- Παγανιστικά σύμβολα και ειδωλολατρεία στην Εκκλησία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μίλησε ο Λιακό για τις μέλισσες και δεν το πήραμε χαμπάρι?
Συμφορά!
Έχω χάσει επεισόδια!
Εγώ έμεινα στο ηλεκτρόνιο του θεού!
χα χα χα!
Μήπως να μου πείς σε ποιό κανάλι εμφανίζεται και πότε?
Αγωνιώ...
Αν μπορείς να μου πείς και τί είπε για τις μέλισσες θα το εκτιμούσα υπέρ του δέοντως!
Απλά βάλτε την ημερομηνία γέννησής σας και πατήστε για διάγνωση....
http://www.thebigview.com/pastlife/
Είναι πολύ ενδιαφέρον να αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου σε κάποιον άλλον!!!!
Μην το πάρετε της μετρητής βέβαια, αλλά η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές σε εντυπωσιάζει όταν βλέπεις κάποια κοινά σε εσένα ή στους φίλους σου!!!!!!
Για παράδειγμα : ήμουν άντρας στην προηγούμενη ζωή (τώρα είμαι γυναίκα) και γεννήθηκα το 1150 στην Νέα Ζηλανδία....
ήμουν χορευτής, ηθοποιός ή τραγουδιστής και είχα ευγενικό αλλά παράξενο χαρακτήρα!! Άνθρωπος που πίστευε στην επιστήμη και έψαχνε για γνώση και καινούριες απαντήσεις....(βέβαια το 1150 και στην Ζηλανδία μόνο ιθαγενής θα μπορούσα να είμαι... αλλά ας το πάρει το ποτάμι...ίσως ήμουν ο χορευτής ιερέας που γύρναγε με ρυθμικό ύφος γύρω από την φωτιά τραγουδώντας ακαταλαβίστικα καλλώντας τα πνεύματα... αλλά η επιστήμη που κολάει εκεί? χεχε.. μπερεδεύτηκα)
Το μάθημα μου σε αυτή την ζωή : Βλέποντας παντού μαγεία γύρω μου , μέχρι και στην καθημερινότητά μου , είναι να καταλάβω αυτή την μαγεία και να την μεταδώσω και στους άλλους
Και τώρα ......Τα ρα ταταμ..... Η αυλαία ανοίγει.....
και βλέπω τα κοινά : Έφεση στην κίνηση και στον χορό.... Άνθρωπος που πιστεύει στην επιστήμη με την καθολική έννοια... Και όντως πολύ συχνά βλέπω μαγεία γύρω μου και στα πιο απλά πράγματα!!!!
Έτσι για να πάρετε μία γεύση...
SIMORIL .......
όσοι ενδιαφέρονται ας πανε να δούνε την μετάφραση στα Ελληνικά στο:
http://users.forthnet.gr/ath/faiza/atelier/pastLife.htm
Ευχαριστώ....
SIMORIL .......
--------------------------------------------------------------------------------
Ανεξάρτητα το πώς νοιώθεις, ήσουν ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελευταία σου ενσάρκωση.
Βόρεια Ευρώπη. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1850.
Το επάγγελμά σου ήταν: χρυσωρύχος, εργολάβος κηδειών.
--------------------------------------------------------------------------------
Το σύντομο ψυχολογικό σου προφίλ, σε αυτή τη ζωή:
Επαναστατικός τύπος. Έχεις εμπνευσμένες αλλαγές σε κάθε σφαίρα - στην πολιτική, στις επιχειρήσεις, στη θρησκεία, στο νοικοκυριό. Κάλλιστα μπορεί να είσαι ένας αρχηγός.
Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σου ζωή, από την προηγούμενη:
Είσαι προορισμένος να λύσεις τα προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος, της ανακύκλωσης, της κατάχρησης και κακής χρήσης ευαίσθητων υλικών, να εξαλείψεις την ραδιενέργεια με όλα τα μέσα συμπεριλαμβανομένων και ψυχολογικών μεθόδων.
Τώρα, θυμάσαι;
ΟΧΙ!!!
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΗΔΕΙΩΝ?

Ανεξάρτητα το πώς νοιώθεις, ήσουν ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελευταία σου ενσάρκωση.
Βόρεια Νέα Ζηλανδία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1350.
Το επάγγελμά σου ήταν: τραπεζίτης, τοκογλύφος, παροχέας δανείων, δικαστής.
Φυσικό ταλέντο ψυχολόγου. Ήξερες πώς να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες. Ψύχραιμος και ήρεμος σε κάθε κατάσταση.
Το πρόβλημά σου -- να μάθεις να αγαπάς και να εμπιστεύεσαι το Σύμπαν. Είσαι προορισμένος να σκέφτεσαι, να σπουδάζεις, να απεικονίζεις, να αναπτύσσεις την εσωτερική σοφία.
Τώρα, θυμάσαι;
Nai!!!!
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΗΔΕΙΩΝ?
Arxitektonas tafon
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΩΡΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ...
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ ΤΑΦΩΝ?
ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ?

Edited by - XAMENOS on 18/12/2003 15:19:44
Αλάσκα. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1350.
Το επάγγελμά σου ήταν: βιβλιοθηκάριος, παπάς, κάποιος που κρατούσε τις παραδόσεις της φυλής, μάγος.
Αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Μπορεί να έχεις δει στις μελλοντικές ζωές σου. Οι άλλοι σε αντιλαμβάνονται σαν έναν ιδεαλιστή που φωτίζει το μονοπάτι του μέλλοντος.
Εσύ θα εκπληρώσεις το μάθημά σου βοηθώντας ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά. Ήρθες σε αυτή τη ζωή για να μάθεις να φροντίζεις τους αδύναμους και να βοηθάς αυτούς που χρειάζονται βοήθεια.
Τώρα, θυμάσαι;
...ΔΞ/ΔΑ....17%
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Ανεξάρτητα το πώς νοιώθεις, ήσουν ΑΝΔΡΑΣ στην τελευταία σου ενσάρκωση.
Κεντρική Αφρική. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1675.
Το επάγγελμά σου ήταν: Σχεδιαστής, μηχανικός, τεχνίτης.
Αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Μπορεί να έχεις δει στις μελλοντικές ζωές σου. Οι άλλοι σε αντιλαμβάνονται σαν έναν ιδεαλιστή που φωτίζει το μονοπάτι του μέλλοντος.
Εσύ θα εκπληρώσεις το μάθημά σου βοηθώντας ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά. Ήρθες σε αυτή τη ζωή για να μάθεις να φροντίζεις τους αδύναμους και να βοηθάς αυτούς που χρειάζονται βοήθεια.
Τώρα, θυμάσαι;
drumx13 δεν ξερω αν το πρόσεξες αλλά έχουμε το ίδιο ψυχολογικό σου προφίλ και το ίδιο μάθημα στην τωρινή μας ζωή!!!![]()
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ... ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ
ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ....
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Edited by - drumx13 on 18/12/2003 22:32:37
αντε παλι...
"μαγικος καθρεφτης" -φορουμ ψυχη
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=630&whichpage=2&ARCHIVE=
quote:
ΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?...
http://www.geocities.com/krtliv/pastlife.html-
quote:
Είναι πολύ ενδιαφέρον να αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου σε κάποιον άλλον!!!!
![]()
ειναι το δευτερο θεμα.....που "επαναλαμβανεις"...
"ολως τυχαιως" -θα ηθελα να πιστευω-
(ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;....ΑΔΙΚΑ ΛΕΕΙ ΕΚΙΝΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ Ο ΑΒΑΤΑΡ-ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΔΙΚΑ ΤΗ ΛΕΕΙ...-
"ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΘΕΜΑ....")
ας θεωρησω λοιπον οτι.. "κατι αλλο ηθελες να πεις"... ετσι;![]()
--συμφωνει και ο Αντμιν φανταζομαι... οτι "καλλιστα μπορουν να συνυπαρξουν τα δυο ΟΛΟΙΔΙΑ θεματα... που εχουν βεβαια διαφορετικα λινκ ωστε να μην ειναι εντελως ιδια(αν και το προγραμματακι ειναι...)"![]()
...οποτε....ας παω για υπνο...ησυχη...
οτι κανεις εδω μεσα δεν με ακουει οταν μιλω...
κανεις δεν με βλεπει και προπαντως ..
κανεις δεν με καταλαβαινει...
-τι ωραια!....τοσα μηνυματα στον ...αερα...
σαν στερεονοβαπαζλ..![]()
![]()
--
quote:
Your past life diagnosis:
I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.
You were born somewhere in the territory of modern Romania around the year 875.
Your profession was that of a philosopher and thinker.
Your brief psychological profile in your past life:
Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange.
The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
It always seemed to you that your perceptions of the world are somewhat different. Your lesson is to trust your intuition as your best guide in your present life.
Do you remember now?
???????
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Πιστεύω ότι όταν βάζεις σε αυτή την μηχανή την ημέρα γέννησης σου, τον μήνα και το έτος σου βγάζει για κάθε ένα από αυτά κάτι, το πρώτο για την ημέρα το δεύτερο για το μήνα και το τρίτο για το έτος. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Συνεπώς αν βάλεις ίδιες ημερομηνίες βγάζει τα ίδια, άσε που δεν νομίζω ότι έχει και μεγάλη ποικιλία στις απαντήσεις.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Πρόβλεψη:
Ανεξάρτητα το πώς νοιώθεις, ήσουν ΑΝΔΡΑΣ στην τελευταία σου ενσάρκωση.
Μπούρμα. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχες γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 950.
Το επάγγελμά σου ήταν: τραπεζίτης, τοκογλύφος, παροχέας δανείων, δικαστής.
Φυσικό ταλέντο ψυχολόγου. Ήξερες πώς να χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες. Ψύχραιμος και ήρεμος σε κάθε κατάσταση.
Το πρόβλημά σου -- να μάθεις την αποφασιστικότητα και την επιμονή. Κάθε κακοτυχία πρέπει να τσακίζεται πάνω στη δυνατή θέλησή σου.
Τώρα, θυμάσαι;
Βασικά το επάγγελμα που κάνω σήμερα είναι σχετικό με την περασμένη ζωή μου... Και το ψυχολογικό προφίλ μου ταιριάζει...
Αλλα εξακολουθώ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!![]()
Fili Atma... ean yparxei ontws kapoio allo sxetiko 8ema epikentromeno sto testaki ayto zhtaw sygnwmh ... alla den eida kati sxetiko...
ean anaferese sto allo .. to prwto 8ema pou anoixa nomizw pws kaneis la8os ... to topic mporei na moiazei alla einai epikentromeno se kati allo... opws kai anaferw
(Zhtaw sygnwmh kai gia ta greaklish alla exei pali provlima to pc moy, grhgora elpipw pws 8a to dior8wsw)
twra ean kapoios 8elei na kanei to testaki just for fun as prosel8ei... kalh sas mera
eyxaristw... panta me filikh dia8esh!!!
SIMORIL .......
ΕΓΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΗΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ.ΚΑΙ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 000.
ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ/
ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΚΙ ΜΑΡΤΙΝ??
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
Na, kati tetoia einai ayta pou sou travane thn prosoxi kai to endiaferon ... les tote: einai tyxaio? poly pi8anon nai.. alla....mia entypwsh isws sou dhmiourgh8ei... alla opws eipa .. den einai 8a mporouse ena testaki na einai axiopisto... (kata thn tapeini mou gnwmh) it is just for fun!!!
ti ennoeis omws 000? me ta tria midenika..? fantazomai pws mallon xehases kapoio noumero etsi?
Eyxaristv... panta me filiki dia8esh
SIMORIL .......
ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ 1700 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ.ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.
ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΗΜΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ
Eyxaristv... panta me filiki dia8esh
SIMORIL .......