ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα πιο Παράξενα των Παράξενων... Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα πιο Παράξενα των Παράξενων... Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dying_Incubus61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
jennyΝέο Μέλος
25/05/2004, 15:13:58

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤ-ΜΙ...Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΑΡΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!

CYBERMASTERΜέλος
25/05/2004, 15:24:55
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 6%!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΔΙΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ !!!1
ΧΡΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 100%

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

jennyΝέο Μέλος
26/05/2004, 17:30:44

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ FOROUM, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΙΩΝΟ!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ...
ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...
ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΚΤΗ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!!!

BELIEVE IN ANGELS AS THEY'RE REAL

CYBERMASTERΜέλος
27/05/2004, 00:18:55
ΗΙ ΤΖΕΝΝΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΙΩΝΟΣ???
ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ(ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!!!)

jennyΝέο Μέλος
27/05/2004, 13:07:29

Hi CYBERMASTER...Θα με περασεις πολυ αφελη αλλα ναι το πιστευω!Βεβαια εχω δει και αλλα ονειρα τα οποια εχουν βγει!Μεχρι και τον θανατο καποιων δικων μου ανθρωπων!
Στους περισσοτερους βεβαια αυτο φανταζει εξωπραγματικο ισως και χαζο!Ομως πιστευω οτι ο καθενας ξερει πραγματικα μεσα του ποια ειναι η αληθεια και ποια οχι!Εχω πιστει οτι αυτο το ονειρο οπως και καθε αλλο εχει καποια σημαδια οιωνου!Βεβαια δεν ειμαι σε θεση ακομα να κατανοησω πληρως αυτα τα σημαδια!

Believe in angels as they are real!!!

peppitaΝέο Μέλος
27/05/2004, 13:32:47
Καλημέρα!Λοιπόν jenny,ίσως το όνειρό σου να ήταν κάποιος οιωνός......ίσως όμως και όχι......Απ'ότι λες,έχεις ξαναδεί παρόμοια όνειρα...Πιστεύεις οτι το όνειρο αυτό σου αποδεικνύει ότι αυτός ο άντρας είναι ο ιδανικός?Μπορεί στην επόμενή σου σχέση το πρόσωπο του αντρα αυτου να αντικατασταθεί απο τον καινουριο σου συντροφο...

Κατερίνα

jennyΝέο Μέλος
27/05/2004, 14:21:57

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΗΙ!ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ"!ΑΠ'ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΣ Ή ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ Ή ΟΧΙ!
Υ.Γ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ(!!!) ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Believe in angels as they are real!!!

CYBERMASTERΜέλος
27/05/2004, 14:52:21
ΗΑLLO JENNY ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΕΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ" ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!!!

jennyΝέο Μέλος
27/05/2004, 17:30:51
quote:

ΗΑLLO JENNY ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΕΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ" ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!!!

ΑΓΑΠΗΤΕ CYBERMASTER ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ!
ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!
ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΕΙΡΑ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ- ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΟΛΥ.... ΧΑΜΕΝΗ!
ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ!!!-ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΕΙΑ.....ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ!
ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
----ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ(ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!)----

BELIEVE IN ANGELS AS THEY'RE REAL!!!

CYBERMASTERΜέλος
28/05/2004, 00:42:39
ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!
C YA DUDE!?!

jennyΝέο Μέλος
03/06/2004, 10:33:30

Φιλοι μου το θεμα δεν ειναι να πεισει ο ενας τον αλλον, για το δικαιο της αποψης του!Απλα προσπαθουμε μεσα απο τον διαλογο να καταλαβουμε τα παραξενα της φυσης!!!

jennyΝέο Μέλος
10/06/2004, 13:26:46

Hello!!!!Βρε παιδια δεν υπαρχει κανενας με παρομοια εμπειρια?
I feel so lonely here!!!!
Kisses!!!

giagiakaΜέλος
11/06/2004, 08:27:23
quote:

[quote]

[ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΕΙΡΑ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ- ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΟΛΥ.... ΧΑΜΕΝΗ!

jenny , σου παραθετω ενα αποσπασμα για τα ονειρα το οποιο θεωρω οτι θα σε βοηθησει .
"Από τους αρχαίους χρόνους τα όνειρα προκάλεσαν την ιδιαίτερη προσοχή του ανθρώπου, ο οποίους απέδιδε σε αυτά σχεδόν πάντα ένα είδος θεϊκής επέμβασης ή απόκρυφης δύναμης. Κυριολεκτικά, σύμφωνα με τις εσωτερικές θεωρίες της Καμπαλά, ο φυσικός μας κόσμος είναι μια παραίσθηση, μια προσωρινή κατοικία, και τη μη αληθινή πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια του πραγματικού ύπνου, εξηγεί η θεωρία, οι αισθήσεις που στηρίζουν τη ζωή στο σώμα μας είναι μόνο το 1 /6 . Κατά τη διάρκεια του ύπνου, η ψυχή είναι ελεύθερη να ανέλθει σε μια υψηλή θέση στην πνευματική ατμόσφαιρα όπου λαμβάνει τροφοδότηση, δύναμη και επαναφορτίζεται. Κατά τη διάρκεια της πιεστικής και γεμάτης άγχος ημέρας, δεχόμαστε τη πίεση του περιορισμού του χρόνου, του διαστήματος και της κίνησης πάνω στο σώμα και την ψυχή μας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, η ψυχή είναι σε μια σφαίρα πέρα από το χρόνο και το διάστημα. Μετά από κει, το παρόν και το μέλλον είναι ενώνονται σε ένα. Το πανόραμα μιας ανθρώπινης διάρκειας ζωής επιδεικνύεται πλήρως από τη γέννηση στο θάνατο. Κατά συνέπεια, εκτός από την τροφοδότηση, δύναμη και επαναφόρτιση, η ψυχή συλλαμβάνει τη θέαση των γεγονότων που έρχονται σε πράξη, θετικά και αρνητικά. Αυτές οι θεάσεις φιλτράρονται έπειτα στο σώμα, όπου λαμβάνουν τη μορφή ονείρων. Μια πτυχή ονείρου αποτελείται από τα γεγονότα, την εμπειρία και τις σκέψεις που καταλαμβάνουν αυτήν την περίοδο τα συνειδητά μυαλά μας. Διανθίζονται σε αυτό το μίγμα τα οράματα της ψυχής που κατοικούν στον υποσυνείδητο. Έτσι, σήμερα, γνωρίζομε ότι τα όνειρα είναι εικόνες του υποσυνειδήτου. Τουλάχιστον, μέχρι το σημείο που αρχίζουν να «βγαίνουν», κατά τη λαϊκή έκφραση. Τα όνειρα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη έχει αυτά του υποσυνειδήτου και είναι τέτοιας φύσης παρόμοιας με τις εμπειρίες της ημέρας ή του τρέχοντος διαστήματος με σκοπό την εκτόνωσή του, η δεύτερη έχει τα «ταξίδια της ψυχής» και η τρίτη έχει αυτά που περιέχουν μια προειδοποίηση ενός γεγονότος.
Η δεύτερη κατηγορία των ονείρων έχει κατά κάποιο τρόπο πνευματική υπόσταση. Τα όνειρα αυτά συμβαίνουν περίπου την 3η πρωινή ώρα και στην διάρκεια των οποίων η ψυχή τελεί διάφορα έργα ή επισκέπτεται διάφορα μέρη.
Η τρίτη κατηγορία των ονείρων προσελκύει την προσοχή των ανθρώπων και συνήθως έχουν συγκεκριμένο διάστημα εμφάνισης. Αυτό χρονικά, είναι περίπου μία ώρα πριν την ανατολή του Ήλιου και μετά. Τα όνειρα σε αυτό το χρονικό διάστημα αποτυπώνονται στη μνήμη και μερικές φορές μπορεί να περιγράψουν σημαντικά κοσμικά γεγονότα με καταπληκτική ακρίβεια. "

δεν εισαι μονη ! συμβαινει σε ολους !
μην αναλωνεσαι ομως στο να ψαχνεις και να εξηγεις καθε τι που βλεπεις !
δεν ειναι ολα τα ονειρα προφητικα .
καποια πραγματα πρεπει να τα προσπερνας ...

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, to discover that I had not lived !!!

CYBERMASTERΜέλος
12/06/2004, 01:02:27
ΚΑΤΑΡΧΑΣ HI JENNY ΤΙ ΝΕΑ???

ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΩΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ!!!
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ???
ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ........

------------------------

giagiakaΜέλος
14/06/2004, 09:45:04
""ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ........"""

Cybermaster καλημερα !
λες να μην το εχω σκεφτει ?
οτι κοιμασαι και χανεις πολυτιμο χρονο ?
οτι ισως θα επρεπε να μην κοιμασαι παραπανω απο οτι χρειαζεται ο
οργανισμος ωστε να μην χανεις την ουσια της ζωης !

στο κατω κατω θα "κοιμηθεις" καποια στιγμη μια και καλη !

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, to discover that I had not lived !!!

LOGOSΜέλος
14/06/2004, 11:38:45

Αγαπητή Τζένυ
Ο Φρόυντ είπε οτι τα όνειρα είναι η βασιλική οδός διερεύνησης του υποσυνειδήτου...και συνήθιζε να αποκωδικοποιεί τις φιγούρες που εμφανίζονται στα όνειρα με σεξουαλικά σύμβολα.Προσωπικά πιστεύω οτι τα όνειρα είναι άλλη μια ανάκλαση-έκφραση του εγώ μας μέσω "ψηφιακών" εφέ...που το όνειρο ούτως ή άλλως μας παρέχει.Το όνειρο είναι σαν μια ταινία χόλυγουντ...που πολύ απλά μηνύματα τα ντύνει με οπτικά εφέ.
Για να μην μακρυλογώ με θεωρίες....το συγκεκριμένο όνειρο ίσως είναι άλλη μία έκφραση σου και πολύ πιθανόν ένα μοτίβο συμπεριφοράς σου να επαναλαμβάνεται σταθερά στη ζωή σου και αυτό το μοτίβο να κωδικοποιείται και στο όνειρο σου.
Ο ονειρικός ήρωας που δε βλέπεις....δεν είναι μόνο ένα σύμβολο του υποψήφιου συντρόφου σου...αλλά και των βιωμάτων ηδονής που θα σου προκαλούσε η παρουσία του.Στη πραγματική σου ζωή μπορεί οι πηγές ηδονής να είναι ορατές...αλλά λόγω του τρόπου που σχετίζεσαι με αυτές η ίδια η ηδονή να είναι αόρατη.Για να το πώ πιο απλά...ίσως εσύ να σαμποτάρεις τον εαυτό σου στο να "δεί" και να απολαύσει την ηδονή-ευχαριστήση που του αξίζει.
Ο σύντροφος που έχεις τώρα.....ταιριάζει με αυτό το μοτίβο αφού η σχέση σου μαζί του συνοδεύεται απο εκρήξεις...άρα απο πέπλα που κάνουν αόρατη την ηδονή που σε ελκύει κοντά του.Βλέπεις το φυσικό του πρόσωπο αλλά σε μεγάλο βαθμό είναι αδιόρατη η συναισθηματική του προβολή μέσα σου.Άν με άλλα λόγια υποθέταμε οτι έχουμε ένα είδος συναισθηματικών ματιών,που κοιτούν το συναισθηματικό αντίκρυσμα των άλλων μέσα μας....τότε τα μάτια σου αυτά δε σου φέρνουν κάποια συγκεκριμένη εικόνα.
Επειδή όμως ακόμα και οι τυφλοί...έχουν τρόπους να προσλαμβάνουν την πραγματικότητα (υπεραναπτύσωντας τις άλλες αισθήσεις τους)...προσπάθησε να προσεγγίσεις με όλο σου το διασθητικό δυναμικό την πραγματικότητα που σε περιβάλλει και που σε μεγάλο βαθμό δημιουργός της είσαι και εσύ.
Υ.Γ.Απλά μια ερμηνεία επιχείρησα...χωρίς να διεκδικώ κανενός είδους αλάθητο.

jennyΝέο Μέλος
15/06/2004, 10:26:36

Αγαπητη γιαγιακα... σε ευχαριστω πολυ!Πραγματικα το κειμενο με βοηθησε να καταλαβω πολλα πραγματα!
Δεν αναλλωνομαι στο να εξηγω τα παντα... αλλα μεσα απο την διερευνιση και την αμφισβητηση δεν πηγαινεις πιο κοντα στην αληθεια?
Σε ευχαριστω πολυ....τουλαχιστον δεν ειμαι ΜΟΝΗ!!!

Edited by - jenny on 15/06/2004 10:33:21

jennyΝέο Μέλος
15/06/2004, 10:31:40
quote:

Υ.Γ.Απλά μια ερμηνεία επιχείρησα...χωρίς να διεκδικώ κανενός είδους αλάθητο.

Αγατητε/η LOGOS...η ερμηνεια σου, αν και δεν μπορω να πω οτι την καταλαβα πληρως, με ενδιαφερει!Θα ηθελα απλα να μου την αναπτυξεις λιγο περισσοτερο για να ειμαι απολυτως σιγουρη οτι καταλαβα καλα!

Edited by - jenny on 15/06/2004 10:34:24

giagiakaΜέλος
15/06/2004, 11:28:18
[quote]
[font=Georgia]
Δεν αναλλωνομαι στο να εξηγω τα παντα... αλλα μεσα απο την διερευνιση και την αμφισβητηση δεν πηγαινεις πιο κοντα στην αληθεια?
---------
ναι σιγουρα ερχεσαι πιο κοντα !
αλλα επειδη ασχολουμαι πανω απο 10 χρονια με τα ονειρα γι'αυτο σου λεω μην εξηγεις τα παντα που βλεπεις !
ειναι στιγμες που βλεπεις " προφητικα " ονειρα , ειναι ομως στιγμες που απλα εξωτερικευεις το καταπιεσμενο υποσυνειδητο μεσω των ονειρων !
θελει πολυ δουλεια για να μαθεις να ξεχωριζεις τι ειναι αυτο που βλεπεις !
πχ .στο ονειρο που βλεπεις εαν το εξηγησεις βασει ονειροκριτη σημαινει
1) κηπος : καθαρος κ ωραιος κήπος αυτό σημαίνει πως με τον δική σας πρωτοβουλία θα σημειώσετε μεyάλες επιτυχίες στη ζωή σας. Αν δείτε ένα κήπο ξεραμένο, εγκαταλειμμένο αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχίες και στεναχώριες.
2)Δεξιωση : Για μια νέα γυναίκα που θα το ονειρευτεί , σημαίνει πως δεν είναι σίγουρη για το αν με τα προσόντα της θα μπορέσει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη ενός παλιού φίλου ή του δεσμου της.
3) κοσμος :Αν δείτε στον ύπνο σας πως πολύς κόσμος είναι δίπλα σας και σας έκανε εντύπωση η κίνηση η ζωηρή και η βαβούρα, αυτό σημαίνει για σάς, αν τον κοιτούσατε με απάθεια και αδιαφορία, πως θ' ακούσετε να λέγονται πολλά εις βάρος σας αυτό τον καιρό γιατί κάνετε ενέργειες που δεν πρέπει. Αν τον δείτε να είναι μαζεμένος σε μια πλατεία και να είναι μαζεμένος ως συνήθως, αυτό σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα σας πέσει μεγάλο βάρος στις δουλειές σας, θα πάτε καλά κι όλοι θα μιλήσουν για σάς. Αν δείτε να μπαίνει στο σπίτι σας πολύς κόσμος, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάτι απρόοπτο και άσχημο που θα σας συμβεί. Αν δείτε τον εαυτό σας ανακατεμένο μέσα σε πολύ κόσμο αυτό σημαίνει πως θα έχετε άσχημα μπλεξίματα και θα πρέπει να προσέξετε. Αν δείτε πως είναι μαζεμένος ο κόσμος κάπου και πως σας υποδέχεται με χαρά και με χαιρετούρες εγκάρδιες, αυτό σημαίνει πως θα σας περιφρονήσουν πολύ για τον άσχημο χαρακτήρα που έχετε ή για κάποιο χειρισμό που κάνατε σε κάποια υπόθεση. Αν είσαστε νέα και δείτε αυτό το Όνειρο, αυτό σημαίνει πως η διαγωγή σας είναι τέτοια ώστε δίκαια σας κατηγορούν.
4) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σας κακολογήσουν και θα πικραθείτε πολύ γιατί δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε. Αν δείτε πως μπαίνετε μέσα σε ένα ξενοδοχείο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλά βάσανα Αν δείτε γνωστό σας πρόσωπο να μένει σε ξενοδοχείο, σημαίνει πως αυτό το πρόσωπο θα σημειώσει μεγάλες επιτυχίες και κέρδη ανέλπιστα. Μεγάλες επιτυχίες θα έχει όποιος δει ότι γευματίζει σε ξενοδοχείο.
5) Αγωνία :Αυτό δεν είναι καλό όνειρο. Προοιωνίζεται στενοχώρια και ευχαρίστηση ανάμικτες, αλλά περισσότερη στενοχώρια παρά ευχαρίστηση.
Αν δείτε ότι είχατε αγωνία για την απώλεια χρημάτων ή ιδιοκτησίας, σημαίνει ότι συνταρακτικοί φόβοι θα σας βασανίσουν εξαιτίας
της κρίσιμης κατάστασης υποθέσεων ή της αρρώστιας κάποιου αγαπημένου συγγενή
6) ΣΚΑΛΑ Αν είστε γυναίκα και δείτε πως κατεβήκατε μια σκάλα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τέτοιες πράξεις που θα χάσετε κάθε υπόληψη.
Το ανέβασμα σε σκάλα σημαίνει ευημερία και ευτυχία. Το κατέβασμα σημαίνει το αντίθετο.
Το πέσιμο από σκάλα, για τον εμπορευόμενο σημαίνει αποτυχίες στις επιχειρήσεις του και για τον αγρότη άσχημη σοδειά.
Το να δείτε σπασμένη σκάλα, προμηνά αποτυχία σε όλους τους τομείς.
7)κλαμα : Αν δείτε στον ύπνο σας πως κλαίγατε και πως είχατε ξεσπάσει σε λυγμούς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χαρές και πως η ευτυχία θα πλημμυρίσει την ζωή σας αυτόν τον καιρό. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο σας έκανε να κλαιτε αυτό σημαίνει πως θα σας κάνει ευτυχισμένο-η. Αν σαν πατέρας ή σαν μητέρα δείτε πως το παιδί σας, σας έκανε να κλαιτε, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως κλαίγατε γιατί οι δουλειές σας δεν πήγαιναν καλά, αυτό σημαίνει πως θα πάνε πολύ καλά και θα νοιώσετε ευτυχία και χαρά. Αν δείτε πως βλέπατε άλλον να κλαιει, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν μεγάλη χαρά με κάποια είδηση. Αν δείτε πως παρηγορείτε κάποιον που κλαιει αυτό σημαίνει κάποιο καλό θα σας βρει στην οικογένεια σας. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε γάμο ή σε χαρά και όμως εσείς κλαίγατε, αυτό σημαίνει πως μια δυσάρεστη είδηση θα σας λυπήσει. Αν δείτε πως κλαιει το πρόσωπο που αγαπάτε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως κάποιο μικρό παιδί έκλαιγε, αυτό σημαίνει πως θα σας πικράνουν οι ενέργειες των εχθρών σας. Αν δείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να κλαιει κι' αυτό είναι πεθαμένο σημαίνει για σας κληρονομιά.
8) φιλι:Αν φιλούσατε τον αγαπημένο (ή την αγαπημένη) σας, σημαίνει κίνδυνο που προέρχεται από ανήθικες συναναστροφές. Αν φιλούσατε αγνώστους, χρειάζεται προσοχή στις πεποιθήσεις σας.
Για τους παντρεμένους, το να ονειρευτούν ότι φιλιούνται σημαίνει αρμονία και ήρεμη οικογενειακή ζωή.
Αν δείτε ότι φιλήσατε τον εχθρό σας, σημαίνει ότι θα συμφιλιωθείτε με θυμωμένο φίλο σας.
Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της φιλάει κάποιον άλλη, σημαίνει ότι οι ελπίδες της για γάμο θα διαψευσθούν.
-----------------------------------------------------------------
βλεπεις λοιπον η προσπαθεια να το εξηγησεις βασει λογικης και συμβολων δεν οδηγει πουθενα ! ισως μονο οτι κατα γενικες γραμμες οτι εχεις πολυ αγχος για το μελλον σου και ποσο αποδεκτη εισαι απο τους αλλους ! ( ελλειψη αυτοπεποιθησης ισως )

αν ομως το εξηγησεις βασει συναισθηματος μπορεις και μονη σου να καταλαβεις οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο τα "θελω " σου !
η αναγκη να βρεις και να "αραξεις" με τον πριγκιπα τον ονειρων σου.
το οτι καποια στιγμη ειδες το προσωπο του αγοριου σου ηταν η αναγκη σου να ειναι αυτος ο ιδανικος !

ελπιζω να σε βοηθησα ...
και να σου πω κατι ... τον ιδανικο δεν θα στον υποδειξει κανενα ονειρο!
θα το καταλαβεις με την πρωτη ματια ... Πιστεψε με...

CYBERMASTERΜέλος
15/06/2004, 13:10:19
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΓΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!

ΤΩΡΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΗΜΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!!!

------------------------