- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Για κοίτα εδώ τι λέει αμόρφωτε:
Ένα χαρακτηριστικών κάποιων σημερινών πιθηκων (πογκιδών) και αυστραλοπιθήκων είναι μια ασυμμετρία μεταξύ αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου. Αυτή η ασυμμετρία γίνεται ορατή σε κάποια καλά διατηρημένα ευρήματα και συνδέεται με τη χρήση εργαλείων. Αυτή η ασυμμετρία είναι ακόμα εντονότερη στον Homo habilis και στους υπόλοιπους Homo. Επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό των Homo είναι το εμπρόσθιο τμήμα του εγκεφάλου το οποίο συνδέεται με την κίνηση και την ομιλία. Για αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι o habilis ήταν ΑΠΛΩΣ ένας πίθηκος. Το άλλο συμπέρασμα είναι ότι η εξέλιξη,ως δύναμη της φύσης, "επέδρασε" σε μια ήδη υπάρχουσα δομή την οποία βελτίωσε.
quote:
Oι ομοιότητες είναι φυσικό να υπάρχουν αφού οι μηχανισμοί είναι πανομοιότυποι.
Αυτή η πρόταση πιστοποιεί την έλλειψη νοημοσύνης που σε χαρακτηρίζει. Είναι όμοιοι αφού οι μηχανισμοί είναι πανομοιότυποι. Με άλλα λόγια είναι όμοιοι επειδή είναι όμοιοι. (;;;;;;);;;;;;;;;;;
Η κυκλική συλλογιστική και οι έλλειψη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παραγωγικής σκέψης και υπαρκτών στοιχείων είναι πασιφανής.
Ξαναγράψε την πρόταση ώστε να μην εξηγείς το φαινόμενο με τον εαυτό του.
quote:
Άλλο όμως ομοιάζω! και άλλο κατάγομαι....έχει τεράστια διαφορά!
Η ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ ομοιάζουν; ΈΤΣΙ θέλησε ο Δίας-Ρα-Θωρ-Βισνού-Θεός; Η' μήπως υπάρχει κάποια ΛΟΓΙΚΗ-επιστημονική εξήγηση;
quote:
Πρώτα θα κάνεις φυλακή!
Βεβαίως. 1 δευτερόλεπτο εγώ και 5000 χρόνια εσύ. Μοιρασμένα πράγματα.
quote:
Τα μπετά τα ανέφερε και ο Ιησούς αλλά το προσπέρασες.
Σε ξαναρωτάω. Το ρήμα αποθηκεύω τι σημαίνει;
quote:
Το ντοκιμαντέρ γράφεται με (ι) στα μέρη μας.
Με διορθώνει σε ορθογραφία ΞΕΝΗΣ λέξης. Στα μέρη των άλλων γράφεται Documentary και η μεταγραφή των λατινικών γραμμάτων δεν έχει τόσο αυστηρούς κανόνες. Προσωπικά το u θα το μετάγραφα ως υ. Mοιάζουν κιόλας...
quote:
Ντοκιμαντέρ αυτή η μασκαράτα που μας έφερες?....αυτό κάτι από τον συχωρεμένο τον Μπέν Χίλ μου έφερε!! αν είχαν βάλει και την ίδια μουσική υπόκρουση!!
Βρίσκεσαι σε άρνηση. Λογικό. Τι άλλο μπορεί να κάνει ένας αμόρφωτος αδύναμος άνθρωπος όταν ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ τα ψέμματα στα οποία ζει.
quote:
Πολύ εκλεπτυσμένοι τρόποι!! τι να σου πω!! όλο με το σεις και με το σας, ήταν ο πίθηκος!
Το εκλεπτυσμένος δεν έχει να κάνει με την ευγένεια,αμόρφωτε. Με τη λεπτοδουλειά έχει να κάνει.
quote:
Επιχειρήματα οι μασκαράτες?....ΣΥΝΕΛΘΕ!!
Το θέμα είναι ότι εσύ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ πράγματα. Βάφτισε τα δικά μου ΟΤΙ θες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι δικά μου αλλά εκφράζουν την επιστημονική κοινότητα. Κάτι ξέρουν αυτοί περισσότερο από εσένα.
quote:
Σιγά μην παρεξηγηθεί ο πίθηκος!!
Παρεξηγιούνται οι εγκυκλοπαίδειες που τα γράφουν οι καημένες αλλά ΠΟΥ να διαβάσεις εσύ.
quote:
Άμα είσαι πολύ αδιάβαστος γράφεται με δύο ο, απλά μου τελείωσε εκείνη τη στιγμή το μελάνι, δεν είδες τις τελείωσες που ακολούθησαν? εκεί ακριβώς διαπίστωσα ότι τελείωσε το μελάνι και άλλαξα τη μελανοταινία.
Αυτό θα έπρεπε να είναι κάποιου είδους αστειάκι;
quote:
1. Φυσικά και υπάρχουν φαντάσματα....κοίταξε στο φόρουμ πόσοι νεοπαγανιστές υπάρχουν!
Σε ξαναρωτάω στα σοβάρα. Υπάρχουν φαντάσματα;
quote:
2.Μη λυπάσαι πολύ...βρίσε λίγο όπως παλαιότερα για να πάρεις τα πάνω σου!
Τι να βρίσω; Αυτόν που πιστεύει στα φαντάσματα; Δε βαράω αυτούς που είναι ΤΟΣΟ κάτω.
quote:
Τι να ψάξω όμως? αν κατάγομαι από τον πίθηκο?....θα είμαστε τότε συγγενείς μαζί τους οκ?
Για ρώτα εσύ έναν μπονόμο που τους ξέρεις καλύτερα....να δούμε τι θα σου πει!....και μετά ενημέρωσε και εμάς!
Ούτε που θυμάσαι τι σου είπα να ψάξεις. Σου έγραψα για την κίνηση των σωματιδίων σκόνης που φαίνεται από τις γρίλιες του πατζουριού. Αντί να ψάξεις μια εξήγηση μου είπες για φαντάσματα.
Σε ξαναρωτάω: ΠΩΣ το εξηγείς αυτό;'
quote:
Μα τι να ξεκαθαρίσω? τα αυτονόητα?
Ποια αυτονόητα; Με εσένα τα μόνα αυτονόητα είναι τα φαντάσματα.
quote:
Η επιστήμη είναι κακή! σε έχω ακούσει να λές ότι λέει για τους προγόνους μας ότι ήσαν πίθηκοι.....πίθηκος να της πεις, είναι αυτή και όλο της το σόι!
Της το είπα. Και ξέρεις τι μου είπε; Όταν εσύ θα έχεις γίνει τροφή για τα σκουλήκια αυτή θα εξακολουθεί να βοηθάει τον άνθρωπο. Η εξέλιξη γλύτωσε από το Στάλιν σε εσένα θα κολλήσει; Όταν πεθάνεις θα γελάνε τα εγγόνια σου με τις χοντρομπούρδες που πίστευε ο παππούς τους. Μπορεί και πιο πριν.
quote:
Πάντως για να πω και του στραβού το δίκιο, είχα βάλει κάποτε μία αγγελία για ένα opel που πούλησα! το πρώτο τηλέφωνο ήταν από το Βόρνεο από έναν Μπονόμο....δεν τα βρήκαμε όμως στην τιμή!....λες να ήταν ο δικός σου στο ντοκιμαντέρ?
Μπορεί να ήταν και ο πραγματικός σου πατέρας.
quote:
Μπαρδόν? Για φέρε να το δω!
Τα έδωσα. Βαριέμαι να ξαναγράψω τα ίδια. Έχεις ευθύνη των λόγων σου να ψάξεις στα ποστ σου σε αυτό το θέμα και να δεις από που αντέγραφες.
quote:
Οι χοιροβοσκοί συγγενείς μου βοσκούσαν τους δικού σου ...τους πιθήκους.
Είπες τη χοντρομπούρδα και τώρα προκαλείς για να σε βρίσω. Είπαμε. Δε βρίζω τους αμόρφωτους που πιστεύουν στα φαντάσματα.
quote:
Για την μετάλλαξη ή την εξέλιξη?
Δεν απαντάς σε αυτά που ρωτάω.
Ξαναρωτάω.
Θέλω ΑΥΣΤΗΡΟ ορισμό για το κάθε φαινόμενο. ΜΕ ΠΗΓΗ. όχι από τη φαντασία σου.
Δεύτερον, θέλω να μου απαντήσεις για τον παράγοντα ΧΡΟΝΟ.
quote:
Μπα? είσαστε πολλοί?....λοιπόν θέλω να μιλήσω πολύ σοβαρά.
χαχαχα καλό καλό.
quote:
Είδα ένα όνειρο ότι αύριο θα πεθάνω.
Επειδή πρέπει γρήγορα να φτιάξω τη διαθήκη μου, και επειδή για να είναι έγκυρη χρειάζομαι μάρτυρα, την ανακοινώνω από εδώ.
Αφήνω την περιουσία μου όλη στην οικογένειά μου. Εκτός από το αμάξι μου.
Αυτό το αφήνω στον ξάδερφό μου τον Μπονόμο στην τρίτη ζούγκλα αριστερά από το λιμάνι του Βόρνεου, δίπλα από τη μεγάλη λίμνη, στο 65ο δέντρο όπως κατηφορίζεις από τα δεξιά προς τη λίμνη και λίγο πριν φτάσεις στο βράχο με τα μεγάλα μπακακάκια, όπου βρίσκεται η οικία του μακρινού μου εξάδελφού Ούγκαούγκα, θα τη γνωρίσετε εύκολα γιατί πετάει κάτω από το δέντρο του (αν και έχει δεχτεί πολλές παρατηρήσεις από τους άλλους μπονόμου) ένα εβδομαδιαίο περιοδικό για τα αυτοκίνητα, κάτι σαν το δικό μας autotriti.....παρακαλώ πολύ τον βιομηχανικό που μιλάει και τη γλώσσα των μπονόμο να πράξει τα δέοντα.Ευχαριστώ!
Δεν είναι ξάδελφος. Πατέρας σου είναι.
quote:
Γι' αυτό σου ανέφερα το πρόβλημα αντίληψης, γιατί τα παίρνεις όλα κατά γράμμα!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ όλα πρέπει να τα παίρνουμε κατά γράμμα. Άμα ο φαρμακοποιός διαβάσει στη συνταγή λάθος κανένα γράμμα και σου δώσει αντί για αντιβίωση παυσίπονο δε θα υπάρχει πρόβλημα;
Η συνέπεια και η αυστηρότητα στη χρήση των όρων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ συστατικά για ουσιαστικό διάλογο.
quote:
Παραβολή έφερα!
Ώπα ρε, ποιος είσαι; Ο Ιησούς;
Ξαναλέω ΘΕΛΩ ΟΡΙΣΜΟ. ΌΧΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
quote:
Αλλά να σε βοηθήσω αλλιώς.
Δεν μπορεί από έναν μεγάλων διαστάσεων πρόγονο να προέκυψε ένα άλλο ζώο το οποίο όχι μόνο είναι πολύ μικρότερων διαστάσεων, αλλά είναι και τελείως διαφορετικό στην όψη, στα χαρακτηριστικά, ώστε να μην γνωρίζεται ως συγγενείς του.
Πάλι παραδείγματα. ΟΡΙΣΜΟΥΣ ρε μάστορα.
Α υπόψιν... ο άνθρωπος ως είδος, αυτήν τη στιγμή παρουσιάζει στο ύψος 20% μεταβλητότητα. +- 20%. O μέσος όρος είναι διαφορετικός σε άνδρα και γυναίκα. Όλα αυτά αν δε λάβουμε υπόψιν μας τις ακραίες περιπτώσεις γιγαντισμού ή νανισμού, όπως τις ακόλουθες:
Ο ψηλότερος άνθρωπος (καταγεγραμμένα) είναι ένας Αμερικάνος, ο Robert Pershing Wadlow με ύψος 2.72 (πέθανε το 1940 σε ηλικία 22 ετών). Η ψηλότερη γυναίκα 2.48. Αντίστοιχα, έχουμε περιπτώσεις όπως του Gul Mohammed ο οποίος είναι 57 πόντους και άλλων ανθρώπων που στην ενηλικίωση δεν ξεπερνάνε τους 80 πόντους.
Όταν λοιπόν μέσα σε ΜΙΑ μόνο γενιά μπορεί να έχεις αποκλίσεις τις τάξης (ακραίο) 2,72-0,57=2,15 μέτρων, η παράμετρος ΧΡΟΝΟΣ μπορεί να μας δώσει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεταβολές.

Αυτοί οι 2 κύριοι ανήκουν στο ίδιο είδος. Ο ένας είναι από τους ψηλότερους ζωντανούς και ο άλλος από τους κοντύτερους ζωντανούς. Έλεγες κάτι για διαστάσεις;
quote:
Το ίδιο ισχύει και με αυτές. Γιατί να είναι η "εξέλιξη" του ζώου και όχι διαφορετικά μεταξύ τους ζώα?
Γιατί ΔΕΝ μπορεί να φτιάχτηκε ΤΥΧΑΙΑ ένα ζώο που να μοιάζει με τον πρόγονο ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που έπρεπε μετά να εξαφανίστηκε και ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ να φύτρωσε ένα άλλο όπως ο επόμενως σκελετός κτλ.
Επίσης είναι αδιέξοδο να φανταστείς ΟΛΑ αυτά τα ζώα να ζουν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.
quote:
Αν δω όμως τον Εσκιμώοο, δε θα τον περάσω για αλεπού ώστε να τον πυροβολήσω!
Οι μικρές μικρές μεταβολές θα οδηγήσουν από τον κροκόδειλο στον αλιγάτορα, ή από τον ρινόκερο στον νάνο ρινόκερο, ή από τη ζέβρα στο άλογο.
Δε θα οδηγήσουν όμως από τον ρινόκερο στον άνθρωπο....γιατί τότε δεν έχουμε εξέλιξη αλλά μετάλλαξη.
Ξεκινάς με το δόγμα με το δόγμα "δεν αλλάζει το μέγεθος των άκρων". Το καταρρίπτω με συγκεκριμένο παράδειγμα και ΤΣΟΥΠ η κωλοτούμπα ότι δε μοιάζει με αλεπού. Αντί να πεις "οκ, χοντρομπούρδα για τα άκρα" εφευρίσκεις ΑΛΛΟ σόφισμα. Δε θα βαρεθώ να σε εκθέτω.
Τι να πεις όμως στον άνθρωπο που πιστεύει στα φαντάσματα και δεν μπορεί να ορίσει απλές έννοιες παρά μόνο με το τρόπο που έχει μάθει από τα...χελωνονιτζάκια...
quote:
Και γιατί να μην υπάρχουν? τι σχέση έχει η θρησκεία με τη δική μας συζήτηση?
Εσύ πέταξες ότι "η επιστήμη δεν εξηγεί και η θρησκεία εξηγεί γιατί ο άνθρωπος έχει "νόηση¨"". Εσύ έμπλεξες τη θρησκεία στο διάλογο για να πουλήσεις "χριστιανοφροσύνη" και εγώ απλώς τη βάζω στη θέση της.
quote:
Σου έχω ξαναγράφει ότι ένας φίλος μου θεωρεί ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο. Και?
Ότι ο κόσμος κι ο Κοσμάς?
Το θέμα είναι ότι αυτό ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ τα περί:1) ασυμβατότητας εξελικτικής θεωρίας-θρησκείας 2) τα περί "συνομωσίας" των άθεων. Δε σε είδα να συμφωνείς με αυτό.
quote:
Για σκέψου όμως λέει, να ζούσε ο Αριστοτέλης και να του έλεγες ότι κατάγεται από τον πίθηκο....ή ο Πλάτωνας, που πήρε αμέσως στο ψιλό τον Αναξίμανδρο, ο οποίος διατύπωσε μία θεωρία τόσο lite όσον αφορά την εξέλιξη, που κι εγώ θα μπορούσα να τη συμμεριστώ!
Αυτούς τους τιτάνες της σκέψης να τους επικαλείσαι ΕΤΣΙ στο βρόντο χωρίς στοιχεία. Εσύ έχεις τους δικούς σου, τους κατασκευαστές μπύρας, μπιντέδων, το Λέοντα που ακόμα να πεις ΕΝΑ ΕΝΑρημαδιασμένο θεώρημα του και τους άλλους φωστήρες. Αυτούς τους ξεφτιλισμένους να επικαλείσαι.
Δεύτερον, ο Αριστοτέλης ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ είχε γράψει για ΑΒΙΟΓΕΝΕΣΗ πολύ πριν την επιστήμη. Τον διέψευσε ο Παστέρ αλλά σήμερα τα πειράματα δείχνουν ότι κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες η άβια ύλη μπορεί να ΓΕΝΝΗΣΕΙ ζωή και έτσι ξαναγυρίζουμε σε αυτόν. Οπότε πριν βιαστείς να τον επικαλεστείς κοίτα το έργο του λίγο...
quote:
IndustrialAngel:
Να το αφήσω; Η' να γράψω και άλλα;Μπορώ να βρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλα 350
Μπορείτε να κάνετε κωλοτούμπες,να αρνείστε σα μικρά παιδιά χωρίς επιχειρήματα αλλά αυτά βρίσκουμε στη φύση.
Nαι να φέρεις γιατί θέλω να βελτιώσω την στατιστική μου έρευνα επί του θέματος!
quote:
IndustrialAngel:
Όπως βλέπουμε εδώ, σύμφωνα με τον ΨΗΛΟ ΟΣΑ και να του φέρουμε, ενδείξεις θα τα βαφτίσει. Το ξέρω ότι η πνευματική σου αποβλάκωση είναι τόσο μεγάλη, δεν είναι ανάγκη να μου το θυμίζεις. Συνέχισε να γράφεις και εγώ απλώς θα βάζω δίπλα τι γνωρίζουμε χάρη στην επιστήμη σήμερα.Όσο περισσότερα στοιχεία θα συσσωρεύω (και πίστεψε με είναι ΑΠΛΩΣ ζήτημα προθυμίας και εργατικότητας από μέρους μου) τόσο πιο γελοίες θα φαίνονται δηλώσεις του τύπου "όσα και να μου φέρεις δεν πείθομαι" ή "έχουμε βρει μόνο 5-10 κρανία". Εννοείται ότι αναλόγως χαρακτηρίζονται και αυτοί που κάνουν τέτοιες δηλώσεις.Δεύτερον,γιατί φορτίζεις θρησκευτικά το διάλογο; Εμένα ΔΕ με ενδιαφέρει ο Θεός σου. Πρώτα πρώτα γιατί οι αντιρρήσεις ΔΕΝ προέρχονται μόνο από Χριστιανούς. ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ μπούρδες ακούγονται και από Εβραίους και από Μουσουλμάνους. Οπότε εμένα δε με ενδιαφέρει να τα βάλω με μία θρησκεία, που στην τελική ισχύει ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ από το σύνταγμα, αλλά να υπερασπιστώ τη γνησιότητα και την εγκυρότητα της εξελικτικής θεωρίας ως επιστημονικά διατυπωμένης και θεμελιωμένης γνώσης. Αν δέχεται επιθέσεις από θρησκευτικούς παράγοντες (βλέπε μπλογκ βατοπεδίου, orthdox-world, sporeas κτλ, τις πηγές που έχουν φέρει οι μεγαλοχριστιανοί αναφέρω) θα τα βάλω με τους θρησκευτικούς αυτούς παράγοντες.
Δεν αρνείται κανένας την εξελικτική θεωρία, αυτή της μετάλλαξης αρνείται, τουλάχιστον εγώ.
Όσο και να θέλεις κάποιος να πείσει ότι καταγόμαστε από τους πιθήκους δεν μπορεί.
Και δεν μπορεί, όχι για άλλους λόγους, αλλά για αυτούς της πραγματικότητας.
Όλοι βλέπουμε τον άνθρωπο που και πως ζει και όλοι πάλι βλέπουμε τους πιθήκους, που και πως ζουν.
Όταν λοιπόν εγώ βλέπω τον λύκο! κανένας ιχνηλάτης δε θα με πείσει ότι τα ίχνη του λύκου οδηγούν προς άλλη κατεύθυνση.
Τώρα όσο για τις φανφάρες σου ότι θα τα βάλεις με τους θρησκευτικούς παράγοντες κ.λ.π., αυτό δε δείχνει παρά ότι βρίσκεσαι σε ένα δικό σου κόσμο που βρίσκεται σε πόλεμο!
Ε! τι να σου πω? καλή επιτυχία!
quote:
IndustrialAngel:
Τρίτον, έχω ξαναπεί ότι η ΙΣΧΥΣ της εξέλιξης είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από την έννοια του Θεού. Αν εσύ θέλεις να τη βαφτίσεις ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ τότε είσαι ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Και το λέω με πλήρη γνώση της σημασίας των λέξεων που χρησιμοποιώ. Έχω αναλύσει ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ φορές το θέμα της συμβατότητας επιστήμης-θρησκείας στα οποία κανένας μεγαλοχριστιανός δεν απαντάει εκτός από τον ευρωπαίο που λέει μπούρδες(παρουσιάζοντας μια εξέλιξη...δικής του επινόησης).Αν ήταν αντιχριστιανική ΨΗΛΕΑ δε θα κατέθετε καθολικός θεολόγος ΥΠΕΡ της σε δικαστήριο στην Αμερική λέγοντας:
Το ότι η θρησκεία δε βρίσκεται σε σύγκρουση με την επιστήμη, αυτό το ξέρουμε δε χρειάζεται επιβεβαίωση από την αφεντιά σου!
quote:
IndustrialAngel:
Θες και άλλους;
Ακόμα και στην Ελλάδα υπάρχουν δεσπότες που αποδέχονται την εξέλιξη. Τι είναι αυτοί; Βλάκες; Η' αντίχριστοι; Για πες μας...Οπότε ψηλέ σοβαρέψου και άσε τις πλάνες και τις απατεωνιές.
Σε ξαναρωτάω. Είσαι σίγουρος ότι θες να βάλεις τη θρησκεία σου απέναντι στην επιστήμη; Εγώ δεν έχω ΚΑΜΙΑ πρόθεση να αμφισβητήσω ΚΑΜΙΑ θρησκεία που σέβεται τα επιστημονικά πορίσματα. Σε ξαναρωτάω, η θέση σου ποια είναι; Αντιτίθεσαι στην επιστήμη ρητά επειδή το λέει η θρήσκεια σου;
Αποδέχτηκε κάποιος Δεσπότης! ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο? ποιος?
quote:
IndustrialAngel:
Γιατί εκτός από τον εγκέφαλο υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ κομμάτια ανατομικών, βιοχημικών,γενετικών,εξελικτικών,οργανικών,λειτουργικών και νοητικών ομοιοτήτων. Φυσικά αυτά τα αγνοείς επιδεικτικά.
Δεν τα αγνοώ, αλλά δε βοηθάνε και σε κάτι. Όχι μόνο με τον πίθηκο, αλλά και με πολλά άλλα ζώα έχουμε τέτοιες ομοιότητες, αυτό είναι φυσικό αφού πιαστήκαμε να ζούμε στον ίδιο κόσμο με αυτά.
Είναι όμως αφύσικο, ότι δεν έχουμε καμία νοητική συγγένεια με αυτά τα ζώα, αφού κανένα από αυτό δε φημίζεται για τα τεχνητά του έργα όπως ο άνθρωπος για παράδειγμα.
quote:
IndustrialAngel:
Με τάπωσες έκανα λάθος ένα άρθρο. 8-43058430503485 το σκορ. Πάμε παρακάτω;
Και με τα 5 φυλακή! και με τα 10 μέσα!
quote:
IndustrialAngel:
1. Τι εννοείς με το ρήμα αποθηκεύω; Εσύ έγραφες για μπετά και τρακτέρ.
2. Πολλά είδη ζώων αποθηκεύουν.
Έφερα στο μυαλό μου το δικό σου, γι' αυτό και μίλησα για τσιμέντο.
Ο Ιησούς δεν ανέφερε ξεκάρφωτα την αποθήκευση από τον κόρακα, αλλά ήταν συγκεκριμένος και σύνδεσε την αποθήκευση αυτή, με την σπορά και το θερισμό που προηγούνται της αποθήκευσης.
Εσύ όμως προκειμένου να κάνεις την προπαγάνδα σου, απέσπασες την αποθήκευση από το υπόλοιπο της πρότασής του και προσπάθησες να Τον γελοιοποιήσεις....ποιον? Αυτόν που ούτε μια τρίχα από τα αυτά του δεν αξίζεις.
Είχες όμως την ατυχία να αναφέρει στο παράδειγμά του τον κόρακα! που ούτε καν αποθήκευση δεν κάνει. Αν έλεγε για τον μέρμηγκα, κάτι θα μπορούσες να πεις.
Για τον κόρακα όμως δεν μπορείς.
Μας έφερες μάλιστα και μερικά γελοία βίντεο όπου ο καημένος ο κόρακας ενώ φλέρταρε ή έδειχνε την υπεροχή του, εσύ τον πέρασες για αποθηκάριο πρώτης τάξεως....όπου την αποθήκη του την έστηνε σε μια αυλή.....τόσο σου κόβει.
quote:
IndustrialAngel:
Το ότι απλοποιείς και γελοιοποιείς λαϊκίστικα άλλα πράγματα από την ουσία ενός ντοκυμαντέρ είναι ενδεικτικό της απελπισίας και της έλλειψης επιχειρημάτων που σε χαρακτηρίζει. Το ντοκυμαντέρ έδειχνε ΠΟΛΛΑ περισσότερα. Έδειχνε ότι μπορούσαν να τους ΔΙΔΑΞΟΥΝ πράγματα, ότι μπορούσαν να αντιληφθούν αφαιρετικές έννοιες και σύμβολα, ότι μπορούσαν με κατάλληλη διδασκαλία να χειριστούν εργαλεία με εκλεπτυσμένο τρόπο. Από αυτά κράτησες το αμάξι που οι ΙΔΙΟΙ που το έκαναν έλεγαν ότι αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει και απλώς κράτησαν την αποτυχία στο συγκεκριμένο "τεστάκι". Σε βολεύει να απομονώνεις ΜΙΑ σκηνή από 2ωρο ντοκυμαντέρ και να παρουσιάζεις τα πράγματα κατά το δοκούν. Γκεμπελική παραπληροφόρηση. Αυτά είναι τα ΑΝΑΝΔΡΑ και ΥΠΟΥΛΑ μέσα που σε χαρακτηρίζουν.
Όντως ο πίθηκος είχε πολύ εκλεπτισμένους τρόπους, ....φταρνιζόταν βάζοντας τα χεράκια του μπροστά, έξυνε τη μύτη του μόνο όταν δεν κοίταζε κάπιος....άσε το πιάνο που έπαιζε!....νομίζω Μπαχ?...δεν τα πάω και πολύ καλά!

Όσο για το δίωρο ντοκιμαντέρ...τι να πω? Καλή η προσπάθεια αλλά απευθύνεται αυστηρά και μόνο σε ανόητους και τέτοιος δεν είμαι.
quote:
IndustrialAngel:
Τα δήθεν αυτονόητα που γράφεις, ούτε νόημα βγάζουν, ούτε προκύπτουν από πουθενά. Το ότι ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ότι τα φαντάζεσαι ΟΛΑ όσα γράφεις (από νούμερα, μέχρι γεγονότα) απλώς ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ τα επιχειρήματά σου απέναντί στα δικά μου.
Να όμως που όπως θα δει ο καθένας έχω απόλυτο δίκιο.
Η στατιστική μιλάει από μόνη της και θα τη δεις παρακάτω.
Και το κυριότερο!! χωρίς να κάτσω να ανοίξω ούτε ένα βιβλίο από αυτά που κόπτεσαι ότι έχεις ανοίξει εσύ......βλέπεις δε χρειάζομαι φωστήρες για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας....
quote:
IndustrialAngel:
η χαζομάρα ότι είναι από την Αυστραλία εσύ την έγραψες. Η' θα γράφεις σωστά πράγματα ή μη αναφέρεσαι καθόλου σε αυτά.
Γιατί? αυστραλοπίθηκο δεν τον ονόμασαν? ....από την Αυστραλία ήταν...αν κάναν λάθος στο όνομα δε φταίω εγώ!
quote:
IndustrialAngel:
Ιλαρόν. Το αδιάβαστω είναι από το ρήμα αδιαβάζω;
Όταν είναι σε υπερθετικό βαθμό ναι.
quote:
IndustrialAngel:
Η απόλυτη επαλήθευση αυτού που λένε για το γουρούνι που δεν μπορεί να μάθει. Εγώ γράφω για την κίνηση Brown και η απάντηση του Ευρωπαίου είναι τα...φαντάσματα.
Σε τάπωσαν όμως τα φαντάσματα!
Τα έχεις δει ποτέ σου? ή μόνο την κίνηση Brown είδες?
quote:
IndustrialAngel:
Επειδή έχω ακούσει ΤΕΡΑΤΑ σε αυτό το φόρουμ (από την αναπνοή των θηλαστικών, τον Αυστραλό μετανάστη στην Κένυα Αυστραλοπίθηκο, το "είδος των δεινοσαύρων", το "είδος των πιθήκων" κτλ) ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω αν το εννοείς σοβαρά αυτό που έγραψες. Οπότε απαντάω 2 πράγματα
1. Αν το πιστεύεις, στο εξής θα σε λέω υποστηρικτή της ύπαρξης φαντασμάτων και μη γυρίσεις να μου πεις ότι σε συκοφαντώ.2. Αν δεν το πιστεύεις,πραγματικά μου προκαλείς ΛΥΠΗΣΗ. Είσαι πόσων ετών; 30; 40; Και αντί να απαντήσεις κάτι σοβαρά κάνεις κρύο αστειάκι για να κρύψεις την άγνοια σου που ΟΥΤΕ 6χρονο δε θα έλεγε. Πραγματικά, σε ΛΥΠΑΜΑΙ. Δεν μπορείς να εξηγήσεις ΠΡΟΦΑΝΩΣ ούτε καν τον κόσμο που σε περιβάλλει(και νομίζεις ότι έχεις και άποψη για το παρελθόν τρομάρα σου) και αντί να πεις "οκ, θα το ψάξω" όχι "θα το πιστέψω" ΑΡΝΕΙΣΑΙ την εξήγηση και κάνεις ΚΡΥΟ αστειάκι για να κρύψεις την άγνοιά σου.
Δε χρειάζεται βρε βιομηχανικέ προκειμένου να μάθω από που κρατάει η σκούφια μου να πάρω τη βοήθεια κάποιου βιβλίου!
Το βιβλίο θα με βοηθήσει σε άλλα πράγματα, όχι στο να μου πει αν ήταν πίθηκος ο πρόγονός μου ή όχι!
Αυτά ούτε για αστείο δε λέγονται, γιατί όποτε και να ρωτήσω γιατί κανένας πίθηκος δεν έχει τη νόηση του ανθρώπου, παίρνω πάντα την ίδια απάντηση....έτυχε ήταν θέμα επιλογής και πράσινα άλογα......
Όλες οι μορφές επάνω στη γη....έτυχαν.....έκαναν την επιλογή τους....
Ναι μα όλες μαζί πήγαν προς την ίδια κατεύθυνση όσον αφορά τη νόηση! και ο άνθρωπος στην ακριβώς αντίθετη!....τι στα κομμάτια όλα αυτά τα δις των οργανισμών τόσο γκαντέμηδες ήσαν στην επιλογή τους?
quote:
IndustrialAngel:
Αφού το "πείρανε" τότε διόρθωσέ το. Ο αέρας έχει ΥΛΗ και ΜΑΖΑ. Αόρατος είναι, ΆΥΛΟΣ δεν είναι. Ξεκαθάρισέ το για να μη σου τη λένε. Εκτός αν εξακολουθείς να υποστηρίζεις ότι είναι άυλος.
Από απόψεως φυσικής ναι. Αλλά δε συζητούσαμε για φυσική! δεν εξετάζαμε τον αέρα!
Αλλά είναι τόσο καραγκιόζηδες κάποιοι που μή έχοντας που αλλού να πιαστούν γιατί πνίγονται, πιάνονται από τα μαλλιά τους.
Και δεν μπορεί κανένα καραγκιοζάκι να μου την πει....δεν έχει τα φόντα....θα πρέπει να βγει από την κατηγορία του καραγκιόζη και να προσπαθήσει πολύ.
quote:Ναι ναι...είδες...είδες!
IndustrialAngel:
χαχα...Καλό καλό.
quote:
IndustrialAngel:
Ναι με τη διαφορά ότι ο ορισμός που δίνει στις ίδιες λέξεις η επιστήμη διαφέρει συχνά από αυτόν που έχουν στην καθημερινή ζωή. Τώρα αν εσύ,ως αγράμματος χωρικός, ρωτάς τα γερόντια στα καφενεία του χωριού σου επιστημονικά θέματα δε φταίω εγώ. Ο ορισμός των επιστημονικών όρων υπάρχει στα επιστημονικά βιβλία και ΟΧΙ στο πώς το έχει καταλάβεις η γιαγιά μου, ο μπάρμπας μου, ο τρίτος μπατζανάκης του θείου μου και ο δευτεροξάδελφος από το παραδίπλα χωριό.
Να τους αλλάξουν να τους κάνουν προσιτούς στο ευρύ κοινό... στη γιαγιά σου, στον μπάρμπα σου, στον τρίτο μπατζανάκη του θείου σου και στον δευτεροξάδελφο από το παραδίπλα χωριό.
Γιατί δεν μπορούν να λένε ότι οι πίθηκοι ανήκουν στις ανθρωπίδες, όπως και ο άνθρωπος, επειδή περπατάνε όρθιοι.....και ο μακάκας όρθιος περπατάει....γιατί δεν το βάζουν και αυτόν με τους άλλους πιθήκους στις ανθρωπίδες?
Επειδή είναι κοντοί? ρατσισμός? ή επειδή έχουν ουρά?...να και εμείς κάποτε δε λες ότι είχαμε ουρά? αυτοί την κράτησαν για να διώχνουν τις μύγες....και καλά εμείς που έχουμε την πολυτέλεια να αγοράσουμε μια μυγοσκοτώστρα......ο γορίλας? πως την πάτησε έτσι?
Παρακαλά πολύ να μεσολαβήσεις στις ανθρωπίδες να μπει και ο μακάκας. Φτάνει πια ο ρατσισμός και η ξενοφοβία!
Για κοίταξέτον καλά! κοίτα τον πως σε κοιτάει!

Πως μπορείς να του πεις ότι δεν είναι ανθρωπίδα?
quote:
IndustrialAngel:
Γιατί ΟΛΟΚΛΗΡΑ κομμάτια διάφορων ποστ σου τα αντέγραψες από παπαδοσελίδες. Έχω ήδη δώσει από πού τα αντέγραψες και σε ποιο ποστ.Δεύτερον,δεν ήξερα το ότι να διαβάζεις βιβλία και επιστημονικές δημοσιεύσεις (και μάλιστα σε 2 γλώσσες) είναι πατερίτσα. Φαντάζομαι όλοι όσοι εκτελούν πνευματική εργασία και ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ για αυτήν είναι άτομα που χρειάζονται πατερίτσες. Ενώ οι χοιροβοσκοί λοιποί βοσκαράδες συγγενείς σου που δεν ξέρουν ΚΑΝ γράμματα είναι "σκεπτόμενοι". Τι να κάνουμε.
Ποτέ δεν αντέγραψα άποψη άλλου ως δική μου. Ποια είναι αυτά τα ολόκληρα κομμάτια? για φέρτα να μου φρεσκάρεις τη μνήμη!
quote:
IndustrialAngel:
Να ξεκαθαρίσω για εκατοστή φορά. Ο ορισμός της μετάλλαξης προφανώς προκύπτει από διάφορες ταινίες και καρτούν που έχεις δει. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα είδες στα χελωνονιτζάκια και τους Χ-ΜΕΝ.Ούτε η Ζήνα είναι ιστορικό πρόσωπο. Το τι έχεις δει εσύ στην τηλεόραση και τι έχεις καταλάβει είναι αφενός ΛΑΘΟΣ και αφετέρου αδιάφορο.Η μετάλλαξη έχει συγκεκριμένο ορισμό και είναι αυτός που δίνω. Αν εσύ έχεις βρει άλλον να μου πεις ΠΟΥ τον βρήκες και να τον δώσεις ΕΥΘΕΩΣ και όχι μέσω παραδειγμάτων. Να ορίσεις τόσο την εξέλιξη όσο και τη μετάλλαξη ΑΥΣΤΗΡΑ και επιστημονικά όχι ΑΟΡΙΣΤΑ.
Τρίτον, από όλες τις απαντήσεις σου ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ο παράγοντας ΧΡΟΝΟΣ. Τι συνέβη και πόσο χρόνο χρειάστηκε;
Πόσο χρόνο ποια? η εξέλιξη ή η μετάλλαξη?
quote:
IndustrialAngel:
Το ξέρω ότι είσαι αμόρφωτος, δεν είναι ανάγκη να το επιβεβαιώνεις. Όταν αποφασίσεις να μιλήσεις σοβαρά και να αφήσεις τα λαϊκίστικα και να μιλήσεις ΣΟΒΑΡΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ εδώ είμαστε.
Και τι να μου πεις βρε καημένε βιομηχανικές? ότι κατάγεσαι από πίθηκο? Με έχεις πείσει αν αυτό είναι το ζητουμένο!
quote:
IndustrialAngel:
Αυτό ΠΩΣ απαντάει σε αυτό που είπα; Ξαναλέω. ΚΑΝΕΝΑ σημερινό ζώο ΔΕΝ εξελίχθηκε από κάποιο άλλο σημερινό ζώο. Αυτό λέει η εξελικτική θεωρία.
Χαίρω πολύ!
quote:
IndustrialAngel:
Εκτός από αυτές τις 4 φωτό που έδωσα υπάρχουν και άλλες με άλλους ακόμα που τοποθετούνται ενδιάμεσα. Έναυσμα έδωσα για ψάξιμο (στο ιστορικό του φόρουμ κατά βάση γιατί έχω κάνει εκτενέστατη αναφορά σε αυτό το θέμα όπως και στο άλλο αλλά και φυσικά και σε άλλα βιβλία)αλλά ΠΟΥ να φιλοτιμηθεί να ψάξει ο "σκεπτόμενος". Έχει έτοιμη την απάντηση (τη μπούρδα δηλαδή).
Να κάτσω να ψάξω τι? Εάν κατάγομαι από τον πίθηκο? Δε χρειάζεται...κοιτάζω τον πίθηκο και λέω είναι αδύνατον να έχουμε τον ίδιο πρόγονο. Απλή λογική.
quote:
IndustrialAngel:
Γιατί είναι ΑΛΛΟ; Αφού από γονίδια ελέγχονται τα μεν, από γονίδια και τα δε. Ο (προφανώς περιορισμένων δυνατοτήτων) εγκεφαλός σου έχει σφηνώθει σε ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ αντιλήψεις. Απαγορεύεται η "πολλή" μεταβολή;;;; Και ποιο είναι το κριτήριο του "πολύ" και του "λίγου";;;Δεύτερον, σε ΠΟΣΟ χρόνο είναι εφικτά όλα αυτά;
Τρίτον, αν αθροίσουμε πολλές "μικρές" μεταβολές παίρνουμε ή δεν παίρνουμε κάτι ΠΟΛΥ διαφορετικό;
Να μην ξαναλέμε ότι έχεις κακοποιήσει τους ορισμούς των λέξεων.
Α και για το μήκος των άκρων, δες κανένα εσκιμώο...Ως προσαρμογή στο κρύο έχουν διαφορετικές διαστάσεις στα άκρα. Τόσα ξέρεις όμως τόσα λες.
Διαφορά στα άκρα έχουν διαφορά στη νόηση όμως δεν έχουν...αυτή γιατί δεν μπήκε από το κρύο?
Γράφεις γράφεις γράφεις και δεν μας έχεις πει ακόμη γιατί κανένας πίθηκος δεν έχει τη νόηση του ανθρώπου.....το μόνο που λες είναι ότι δεν την είχε ανάγκη, έτυχε, θέμα εξέλιξης και άλλα που όμως δεν απαντούν, απλά θορυβούν.
quote:
IndustrialAngel:
Λογική" όχι λογική. Δεν είσαι δε και ο Αριστοτέλης. Και ξαναλέω ότι κριτήριο της λογικής είναι η ΦΥΣΗ και το ΠΕΙΡΑΜΑ. Μέχρι λοιπόν να εφαρμόσεις το κριτήριο,να προτείνεις αυτή τη μπούρδα που αποκαλείς εξέλιξη(που ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με την πραγματική εξέλιξη) και γίνει αποδεκτή από την επιστήμη εγώ θα λέω ότι είναι μπούρδες.Δεύτερον, εφόσον ομολογείς ότι η "εξέλιξη" που αποδέχεσαι είναι ΔΙΚΙΑ σου εφεύρεση ΔΕΝ έχεις απαντήσει στο ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ ερωτήμα περί συμβατότητας εξελικτικής θεωρίας και θρησκείας γιατί αυτοί που τις θεωρούν συμβατές ΔΕΝ εννοούν αυτό το νόθο δημιούργημα που έχεις στο κεφάλι σου αλλά κάποια άλλη εξέλιξη, την εξέλιξη που υπάρχει στα βιβλία. Οπότε ξαναρωτάω. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ που αποδέχονται την εξέλιξη των ειδών;
Πρώτον αδιαφορώ για τη γνώμη σου, είναι ξύλινη.
Δεύτερον, γιατί να μην υπάρχουν? Σου έχω ξαναγράψει ότι και ένας φίλος μου στενός, είναι θρησκευόμενος και έχει την άποψη ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο, όπως λες κι εσύ.
Και?
Εάν δεν πεισθώ δε θα δεχτώ ποτέ μια τέτοια θεωρία.
quote:
IndustrialAngel:
Σου έχω πει πού. Στα βιβλία. Εσύ όμως ΑΡΝΕΙΣΑΙ να τα διαβάσεις.
Μα τι να μου πουν τα βιβλία? Αυτά λένε ότι πιστεύεται μέχρι σήμερα, θα λένε τα ίδια και αύριο?
Κάποτε λέγανε ότι γη την κράταγε ο Άτλαντας στην πλάτη του......
quote:
IndustrialAngel:
Σε χιλιάδες γεγονότα που συνδέονται και βγάζουν νόημα αν τα δούμε κάτω από το πρίσμα της εξελικτικής θεωρίας.
Και που δεν λένε τίποτα για τη διαφορά νόησης ανάμεσα στον άνθρωπο και όλα τα άλλα ζώα!
quote:
IndustrialAngel:
Με τη διαφορά ότι αυτοί έχουν ευρήματα και οι ερμηνείες που δίνουν έχουν ΠΑΝΤΑ τρόπο να αμφισβητηθούν και να ελεγχθούν. Αντιθέτως εσύ αυτά που λες ΠΑΝΤΑ θα τα γυρίζεις και τα παραρερμηνεύεις ώστε να μην μπορούν ΠΟΤΕ να διαψευστούν. Ούτε βέβαια δίνεις και έναν τρόπο να διαψεύσουμε τις ερμηνείες σου.
Α! μή το λες, βρήκα τρόπο! μέσα από αυτά που μας έφερες!
quote:
IndustrialAngel:
Σιγουριά δεν υπάρχει σε τίποτα.ΟΥΤΕ στη βαρύτητα. Υπάρχει ποσοστό βεβαιότητας. Και η εξελικτική θεωρία συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά (περίπου όσα και η βαρύτητα).
Σου ξαναλέω ότι δεν είμαι κατά της εξελικτικής θεωρίας, απλά πιστεύω ότι ο πρόγονός μας είναι διαφορετικός από αυτόν του πίθηκου.
Και ισχυρίζομαι ότι δεν είναι ανάγκη να υπάρχει ντε και καλά ένα μόνο ον, από το οποίο προήλθαν οι πάντες. Το βρίσκω πολύ εξωπραγματικό.
Μέσω μάλιστα της στατιστικής που θα παραθέσω στο επόμενο μήνυμά μου, νομίζω ότι δικαιώνομαι.
quote:
IndustrialAngel:
quote:
IndustrialAngel:
Άλλο σχετίζονται άλλο εξελίχθηκε το ένα στο άλλο, εξελίχθηκε είπες στην αρχή.
Δεύτερον, ποιες άλλες ομοιότητες έχουν άλογο και ζέβρα;
Μα αυτό είναι το πρόβλημα με εσένα, γαντζώνεσαι στις λέξεις και στα γράμματα, χάνοντας την ουσία ολόκληρης της πρότασης.
Πολλές ομοιότητες έχουν, εμφανείς είναι τι να σου πω δηλαδή?....για αυτά που δε φαίνονται?
quote:
IndustrialAngel:
Όσο λέει το DNA. 98.6%. Είμαστε ότι προδιαγράφουν για εμάς τα γονίδιά μας. Εφόσον είναι ΤΟΣΟ ίδια ΤΟΣΟ μεγάλη θα είναι και η ομοιότητα.
Να όμως που μια εικόνα χίλιες λέξεις! Κι ενώ το dna είναι ίδιο κατά 98,6% η εικόνα είναι τελείως διαφορετική και αντιστρόφως ανάλογη ως προς την ομοιότητα.
quote:
IndustrialAngel:
Τα λαϊκίστικα επιχειρήματα δίνουν και παίρνουν. Και φυσικά πάντα με έλλειψη ΜΕΤΡΗΣΙΜΩΝ μεγεθών, δεν ξέρεις άραγε "σκεπτόμενε" ποια είναι η μονάδα μέτρησης του χρόνου; Η ουσία αυτού που είπα είναι η εξής:ΠΟΣΑ χρόνια χρειάστηκε αυτή η "μικρή" μεταβολή που αποδέχεσαι;Τι θα συμβεί το διπλάσιο χρονικό διάστημα; Στο τριπλάσιο; Στο δεκαπλάσιο; Εύλογο δεν είναι να πει κάποιος ΑΛΛΟ τόσο;
Δεύτερον, κάνεις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το μέλλον; Με ποια στοιχεία; Είσαι ΚΑΙ προφήτης;
Όσα χρόνια και να περάσουν δε θα μπορέσει ο σκύλος ούτε αυτοκίνητο να οδηγήσει, ούτε να πετάξει και δε χρειάζεται κανείς να είναι προφήτης για να το πει αυτό.
Πραγματιστής πρέπει να είναι.
quote:
IndustrialAngel:
Μάλλον με παρεξήγησες. Δεν ενδιαφέρομαι να σε πείσω. Ο άνθρωπος που απαντάει για φαντάσματα στην κίνηση της σκόνης όπως αυτή είναι ορατή στις γρίλιες του πατζουριού είναι ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ και ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ. Χάσιμο χρόνου θα ήταν να προσπαθώ να πείσω έναν τέτοιο άνθρωπο. Εξάλλου εγώ ζητάω ΠΑΝΤΑ από τους ανθρώπους να μη με πιστεύουν αλλά να ψάχνουν αυτά που λέω ΜΟΝΟΙ τους. Το έχω γράψει 2-3 φορές στο φόρουμ.Αυτό που θέλω είναι να ξεβρακώνω τις πλάνες σου και τις απατεωνιές σου. Και όποιος θέλει ας καταλήξει στο αν έχω δίκιο ή όχι.
Απατεώνας και ξεβράκωτος είσαι, αφού τολμάς να ισχυρίζεσαι ότι είπα της μετροιτής ότι τα φαντάσματα σηκώνουν τη σκόνη.
quote:
IndustrialAngel:
Λαϊκίστικα επιχειρήματα. Επειδή έχεις καθρέπτη είσαι ανώτερος!!! Κάθε πρωί τον ρωτάς "καθρέπτη καθρεπτάκι μου, ποιος είναι ο πιο έξυπνος, εγώ ή ο γορίλας;" και σου απαντάει; Το πρόβλημα σου είναι ότι είσαι πιο έξυπνος από γορίλα ΜΟΝΟ. Γιατί άμα σε συγκρίνουμε με το μέσο άνθρωπο έχεις πρόβλημα.Δεύτερον, αυτό κατάλαβες; Ότι ένας άνθρωπος "μεταμορφώνεται" σε πίθηκο και τούμπαλιν;
Ναι μου απαντάει, μου λέει ότι είμαι εγώ.....και όταν τον ρωτάω πάλι ποιος είναι ο ποιο βλάκας μου λέει ο βιομηχανικός....γιατί λες?
Δεύτερον....με μπέρδεψε λίγο αυτό το τούμπαλιν.....από πιθήκους το πήρες?
quote:
IndustrialAngel:
Δε με αφορά το πώς θα το κάνεις. Με ενδιαφέρει αν έχεις. Και προς το παρόν δεν έχεις άρα δεν έχεις στοιχεία.
Να που βρήκα...
quote:
IndustrialAngel:
Αυτεπάγγελτα; Εισαγγελέας; Έλεος με τη λεξιπενία σου! Κάνε όση κριτική θες και εγώ απλώς θα απαντάω. Έτσι και αλλιώς, σε κάποια χρόνια θα γελάνε με τις αντιλήψεις σου ακόμα ΚΑΙ οι Χριστιανοί όπως γελάνε με αυτούς που πίστευαν στο γεωκεντρικό σύστημα.
Μια χαρά τα είπα.
Μας κάνεις τον επιστήμονα-ειδήμονα που ήρθε για να επιβάλει τη δική του τάξη στην άποψη του άλλου.
-Το ποιος θα γελάει καλύτερα όλοι ξέρουμε.
quote:
IndustrialAngel:
Ποια είναι τα επιχειρήματα; Τα σοφίσματα άγνοιας, η διαστρέβλωση των όρων, το τι σου είπε ο μπάρμπας σου και η ξαδέλφη σου, η προβλέψεις χωρίς στοιχεία και οι εφευρέσεις ποσοστών και "θεωριών";
Όχι θα βάλω στο ίδιο τσουβάλι τον άνθρωπο με τον γορίλα επειδή το διάβασες εσύ κάπου!
quote:
IndustrialAngel:
Πάλι οι στρεψοδικίες. Το λάθος σε ένα τομέα μεταφέρεται σε έναν άλλο (όποιον μας βολεύει). Με τη διαφορά ότι η ιστορία με τη γρίπη διαψεύστηκε γρήγορα και μέσα σε λίγο χρόνο ενώ η ρουφιάνα η εξέλιξη ζει εδώ και 150 χρόνια.
Και η θεωρία ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο θα καταρριφθεί.
quote:
IndustrialAngel:
Ξέρεις υπάρχει και μια άλλη θεωρία. Λέγεται"ατομική θεωρία". Κάποιοι ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ αυτήν τη θεωρία. Για ρώτα αυτούς από Χιροσίμα, Ναγκασάκι και Τσέρνομπιλ είναι *απλώς* μια θεωρία βασισμένη σε ενδείξεις; Και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ (παράδοξο άραγε;;;;) να λέγεται ατομική θεωρία. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μεταξύ μιας θεώρησης μιας ασθένειας και μιας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ που είναι κάτι πολύ πιο θεμελιώδες και γενικό. Και σημειωτέον, η ΘΕΩΡΙΑ πίσω από τη μετάδοση των ασθενειών ΔΕ διαψεύστηκε. Δεν ανατράπηκε το γεγονός ότι αρρωσταίνουμε από μικρόβια.
Καμία σχέση.
quote:
IndustrialAngel:
Καλά ο άνθρωπος παραληρεί. Ζει σε αυταπάτες μεγαλείου. Είσαι προφήτης! ΟΚ, εντάξει;
Το αποτέλεσμα μετράει.
quote:
IndustrialAngel:
Πού είναι αυτοί οι παράλληλοι πρόγονοι όμως; Και γιατί από μια γεωλογική εποχή και πίσω δε βρίσκουμε ΚΑΝ πλάσματα με σπονδυλική στήλη; Πού ήταν οι "πρόγονοι" των σπονδυλωτών;
Καλά για το να "βγει προς τα έξω επίσημα" εντάξει τι να πω; ΕΠΟΣ!
Δε γνωρίζω τις λεπτομέρειες. Δεν ήμουν εκεί για να δω τι συνέβη σε καταστροφές όπως εκρήξεις ηφαιστείων ή πτώση μετεωριτών.
Ούτε ήμουν εκεί όταν αυτοί εμφανίστηκαν. Εσύ που ήσουν έχεις ένα λόγο παραπάνω...
quote:
IndustrialAngel:
Οι σκέψεις γίνονται με λέξεις. Άμα οι λέξεις είναι σάπιες φαντάσου πώς θα είναι οι σκέψεις.
Καμία λέξη δεν είναι σάπια, παρά μόνο η σκέψη.....το έχεις πάρει ανάποδα το τιμόνι.
quote:
IndustrialAngel:
Δηλαδή; Μήπως αυτές οι διαδικασίες ήταν η εξέλιξη; Κάτσε όμως τώρα. Μέχρι τώρα μας έλεγες για μικρές αλλαγές και ΞΑΦΝΙΚΑ η φύση μπορεί να...γκαζώσει; Δε μας τα λες καλά. Αν η φύση επιτρέπει ΜΟΝΟ μικρές αλλαγές μετά από την πτώση του μετεωρίτη δε θα έπρεπε να εμφανιστούν ελέφαντες....
Να στο πω ποιο απλά.
Τα μικρόβια, αν δεν απατώμαι ζουν πολύ λίγο νομίζω λίγες μόνο εβδομάδες, ωστόσο το κάθε ένα διαιρείται σε δεκάδες άλλα πάρα πολύ γρήγορα.
Ένας τέτοιος μηχανισμός μπορεί να υπήρξε παλαιότερα, όσον αφορά τα όντα.
Να υπήρξε δηλαδή μια περίοδος, όπου τα διάφορα όντα, να πολλαπάσιάστηκαν πάρα πολύ γρήγορα σε σχέση με σήμερα.
quote:
IndustrialAngel:
"Αφορούσε"; Θα πει; Σε λίγο θα μας πεις ότι μοιάζουν στον...κοινό πρόγονο όλων των ζώων(που είπες ότι δεν υπάρχει)
Δεν είπα αυτό όμως.
quote:
IndustrialAngel:
Δηλαδή ο άντρας είναι...υποείδος του ανθρώπου; Η' μήπως υπό ομάδα;.
Σε ξαναρωτάω. Τα θηλαστικά τι είναι ; Τα αιλουροειδή; Τα σπονδυλωτά; Οι μαύροι και οι λευκοί;Νομίζω καταλαβαίνεις ότι όταν γράφεις τέτοιες χαριτωμενιές διευκολύνεις το έργο του ξεβρακώματος των πλανών σου. Γιατί όποιος δεν είναι το ίδιο ξεροκέφαλος με εσένα θα ανοίξει μια εγκυκλοπαίδεια, θα δει τις χοντρομπούρδες που λες (ακόμα και σε ζητήματα ΑΣΧΕΤΑ με την εξέλιξη) και θα καταλάβει...
Τι αμφισβητείς? την ύπαρξη ειδών? υποειδών? ομάδων ή υποομάδων?
quote:
IndustrialAngel:
Όχι είπα ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Και ο γορίλας είναι πιο κοντά στον άνθρωπο από ότι ο ουρακοτάγκος. Όλοι όμως μαζί ανήκουν στην ίδια υπεροικογένεια.
Στο ίδιο είδος είπες, αν και δεν έχει σημασία αφού λες ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια.
Επί την ευκαιρία να τη χαίρεσαι!
quote:
IndustrialAngel:
Εξαρτάται τι εννοείς με τη λέξη άνθρωπος. Το είδος μας εμφανίστηκε 100-200000 χρόνια πριν. Ευρύτερα, "άνθρωποι" εμφανίστηκαν περίπου 7 εκ χρόνια πριν.
Πώς ακριβώς αμφισβητείς το χρονικό διάστημα; Επειδή είναι "μεγάλο"; Θα πάψεις να σκέφτεσαι σαν 5χρονο με "μεγάλα" και "μικρά";
Το πριν δε γνωρίζω. Για το μετά υπάρχουν στοιχεία. Για το πριν μόνο εικασίες.
quote:
IndustrialAngel:
Σου έδωσα τα δήθεν 5-10 και αν χρειαστεί θα πνίξω το φόρουμ σε κωδικούς ευρημάτων και αναφορές έτσι για το γαμώτο. Και κάθε χρόνο (που η επιστήμη θα κάνει μια ανακάλυψη) θα προσθέτω και από κάτι ψιλά.
Την παράμετρο της ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ του Δαρβίνου για την εύρεση τέτοιων σκελετών την αγνοείς προφανώς.
Να το κάνεις γιατί βοηθούν την έρευνά μου!
quote:
IndustrialAngel:
Όταν κάτι το βλέπεις μπροστά σου, είναι υπόθεση; Όταν αναλύουν με στατική τη σπονδυλική στήλη κάνουν υπόθεση; Όταν βλέπεις ότι το οστό πάνω από τα μάτια είναι διαφορετικό αλλά άλλα χαρακτηριστικά είναι ίδια με του σημερινού ανθρώπου; Τι ακριβώς υποθέτεις;
Δεν μπορώ να υποθέσω τίποτα με τόσα φτωχά ευρήματα.
Τι είδα μπροστά μου?
Ο άνθρωπος ενδεχομένως πέρασε από εξέλιξη. Η εξέλιξη αυτή όμως για να γίνει χρειαζόταν ο πρόγονός του να πληρεί τις προϋποθέσεις αυτές ώστε ο απόγονός του να εξελιχθεί.
Αυτό από μόνο του καταδεικνύει, ότι ο άνθρωπος δεν έχει τον ίδιο πρόγονο με τον πίθηκο, αφού ο πίθηκος έμεινε στάσιμος.....βέβαια εσύ θεωρείς πρόοδο ότι χρησιμοποιεί ξυλάκια για να βγάλει τα μυρμήγκια από τις τρύπες και να τα φάει!...ε! τι να κάνουμε δεν έχουμε όλοι το υπέρλαμπρο μυαλό σου!
quote:
IndustrialAngel:
Μου αρέσει που το παίζεις και "κριτής" του τι γράφω. Εγώ γράφω με συνέπεια στους ορισμούς
Δεν απαντάς όμως....στρίβεις...
quote:
IndustrialAngel:
Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του... Να χαίρεσαι, είναι και άλλοι οι ηλίθιοι σε αυτήν τη γη. Όσο για τα κολλήματα άστο καλύτερα...καρφώνεσαι...
Ε, καλά δε χρειάζεται μας έπεισες...όσοι διαφωνούν με εσένα είναι ηλίθιοι, κολλημένοι κ.λ.π.
quote:
IndustrialAngel:
Κάνεις μια προσομοίωση με βάση της αρχές της εξέλιξης και "μαντεύεις" ένα εύρημα σε μια χρονική περίοδο. Αν το βρεις έχεις επιβεβαίωση της προσομοίωσης. Κάτι τέτοιο έγινε με τον Homo sapiens idaltu
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/2978800.stm
"All the genetics have pointed to a geologically recent origin for humans in Africa - and now we have the fossils," said Professor Tim White, one of the co-leaders on the research team that found the skulls.
Όλες οι γενετικές αναλύσεις δείχνουν σε μια πρόσφατη αφρικανική καταγωγή των ανθρώπων -και τώρα βρήκαμε τα απολιθώματα, σύμφωνα με τον καθηγητή Tim Whitehttp://www.abc.net.au/science/news/stories/s877478.htm
http://www.berkeley.edu/news/media/releases/2003/06/11_idaltu.shtml
http://www.ecotao.com/holism/hu_sap.htm
Για να μη λες για 1 μόνο σκελετό πάλι, βρήκαν 2 ενηλίκους, 1 παιδί με εργαλεία κτλ κτλ
Το θέμα είναι εάν ο πρόγονος ο δικός μας είναι κοινός με αυτόν του πίθηκου.
quote:
IndustrialAngel:
Πρέπει όμως να εξηγηθούν με κάποιον τρόπο και με την παρούσα γνώση ΜΟΝΟ η εξέλιξη τα κάνει να βγάζουν νόημα. Για εξήγα τα εσύ με την "αυτοσχέδια" εξέλιξή σου!Και για τον αν εξηγεί η εξέλιξη την αύξηση της νοημοσύνης, δεν είσαι εσύ κριτής. Το είπες και το ξαναείπες και εγώ απάντησα στη στείρα άρνηση με στοιχεία. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Βλέπεις που είσαι εσύ ο κολλημένος? Επειδή δεν υπάρχει ικανοποιητική εξήγηση βάζεις το "ΠΡΕΠΕΙ" σαν τον Μπους δηλαδή....ή είστε μαζί μου ή....
Αν δεν βρω κάτι να με ικανοποιεί δε θα το δεχτώ για κανέναν "ΠΡΕΠΕΙ"
quote:
IndustrialAngel:
Τα δόντια καταρρίπτουν το "θεϊκό" σχέδιο. Η' Θεός είναι Κινέζος ή ο Θεός (αν υπάρχει ή αν είναι)δε "σχεδιάζει" αλλά δημιουργεί με άλλο τρόπο. Τα δόντια πιστοποιούν την καταγωγή από προγόνους με μεγαλύτερα σαγόνια. Εσύ έλεγες ότι τμήματα του σώματος δεν μπορούν να αλλάξουν μέγεθος σε σχέση με το σώμα. Τώρα ξαφνικά,μπορεί το σαγόνι να αλλάξει μέγεθος;
Καλά εντάξει...όταν μάθεις να χρησιμοποιείς τους όρους να ξαναγράψεις αυτά που λες.
Γιατί να μην αλλάξει μέγεθος? Έχεις δει το σαγόνι του Γιάτσεκ Γκμοχ?
Άλλο αλλάζει λίγο το μέγεθος του σαγονιού και άλλο να βγαίνει ουρά! έχει τεράστια διαφορά.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δε φταίω εγώ.
quote:
IndustrialAngel:
Καλά ο άνθρωπος είναι άσχετος. Για ρώτα κανένα γεωπόνο αν αλλάζουν τα εντομοκτόνα που ρίχνουν στα χωράφια και ΓΙΑΤΙ. Για ρώτα κανένα γιατρό γιατί δεν παίρνουμε πλέον πενικιλίνη.
Τα εντομοκτόνα τα αλλάζουν μόνο όταν εμφανιστούν νέα ποιο ανθεκτικά ζιζάνια.
Για την πενικιλίνη ρώτα εσύ.
quote:
IndustrialAngel:
Καλά ευρωπαίε καις λάδια. Η Αφρική έχει τίγρεις; ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ; Η Ασία έχει λιοντάρια; ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ; Γιατί η Αμερική δεν έχει πιθήκους; Γιατί διαφέρει ο ασιατικός από τον αφρικανικό ελέφαντα; κτλ κτλ
Γιατί οι σπίνοι των νησιών Γκαλάπαγκος (που μελέτησε αναλυτικότατα ο Δαρβίνος διαφέρουν από τους σπίνους της στεριάς;
Τώρα νομίζεις ότι απάντησες?
quote:
IndustrialAngel:
Σε ΟΛΑ. Να αναγκαστείς να γράψεις τις μπούρδες που θα γράψεις στο καθένα και να τις ξεβρακώσω εγώ.
Άντε να ξεβρακώσεις κανά μακάκα.....
quote:
IndustrialAngel:
Πώς δεν έχει; Ο άνθρωπος δεν πειράζει τα γονίδια αλλά ΔΙΑΛΕΓΕΙ τους φέροντες τα ανάλογα γονίδια ώστε αυτοί να αναπαραχθούν. Την ίδια δουλειά με τη φύση κάνει με άλλα όμως κριτήρια (στη φύση το κριτήριο είναι η επιβίωση). Με ελεγχόμενες διασταυρώσεις πετυχαίνεις αλλαγή των χαρακτηριστικών...
Καμία σχέση.
quote:
IndustrialAngel:
Η πλαστογραφία είναι χόμπυ δικό σου; Φυτεύεις ΓΡΑΜΜΑΤΑ σε λέξεις για αλλοιώσεις το νοήμα; ΠΟΣΟ ξεροκέφαλος και απατεώνας είσαι;Να ξανακάνουμε μάθημα ελληνικών (που θέλεις να μας πείσεις ότι ξέρεις και αρχαία τρομάρα σου):
-ιδης=υιός. Ιωαννίδης= ο γιος του Ιωάννη, Συμεωνίδης= ο γιος του Συμεών. Νυχτερίδα= η κόρη της νύχτας.Οι ανθρωπίδες είναι οι υιοί αυτού που έχει όψη ανδρός.
Καλά για το ότι ο "αριστούχος" ΤΕΙ κρίνει την ταξονομική και βγάζει και συμπέρασμα ότι έχει και...δίκιο στις μπούρδες που αραδιάζει, απλά σε τον λυπάμαι. Το ότι δεν περνάει ΚΑΝ από το μυαλό του ότι ΑΥΤΟΣ (και μόνο αυτός δηλαδή γιατί η ταξονομική είναι άσχετη κατά βάσιν με την εξέλιξη) μπορεί να κάνει λάθος και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι κάνουν λάθος είναι απλά γελοίο.
Α! αυτό εδώ δηλαδή έχει όψη ανδρός!....καλά πάσο...

quote:
IndustrialAngel:
Και όχι μόνο, υπάρχουν και άλλες ομοιότητες.
Το Βελισσάριο που έλεγε μπαρούφες για την αναπνοή δεν τον διόρθωσες...Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Όταν εγώ διορθώνω αυτούς με τους οποίους συμφωνώ όμως το ξεχνάς και κατηγορείς για χριστιανομαχία. Έτσι είστε όμως, μια αγέλη δειλοί.Εδώ δεν τίθεται θέμα ευφυΐας; Οι ανθρωπίδες είναι απλώς ένα στενότερο σύνολο(με ακόμα περισσότερες ομοιότητες).
Ο Βελισάριος εξήγησε το γιατί, λόγο κεκτημένης ταχύτητας.
Να μερικές ακόμη ομοιότητες:

quote:
IndustrialAngel:
Αυτός που φυτεύει γράμματα σε λέξεις για τους αλλάξει το νόημα τι να τον χαρακτηρίσω δηλαδή;
Πως γράφεται δηλαδή η λέξη?, είδος? ή ίδος?
quote:
IndustrialAngel:
Όταν παίζει την κολοκυθιά με το είδος για 1.5 μήνα ναι πούστης ,ανέντιμος και ψεύτης είναι. Εννοώ εσένα
Σίγουρα δε κοιτάζεσαι στον καθρέπτη?
quote:
IndustrialAngel:
Όταν φέρνει μια απόφαση για παύση της διδασκαλία της εξέλιξης το 1981 σε μια πολιτεία των ΗΠΑ και "ξεχνάει" να πει ότι η απόφαση ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ ένα χρόνο μετά με μήνυση γονιών και δασκάλων, το ίδιο. Εννοώ τον τρέχα.
Όταν μπαίνει να τρολάρει και να προκαλέσει, επίσης. Και δεν εννοώ τον ακατονόμαστο αλλά το Βελισάριο
Όταν προσπαθεί να μας πείσει ότι 2 διαφορετικές λέξεις της ελληνικής γλώσσας σημαίνουν το ίδιο, επίσης είναι. Και εννοώ τον ψηλό.
Μάλιστα όταν ένας της αγέλης διαπράττει αυτά τα ατοπήματα και οι άλλοι κάνουν τους τυφλούς, είναι 2 φορές ανέντιμοι. Απλά πράγματα.
Μιλάς εσύ που μας έφερες γελοία βίντεο για να βγάλεις βλάκα τον Ιησού?
Εσύ που βρίζεις συνεχώς επειδή δεν μπορείς να πιστέψεις ούτε ο ίδιος αυτά που λες και καταδυκνείεις το αδιέξοδό σου με ύβρεις και συκοφαντίες?
quote:
IndustrialAngel:
Όχι καλέ. Καθόλου δε σε πειράζει. Απλώς διαφωνείς από σπορ. Και το συμπέρασμα είναι ότι αφού δεν πείθομαι ΜΟΝΟ οι παπαδοσελίδες εξηγούν σωστά την καταγωγή του ανθρώπου. Αυτό το έχεις πει αυτολεξί.
Θέλω να μου δείξεις αυτές τις παπαδοσελίδες.
quote:
IndustrialAngel:
Γιατί δεν ασχολούνται με άλλες επιστημονικές θεωρίες; Γιατί δεν ασχολούνται με την ατομική ενέργεια πχ;
Η θρησκεία πραγματεύεται τον άνθρωπο και την ψυχή του, ούτε τα παπούτσια του, ούτε τα αεροπλάνα του.
quote:
IndustrialAngel:
Σε ποιο σημείο της εξελικτικής θεωρίας αναφέρθηκε ή αμφισβητήθηκε η ύπαρξη πνεύματος ή ψυχής; Αφού ασχολείται με αυτά η θρησκεία γιατί μπλέκεται με τα ζητήματα της εξέλιξης, που αφορούν πρωτίστως ΣΩΜΑΤΙΚΑ θέματα.
Γιατί ο άνθρωπος δεν είναι απλά ένα ζώο χωρίς εξέλιξη. Ο άνθρωπος πλάστηκε ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί σε οντότητα που η ζωή της δε θα περιοριστεί στον ορατό κόσμο, αλλά θα απλωθεί και στον αόρατο.
Ασχολείται λοιπόν με την ψυχή του ανθρώπου.
Στην εξέλιξη το μόνο που λέει είναι ότι ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο κατ΄ εικόνα και καθ' ομοίωση.
Που σημαίνει ότι εάν ο Θεός αποφάσιζε να ζήσει στη γη, θα έπαιρνε τη μορφή ανθρώπου, όπως εξάλλου την πήρε ο Ιησούς και ότι ο άνθρωπος κρύβει μέσα του τη δυανατότητα να εξελιχθεί και να πλησιάσει το Θεό πολύ κοντά με τη μορφή που προανέφερα.
Στο αν κατάγεται από τον πίθηκο ή όχι δεν ξέρω τι λέει. Δεν το έχω ψάξει γιατί δεν έχει νόημα.
quote:
IndustrialAngel:
Είσαι ανιστόρητος και άσχετος. Το ένα δεν αρνείται το άλλο. Τη διασταύρωση ανθρώπου-πιθήκου την επιδίωκαν ΟΧΙ για να επιβεβαιώσουν την εξέλιξη όπως ανόητα υπαινίσσεσαι αλλά για να φτιάξουν "υπερανθρώπους" εφαρμόζοντας τεχνικές υβριδίων που ήξεραν από την γεωργία/κτηνοτροφία.Για μάθε λίγο ιστορία:
Μέχρι το 1930 η Ρωσία και η Σοβιετική ένωση είχαν σημαντικές συνεισφορές την γενετική και την εξέλιξη. Όμως μεταξύ 1930 και 1960 έγιναν τα εξής:Στο καθεστώς του Στάλιν,η μεντέλεια κληρονομικότητα και η εξέλιξη του Δαρβίνου θεωρήθηκαν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ δυτικές ιδεολογίες. O Trofim Lysenko, ένας αγρονόμος χωρίς μόρφωση, κέρδισε την εύνοια του Στάλιν παρουσιάζοντας την εξέλιξη ως μια καπιταλιστική επίθεση στο κράτος. Ηγήθηκε δε μια εκστρατείας κυνηγιού των γενετιστών και της γενετικής, όπου όλες οι έρευνες εξαφανίστηκαν και πολλοί γενετιστές φυλακίστηκαν. Αντί για την εξέλιξη και τη μεντέλεια κληρονομικότητα, επέβαλε να διδάσκεται μια λαμαρκιστική (περίπου τα ίδια με εσένα, τυχαίο; ΔΕ νομίζω) θεώρηση όπου δηλαδή το περιβάλλον του οργανισμού μπορεί να αλλάξει τα γονίδιά του άμεσα. Οι ιδέες του εφαρμόστηκαν ΠΛΗΡΩΣ την σοβιετική αγροτική παραγωγή με καταστρεπτικά αποτελέσματα για το σοβιετικό λαό. Οι Σοβιετικοί επίσης κρατήθηκαν μακρυά από πολλές προόδους που σημειώθηκαν από δυτικούς επιστήμονες στη γεωπονική, βιολογία κτλ.
Βρε βρε κάτι πράγματα. Τελικά δεν είναι μια μαρξιστική συνωμοσία η εξέλιξη. Τελικά δεν είναι κομουνιστΑΙ όσοι υποστηρίζουν την εξέλιξη αφού ο Στάλιν την κυνήγησε...Είσαι ανιστόρητος και άσχετος. Το ένα δεν αρνείται το άλλο. Τη διασταύρωση ανθρώπου-πιθήκου την επιδίωκαν ΟΧΙ για να επιβεβαιώσουν την εξέλιξη όπως ανόητα υπαινίσσεσαι αλλά για να φτιάξουν "υπερανθρώπους" εφαρμόζοντας τεχνικές υβριδίων που ήξεραν από την γεωργία/κτηνοτροφία.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, όπως ακριβώς είπες.
Ο Στάλιν απαγόρευσε τη θρησκεία διά ροπάλου και γκρέμισε τις εκκλησίες. Έγραψες ότι στη Στη Σοβιετική Ένωση κυνηγήθηκε η εξελικτική θεωρία και σου απέδειξα το εντελώς αντίθετο. Αν βρισκόταν υπό διωγμό όπως λες, δε θα τολμούσε ο Στάλιν να κάνει τα πειράματα.
Διάβασε όμως εδώ για να μαθαείνεις:
"Σε θέματα βιολογίας, ο τόνος τέθηκε από τον «Λυσενκισμό» (Lysenkoism) στη Σοβιετική Ένωση, την σαφέστερη μορφοποίηση της εξελικτικής βιολογίας, τη νέο-Δαρβινική «σύγχρονη σύνθεση» (modern synthesis) και την ανάπτυξη της μοριακής βιολογίας.
Μέχρι τη δεκαετία του '60, μια περαιτέρω διάσταση προστέθηκε με την εμφάνιση των ελευθερωμένων περιοχών και των χωρών στον τρίτο κόσμο των οποίων η προσπάθεια να χτίσουν μια σοσιαλιστική κοινωνία περιέλαβε την ανάγκη να βρεθεί ένας επαναστατικός τρόπος γεωργικής και τεχνικής ανάπτυξης. "
Ας κρίνει ο αναγνώστης.
Στο επόμενο μήνυμα θα φέρω τη στατιστική που ανέφερα.
Venizelos The Greek MIA MEΡΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα. (Ηράκλειτος)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
"Κυνηγήστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ & τα πιόνια τους. Αυτοί οι Γκάνγκστερ καίνε την Ελλάδα & τα παιδιά μας"
Edited by - europaios2 on 19/02/2011 02:47:40
Όλες σου οι ψευδοθεωρίες και ανοησίες θα καταρριφθούν τη στιγμή που θα δωθούν ΑΥΣΤΗΡΟΙ ορισμοί. Τέτοιους όμως ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ και ΕΠΙΜΟΝΑ να δώσεις. Τα ΙΔΙΑ ακριβώς με το έτερο μέλος της αγέλης, τρέχα. Τυχαίο; ΔΕ νομίζω. Σας έχω προκαλέσει, ΒΡΙΣΕΙ, παρακαλέσει και εν γένει έχω χρησιμοποιήσει κάθε διαθέσιμο μέσο πειθούς να το κάνετε αυτό. Η απάντηση είναι ΕΙΤΕ σιωπή είτε ανόητες παιδικές απαντήσεις με "παραβολές" (ώπα ρε Ιησού Χριστέ).
ΖΗΤΑΩ ΣΑΦΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΔΕΣ,ΕΙΔΟΣ,ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΤΛ.ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ.. Για να δούμε, είναι κανένας σας αρκετά άντρας για να τους δώσει;
Στα υπόλοιπα που γράφεις έχω ΧΙΛΙΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Περιμένω τον ψηλό, τον άντρακλα της φακής που ήθελε να με δείρει, να δείξει ΙΧΝΟΣ ανδρισμού και εντιμότητας και να μεταφράσει τις πηγές που έδωσα.
Για τον Λυσενκοϊσμό να σε σε κρίνει ο αναγνώστης ναι. Γιατί Η ΙΔΙΑ πηγή που αντέγραψες (που δεν την έδωσες κιόλας λογοκλόπε) γράφει παρακάτω:
http://dimitris.webgalaxy.gr/science-dialektiki-viologia.php
Η τραγική αποτυχία του «Λυσενκισμού» (Lysenkoism) και η καταστολή που επέβαλε ο ψυχρός πόλεμος έπνιξε κάθε συζήτηση για τη σχέση Μαρξισμού και επιστήμης τη δεκαετία του '50.
ΤΡΑΓΙΚΗ αποτυχία. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που έγραψα και εγώ. Και να ψάξει κανένας λίγο περισσότερο θα βρει:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=33&artId=158394&dt=03/09/2006
http://en.wikipedia.org/wiki/Trofim_Lysenko
Μάλιστα μάλιστα....
Τίποτα δεν αναιρεί αυτά που έγραψα εγώ λογοκλόπε διαβολέα.
http://www.egolpion.com/darvinismos-zhzioula.el.aspx
Διάβασε εδώ ποια είναι η γνώμη του δεσπότη Περγάμου για την εξελικτική θεωρία και μετά ξανασκέψου αυτά που γράφεις..
quote:
Μωρη πουτανα Αμαλια και λοιποι πουσταρες εδω μεσα. Μπαναρατε τον τρεχα και κρατησατε το μουνοπανο και τωρα την λετε στον Ευρωπαιο. Εισαστε σιγουροι οτι αυτο το κωλοτρυπιδι που λετε οτι ειναι φορουμ εσωτερισμου εξυπηρετει σε κατι εκτος απο την ανωμαλια σας;
Τι να σου πεί εσένα αγόρι μου κανείς...???
Ότι είσαι ένα σκουπίδι και απόβλητο της κοινωνίας ολόκληρης???
Ένας ψυχασθενής κομπλεξικός μαλάκας???
Ένας δειλός κοπρίτης που προφανώς αν τον γυρίσεις ανάποδα δεν θα πέσει απο την τσέπη του , ούτε σέντς...???
Ένας βρωμερός άνθρωπος που δεν σεβασθηκε αλλα ούτε θα σεβασθει οτιδήποτε στην ζωή του ???
Και ένας "εσωτεριστής του κώλου"???
άντε θρασίμι , μας τα έπρηξες πιά με τις εσωτεριστικές παπαριές σου..

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Τέλος συζήτησης μαζί μου...και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου μαλακο-πίτουρα!!!

quote:
Ο Νικομαχος που ειναι ο μονος ηλιθιος που ασχολειτε μαζι σου διαφωνησε σε σχεση με το blog, αρα ολο και καποιος ηλιθιος θα βρεθει να ασχοληθει με αυτα εκτος απο τον Γιουνγκ, τον Κροουλι, τον Βεορ, τον Γκουρτζιεφ κλπΜε την δικη σου μαλακια ποιος περιμενει να ασχοληθει εδω μεσα καμμενο σκατο;
Και γενικα τι δουλεια εχεις μωρη ανθρωπομορφη κουραδα εδω μεσα;
Εσύ θα υπαγορεύσεις στον οποιοδήποτε ρε ηλίθιε ψυχανώμαλε τι θα κάνει και πως θα το κάνει....???
Τι είσαι εσύ , ειδικά εσύ σωστό και λογικό έστω να ψελλίσεις..???
Με τις παραμυθολογίες σου και τις ασυναρτησίες που σε δέρνουν στο κεφάλι..???
Που βρίζεις όλο τον κόσμο παράσιτο???
Στο είπα και θα σου το ξαναπώ...ένα απόβλητο της κοινωνίας είσαι και παράδειγμα προς αποφυγήν...κοπρίτη!!!

quote:
Οχι μωρη καμμενη καριολα που σε φτυνει η αδελφη σου απο τον ταφο, εσυ θα υπαγορεψεις σε ενα φορουμ εσωτερισμου να μην ασχολουμαστε με αυτον και θα επιβαλεις τον αντιχριστιανισμο σου και την Ελληνικη μαλακια που σε δερνει αχρηστε πουτανας γιε που σε ταιζουν τα μπουρδελα.
Δεν πάς να σε διαβάσει κανας παππάς λέω εγώ...
Αν και λογικά πρέπει να σε έχουν διαβάσει πολλοί και χωρίς αποτέλεσμα...δυστυχία είσαι...κοπρίτη!!!

quote:
Βασικα εισαι τοσο προκλητικη πουτανα που αληθεια στο λεω, αμα βρισκομασταν απο κοντα και ειχες παρομοιο θρασος θα σε κτυπαγα κατω σαν κταποδι και η πλακα ειναι οτι δεν ειμαι ο μονος που μπαναριστικα εξετειας σου. Και μιλαω για τοτε που μπηκα σαν Λουπους και ετρεχες απο πισω σαν πουτανα για να μου σπασεις τα νευρα μαζι με τα υπολοιπα Ελληνικα σουργελα. Αμα νιωθουν ολοι οι υπολοιποι καλα με τον εαυτο τους ειναι υποχρεωση μου να σας βριζω μεχρι τον ταφο.
Εσύ , το μόνο που μπορείς να μου κάνεις ... είναι "αέρα" κοπρίτη...

quote:
A τωρα θυμηθηκες και τους παπαδες! lol Καλα το πας. Αμα ζαλιστεις ακομα λιγο θα θυμηθεις κιολας οτι εισαι ενας αμετανοητος ηλιθιος που τρωει απανοτες σφαλιαρες και μετα κανει την κοτα και συνεχιζει να προκαλει.Μεγαλυτεροι μαλακες ειναι αυτοι που ασχολουνται μαζι σου χωρις να σε βριζουν και ακομα μεγαλυτεροι τα μπουρδελα που σου κανουν πλατες και σε ταιζουν.
Το "μετανοείτε" ισχύει για σένα μικρέ , όπως και το γονατισμα στους παππάδες , όχι για μένα κοπρίτη...και πλάτες κανένας ρε κοπρίτη προσωπικά δεν μου κάνει και όσο σε βρίσκω μπροστά μου και μάλιστα να βρίζεις πρωτίστως γυναίκες και να το παίζεις και άντρας -παλιαδερφή είσαι βέβαια και μισογύνης , είναι βέβαιο..- θα αποδεικνύω πόσο ρεντίκολο είσαι και φαντασιόπληκτος....κοπρίτη!!!
ΚΟΠΡΙΤΗ!!!