ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ήχοι απροσδιόριστης προέλευσης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ήχοι απροσδιόριστης προέλευσης... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Silentes31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SilentesΝέο Μέλος
15/01/2012, 22:19:58
Παιδιά, καταρχήν να πω οτι είμαι εντελώς νέος σε αυτό το φόρουμ οπότε δεν ξέρω αν έχει ήδη συζητηθεί το θέμα που θέτω. Αν έχει συζητηθεί παρακαλώ αγνοήστε το και κάντε μου μια παραπομπή στη συζήτηση.

Σήμερα μου μίλησε ο κολλητός μου για κάτι που άκουσε στις ειδήσεις κάποιων καναλιών περί απροσδιόριστων ήχων που ακούγονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη τόσο τη νύχτα όσο και την ημέρα. Είμαι ο κλασικός δύσπιστος σε τέτοια θέματα, καθότι υπερβολικά ορθολογιστής, αλλά επειδή μου περιέγραψε τους ήχους ως ομοιάζοντες με τη περίεργη μουσική που ακούω, είπα να μπω στο ΥΤ να ψάξω μπας και έχει κανένα βιντεάκι. Έπεσα πάνω σε ένα βίντεο λοιπόν, το οποίο καταγράφηκε υποτίθεται τον Αύγουστο στην Ουκρανία και ακούγονταν πεντακάθαρα αυτοί οι ήχοι-βόμβοι. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ακούγωντας τους ήχους, θυμήθηκα οτι ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους ήχους είχα ακούσει και εγώ, σχετικά πρόσφατα, μια νύχτα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά. Θυμάμαι οτι εκείνη τη νύχτα είχε πολύ δυνατό αέρα και υπεθεσα οτι λόγω του αέρα θα πάλλεται κάτι βαρύ από σίδερο και θα παράγει αυτό τον απόκοσμο ήχο. Πολύ πιθανόν να ήταν και έτσι, όμως η ομοιότητα με τους ήχους που ακούγονται στο βίντεο από Ουκρανία, με εβαλε σε σκέψεις στις οποίες όπως σας είπα, δεν μπαίνω κανονικά...

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία να μοιραστεί; Υπάρχει κάποια εξήγηση; Ιδού και το βίντεο που είδα για να έχετε και μια εικόνα περί τίνος πρόκειται:

http://www.youtube.com/watch?v=vcUDYBIrWio

Edited by - Silentes on 15/01/2012 22:27:54

15/01/2012, 23:58:13
Silentes καλως ηρθες στην παρεα μας

Το παραπάνω video που εχει αναπαραχθεί απο πολλά site (του χώρου) διεθνώς
έχει πολλές ομοιότητες με άλλα ομοια του
που έχουν αναρτηθεί κατα καιρούς στο διαδίκτυο .

Στο συγκεκριμένο ήχο, ακούγετε ένας μεταλλικός γερανός απο παρακείμενο κτήριο το οποίο βρίσκετε υπο κατασκευή,
ο οποίος μέσα στα ντουβάρια και τους λαβύρινθους που σχηματίζουν τα λεγόμενα "block" (σοβιετικού τύπου κατοικίες)
παραμορφώνουν ελαφρώς τον ήχο και του δίνουν αυτό τον ομολογουμένως απόκοσμο ήχο .

Σε πολλά άλλα video που έχουν αναρτηθεί ,
θα διακρίνεις οτι αυτοί οι ήχοι , προέρχονται απο κοντινές γέφυρες
ή καλώδια υψηλής τάσης
(τα οποία ειναι χοντρά και σε μεγάλο ύψος)
στα οποία ο δυνατός αέρας δίνει παρόμοιους ήχους ...

Εξάλλου φίλε μου έχουμε μπει στη χρονιά της "Αποκάλυψης"
έχουμε να δούμε πολλά και ακούσουμε περισσότερα
από τους fun ... της συντέλειας

Hellas at War
16/01/2012, 16:47:41
Έχει ακούσει κανείς, για έναν ήχο που έμοιαζε με θρόισμα κυμάτων που ακουγόταν σε όλη, μου είπαν, την Κόστα Ρίκα;
16/01/2012, 20:58:54
Ισως είναι οι πύλες που ανοίγουν!Εξάλου είμαστε στην τελική ευθεία.

http://www.inews.gr/141/paraxenoi-ichoi-stin-kosta-rika-kai-stin-oukrania.htm

Είναι εδιαφέρον γιατί οι μάρτυρες λένε οτι ο ήχος ήταν σαν να προερχόταν απο το πουθενά (απο μια άλλη διάσταση ίσως?) συν το γεγονός οτι ακουγόταν σε όλη τη χώρα.

Edited by - alex22 on 16/01/2012 21:07:44

SilentesΝέο Μέλος
16/01/2012, 21:49:38
Παιδιά η απάντηση του φίλου "Αιθεροβάμων" μοιάζει λογική όσον αφορά στο βιντεάκι από την Ουκρανία. Πολύ πιθανόν να επρόκειτο για ήχους απο γερανούς βρισκόμενους σε ώρα εργασίας.

Πως εξηγούνται όμως οι ήχοι που άκουσα εγώ εκείνη τη νύχτα, που ήταν ακριβώς ιδιοι με το βιντεάκι της Ουκρανίας; Η ώρα που ακούστηκαν (κάπου στις 2:00 με 4:00 τα ξημερώματα), αποκλείουν κάποιου είδους εργασία από γερανούς. Επίσης, το να ήταν κάποια καλώδια που παλλόμενα από τον αέρα παρήγαγαν τους ήχους, δεν μου φαίνεται πιθανό αλλιώς θα τους άκουγα συχνά καθώς στην περιοχή μας έχουμε συχνά πολυ δυνατούς ανέμους λόγω θάλασσας.

Εννοείται πως βρίσκω έως γελοίες τις αναφορές των μέσων περί σάλπιγγες της Αποκάλυψης, αλλά αυτοί οι απόκοσμοι ήχοι παραμένουν ένα μυστήριο αφού η προέλευση τους είναι τελείως μη προσδιορίσιμη...

Edited by - Silentes on 16/01/2012 21:53:01

17/01/2012, 05:17:29
Silentes δεν ξέρω εάν πρόκειται για το ίδιο φαινόμενο αυτό που ακούς εσύ συχνά όπως λές και οι παράξενοι ήχοι που έχουν ακουστεί και καταγραφτεί στην Ουκρανία και στην Κόστα Ρίκα (και σε άλλες περιοχές). Γενικώς πάντως, υπάρχει κατηγορία παράξενων φαινομένων που έχει να κάνει με περίεργους ήχους και τα παραπάνω είναι υποκατηγορίες αυτής της ερευνητικής περιοχής.

Όσον αφορά το τι ακούστηκε στην Κόστα Ρίκα και στην Ουκρανία, άκουσα κι εγώ τους ήχους σε βίντεο και ήταν πραγματικά τρομαχτικοί! Έμοιαζαν όντως σα να ηχούσαν οι σάλπιγγες από τον ουρανό!!
Το γεγονός της Κόστα Ρίκα συντάραξε όλη την περιοχή, γιατί υπήρξε κατακλυσμός από ειδοποιήσεις από ανθρώπους οι οποίοι είχαν ακούσει τον παράξενο ήχο. Η επίσημη ερμηνεία ήταν πως επρόκειτο για ήχους που προκλήθηκαν από τα πυροτεχνήματα γιορτής (Zapote Fair) τα οποία είχαν εκτοξευθεί την ίδια ώρα που είχε ακουστεί ο ήχος. Ωστόσο, ο ήχος ακούστηκε ακόμα και σε απόσταση 150 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή εκτόξευσης των πυροτεχνημάτων. Πράγμα, αρκετά παράξενο. Μπορείτε να διαβάσετε μια σχετική ανταπόκριση από ιστοδελίδα νέωn της Κόστα Ρίκα:

Strange Sounds – A Sign?

ΙΟΛΗΝέο Μέλος
17/01/2012, 12:54:39
Γεια σας παιδιά..
Δύσπιστη και σκεπτικίστρια πολύ κι εγώ αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα μου συμβαίνουν διάφορα από μικρή...
Λοιπόν εδώ και 10 μέρες περίπου από το γραφείο μου , το οποίο είναι στο κέντρο της πόλης ακούω απ΄εξω κάτι εκκωφαντικούς θορύβους που κάπως μοιάζουν με βροντές αλλά δεν είναι.Ρωτάω τους υπόλοιπους και μου λένε ότι δεν τους ακούνε.Τους άκουσα και σήμερα το πρωί, τρομακτικά δυνατοί.
Επειδή έχω καιρό να δω τηλεόραση δεν γνώριζα οτι και αλλού υπήρξαν τέτοια φαινόμενα, χθες που είδα λίγο ραδιο αρβύλα το πήρα χαμπάρι.
Εγώ θεωρώ ότι τους ακούνε και οι υπόλοιποι, αλλά τους συνδέουν με κάποια οικοδομή ή βροντές.
Silentes και εγώ έχω μπει σε σκέψεις..
17/01/2012, 13:15:47
Υπομονή,αν είναι οι πύλες που ανοίγουν,τότε καθώς περνάει ο χρόνος το φαινόμενο αυτό θα γίνεται πιό έντονο.
17/01/2012, 13:25:50
quote:

Υπομονή,αν είναι οι πύλες που ανοίγουν,τότε καθώς περνάει ο χρόνος το φαινόμενο αυτό θα γίνεται πιό έντονο.

Για ποιές πύλες μιλάς Αλεξ?
Σοβαρά σε ρωτάω.
Αστροπύλες,νεφελίμ τι εννοείς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/01/2012, 14:30:28
quote:
Για ποιές πύλες μιλάς Αλεξ?
Σοβαρά σε ρωτάω.
Αστροπύλες,νεφελίμ τι εννοείς?

Υπάρχουν 12 βασικές πύλες που όταν έρθει η ώρα, ανοίγουν για να πραγματοποιηθεί η φυσική εξέλιξη.Εκτός απο αυτές υπάρχουν και άλλες δευτερεύουσες.Οι πύλες αυτές συνδέουν τον πλανήτη με διαφορετικές διατάσεις,και η κάθε μία εκπέμπει διαφορετική συχνότητα.
http://www.keylonticdictionary.org/Words/S/Star%20Gates.htm

Είναι όπως και το σώμα μας με τα ηλεκτρομαγνητικά του κέντρα,τσάκρας και μέρκαμπας.Κάποιος που αρχίζει να διαλογίζεται,μετά απο λίγο καιρό και αφού έχει κάνει κάποιες προσπάθειες,αρχίζει να αισθάνεται στο κεφάλι του δονήσεις και συχνότητες.Είναι τα τσάκρας που ενεργοποιούνται και αφήνουν την ενέργεια να ρέει.Αυτή η ενέργεια χρησημεύει για την εξέλιξή μας,το ίδιο πράγμα γίνεται και με τον πλανήτη.Οτι γίνεται σε μικροκοσμικό επίπεδο γίνεται και σε μακροκοσμικό επίπεδο.

Με λίγα λόγια θα ανοίξουν πλήρως οι πύλες στις 21-12-2012 και τότε η ανάληψη θα αρχίσει,σύμφωνα πάντα με τα απόκυφα κείμενα και με τις new age(προαρχαίες) πληροφορίες.Εως τότε είναι πολύ πιθανόν τα φαινόμενα τέτοιου τύπου να αυξάνονται.Οταν διαλογίζεσαι νιώθεις την ενέργεια να ρέει απο το κεφάλι και να κατεβαίνει στο σώμα,τα κύτταρά μας εκείνη της στιγμή μπορεί να αισθάνονται δέος,όπως και εμείς θα αισθανθούμε τώρα αν ακούσουμε έναν παράξενο και άγνωστο ήχο να έρχεται απο το πουθενά.

17/01/2012, 16:30:35
quote:
[...]τα κύτταρά μας εκείνη της στιγμή μπορεί να αισθάνονται δέος

Ε, αν μπορούν τα κύτταρά μας να αισθανθούν δέος, τότε σίγουρα και οι πύλες των άλλων διαστάσεων θα χρειαστούν λίγο λαδάκι για να σταματήσουν το κοσμικό τρίξιμο!

alex22, στη σελίδα που παραπέμπεις (στην καρτέλα ABOUT) αναφέρεται:
Keylontic Science provides the knowledge and tools we will need to prepare the body for Earth's 2000-2017 Time Acceleration and Time Continuum Shift.

(H Keylontic Επιστήμη παρέχει τη γνώση και τα εργαλεία που θα χρειαστούμε για να προετοιμάσουμε το σώμα για την Χρονική Επιτάχυνση και την αλλαγή του Χρονικού Συνεχούς της Γης το 2000-2017.)

Τελικά, το 2012 ή το 2017 θα γίνει η μετάβαση;
Αν είναι να γίνει το 2017, γιατί οι πύλες έχουν αρχίσει να ανοίγουν από τώρα;

Μήπως οι διακινητές θεωριών για την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου (που βλέπω να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι θεωρίες αυτές και οι διακινητές τους όσο πλησιάζουμε την 21-12-2012!) κρατούν ως καβάτζα μια ακόμα μεταγενέστερη χρονολογία, στην περίπτωση που οι προφητείες διαψευστούν; Τι λες γι' αυτό;

violent kingΜέλος
17/01/2012, 16:41:04
hoaxes ολά αυτά

Take me to the gardens of the sinners

17/01/2012, 16:57:41
Ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμένη κατάθεση.

17/01/2012, 19:28:15
quote:
alex22, στη σελίδα που παραπέμπεις (στην καρτέλα ABOUT) αναφέρεται:
Keylontic Science provides the knowledge and tools we will need to prepare the body for Earth's 2000-2017 Time Acceleration and Time Continuum Shift.

(H Keylontic Επιστήμη παρέχει τη γνώση και τα εργαλεία που θα χρειαστούμε για να προετοιμάσουμε το σώμα για την Χρονική Επιτάχυνση και την αλλαγή του Χρονικού Συνεχούς της Γης το 2000-2017.)

Αν είναι να γίνει το 2017, γιατί οι πύλες έχουν αρχίσει να ανοίγουν από τώρα;

Το 2000 ξεκίνησε η διαδικασία,οι πύλες ενεργοποιήθηκαν και έφεραν στην γή (και ακόμα φέρνουν) πολύ υψηλές συχνότητες,στις 21-12 του τρέχοντως έτους η διαδικασία θα κορυφωθεί,που σημαίνει οτι οι πύλες θα ανοίξουν πλήρως, και το 2017 η διαδικασία θα φτάσει στο τέλος της με τις πύλες να κλείνουν.Μέσα σε αυτό το διάστημα το πέντε χρόνων,η γή θα κατακλύζεται απο τις υψηλότερες συχνότητες,πράγμα που σημαίνει αφύπνηση των συνειδήσεων,η χρυσή εποχή της ανθρωπότητας.

quote:
Μήπως οι διακινητές θεωριών για την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου (που βλέπω να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι θεωρίες αυτές και οι διακινητές τους όσο πλησιάζουμε την 21-12-2012!) κρατούν ως καβάτζα μια ακόμα μεταγενέστερη χρονολογία, στην περίπτωση που οι προφητείες διαψευστούν; Τι λες γι' αυτό;

Η συγκεκριμμένη ιστοσελίδα που παρέθεσα,δεν μιλάει για το τέλος του κόσμου αλλα για μια νέα εποχή.Η καταστροφολαγνεία που διακατέχει τους περισσότερους που μιλάνε για το 2012 δεν είναι τίποτα άλλο απο παραπληροφόρηση.

Επίσης Αμαλία σχετικά με αυτό το θέμα,ο Πάνος έχει μιλήσει απο το 2006:http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7855 To esoterica είχε την μεγάλη τιμή να φιλοξενήσει κάποιον που μετέδωσε τις σημαντικότερες πληροφορίες,έστω και αν δεν το ήξερε.

Edited by - alex22 on 17/01/2012 19:34:57

17/01/2012, 21:50:23
quote:
Υπάρχουν 12 βασικές πύλες που όταν έρθει η ώρα, ανοίγουν για να πραγματοποιηθεί η φυσική εξέλιξη

Όταν λέμε "πύλες", εννοούμε καποιες ενεργειακές πυλες προφανώς alex22
(τυπου stargates σωστά ?)

Πως εξηγείτε οτι αυτές οι πύλες , όπου θα εμφανιστούν (ανοίξουν)ξαφνικά,
χρειάζεται να μπαίνουν δέκα χρόνια πριν, σε μια πεπατημένη μέθοδο "ανοίγματος" (σαν κλασικές ανθρώπινες ...πύλες),
και μάλιστα προκαλώντας θόρυβο ... ?

Hellas at War
18/01/2012, 03:55:34
alex22
όντως, το σενάριο περί 2012 έχει διαφοροποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα μίλαγαν για καταστροφή του κόσμου, τώρα μιλάνε για μετάβαση σε μια νέα φάση συνείδησης. Ίσως να βολεύει αυτή η ερμηνεία, εδώ που τα λέμε. Την παγκόσμια καταστροφή εάν δε γίνει δεν μπορούν να συνεχίζουν να την ισχυρίζονται οι "δυοχιλιαδεςδωδεκαλόγοι". Αν όμως αυτό που θα γίνει έχει να κάνει με μια συνειδησιακή αλλαγή, τότε οι απαντήσεις στους... "δύσπιστους" θα είναι ευκολότερες: π.χ. η συνειδησιακή αλλαγή όντως έχει συντελεστεί, αλλά εσύ δεν μπορείς να την αντιληφθείς γιατί η συνείδησή σου δονείται σε χαμηλότερες συχνότητες. Οπότε, έχουμε ένα μεγαλύτερο χρονικό παράθυρο (2012 - 2017) και ένα φαινόμενο το οποίο εύκολα μπορεί να ταυτοποιηθεί με τρόπο που θα είναι μη διαψεύσιμος...

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο alex22.
Παρέθεσες πληροφορίες από μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αναφέρεις γενικότερα διάφορα στοιχεία που αναφέρονται στο τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Εάν περιηγηθεί κανείς έστω και λίγο στο Διαδίκτυο, θα βρει σωρεία σελίδων και διαφορετικών θεωριών που αναφέρονται στην επίδοξη (ή επίδοξες) ημερομηνία (ημερομηνίες). Πώς ξέρεις ότι η θεωρία που πιστεύεις εσύ είναι η σωστή; Και ποια είναι η προέλευσή της; Γενικώς, γιατί πιστεύεις το συγκεκριμένο σενάριο, μέρος του οποίου μας περιγράφεις;

18/01/2012, 07:34:14
quote:
hoaxes ολά αυτά

Αγαπητέ violent king, πως μπορείς να αναφέρεις κάτι τέτοιο με αυτή την σιγουριά;
Δεν είναι ανάγκη να συμβαίνει όντως κάτι το μυστηριώδες ή το υπερφυσικό ή έστω το απροσδιόριστο αλλά από την στιγμή που το παρατηρούμενο φαινόμενο έχει κεντρίσει την προσοχή μιας μερίδας ανθρώπων στον πλανήτη, οφείλουμε να το εξετάσουμε πιο εμπεριστατωμένα και να μην είμαστε τόσο σίγουροι προτού δώσουμε την οποιαδήποτε απάντηση...

In anticipation of my resurrection...

18/01/2012, 10:23:01
AitheroVamon

quote:
Όταν λέμε "πύλες", εννοούμε καποιες ενεργειακές πυλες προφανώς alex22
(τυπου stargates σωστά ?)

Ναι,σωστά.

quote:
Πως εξηγείτε οτι αυτές οι πύλες , όπου θα εμφανιστούν (ανοίξουν)ξαφνικά,

Το ξαφνικό είναι όταν δεν υπάρχει καμια προειδοποίηση AitheroVamon,υπάρχουν αρχαίες και προαρχαίες πληροφορίες που κάνουν λόγο για το άνοιγμα τους κάθε 26 μιση περίπου χιλιάδες χρόνια.Τώρα θα μου πείς οτι αυτές οι πληροφορίες είναι έντονα αμφισβητήσιμες,απολύτως λογικό θα σου πώ εγώ.

quote:
χρειάζεται να μπαίνουν δέκα χρόνια πριν, σε μια πεπατημένη μέθοδο "ανοίγματος" (σαν κλασικές ανθρώπινες ...πύλες),
και μάλιστα προκαλώντας θόρυβο ... ?

Η τεχνογνωσία των stargates δεν είναι γνωστή στον επίσημο επιστημονικό κόσμο.Με αυτή την λογική,δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά πότε ΘΑ έπρεπε να ανοίξουν και ΠΩΣ.Η δική μου προσωπική άποψη για αυτά τα δέκα χρόνια,έχει να κάνει με την προετοιμασία των ζωντανών οργανισμών,έτσι ώστε να έχουν αφομοιώσει ένα σημαντικό ποσοστό υψηλής συχνότητας στο σώμα τους.Όπως για παράδειγμα ένας αθλητής που κάνει προπόνηση για να μπορέσει το σώμα του να ανταπεξέλθει στον αγώνα.Όσον για τον θόρυβο που λές (διευκρίνιση:συμφωνώ οτι στο βίντεο που είδαμε μάλλον πρόκειται για οικοδομικά έργα,όχι όμως και στην κόστα ρίκα) δεν θα έλεγα οτι είναι θόρυβος αλλα ένας ήχος υψηλής συχνότητας,που είναι λογικό να ακούγεται αν υποθέσουμε οτι είναι απο κάποια πύλη,γιατί κάθώς η πύλη ανοίγει,οι συχνότητες που εισέρχονται στην γήινη ατμόσφαιρα πολλαπλασιάζονται,με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η έντασή τους και να γίνονται πιό έντονες στις ανθρώπινες αισθήσεις.

Να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι σίγουρος (αυτό έλειπε) οτι αυτοί οι ήχοι είναι όντως απο τις πύλες,δεν θα μου κάνει εντύπωση αν βγεί στην επιφάνεια μια λογικότερη εξήγηση,εν πάση περιπτώση απλά κάνω αναφορά για κάτι που κατα την άποψή μου είναι πιθανό να συμβαίνει.Προς θεού μην το πάρετε δογματικά.

Amalia

quote:
όντως, το σενάριο περί 2012 έχει διαφοροποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα μίλαγαν για καταστροφή του κόσμου, τώρα μιλάνε για μετάβαση σε μια νέα φάση συνείδησης.

Κοίτα,μην τους βάζεις όλους στο ίδιο κουβάρι.Δεν είναι οι ίδιοι αυτοί που μιλούσαν για καταστροφή με αυτούς που μιλάνε για άλμα συνειδητότητας.Οι μέν θέλουν να σπείρουν τον φόβο και δε την ελπίδα.Υπάρχει κρυφή ατζέντα πίσω απο το σενάριο καταστροφής του κόσμου,ο φόβος εξυπηρετεί κάποιους,για την ακρίβεια είναι το μόνο τους σοβαρό όπλο.

quote:
Αν όμως αυτό που θα γίνει έχει να κάνει με μια συνειδησιακή αλλαγή, τότε οι απαντήσεις στους... "δύσπιστους" θα είναι ευκολότερες: π.χ. η συνειδησιακή αλλαγή όντως έχει συντελεστεί, αλλά εσύ δεν μπορείς να την αντιληφθείς γιατί η συνείδησή σου δονείται σε χαμηλότερες συχνότητες. Οπότε, έχουμε ένα μεγαλύτερο χρονικό παράθυρο (2012 - 2017) και ένα φαινόμενο το οποίο εύκολα μπορεί να ταυτοποιηθεί με τρόπο που θα είναι μη διαψεύσιμος...

Απο την στιγμή που μιλάμε για ένα κοσμικό γεγονός,δεν νομίζω οτι θα υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία.Θα δούμε.

quote:
Παρέθεσες πληροφορίες από μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αναφέρεις γενικότερα διάφορα στοιχεία που αναφέρονται στο τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Εάν περιηγηθεί κανείς έστω και λίγο στο Διαδίκτυο, θα βρει σωρεία σελίδων και διαφορετικών θεωριών που αναφέρονται στην επίδοξη (ή επίδοξες) ημερομηνία (ημερομηνίες). Πώς ξέρεις ότι η θεωρία που πιστεύεις εσύ είναι η σωστή; Και ποια είναι η προέλευσή της; Γενικώς, γιατί πιστεύεις το συγκεκριμένο σενάριο, μέρος του οποίου μας περιγράφεις;

Θα σου απαντήσω πρώτα με έναν εσωτεριστικό τρόπο και μετά με έναν λογικό,για να διαλέξεις όποιον θέλεις.

1)Γιατί amalia όλοι έχουμε μέσα ένα gps, που αν το εμπιστευτούμε θα μας οδηγήσει στον σωστό δρόμο.Ο πυρήνας της υπαρξής μας εκπέμπει σε μια συγκεκριμμένη συχνότητα και αν συντονιστούμε με αυτήν την συχνότητα (να ακολουθήσουμε δηλαδή τον δρόμο της καρδιάς) τότε στην ζωή μας θα έλξουμε πράγματα που είναι όμοια με αυτήν την συχνότητα. Προσωπικά με το που διάβασα αυτά που έλεγε ο Πάνος,δεν είχα καμιά αμφιβολία μέσα μου,ήξερα οτι είναι η αλήθεια.

2)Ο λόγος που υποστηρίζω την συγκεκριμμένη θεωριά σε σχέση με άλλες,είναι επειδή η συγκεκριμμένη θεωρία προέρχεται απο τις κευλόντιες τεχνολογίες,οι οποίες σε αντίθεση με άλλες,εξηγούν με την παραμικρή λεπτομέρια το πώς λειτουργούν τα πάντα στο σύμπαν.Δεν μου αρκεί να ξέρω οτι κάτι θα γίνει,θέλω να γνωρίζω τον λόγο που αυτό το κάτι θα γίνει και επίσης να γνωρίζω και το ΠΩΣ και γενικά πολλά άλλα πράγματα που έχει σχέση με αυτό. Με λίγα λόγια,δεν σε αφήνει νοητικά ακάλυπτο.Σου εξηγεί αυτό που έχεις ανάγκη για να καταλάβεις τον μηχανισμό λειτουργίας.

Edited by - alex22 on 18/01/2012 10:27:53

18/01/2012, 12:58:42
Αμαλία:

quote:

Αμαλία, το 2018 κατά τον Μάξιμο!
Οποτε η "καβάτζα" μεγαλώνει!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

18/01/2012, 13:24:17
Τα περιστατικά έχουν αρχήσει από τον
περασμένο Αύγουστο και είναι τουλάχιστον
ανησυχητικό το γεγονός, αφού υπάρχουν διἀφορες "θεωρίες"
για το τι επιδιώκεται από το επερχόμενο θέμα
εμφάνισης "εξωγήϊνων" ...
Και στην Ελλάδα,στην Καλαμάτα συγκεκριμένα, την ίδια
χρονική περίοδο ( Αύγουστος 2011) αναφέρθηκαν
παρόμοιοι ήχοι...
Εκεί ανοιχτά της Πύλου δεν είναι που γίνεται ένα πείραμα;
Με τον "Νέστορα" που "αλιεύει αόρατα" σωματίδια της ύλης
σε βάθος 5000 μέτρων;!!!
Και εκεί για "Δίοδο" γίνεται λόγος...

Δείτε τα βίντεο όπως κυκλοφορούν στο
διαδίκτυο.

ΚΙΝΑ ( ΤΑΪ ΠΕΪ)

ΚΑΝΑΔΑΣ WINDSOR ONTARIO - PORT COLBORNE

ΡΩΣΙΑ ΜΟΣΧΑ
Καταγράφηκε στις 23 Αυγούστου.

ΑΜΕΡΙΚΗ ST. PETE
24 Αυγούστου

ΠΟΛΩΝΙΑ - LUBLINO
28 Αυγούστου

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - CURITIBA
Καταγράφηκε στις 1 Σεπτεμβρίου

ΚΑΝΑΔΑΣ - ΜONTREAL
Καταγράφηκε στις 9 Σεπτεμβρίου

ΔΑΝΙΑ - VIBORG
Καταγράφηκε στις 16 Σεπτεμβρίου

Και κάποιες ομοιότητες με τους ήχους από
την γνωστή ταινία "ο πόλεμος των κόσμων"

Σκηνή από την ταινία συγκρίνετε τον ήχο...!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

19/1/2012