Τυρί και Coca παγωμένη, το ράφι του ψυγείου μας πάντοτε άδειο μένει»
και «Δεν τρώω Φασόλια φέρτε μου Ραβιόλια »
κατάλαβε πως δεν μπορεί άλλο να επιβάλει το χουντοσιωνιστικό της κατεστημένο.
4) Ποιο Απολλώνιο Φως ; Κάνουμε και το μ****α ;;;; ( Η ατάκα κλεμμένη από το σχετικό ανέκδοτο Ιησούς-Ιούδας )
5) Εμ έλα μου ντε ! Τι λέω ; Το χαμογελάκι επιβεβαιώνει και την παραπάνω ατάκα και τα όσα έχω προείπει …..
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
Καταρχήν θα σου συνιστούσα (αν και δεν είμαι τόσο ικανός ώστε να δίνω συμβουλές αλλά αυτό είναι εξόφθαλμο) να μην βλέπεις καθόλου φέιμ στόρι, διότι θα εξακολουθήσεις να έχεις τις απόψεις που έχεις.
Δεύτερον. Με κατηγορείς ότι πιστεύω πράγματα τα ούτε καν υφίστανται.
Μπορείς να μου πεις πια είναι αυτά;
Δεν είναι πρόκληση να αποκαλούμε ήρωες τους αριστεριστές του πολυτεχνείου είκοσι μόλις μέρες μετά την επέτειο της 28η Οκτωβρίου;
Δεν είναι πρόκληση να εξομοιώνουμε τους αιματοβαμμένους αγώνες των παλικαριών του ’40 με τα κρυφτούλια κακομαθημένων πλουσιόπαιδων; Βλέπε Δαμανάκη, Μπίστης, Ανδρουλάκης κλπ.
Αν είναι αυτούς να τους αποκαλούμε ήρωες τότε καλύτερα να πάμε σαν έθνος να αυτοκτονήσουμε από τώρα. Διότι λαός με τέτοια χυδαία έλλειψη ιστορικής μνήμης είναι καταδικασμένος.
Αν αυτούς που μπήκαν στο πολυτεχνείο τους θεωρείται επαναστάτες είστε ευκολόπιστοι και θύματα του σύγχρονου παγκόσμιου συστήματος που θέλει ανθρώπους αφελείς, άβουλους, υποχωρητικούς, χωρίς προσωπικότητα.
Επανάσταση με Μποπ Ντήλαν δεν γίνεται.
Θα ήθελα να πω φίλε junk95 ότι μου θυμίζεις έναν φανατικό 16χρονο με όνομα cybermaster (ποδοσφαιρική επικαιρότητα) ο οποίος μέσα στην πλάνη του θεωρούσε τους άλλους πλανεμένους και έλεγε ότι τους λυπάται ενώ θα έπρεπε να λυπάται τον ίδιο του τον εαυτό.
Φίλε skeptic τι σχέση έχει η χούντα με την τραγωδία της Κύπρου;
Η χούντα είχε πέσει -κατά τον Στ. Πατακό- τον Αύγουστο του 73 ενώ η Κύπρος έγινε το καλοκαίρι του 74.
Τα πράγματα είναι απλά.
Χρειαζόταν ένα σκάνδαλο, μια εθνική τραγωδία για να επανέλθει η φαυλότητα και το παλαιοκομματικό κατεστημένο ως η μοναδική και τελευταία λύση στην Ελλάδα.
Έφτιαξαν λοιπόν την ιστορία της Κύπρου.
Όταν έπεσε ο Ιωαννίδης -και όχι η Χούντα- και ανέλαβε η ¨Δημοκρατία¨ έδωσαν στην συνεργάτη Τουρκία τα προ-συμφωνηθέντα που ήταν η μισή σχεδόν Κύπρος. (Αύγουστος 74).
Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.
quote:
Δεν είναι πρόκληση να εξομοιώνουμε τους αιματοβαμμένους αγώνες των παλικαριών του ’40 με τα κρυφτούλια κακομαθημένων πλουσιόπαιδων; Βλέπε Δαμανάκη, Μπίστης, Ανδρουλάκης κλπ.
Αν είναι αυτούς να τους αποκαλούμε ήρωες τότε καλύτερα να πάμε σαν έθνος να αυτοκτονήσουμε από τώρα. Διότι λαός με τέτοια χυδαία έλλειψη ιστορικής μνήμης είναι καταδικασμένος.
Δεν είναι πρόκληση να τολμάς να μιλάς εκ μέρους ενός έθνους ![]()
Αν δε σου κάνει, έχεις πάντα το δικαίωμα και την ευκαιρία να αλλάξεις.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)