- Εσείς πιστεύετε; (Φύλακες άγγελοι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
oso gia ton allo filo mas kai to erwthma tou giati exoun paei tosoi adikoxamenoi kai den tous prostatepse o fylakas aggelos tous..file mou ayta einai karmika xreh..mporei akpoios gia na teleiwsei to taksidi gnwseis tou anamesa stis zwes na xrwstaei mono ayto..h na prepei na diksei kati se kapoion..einai megalh syzhthsh kai to sygkekrimeno thema einai asxeto gia na to anaptiksw edw:)na eisaste kala!!
quote:
ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥΣ?
Πολύ σωστό.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΞΩΤΙΚΟΥΛΙΝΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ
ΔΕΣ URLhttp://www.crystalinks.com/spirit_guides.html
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ .
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!

quote:
(elpizw na exeis)
ΕΧΩ....ΕΧΩ

rene
Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιο τρόπο «επίκλησης» του φύλακα αγγέλου μας γιατί δεν γνωρίζω ή μπορεί και να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται καν να μπεις σε αυτή την διαδικασία, γιατί αν πράγματι έχουμε κάποιον «φύλακα» δίπλα μας δεν βρίσκω τον λόγο που θα πρέπει να τον καλέσουμε και να επέμβουμε στο έργο του…![]()
![]()
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σου προτείνω κάποια λινκ ώστε να διαβάσεις διάφορες απόψεις και να βγάλεις μόνη σου συμπεράσματα…
.
Άγγελοι εξ' ουρανού. Υπάρχουν;

Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
Όπως θα είδες, έγινε κάποια επέμβαση στο μήνυμα που έστειλες.
Ο λόγος είναι ότι αναφέρθηκες σε κάποια προσωπικά σου δεδομένα.
Θα σου αποσταλεί κάποιο σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου στα Forums, ώστε να σου δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις.

In anticipation of my resurrection...
Με εχει σωσει 2 φορες την ζωη μ
Ως τωρα κ τον ευχαριστω απιστευτα γιαυτο! Την μια φορα ημουν 5 χρονων κ την
Αλλη 10 ! Κ
Τις 2 φορες με εσωσε Απο 2 δηλητηριωδες φιδια τα οποια ανενηκαν πανω μ
Κ ο αγγελος εβαλε να ερθουν ανθρωππξ τυχαια κ
Να με σωσουν !!!!!!
Δεν είχε φτερά... φορούσε ολόσωμο χιτώνα υπόλευκο... το ύφος του ήταν συνδιασμός γλυκύτητας και σοβαρότητας.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
quote:Για να είσαι εδώ και να γράφεις μάλλον σώθηκες -
Δεν νομίζω οτι υπάρχουν γιατί εχω πάθει αρκέτα πραγματά απο απροσεξία αλλά δεν με έσωσε κάνεις.
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ