ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια ιδέα για διασκέδαση - μέρος δεύτερον - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μια ιδέα για διασκέδαση - μέρος δεύτερον - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
18/02/2005, 16:48:43

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 34/02/1985 25:61:02

18/02/2005, 16:51:36
Σύμφωνα με τον Χέμλερ
και όχι με τον χερ Βάντε
οι #@$#θεωρίες σας
είναι του "άντε-άντε"

$#$@**&% την ασχετύλα σας
με την αρχαία Ελλάδα
τούρκοι αλβανοί είμαστε όλοι μας
και φάτε μια γελάδα

18/02/2005, 16:51:49

18/02/2005, 16:51:56
Καλοί μου άνθρωποι καλοί
κι εσείς καλά πουλάκια
καλά ψαράκια του γυαλού
γλυκά άγια αγγελάκια.
Μικρές πετρούλες της ακτής
γαλάζιε αέρα της αυγής,
άυρα της φύσης τρυφερή
ευχαριστώ Θεέ πολύ!
Γιατί Θεέ μου όπου πατώ
μόνο θα λέω "ευχαριστώ"
κι ένα συγνώμη ταπεινό
Γιατί είμαι αγνός και αγαπώ.
Με αγνή αγάπη 7πλή
Σας αγαπώ - το είπα - πολύ!
18/02/2005, 16:53:08

18/02/2005, 16:53:16
When I fall in Loveeeeeee
It will be for eveeeeeerrrrrr
Αχ η ζωή! Μέρας αγνής φεγγαρόφωτο

στο ηλιόγιομα
νεραϊδένια μου φύση...

18/02/2005, 16:56:44

18/02/2005, 16:57:21
Φωτιές ανάααβουνεεεε
στο μύθος και θρησκεία
γιατί είναι όλοι cargo-cult
Θα πάθω υστερίααααα!!!
18/02/2005, 17:03:01

18/02/2005, 17:03:06
When I fall in Loveeeeeee
It will be for eveeeeeerrrrrr
and everrrrr
and everrrr
and...
τι λέγαμε;
18/02/2005, 17:05:56
Ποιός τα φτιάχνει αυτά?? Να δώ αν θα δώ και τη φάτσα μου .. χεχε
TinaGRΜέλος
29/09/2011, 15:03:03
Ψηλε,αν προσπαθεις να βγαλεις ακρη με τοn gianipsefti το πιο πιθανο ειναι να πας τρελλαδικο στην καλυτερη και αυτος να ερχεται να σου εξηγει πως βγαζεις απ'΄τη μυγα ξυγκι...

29/09/2011, 15:28:30
quote:

Ψηλε θες να μας τρελανεις ολους???να σου πω,εσυ ολα αυτα που γραφεις πιο πανω για τα πιστευω σου πως τα πιστευεις αληθεια???
Μηπως ο Χριστός παρουσιαστηκε μπροστα σου και σου είπε τα πραγματα ως έχουν ή μηπως ο διαβολος???

Αγαπητή Τίνα,
δεν σε καταλαβαίνω;
Αν θες, γίνεσαι λίγο πιο συγκεκριμένη με παραδείγματα;

quote:

Εδω μιλαμε με αποδειξεις...σου λεει ο αλλος ειχα μια εξωσωματικη εμπειρια και ειδα αυτο και αυτο ή είχα μια αναμνηση πριν γεννηθω ή ειδα τον παππου μου που μου ειπε κατι που θα γινει και εγινε και παρ'ολα αυτα εσυ και καποιοι αλλοι δεν πιστευετε τιποτα!!

Δηλαδή; Να πιστέψω σε τι;

quote:

Τι περισσοτερο δλδ πρεπει να γινει??κ εγω η ιδια ειχα περιεργες εμπειριες,τι θα μου πεις??οτι το κανω για τη Δοξα ή οτι αν θα τα γραψω σε βιβλιο ειναι για να βγαλω χρημα???ελεοοοοος!!

Δεν έχω κανένα λόγο να μην σε πιστέψω πως δεν είχες περίεργες εμπειρίες. Αλλά;
Και τι πρέπει να γίνει επειδή είχες ή έχεις ακόμη περίεργες εμπειρίες; Εξήγησέ μου για να καταλάβω τι θες να πεις;

quote:

Ξερεις,αυτοι που δεν πιστευουν σε τπτ κ ειναι μηδενιστες,εχουν τεραστιο προβλημα μετα το θανατο τους....απο τη μια δεν πισετυουν με τπτ πως εχουν πεθανει και απο την αλλη περνούν χρόνια στο αστρικο επιπεδο ζώντας μια ουτοπικη,ανουσια ζωη ...δεν πιστευουν ουτε καν τους πνευματικους οδηγους τους που βρισκονται εκει και προσπαθουν καπως να τους βοηθησουν...φαντασου για τη ξεροκεφαλια μιλαμε!!!

Εγώ δεν είμαι από αυτούς που δεν πιστεύουν σε τίποτα.
Πιστεύω πως υπάρχει πνευματικός κόσμος, πως υπάρχει ζωή μετά το φυσικό θάνατο και, πιστεύω πως υπάρχουν διάφορες δυνάμεις. Δυνάμεις του καλού, όπως και του κακού.

29/09/2011, 16:12:10
quote:

Τελικά είσαι μέγας τραχανάς. Το αποδεικνύεις συνεχώς.
Κάθε «αντιπαράθεση» μαζί σου δεν οδηγεί πουθενά. Σε αφήνω να βράζεις στο ζωμό σου. Πάντως, και για να μη γίνεσαι ρεζίλη, αφού δεν το κατέχεις, δώσε 10 ευρώ και πάρε μια Αγία Γραφή να την έχεις σπίτι σου και να της ρίχνεις καμιά ματιά. Άσε που μπορείς να τη βρεις και δωρεάν στο Ίντερνετ.

Μόνο αυτό θα σου δείξω:

gianipseftis Απεστάλη: 27/09/2011, 13:24:04
Να μην γνοιάζεστε για το σώμα σας πως θα το ντύσετε, και μήτε για την ψυχή σας τι θα φάει και τι θα πιει”

gianipseftis Απεστάλη: 29/09/2011, 12:35:49
Σου παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία ξανά
Στοιχείο 1.
Για αυτό σας λέω να μην μεριμνάτε για την “ψυχή” σας, τι θα φάει και τι θα πει, μήτε για το σώμα σας πως θα ντυθεί. Μήπως η “ψυχή” δεν είναι σπουδαιότερη από την τροφή και το σώμα σας, του ενδύματος?

Το σωστό:
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΣΤ΄
25 Δια τούτο λέγω υμίν, μη μεριμνάτε τη ψυχή υμών τι φάγητε και τι πίητε, μηδέ τω σώματι υμών τι ενδύσησθε• ουχί η ψυχή πλείόν εστι της τροφής και το σώμα του ενδύματος;

Και για να σε προλάβω, μην πεις και άλλες ανοησίες, να ξέρεις πως η σειρά με την οποία βρίσκεται η κάθε λέξη, καθώς και η πρόταση ή η παράγραφος στην οποία βρίσκεται, ιδιαίτερα στην Α.Γ. παίζει σημαντικό ρόλο. Καλά, την ερμηνεία ας την αφήσουμε γιατί εκεί είναι που …… τα έχεις κάνει ρόιδο.
Κάτι σαν και σένα έχουν βρεθεί ανά τους αιώνες, αλλά και ανθούν τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα στην Αμερική, με αποτέλεσμα ο καθένας να έχει ιδρύσει και τη δική του εκκλησία, με κάτι τερτίπια σαν και τα δικά σου.

Τι να με προλάβεις βρε άσχετε.
Δεν μου λες αλήθεια, πληρώνεσαι να λες βλακίες ή το κάνεις από χόμπι?

Αν ο ίδιος δεν γνωρίζεις Ελληνικά, γιατί ζεις χρόνια στα Βρυξέλες, είναι πρόβλημα δικό σου.
Εσύ ξεφτιλίζεσαι παίζοντας με την σειρά των λέξεων.

Οι λέξεις και η σειρά τους βρε άσχετε νέο - φαρισαίε μετράνε, και όχι τα νοήματα που περικλείουν?.

Στις τρεις εκδοχές που εσύ παραθέτεις για ερμήνευσε το νόημα της κάθε μιας ξεχωριστά, και πές σε τι διαφέρουν επι της ουσίας?

Σε έχουν μάθει να απαντάς σε ερωτήσεις κλισέ, και σε κοριτσάκια του κατηχιτού, και βραχυκυκλώνεις σε ερωτήσεις ουσίας.

Ζήτησε να σου κάνουν μαθήματα εντατικά σε ερμηνείες της Κ.Δ, και ματαέλα να κουβεντιάσουμε

Φίλε μου είσαι αξιολύπητος

TinaGRΜέλος
29/09/2011, 16:18:10
Oτι ηταν να σου εξηγησω στο εξηγησα ψηλε...εφοσον πιστευεις οτι υπαρχει και κατι αλλο. οκ...απο εκει κ περα διαβασε και κανα βιβλιο..

29/09/2011, 17:31:10
quote:

Oτι ηταν να σου εξηγησω στο εξηγησα ψηλε...εφοσον πιστευεις οτι υπαρχει και κατι αλλο. οκ...απο εκει κ περα διαβασε και κανα βιβλιο..

Εντάξει. Όπως αγαπάς.

29/09/2011, 20:25:50
quote:

Ψηλε,αν προσπαθεις να βγαλεις ακρη με τοn gianipsefti το πιο πιθανο ειναι να πας τρελλαδικο στην καλυτερη και αυτος να ερχεται να σου εξηγει πως βγαζεις απ'΄τη μυγα ξυγκι...

Καλώς την καλή μου Τίνα.
Βρε μήπως είσαι κρυφο-οπαδός της “καινούργιας θρησκείας” της .... αγνωστικιστικής, και γιαυτό με ακολουθείς βήμα βήμα!
εεεε?

Και ξέρεις κάτι?
Αν περάσει εβδομάς χωρίς να με αναφέρεις, παθαίνω κατάθλιψη.
Ειλικρινά μου λείπεις!!!!

Από ξίγκι πως πάμε?
Υπάρχει τίποτα?

TinaGRΜέλος
29/09/2011, 21:27:17
Δεν γινεται να μην αναφερθω...μου εχεις γινει συνηθειεα πλεον...εξαρτηση..

Εισαι σκληρος ομως με τον ψηλό....ριξε και συ λιγο τους τονους....βαλε λιγο νερο στο κρασι σου οπως σου ειπε και καποιος αλλος...

30/09/2011, 09:43:55
quote:

gianipseftis
και σε κοριτσάκια του κατηχιτού

Όχι βρε, δεν είναι φαλλοκράτης....απορώ πως σας ήρθε αυτή η ιδέα???
Μα αυτός φταίει που είναι γυναίκες???!!!

Φτου και ξανα φτου...να μην σε ματιάσω βεβαίως βεβαίως.

lixosΜέλος
30/09/2011, 10:30:45
quote:

quote:

Καλώς την καλή μου Τίνα.
Βρε μήπως είσαι κρυφο-οπαδός της “καινούργιας θρησκείας” της .... αγνωστικιστικής, και γιαυτό με ακολουθείς βήμα βήμα!
εεεε?

Και ξέρεις κάτι?
Αν περάσει εβδομάς χωρίς να με αναφέρεις, παθαίνω κατάθλιψη.
Ειλικρινά μου λείπεις!!!!

Από ξίγκι πως πάμε?
Υπάρχει τίποτα?

Γιάννη μου βλέπω έχεις κάνει fun club
Αλήθεια το I love to hate you των Erasure, αν δεν απατώμαι, το έχεις ακουστά ή απλώς κάρφωσα την ηλικία μου;;;