ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαρτυρία από ιπτάμενο γάιδαρο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μαρτυρία από ιπτάμενο γάιδαρο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Vril62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
27/04/2005, 06:42:38
Είναι γνωστό οτι οι γάιδαροι πετάνε. Μια μυστική δύναμη σβήνει όλες τις φωτογραφίες, είτε είναι αναλογικές ή ψηφιακές, έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε μία που να δείχνει τους γάιδάρους να πετούν. Άν πάτε νύχτα στο βουνό θα δείτε πολλά μυστήρια. Μπορούμε όμως να βασιστούμε σε μια μαρτυρία ενός γνωστού μου, που είπε στο φίλο μου οτι φοβάται να αποκαλυφτεί. Πάντως, το γεγονώς οτι έκλεισαν οι βάσεις του θανάτου σίγουρα έχει κάποια σχέση. Η έλευση όμως από το τριπλό άστρο θα δώσει λύση.

Δε μου λέτε ορέ παληκάρια, τα γράφω καλά ?
Θα τα βρώ και τυπωμένα σε κανένα περιοδικό ή δεν είναι αρκετά τρελά και χαμένα ???

27/04/2005, 07:47:42
Αν πετάνε λέει....

εγώ τους έχω δει να κάνουν και ανάποδο loop...

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

27/04/2005, 07:49:23
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ...ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΑΣ....ΦΥΛΑΞΟΥ...ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ...ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ;...ΠΕΤΑΕΙ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΣΩΦΕΡ,ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ/ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΠΕΤΑΝΕ;

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ
ΤΟ ΠΑΧΝΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ
ΗΘΕΛΕ ΦΤΕΡΑ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.

3ADAΜέλος
27/04/2005, 08:20:36
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ!

ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΝΑ ΗΤΑΝ!

ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!

27/04/2005, 08:45:37
3ADA
quote:
ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΝΑ ΗΤΑΝ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ....

27/04/2005, 09:26:14
quote:

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Ένα πολύ γνωστό πανεπιστήμιο της NASA που οι υπολογιστές τους μιλάνε ελληνικά είχε στείλει κωδικοποιημένο eMail που το "έσπασε" ένας γνωστός μου που έχει δεί ιπτάμενο δίσκο στο Μαρκόπουλο και άλλες παράξενες λάμψεις στον Τύρναβο μετά από πολύ ούζο. Όποιος πάει νύχτα στο βουνό θα δεί πολλά παράξενα πράγματ, ειδικά όταν δεν έχει φακό. Πάντως συγγενής ενός γνωστού μου που δεν θέλει να αποκαλυφτεί το όνομά του λέει οτι τα μαγνητικά πεδία επιρρεάζουν και τους φούρνους μικροκυμμάτων, γιατί μια γάτα που έβαλε μέσα για να στεγνώσει δε λειτούργησε ο φούρνος, επειδή η γάτα ήταν ιερό υώο για τους Αιγύπτιους. Γνωστός μου (που ο παππούς του ήταν εξερευνητής πυραμίδων) λέει οτι σχετίζεται και με τα αντιβαρυτικά πεδία της Πεντέλης, γιατί τα μαντεμένια καπάκια των πεζοδρομίων λειτουργούν σαν βαρυτικοί φακοί που μεγενθύνουν την ενέργεια που εκπέμπει η ανηφόρα της Πεντέλης σε όλη την Αθήνα.
Φίλος μου είδε τζίπ με σβηστή τη μηχανή να ανεβαίνει τα ραδιομαγνητικά κάθετα βράχια που βρίσκονται ακριβώς αριστερά απο τη σπηλιά του Νταβέλη. Από τα βράχια αυτά έχει κατασκευαστεί και η Ακρόπολη, που λόγω της εκπομπής ραδιομικροκυμάτων έχει τρελάνει τα αεροπλάνα και τις σουηδέζες τουρίστριες που έρχονται στην Ελλάδα μόνο και μόνο για τον Βρίλ.

AphrodityΜέλος
27/04/2005, 10:48:53
Πρέπει λοιπόν να ομολογήσω σε αυτό το forum τη αλήθεια που με βασανίζει τόσο καιρό. Πετάνε οι γαϊδαροι αλλα δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό. Μιλάνε κιολας! έτυχε να τους ακούσω μικρή καθώς περναγα έξω από ένα σταύλο... Από τοτε με κυνηγάνε! είναι αλήθεια!
μυστικοι πράκτορες είναι παντού και φυλάνε μην ξεφύγει αυτή η είδηση!
και τώρα που τα γράφω αυτά κηνδυνεύω!
Ωχ! να ένας!
μη!
οχι!
αντίο για πάντα καλοι μου......
DAGONΜέλος
27/04/2005, 11:01:35
Ναι! όντως! τα γράφει και ο Φουμαράκης στο καινούργιο του βιβλίο!
stemixΜέλος
27/04/2005, 11:32:38
Απίστευτα τα όσα αναφέρετε παραπάνω. Με βασανίζουν από την στιγμή που τα διάβασα. Παρακαλώ προσκομίστε στοιχεία, αλλιώς δεν σας πιστεύω.
27/04/2005, 11:36:48
quote:

Απίστευτα τα όσα αναφέρετε παραπάνω. Με βασανίζουν από την στιγμή που τα διάβασα. Παρακαλώ προσκομίστε στοιχεία, αλλιώς δεν σας πιστεύω.

Δεε με λέ, ρε παληκάρρ,

οι άλλοι προσκομίζουν αποδείξεις ????

wolfowitzΜέλος
27/04/2005, 11:45:19
ιδου
AphrodityΜέλος
27/04/2005, 12:15:11
http://www.sick-humor.com/content/3020.html μια απόδειξη αλλα δυστυχώς δεν ξέρω πως να κολλήσω την φωτο στο κείμενο..
Παρεπιπτόντως ξέρει κανεις πως γίνεται;
27/04/2005, 12:22:52

quote:

δυστυχώς δεν ξέρω πως να κολλήσω την φωτο στο κείμενο..
Παρεπιπτόντως ξέρει κανεις πως γίνεται;

~Οχι !

ΜΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Όχι, δεν ξέρω πώς γίνεται !
Εγώ το κάνω από το κουμπάκι με την εικόνα, λίγο πιο πάνω στο παραθυρο που γράφουμε τα μηνύματα

AphrodityΜέλος
27/04/2005, 12:29:22
*&^%????????? εμένα μου βγαζει απλά img /img χωρις να μπορώ να κάνω cory paste η cut paste τις φωτο... Δεν είμαι ηλιθια αλήθεια!!!
27/04/2005, 13:10:01
quote:

Δεν είμαι ηλιθια αλήθεια!!!

Όχι, δεν είσαι !

Άν σου δημιουργεί το κουμπάκι πρόβλημα, βάλε τις εντολές με το χέρι, μέσα σε τετράγωνη παρένθεση και ανάμεσά τους βάζεις το URL της φωτογραφίας. Έτσι "εφτιαξα" εγώ το πόστ με την δικιά σου φωτό.

Edited by - Vril on 27/04/2005 13:10:51

echosanΜέλος
27/04/2005, 13:32:51
Ιδού η απόδειξη

C*-)
----

27/04/2005, 16:00:29
Φίλη Aphrodity
Υπάρχει απάντηση της ερώτησής σου στη ενότητα Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις --> εδώ.

Φιλικά
--Je^3--

ConquerorΜέλος
27/04/2005, 16:16:33

..Learn to listen and you will learn to learn...

27/04/2005, 16:57:10
Δηλαδή η "φιλοσοφική" λαϊκή απορία: Πετάει ο γάιδαρος...έχει μεταφυσικό περιεχόμενο; Μήπως είναι ιδιότητα του γαϊδάρου που δεν έχει ανακαλύψει η ζωολογία... Η κρυπτοζοωλογία ίσως; Μήπως ο γάιδαρος είναι και δημιούργημα εξωγηίνων; Τα αυτιά του διαθέτουν τεχνολογία stealth... δεν μπορεί να τους απαθανατίσει ούτε φωτογραφική μηχανή, ούτε καν ραντάρ! Φανταζομαι αυτό με την εκπομπή ραδιοκυμάτων θα είναι κάποιο σύστημα επικοινωνίας με του δημιουργούς για να τους στέλνουν κατασκοπευτικές πληροφορίες!
Χιούμορ κάνω...
Αν γίνει λίγο πιο σαφές το θέμα με απτές αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται εδώ μέσα, promise θα σοβαρέψω!

Φιλικά, Νότης!

"Παντεπόπτης Οφθαλμός"

"Πανδαισία Θαυμάτων..."

27/04/2005, 20:07:43
Vril
quote:
Από τα βράχια αυτά έχει κατασκευαστεί και η Ακρόπολη, που λόγω της εκπομπής ραδιομικροκυμάτων έχει τρελάνει τα αεροπλάνα και τις σουηδέζες τουρίστριες που έρχονται στην Ελλάδα μόνο και μόνο για τον Βρίλ.

ΩΧ!...ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ;...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΛΙΚΟ;;;.....ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!

Aphrodity

quote:
μυστικοι πράκτορες είναι παντού και φυλάνε μην ξεφύγει αυτή η είδηση!
και τώρα που τα γράφω αυτά κηνδυνεύω!
Ωχ! να ένας!
μη!
οχι!
αντίο για πάντα καλοι μου......

ΠΑΕΙ...ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΝ...ΟΙ....D.I.B....DONKEYS IN BLACK
ΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΒΛΕΜΑ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΙΔΟΥ.....ΕΝΩ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ

ΦΕΥΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ...ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ D.I.B...ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΒΙΑ.

stemix

quote:

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο Conqueror ...ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ...ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.

Σκορπιός Νότης

quote:
Αν γίνει λίγο πιο σαφές το θέμα με απτές αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζονται εδώ μέσα, promise θα σοβαρέψω!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ...

ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΟ.........

ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ...Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ