ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παγανιστικά σύμβολα και ειδωλολατρεία στην Εκκλησία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Παγανιστικά σύμβολα και ειδωλολατρεία στην Εκκλησία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

vlakas91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
ConquerorΜέλος
17/04/2005, 17:59:22
Giasas,

Prin kamposo kairo mou dothike ena link pou leei oti periexei krauges apo thn Kolash.

I istoria einai oti kati epistimones prin polla xronia (den kserw pote) skabane stin Sibiria kai akougane paraksenes fwnes kai krauges, tis opies kai magnitofwnisan. Tora ti einai auta pou akougountai den kserei kaneis.

Alla akouste moni sas kai peite tin gnwmi sas kai ti kserete eseis gia auto to peristatiko...

http://www.freespeed.de/html/player/real/wissenschaft/audio/hoelle.html

..Learn to listen and you will learn to learn...

ConquerorΜέλος
17/04/2005, 21:17:49
Tosoi to akousate kaneis den exei gnwmi???

kynikosΜέλος
17/04/2005, 23:59:02
quote:
Tosoi to akousate kaneis den exei gnwmi???
Αγαπητέ Conqueror,

Φαντάζομαι οτι πολλοί έχουν γνώμη, απλά δεν την εξέφρασαν, για να μην παρεξηγηθείς, μια που είσαι και νέο μέλος!

Δεν είναι δύσκολο, αγαπητέ για τον κάθε βαριεστημένο να μαγνητοφωνήση μια κακοηχία και να την παρουσιάσει σαν ο,τι του πρωτοκατέβει στην γκλάβα! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;;;

Πάντως, αν θες και εσύ να ακούσεις τον ίδιο ήχο, πήγαινε στην Πανεπιστημίου την ώρα της κίνησης με ένα μαγνητόφωνο, και μετά παίξε τον ήχο ανάποδα!

Εκεί να δείς κόλαση...

Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο στον χώρο!!!!

= ΑΜΑΛΙΙΙΑ!!!

18/04/2005, 00:39:09
quote:

Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο στον χώρο!!!!

Ax! Και πες ότι καταφέρνουμε και κρατάμε κάποιο επίπεδο, αγαπητέ φίλε.

Έχουμε αναρωτηθεί όμως, ποιό ακριβώς θα είναι αυτό

Πάνω ή κάτω, στη μέση περίπου ή λίγο πιο πάνω, ή μήπως λίγο πιο κάτω...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 18/04/2005 01:19:02

ConquerorΜέλος
18/04/2005, 00:44:37
Agaphte Kynike,

oute ithela na katebasw to "epipedo" sas kai oute eipa oti auto einai kati diko mou kai oti to pisteuw. Apla mou to dosane kai epidi nomiza na to kanw ena Share mazi sas to ebala. Auto aplos eitan oli h skepsh.

Αλεξανδρος1983Νέο Μέλος
18/04/2005, 00:56:25
magkes eiste polu gamatoi telika edw mesa.mpenw sas diabazw kai pragmatika lunomai sta gelia.mpike to paidi na pei ena thema (estw kai ilithio)kai eseis oi ''psagmenoi'' pleon tou tin pesate kat'euthian.psit conqueror blakeies sou lene re autoi den kseroun pou pan ta tessera.DWSTE MEGALOI...
kynikosΜέλος
18/04/2005, 01:25:55
Αλέξανδρε83

Μήν αντιδράς σαν μικρό παιδί, αγαπητέ.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν την "έπεσε" στον αγαπητό Conqueror.
Ο ίδιος επέμενε να λάβει κάποια απάντηση, την οποία και του έδωσα, όπως καταλάβαινα καλύτερα.
Ούτε είναι η πρώτη συζήτηση που κάνω με τον φίλο Conqueror.

Κανείς εδώ μέσα δεν προβάλλεται σαν πιο "ψαγμένος". Ένα ανώνυμο φόρουμ είναι, όλων ο λόγος τον ίδιο τόπο πιάνει. Το σχόλιο δείχνει μάλλον ανασφάλεια εκ μέρους σου.

Αντί να σχολιάζεις τους άλλους, γιατί δεν μας λες και εσύ την γνώμη σου επί του θέματος. Θεωρείς, άραγε, οτι τέτοια hoax της πλάκας πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά;

18/04/2005, 01:31:27
Για κάντε λίγο ησυχία ! Κοιμάται ο κόσμος !

.
.

3A

kynikosΜέλος
18/04/2005, 01:31:38
Αγαπητή Zadok

quote:
Έχουμε αναρωτηθεί όμως, ποιό ακριβώς [επίπεδο] θα είναι αυτό
Θέλω να ελπίζω του ειλικρινούς αναζητητή...

Οπότε, ίσως λίγο δύσκολα τα πράγματα....

GothicΜέλος
18/04/2005, 01:43:51
Θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα με τον φίλο kynikos.
Απλά είναι ένα μιξαρισμα ήχων που δεν καταλαβαίνω κι εγώ γιατί να είναι από την κόλαση

Όπως εξ άλλου λέει,ηχογραφήθηκαν την ώρα που έσκαβαν...δηλαδή η κόλαση είναι κάπου "κάτω"

Φίλε Conqueror,ανοησίες του είδους αυτού "πουλάνε" σήμερα...μην ασχολείσαι.
Εξ άλλου αν θες να βρεις "αξιόλογα" (???!!!) τέτοια θέματα,δεν είναι ανάγκη να ψάχνεις μακρυα...υπάρχει πληθώρα τέτοιων στο esoterica...

Να είσαι καλά

GothicΜέλος
18/04/2005, 01:46:51
ΚΛΕΜΕΝΟ ! ! !

GothicΜέλος
18/04/2005, 01:48:06
Θα βάλω copyright σαν κάτι άλλους

ConquerorΜέλος
18/04/2005, 01:49:42
Θελω να ευχαρηστισω ολλους σας που συμμετιχατε σε αυτω το Θεμα. Και εσεις να εισαστε παντα καλα και ευχομαι μια που σας βρικα να εχουμε πολλες, ανιχτες και Θερμες συζιτισεις.

Edited by - Conqueror on 18/04/2005 01:51:04

18/04/2005, 02:03:53
quote:
Θέλω να ελπίζω του ειλικρινούς αναζητητή...

Αγαπητέ kynikos, το πρόβλημα είναι πώς ορίζεται αυτό, όταν όλοι θεωρούν ότι είναι εκπρόσωποί του και μάλιστα άξιοι!

Εσείς, κύριε με τα μωβ, τί διαμαρτύρεστε

Δε φτάνει που διαφημίζουμε και τη δουλειά σας...

.
.

3A

GothicΜέλος
18/04/2005, 02:09:07
quote:
Εσείς, κύριε με τα μωβ, τί διαμαρτύρεστε

Δε φτάνει που διαφημίζουμε και τη δουλειά σας...

Ναι,αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βγάζεις στο διαδίκτυο φωτογραφίες από την προσωπική μου ζωή και ΕΙΔΙΚΑ όταν δεν είμαι κατάλληλα ενδεδυμένος ! ! !
Θέλεις να μας κοκκινίσουν;;;

18/04/2005, 02:18:32
Τέτοια ώρα νόμιζα ότι τα ανήλικα είναι για ύπνο και ξέχασα να βάλω ένδειξη:

Ε, βάλτε ένα μποξεράκι τουλάχιστον!

.
.

3A

kynikosΜέλος
18/04/2005, 02:18:50
quote:
Αγαπητέ kynikos, το πρόβλημα είναι πώς ορίζεται αυτό, όταν όλοι θεωρούν ότι είναι εκπρόσωποί του και μάλιστα άξιοι!
Έ, όχι καί ΟΛΟΙ, αγαπητή Zadok, όχι και ΟΛΟΙ...

Μην κάνουμε και τα εύκολα δύσκολα.

18/04/2005, 02:30:46
Εντάξει, το παίρνω πίσω. Όχι όλοι.

.
.

3A

STERMΜέλος
18/04/2005, 06:04:23
Αυτά που ξέρω εγώ είναι ότι:

Με το θέμα αυτό ασχολούνται στην Ευρώπη αρκετά χρόνια, στην Ελλάδα έπαιξε στο STAR κάπου στο 2003-4, μάλιστα σε κάποιες χώρες είχε γίνει και πρωτοσέλιδο και ακουγόντουσαν κάθε λογής θεωρίες μέχρι που βγήκαν κάποιο γεωλόγοι και είπαν ότι το κενό στο οποίο έπεσε το τρυπάνι ήταν κάποιο υπόγειο τούνελ και ότι πιθανότατα οι ήχοι αυτοί είναι υπόγεια ρεύματα αέρα.

Στα λέω χονδρικά, αν το ψάξεις θα βρείς σίγουρα και άλλες λεπτομέρειες.

STERMΜέλος
18/04/2005, 06:12:01
Α.. επειδή ξέχασα..
Ενδιαφέρον προκαλούν οι ιστορικές αναφόρες για <<πύλες τις κολάσεως>>. Απ' ότι ξέρω μια τέτοια πύλη <<σφραγίστηκε>>(ότι και αν σημαίνει αυτό) από την καθολική εκκλησία κάπου στο μεσαίωνα, ένω κάτι τέτοιο είχε γίνει και από τον Μέγα Αλέξανδρο κάπου στον Καύκασο ύστερα από υπόδειξη του Αριστοτέλη.