- Υποχρεωτική εμφύτευση μικροτσίπ στην Ελλάδα!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το μικροτσίπ - ταυτότητα, σε μέγεθος κόκκου σιταριού, θα τοποθετηθεί σε 3 εκ. σκύλους και γάτες. Θα εφαρμοστεί σε έξι μήνες.
Προσεγγίζουμε εφιαλτικά το οργουελλικό 1984. Η κοινωνία του Μεγάλου Αδελφού γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα. Οι ενδείξεις είναι πολλές και σαφέστατες (απλά ρίξτε μια ματιά στο ΑΡΧΕΙΟ της ιστοσελίδας μας). Πριν λίγα μόνο χρόνια η προειδοποίηση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα θεωρείτο απλά αποκύημα της φαντασίας παρανοϊκών, αποκαλυψιολόγων, συνωμοσιολόγων και φανατικών οπαδών του Hollywood. Και όμως σήμερα βρισκόμαστε στο παρά πέντε της ηλεκτρονικής high-tech σκλαβιάς, που κτυπά και την πόρτα της Ελλάδας (αφού ήδη άρχιζε σταδιακά να εφαρμόζεται στις ΗΠΑ και αλλού...). Το πρόσχημα δεν θα αργήσει να βρεθεί...
Περισσότερα: http://www.NoitikiAntistasis.com
Χαιρετισμούς,
::Λάμπρος
http://www.NoitikiAntistasis.com ![]()
http://www.NoitikiAntistasis.com
Αποκαλύπτουμε την Νέα Τάξη μέσα από την Προπαγάνδα των ΜΜΕ!
Αλήθεια ο Αντίχριστος θα πάρει στην κόλαση και την ψυχή της γάτας μου;
Διαμαρτύρομαι. Γιατί η Βίβλος δεν λέει τίποτε; Ρώτησα τον πνευματικό μου και μου είπε ότι μόνο ο Θεός γνωρίζει. Γάτα και ο... πνευματικός μου !!! ![]()

Στο μικροτσίπ θα αναγράφονται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και έτσι ίσως να παταχθεί επιτέλους το φαινόμενο των αδέσποτων... (τουλάχιστον αυτά που οφείλονται στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης βαρέθηκε το καημένο το ζώο όταν μεγάλωσε και το παράτησε κάπου...). Εφόσον θεσπιστεί και ένα τσουχτερό πρόστιμο κιόλας βέβαια! (εδώ στην σουηδία νομίζω είναι 500 ευρώ περίπου αλλά είναι πληφορία από στόμα σε στόμα και δεν ξέρω αν πράγματι ισχύει)
Καθώς επίσης και η κλοπή των τετράποδων φίλων μας ίσως να γίνει πιο δύσκολη με αυτό το μέτρο...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Αυτός ούτε το spray για τα τσιμπούρια δεν ανέχεται...
Τα ζώα είναι το πρώτο βήμα, ακολουθούμε εμείς...όχι γιατι θα έρθει ο αντίχριστος αλλά γιατι ο big brother θέλει να ξέρει ανα πάσα στιγμή τι κάνουμε...
quote:
αλλά δεν είναι αναγκαία κακό
Φίλη Silverwolf,
Εδώ είναι η παγίδα...Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι...Εμείς θα το ζητήσουμε για λόγους "προστασίας"...
Και που ξέρετε; Αύριο μπορεί να θέλουμε να "προστατευτούμε" κι εμείς οι ίδιοι..."Δεν είναι αναγκαία κακό", έτσι;
Κάπως έτσι δε γίνεται σήμερα και με την "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ"; ΕΜΕΙΣ ζητάμε περισσότερα μέτρα ασφαλείας, περισσότερο έλεγχο, πιο αυστηρή αστυνομία, για να "προστατευτούμε" από την "Αλ Κάιντα" ή όποιον άλλον μπαμπούλα έχουν εφεύρει κάποιοι...
Φοβάμαι ΑΙΟΝ ότι ο Big Brother ήταν φλωροδικτάτορας μπροστά σ' αυτό που έρχεται...Κι ας ακούγομαι παρανοϊκός...
Η δράση φέρνει πάντα αντίδραση...
Το κακό είναι οτι το έργο παίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια και ακόμα δεν καταφέραμε να κατανοήσουμε το ΓΙΑΤΙ...
Πάντως οι φύλακες έχουν γνώση...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ...
7ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ κάνουν απεργία πείνας αυτή τη στιγμή και αργοπαιθένουν γιατι τους συνέλλαβαν χωρίς κανέναν λόγο στη Θεσ/κη τότε με τη συνοδο κορυφής.Ο κόσμος ασχολείται με τις πατάτες και τους δύο gay που φιλήθηκαν.
Ο κόσμος αυτός κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει κανένα είδος σωτηρίας γιατι πολύ απλά δεν θα την κατανοήσει και θα καταλήξει πάλι στα ίδια...
Υπομονή λοιπόν...τι άλλο ?
quote:
Ο κόσμος αυτός κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει κανένα είδος σωτηρίας γιατι πολύ απλά δεν θα την κατανοήσει και θα καταλήξει πάλι στα ίδια...
Aυτό ΑΙΟΝ θέλει σκέψη ... πολύ...
Δεν ξέρω μπας και μας ρίχνουν τίποτα στο νερό που πίνουμε. Δεν δικαιολογείται να είμαστε τόσο γκαγκα..
Βεβαία οποιοι αντιδρούν ... βιαίως γιατί μόνο ετσι γίνεται δουλειά... τότε θεωρούνται ... αναρχικοί..
Μην ανησυχείται ομως στο τέλος θα μας βάλουν και σε εμάς μικροτσίπ
Μην ανησυχείται ομως στο τέλος θα μας βάλουν και σε εμάς μικροτσίπ
ΝΑΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ,ΑΥΤΟ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΟ.
χμμμ εχουμε και λέμε ....εγώ εχω 4 γάτες και μια σκυλίτσα ...τα εχουμε σαν παιδιά μας ...και δεν νομίζω οτι οποιοσδήποτε καραγκιόζης μπορεί να μας αναγκάσει να υποβάλουμε ΄σε αυτή την διαδικασία τα λατρευτά μας ζωάκια.!!!!! ακούς να εκεί να τους βάλουν και σκουλαρίκι !!!!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:
Μην ανησυχείται ομως στο τέλος θα μας βάλουν και σε εμάς μικροτσίπΝΑΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ,ΑΥΤΟ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΟ.
όχι ακριβώς μικροτσιπ, κάτι σε οτατσαιδσιδ.ζαυοτατ.οτσ.οίναρκ είναι πιο πιθανόν θα έλεγα...
Αλήθεια γιατι στην σήμανση τώρα πιά τραβάνε δύο φωτογραφίες ?
Θα πλήρωνα (ούτε λίγο-ούτε πολύ) 11300€!!!
---
quote:
Τα ζώα είναι το πρώτο βήμα, ακολουθούμε εμείς...όχι γιατι θα έρθει ο αντίχριστος αλλά γιατι ο big brother θέλει να ξέρει ανα πάσα στιγμή τι κάνουμε...
...να εξηγήσω τους λόγους που θα χρησιμοποιήσουν φίλε, θα προφασίζονται λόγους ασφάλειας κυρίως.
Η εγκληματικότητα θα είναι τόσο...εγκληματική
Κάμερες παντού (ήδη εφαρμόζεται στις περισσότερες μεγάλες πόλεις όλου του κόσμου), έπειτα, θα στέλνετε το παιδί σας στο νηπιαγωγείο με την εγκληματικότητα να έχει φτάσει στα ύψη, την οικονομική κατάσταση του κόσμου στα...βάθη και θα είστε σίγουροι οτι κάποιος δε θα το απαγάγει ώστε να ζητήσει λύτρα?!...Βάλτε του ένα μικροτσίπ και τελειώσατε!
(Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε). Πραγματικά πόσο με συγκινεί αυτό το ενδιαφέρον προς τον πολίτη!...
Σε σημείο που μερικές φορές να μου διαφεύγει οτι αυτοί που, φαινομενικά νοιάζονται για μένα, αφήνουν επίτηδες όλη αυτή την οικονομική κρίση να μαστίζει το μέσο καταναλωτή.
Φοβάστε μη χάσετε τη μητέρα σας, τώρα που είναι και σε περασμένη ηλικία και πάσχει απο γεροντική άνια?!...Βάλτε της ένα μικροτσίπ!
Είναι τόσο απλό και τόσο χρήσιμο...μου θυμίζει όλα αυτά τα μεταμεσονύχτια τηλεμάρκετινγκ που λες και απευθύνονται σε άτομα Β' διαλογής...πάρτε το μαγικό σφυρί για τα μερεμέτια του σπιτιού...
πάρτε το μαγικό όργανο γυμναστικής που θα γυμνάζεστε χωρίς κούραση...
...
ή ίσως και να απευθύνονται σε άτομα Β' διαλογής όπως και πάλι αναφέρεις φίλε ΑΙΟΝ...
quote:
...
quote:
Αλήθεια γιατι στην σήμανση τώρα πιά τραβάνε δύο φωτογραφίες ?
...για να κρατάνε και μια ενθύμιο...
---
Υ.Γ.
ΑΙΟΝ!!!! Κάνε κάτι, συμφωνούμε τόσο πολύ, που θα νομίσουν οτι υπάρχει ταυτοπροσωπεία
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you