- Τα πιο Παράξενα των Παράξενων... Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ο 35χρονος εργάτης, Odair José Berti, δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος πως κατέληξε στην κορυφή ενός βράχου, 300 μέτρα πάνω από τη γη, όπου και παρέμεινε για 17 ώρες. Ο άτυχος άνδρας σώθηκε μετά από μια επικίνδυνη αποστολή που κράτησε 12 ώρες.
Πολύ παράξενο αυτό .
quote:Πολύ παράξενο αυτό .
Οντως... λες να κατεληξε εκει μετα απο μεθυσι?
ή να ηταν υπνοβατης? ![]()

Edited by - PREDATOR on 21/11/2008 19:29:22

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, όταν 76χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας επί 40 χιλιόμετρα (!) και το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, μόνο στη… Θεά Τύχη μπορεί να αποδοθεί. Ο ηλικιωμένος κάτοικος Θεσσαλονίκης, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ξεκίνησε το πρωί για ταξίδι στο... άγνωστο. Μπήκε στο εθνικό δίκτυο, αλλά στο ύψος της Κατερίνης λοξοδρόμησε και... χάθηκε στα χωράφια. Επανήλθε στην εθνική από τον κόμβο Κιλελέρ, αλλά στο αντίθετο ρεύμα, πιστεύοντας πως πάει προς Αθήνα, ενώ στην πραγματικότητα κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη.
Οι οδηγοί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον παππού να κινείται αγέρωχος στο αντίθετο ρεύμα και να αδιαφορεί στα κορναρίσματά τους. Ο 76χρονος δεν κατάλαβε ούτε μία στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και συνέχισε να οδηγεί με ταχύτητα περίπου 100 χλμ. την ώρα! Μάλιστα, στο ύψος του Αερινού, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, χωρίς και πάλι να σταματήσει. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τα τηλεφωνήματα των οδηγών έπεφταν βροχή στην Τροχαία. Τροχονόμοι απέκλεισαν τους κόμβους εισόδου στην ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και στο ύψος του Αλμυρού.
Ούτε αυτό όμως δεν ανέκοψε την πορεία του 76χρονου που πέρασε ανάμεσα στα δύο περιπολικά και συνέχισε απτόητος το ταξίδι του. Στήθηκε νέο μπλόκο, αυτή τη φορά στον κόμβο της ΣΟΒΕΛ, για να πάρει τέλος η τρελή κούρσα που έσπειρε τον πανικό στην εθνική οδό. Αλλά και σε αυτό το μπλόκο ο ηλικιωμένος κατάβαλε ότι κάτι συμβαίνει όταν παρέσυρε τους κόμβους που είχαν τοποθετήσει στο οδόστρωμα οι αστυνομικοί. Σταμάτησε από το θόρυβο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έπεφτε στα αυτοκίνητα της αστυνομίας. Οταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο δεν ήξερε πού βρισκόταν. Επίσης όταν επέστρεψε συνοδεία αστυνομικών στο σπίτι του ρωτούσε πού είναι. Η Τροχαία έκανε ήδη πρόταση στο υπουργείο Μεταφορών για να του αφαιρεθεί το δίπλωμα.
πηγή:madata.gr
Κατά την γνώμη μου, πρέπει να γίνουν πολύ πιο αυστηρά τα κριτήρια για ανανέωση διπλώματος σε έναν ηλικιωμένο, και αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις να του αφαιρείται.Και από πνευματική κατάσταση να τον εξετάζουν, και από αντανακλαστικά, και από όραση, όχι να βλέπουμε φαινόμενα σαν και αυτό,ακόμα και εμπλοκές σε θανατηφόρα τροχαία, από ηλικιωμένους που πιθανώς να "λάδωσαν" για να ανανεώσουν το δίπλωμά τους έχουμε συναντήσει πάρα πολλές φορές.
Αλλά για να είμαι δίκαιη πρέπει για όλους όσους πιάνουν τιμόνι στα χέρια,από την ώρα που δίνουν εξετάσεις, και ανεξαρτήτως ηλικίας τα κριτήρια να είναι αυστηρά, ίσως έτσι μειωθεί και αριθμός των ατυχημάτων στην χώρα μας(και των άχρηστων οδηγών), φυσικά αυτά που λέω ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, αφού το "λάδωμα" είναι μία πάγια τακτική όσων μπερδεύουν το γκάζι με το φρένο, την πρώτη με την όπισθεν, και που νομίζουν ότι τα φανάρια στους δρόμους τα έχουμε για φωτορυθμικά που συνοδεύουν την μουσική που ακούγεται στο τέρμα από το όχημα.

Το ελαφρύ μούδιασμα που αισθανόταν στο χέρι και η θολή όραση, την οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος παρατήρησε ένα μικρό εξόγκωμα στον εγκέφαλό της. Ο λόγος για τη Ρόζμαρι Αλβάρεζ από την Αριζόνα των ΗΠΑ, που πίστευε ότι έχει όγκο στο κεφάλι.
Ωστόσο, στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού δεν επρόκειτο για κάποια ασθένεια αλλά για ένα σκουλήκι!
«Υπήρχε κάτι στον εγκέφαλό της, που είχε εισχωρήσει πολύ βαθιά», είπε ο νευροχειρουργός Πίτερ Νακάτζι, που έκανε την επέμβαση. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι το μικρό σκουλήκι δε θα της δημιουργήσει περαιτέρω πρόβλημα στη υγεία της.
Πάντως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πώς το σκουλήκι μπήκε στον εγκέφαλο της κ. Αλβάρεζ, αλλά οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να προήλθε από την κατανάλωση χοιρινού ή να μεταδόθηκε από ανθρώπους που δεν πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα.
Σχετικό βίντεο εδώ
πηγή:zougla.gr

Τρία χρόνια φυλάκιση στοίχισε σε έναν Γερμανό η εκπλήρωση του παιδικού του ονείρου. Ο 29χρονος υπάλληλος τράπεζας, έχοντας πλήξει με τη δουλειά του πίσω από τον γκισέ, θέλησε να αλλάξει καριέρα και να γίνει χειρουργός όπως ονειρευόταν από μικρός. Δημιούργησε έτσι μέσω υπολογιστή ένα πτυχίο-μαϊμού από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και έκανε αίτηση για μια θέση στην πανεπιστημιακή κλινική Ελράνγκεν, στη Βαυαρία, όπου τον προσέλαβαν ως ειδικευόμενο γιατρό.
Παρά το γεγονός ότι είχε πλήρη άγνοια του αντικειμένου, πήρε μέρος σε 190 επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων και 19 μεταμοσχεύσεων, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό ατύχημα. Ο εκπρόσωπος της κλινικής Γιόχαν Αϊσινγκ δήλωσε μετά την αποκάλυψη ότι ο διευθυντής δεν παρατήρησε ποτέ κάτι αφύσικο στη δουλειά του γιατρού, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν θα τον είχε καταλάβει, αν η κλινική δεν είχε λάβει μια ανώνυμη πληροφορία για το ποιον του ειδικευόμενου γιατρού.
Την ίδια μέρα, άλλο δικαστήριο της χώρας καταδίκασε σε 18 μήνες φυλάκιση 38χρονη γυναίκα από το Αμβούργο που εργαζόταν ως παιδίατρος επί 4,5 χρόνια χωρίς να έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασκήσεως επαγγέλματος.
πηγή:madata.gr

Ήταν έτοιμοι να παντρέψουν ένα 4χρονο κοριτσάκι με ένα 7χρονο αγόρι στο Πακιστάν, προκειμένου η οικογένεια της «νύφης» να αποπληρώσει τα χρέη της… Η τελετή του γάμου ακυρώθηκε μετά από επέμβαση της αστυνομίας.
Αντιληφθήκαμε ότι τις δύο τελευταίες ημέρες γινόντουσαν συγκεντρώσεις στο σπίτι. Χθες το βράδυ πήγαμε και είδαμε το κοριτσάκι να φορά νυφικό και ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Έτσι καλέσαμε την αστυνομία» δήλωσε ο κυβερνητικού αξιωματούχου της περιφέρειας, ΝαζακάτΧουσεΐν.
Έπειτα από τις καταγγελίες των γειτόνων, η αστυνομία εισέβαλε την Πέμπτη (30/10) σε κατοικία στο Καράτσι και εμπόδισε την τελετή. Όπως είπε ο Χουσεΐν, μετά το γάμο του κοριτσιού ο πατέρας του θα εισέπραττε περίπου 500.000 ρουπίες (6.138 δολάρια).
Η αστυνομίας συνέλαβε τον κληρικό που θα τελούσε το γάμο και τον πατέρα του αγοριού. Ο πατέρας του κοριτσιού κατάφερε να διαφύγει.
Ο νόμος στο Πακιστάν επιτρέπει τους γάμους από 18 ετών, αλλά κάποιοι νόμοι του Ισλάμ επιτρέπουν στα κορίτσια να παντρευτούν μετά την εφηβεία. Πολλά είναι τα κορίτσια που παντρεύονται παράνομα προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη των οικογενειών τους.
Κάποτε οι γυναίκες διεκδικούσαν το δικαίωμα να φοράνε παντελόνια. Τώρα οι άντρες κάνουν τη δική τους επανάσταση, φορώντας σουτιέν! Τα πρώτα δειλά βήματα γίνονται στην Ιαπωνία, όπου μία έμπορος εσωρούχων πουλά στηθόδεσμους για άντρες και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Εδώ και δύο εβδομάδες, που τα σουτιέν διατίθενται μέσω του website Wishroom, έχουν πουληθεί 300 κομμάτια έναντι 20 λιρών το ένα.
«Μου αρέσει αυτή η στενή αίσθηση», λέει ένας εκπρόσωπος του καταστήματος, που έχει προσθέσει ένα μαύρο σουτιέν στην γκαρνταρόμπα του. Οι αντρικοί στηθόδεσμοι βγαίνουν επίσης σε άσπρο και ροζ.
Πριν λίγο καιρό, μία άλλη γιαπωνέζικη εταιρεία κυκλοφόρησε ένα σουτιέν που φορτίζει iPod με ηλιακή ενέργεια.
Πηγή του άρθρου όπου μπορείτε να δείτε και σχετικό βίντεο:zougla.gr
![]()
![]()

Σκουλαρίκια φτιαγμένα από αυτιά κούκλας και δαχτυλίδια από κομμένο κομμάτι του προσώπου της Barbie, είναι η νέα μόδα που λανσάρεται στη Νέα Υόρκη. Την ιδέα, είχε η σχεδιάστρια Μαργκό Λανγκ.
Η 29χρονη σχεδιάστρια μόδας, λάτρευε από μικρή τις κούκλες και ήθελε να βρει έναν τρόπο όπως λέει να τις χρησιμοποιεί και τώρα που είναι μεγάλη.
«Οι κούκλες ανέπτυξαν τη δημιουργικότητά μου όταν ήμουν μικρή. Άφηνα τη φαντασία μου να ταξιδέψει παίζοντας», ανέφερε η Λανγκ.
Τα κοσμήματά της, αν και μοιάζουν λίγο μακάβρια, με το που βγήκαν στο εμπόριο έγιναν ανάρπαστα. Ένα απλό κολιέ που είναι φτιαγμένο με το μάτι της κούκλας πωλείται έναντι του ποσού των 110 λιρών. Στο εμπόριο έχουν βγει ακόμη και μανικετόκουμπα.
Η Barbie κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1959 από την Mattel και είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παιχνίδια καθώς τρεις κούκλες πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο ανά τον κόσμο.
![]()

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα άνοιγε το κινητό του τηλέφωνο και ξαφνικά θα ξεπρόβαλλε στην οθόνη, το νούμερο της Έλενας Παπαρίζου! Αυτό που άλλοι ψάχνουν χρόνια, αλλά δεν βρίσκουν ποτέ, στον 20χρονο… έπεσε ως «μάννα εξ ουρανού»!
Όπως ισχυρίζεται ο Μιχάλης, αγόρασε πριν τέσσερις μήνες ένα κινητό τηλέφωνο από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας. Μαζί, του έκαναν δώρο μία κάρτα sim με δωρεάν χρόνο ομιλίας, από αυτές που συχνά προσφέρουν οι εταιρείες για διαφημιστικούς λόγους.
Πριν λίγες ημέρες, αποφάσισε να ενεργοποιήσει την κάρτα sim και πηγαίνοντας στην κατηγορία των επαφών είδε να εμφανίζεται στην οθόνη μια λίστα με 300 τηλέφωνα! Ανάμεσα σε αυτά, το νούμερο του προσωπικού κινητού της Έλενας Παπαρίζου, του Λευτέρη Πανταζή, της Χριστίνας Λαμπίρη, του Μετζέλου και του Πρύτανη από τα Ημισκούμπρια, καθώς και πολλά νούμερα από δημοσιογράφους που εργάζονται σε τηλεοπτικούς σταθμούς και περιοδικά!
Η περιέργεια διαδέχτηκε την αρχική έκπληξη. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, αποφάσισε να πάρει κάποιους από τους επωνύμους, για να τους ενημερώσει για το περιστατικό. Δεν είναι άλλωστε και ό,τι πιο ευχάριστο να είσαι τραγουδιστής ή δημοσιογράφος και να διαπιστώνεις ξαφνικά ότι το νούμερο του προσωπικού σου κινητού τηλεφώνου, το οποίο είναι το επαγγελματικό σου «εργαλείο», βρίσκεται στα χέρια ενός αγνώστου…
Κάποιοι από τους επωνύμους αντιμετώπισαν το θέμα με χιούμορ. Κάποιοι άλλοι πάλι, ίσως περισσότερο υποψιασμένοι, ευχαρίστησαν το νεαρό Μιχάλη και τον διαβεβαίωσαν ότι θα ερευνήσουν την υπόθεση, για να διαπιστώσουν πώς μπορεί να συνέβη.
Πάντως, ερευνάται αν οι ισχυρισμοί του 20χρονου ότι προμηθεύτηκε τη συσκευή και την κάρτα sim από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας είναι αληθείς, ή αν προέρχονται από άλλες… πηγές.
Βρε μπας και η αλυσίδα ήταν υπαίθρια προς Μοναστηράκι μεριά, και ο πωλητής με προφορά της αλλοδαπής;
![]()
![]()

Αυτο το ονειρο το εβλεπα κατα καιρους και μαλιστα οταν ειχα σχεσεις με διαφορους-οχι και πολλους ;-} αντρες.Καποια στιγμη σαν φοιτητρια γνωριζω ενα αγορι και απο την πρωτη εβδομαδα που ημασταν μαζι ξαναβλεπω το ονειρο, μονο που αυτην την φορα ηταν αυτος που εψαχνα..φωναζα το ονομα του και στο τελος οταν με ακουμπισε στον ωμο και γυρισα... ηταν αυτος!Του λεω τοτε <Σε εψαχνα> και απανταει <Και εγω σε εψαχνα!> και σκυβει και με φιλαει!
Για να τελειωνω...η σχεση μου με αυτο το παιδι ηταν πολυταραχη!Χωριζαμε και τα ξαναφτιαχναμε συνεχεια...και για να πω την αληθεια εγω τον εκανα να γυριζει πισω καθε φορα!Αυτην την φορα που ειμαστε παλι χωρισμενοι εχω στενοχωρεθει παρα πολυ αλλα δεν μπορω και δεν 8ελω να κανω κατι για να γυρισει!!!!
Οποιαδηποτε ερμηνεια ειναι καλοδεχουμενη...
Ευχαριστω πολυ που ειχατε την αντοχη να το διαβασετε ολο αυτο το κατεβατο!
ΦΙΛΙΑ
ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ?
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΕΣΗ !!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΝΕΙΡΟΚΡΗΤΗΣ
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ
ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ
Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ ( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ )
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΝΑ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.bouloukos.gr/pindex.htm
Υ.Γ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ...
ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ..........
Υ.Γ: Παιδια δεν χρειαζεται να ειστε και ειδικοι....απλα μια ερμηνεια!
Κατι!Οτιδηποτε!
θα έλεγα ότι αυτό το όνειρο μάλλον έχει σχέση με τις προσδοκίες που έχεις από μία καλή σχέση. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινάει από τα 16 σου χρόνια (τότε που αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι για το άλλο φύλο πιό έντονα) και δείχνει ότι οι άντρες που γνώρισες μέχρι τον τελευταίο νεαρό δεν ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνες, γι αυτό και το κυνηγούσες συνέχεια και στο τέλος δεν έβλεπες κάποιον από αυτούς να σε πλησιάζει. Γι αυτό και μόλις γνώρισες το παιδί και προφανώς σου άρεσε περισσότερο από όλους τους άλλους, ηρέμισες και εικονοποίησες στο όνειρό σου αυτή την επιλογή (το πρόσωπο), ότι δηλαδή είναι αυτός που περίμενες και προφανώς εικονοποίησες και την επιθυμία σου (μέσω του διαλόγου) να είσαι και εσύ γι αυτόν, αυτή που περίμενε να γνωρίσει στην ζωή του.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Επιπλέον θα πρόσθετα, πως καλό μεν είναι να βασιζόμαστε και να ακούμε τη φωνή της διαίσθησης, να περιπλανιόμαστε στους αόρατους κόσμους, αλλά με κάποιο μέτρο. Και όταν καταλήγει η περιπλάνησή μας αυτή να σχηματίζει μέγα χάσμα με την πραγματικότητα που ζούμε καθημερινά, μάλλον αποτελεί τρόπο φυγής και εκπλήρωσης αυτού που δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε στον ξύπνιο μας.
Οπότε, αξιολόγησε την τωρινή σχέση σου (αυτή που γράφεις πως μια χαλάει και μία ξαναφτιάχνει) με γνώμονα τι σου δίνει στον ορατό κόσμο - στην καθημερινότητά σου. Αλλά και το πως κάνει την ψυχή σου να νιώθει, όχι όμως επειδή η παρουσία του εκπληρώνει το όνειρο που είδες, αλλά αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και υπάρχει ψυχική αρμονία μεταξύ σας.
Κι αν ακόμα αποφασίσεις να τον πιέσεις για να γυρίσει, δεν είναι κακό, σημαίνει πως κάτι θέλεις ακόμη να πάρεις από την ψυχική αυτή συνδιαλαγή, κάτι πρέπει ίσως να καταλάβεις που σου έχει διαφύγει. Πάντως, να ακούς, να βλέπεις, να αφουγκράζεσαι γενικότερα την εσωτερική σου φωνή, χωρίς καν να της αντιπαραβάλεις το όνειρο (προσπαθώντας ίσως υποσυνείδητα να την επιρρεάσεις). Και όταν οι ζωηρές επιθυμίες κάποια στιγμή καταλαγιάσουν, θα σου πει εκείνη τι πρέπει να κάνεις. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια!
Βεβαια για να ειμαι απολυτως ειλικρινης, γενικα βλεπω ονειρα που βγαινουν...δεν ηταν το πρωτο και σιγουρα οχι το τελευταιο!Μια φιλη μου που ασχολειται με τετοια θεματα μου ειπε οτι ειμαι δεκτης τετοιων μηνυματων γιατι ειμαι ανοιχτη σε αυτα!
Εγω πιστευω οτι η γραμμη μεταξυ στο πραγματικο και το εξωπραγματικο ειναι τοσο λεπτη που πραγματικα αναρρωτιεμαι αν ειναι καποιος τοσο σιγουρος για το που βρισκεται καθε φορα!
Μην ξεχνατε οτι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μονο το 10% των δυνατοτητων του εγκεφαλου μας....ή τουλαχιστον ετσι εχουν διαρρευσει οι επιστημονες!
Φιλια!!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΝΟΧΟΡΗΜΕΝΗ!!!
ΟΜΩΣ ΟΤΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΕΝΝΟΙΩΣΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΣΧΕΙΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ!!!(ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!!! ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ )
ΦΙΛΙΚΑ
CYBERMASTER
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
Αυτην την φορα που ειμαστε παλι χωρισμενοι εχω στενοχωρεθει παρα πολυ αλλα δεν μπορω και δεν 8ελω να κανω κατι για να γυρισει
Είναι δύσκολο να αποποιηθείς έναν άνθρωπο που ίσως και μόνον υποσεινήδητα νιώθεις πως μάλλον είναι η αδερφή ψυχή... κατά την άποψή μου.. άκουσε την εσωτερική σου φωνή αλλά κάνε κάτι να δεις αν αυτό που νιώθεις πράγματι ισχύει!!!
Πάντα με φιλική διάθεση..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
Πριν το αναφέρω θα ήθελα να σας πω πως μου έχουν ξανατύχει εμπειρίες με τέτοιου είδους όνειρα .... με έχουν συμβουλέψει κάποιοι άνθρωποι και μου έχουν πει πως είμαι "λίγο" διορατική ..
Πριν από 3 χρόνια πέθανε μια πολύ αγαπημένη μου θεία την οποία είχα να δω 4 χρόνια πριν πεθάνει και αυτό γιατί έμενε πολύ μακρυά στο εξωτερικό ... Στον ύπνο μου προχθές με έπαιρνε ένας κακός και βασανιστικός άνθρωπος , γυναίκα , για να μου πει πως οι θείες μου στο εξωτερικό (έχω κι άλλες θείες στην ίδια χώρα ) δεν ήταν καλά και πως κάτι είχαν πάθει , θα πέθαιναν , κάποιος ήθελε να τους κάνει κακό και αυτό με βασάνιζε στον ύπνο μου... ξαφνικά εμφανίζεται η θεία μου που είχε πεθάνει , την είδα ολοζώντανη να μου μιλάει και να με ρωτάει τι κάνω , να με αγκαλιάζει , εγώ συγκινήθηκα τόσο πολύ !! μου είπε πως δεν πρέπει να ανησυχώ για τίποτα , πως όλοι είναι καλά , πως και εγώ είμαι καλά και να συνεχίσω τον ύπνο μου ήρεμη ... μετά από λίγο βέβαια ξύπνησα και έκλαιγα από συγκίνηση που την είχα δει τόσο ζωντανή ... !! την είχα ξαναθυμηθεί και όταν την περιέγραψα στην μητέρα μου΄, μου είπε πως έτσι ακριβώς ήταν λίγο καιρό πριν πεθάνει .
Εκτός από τη μεγάλη συγκίνηση , με διαπερασε μεγάλη ηρεμία και χαρά .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()