- Αγαπημενη σας ταινια και προτασεις. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Χεραιτώ άπαντες, συνομωσιολάγνους και μη.
Χαίρω διότι το εκλεκτό κοινό προσεγγίζει την κρίσιμη μάζα.
Χάρδα τελείωσες, Λιακό ως εδώ ήταν, λοιποί ερευνηταί το μπούλο.![]()
Ο καιρός γαρ (των δημοσιεύσεων) εγγύς.![]()
Πριν αρχίσουμε:
quote:
WENDIGO
Το μόνο που έχω να προσφέρω είναι σύσσωμη η ολομέλεια του εαυτού μου.
Χε χε…καλωσορίζω ξύμπασα την ολομέλεια
quote:
ORFEAS7
μήπως το άτομο έχει σχέση με κάτι με τίποτα εργοστάσια που ασχολούνται με ηλεκτρονικά συστήματα κάπου μεταξύ Λάρισσας Βόλου;
Καμμία σχέση Ορφεύ
quote:
Angelos
Αφού θέλεις ντε και καλά να κάνεις συλλογή απο ωποροκηπευτικά
Εσύ κοίτα να ‘ναι εποχής, φρέσκα και φυσικά όχι θερμοκηπίου, ντάξει;
quote:
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ
Το ονομα του ποιο ειναι και με τι ακριβως ασχολειται?
Νάτα μαααας
Ακόμα δεν αρχίσαμε πλακώσαν τα πρακτόρια.
Αστειεύομαι.
Το όνομα όχι ακόμη, πρέπει να πάρω την άδεια πρώτα.
Δε βλέπω να προκάμνω να βάλω τίποτις σήμερα αλλά θα προσπαθήσω σκληρά.
Μαζεύω το υλικόν, προσπαθώ να σκανάρω, ψάχνω και τον άτομο (για τα της αδείας, καθότι τυγχάνομε έντιμα λαμόγια)
, υπομονή.
Αν και μπήκα στον πειρασμό να περιμένω καμμιά βδομάδα και μετά να σας πω ότι όλα ήταν παραμύθι και δεν υπάρχει υλικό…χεχε δε γλίτωνα με τπτ ε; Πλάκα θα ‘χε πάντως.
Δε σοβαρευόμαστε λέω γω να συνομωσιολογήσουμε αξιοπρεπώς…
Μέχρι να μαζευτεί το υλικό (και να συμμαζευτούμε), παραθέτω τούτο το απόσπασμα για τον Mantis που έθιξε το θέμα των αστρολόγωνε:
[URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Εν αναμονή λοιπόν να δούμε και τη συνέχεια πριν προβούμε σε οποιαδήποτε σχόλια.
Και καλό κουράγιο με το σκανάρισμα, χεχεχε![]()
![]()
![]()
Με εκτίμηση,
nobody

quote:
- πρόβλεψη ατυχημάτων (και δη αεροπορικώνε)
![]()
Προς το παρόν, πουτ δε κοτ ντάουν σλόουλι, ρόμπες θα γίνουμε.
Mantis R. πιθανό αυτό που λες, δεν το ξέρω.
Εξ άλλου, ο ίδιος ο άτομος λέει:
Γκάις και γκάισες, είπαμε, ο άτομος δεν είναι απατεώνας, κάνει μια προσπάθεια.
Μπορεί να λέει και μ@λ@κίες.
Εγώ τον ξέρω κοντά 10 χρόνια αλλά ποτέ δεν είχαμε κουβεντιάσει τέτοια πράματα.
Τυχαία πριν λίγο καιρό κάτι ανέφερα και μ' έπιασε στο μπουρμπουρητό για τούτο, για κείνο, για το άλλο, μ' έκανε να πάρω αλγκόν.
Του είπα λοιπόν να με δώκει κάνα κειμενάκι να ρίξω βλέφαρο και με έδωκε κατ' αρχήν κάτι λιανώματα.
Υποσχέθηκε να δώκει κι άλλα.
Το μενού έχει απ' όλα, από υπερ-φωτο-ταχύτητες μέχρι και Ουριγκέλερ έχει ρε σεις, τί άλλο θέτε;![]()
Πάντως βεβαιώθηκα οτι έχει κάνει κάτι κόλπα και τα 'χει δώκει στο κράτος χωρίς να πάρει ούτε ένα έουρο. Οχι σαν κάτι γκιολβίδια.
ζντόιιιινγκ!!! εγώ το 'γραψα αυτό;
τεσπα.
quote:
sirXris, το ‘πιασα το υποννοούμενο.
Προς το παρόν, πουτ δε κοτ ντάουν σλόουλι, ρόμπες θα γίνουμε.Mantis R. πιθανό αυτό που λες, δεν το ξέρω.
Εξ άλλου, ο ίδιος ο άτομος λέει:Γκάις και γκάισες, είπαμε, ο άτομος δεν είναι απατεώνας, κάνει μια προσπάθεια.
Μπορεί να λέει και μ@λ@κίες.Εγώ τον ξέρω κοντά 10 χρόνια αλλά ποτέ δεν είχαμε κουβεντιάσει τέτοια πράματα.
Τυχαία πριν λίγο καιρό κάτι ανέφερα και μ' έπιασε στο μπουρμπουρητό για τούτο, για κείνο, για το άλλο, μ' έκανε να πάρω αλγκόν.Του είπα λοιπόν να με δώκει κάνα κειμενάκι να ρίξω βλέφαρο και με έδωκε κατ' αρχήν κάτι λιανώματα.
Υποσχέθηκε να δώκει κι άλλα.Το μενού έχει απ' όλα, από υπερ-φωτο-ταχύτητες μέχρι και Ουριγκέλερ έχει ρε σεις, τί άλλο θέτε;
Πάντως βεβαιώθηκα οτι έχει κάνει κάτι κόλπα και τα 'χει δώκει στο κράτος χωρίς να πάρει ούτε ένα έουρο. Οχι σαν κάτι γκιολβίδια.
Παρουσιασε μας κατι αλλο συνταρακτικο που θα μας αφησει αφωνους!

quote:
...quote:
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ
Το ονομα του ποιο ειναι και με τι ακριβως ασχολειται?Νάτα μαααας
Ακόμα δεν αρχίσαμε πλακώσαν τα πρακτόρια.
Αστειεύομαι.
Το όνομα όχι ακόμη, πρέπει να πάρω την άδεια πρώτα....
Χμ... Βασικα αναφερομουν στον φιλο που ρωτησε αν ειναι καποιος που ασχολειται με ηλεκτρονικα μεταξυ Λαρισας και Βολου. Εκεινου το ονομα ρωτησα.
----------------------
Ποίει ά κρίνεις είναι καλά, καν ποιών μέλλης αδοξείν. Φαύλος γαρ κριτής παντός καλού πράγματος όχλος

Στο θέμα.
Dear Lamogio,
Εάν η αντίληψη σου πάνω στα τεχνικά είναι η ίδια που έχεις πάνω στην φιλολογία τότε είμαι και εγώ μέσα (με τα τσαρούχια).
Βέβαια όλα αυτά που γράφεις κάτι από Τesla μου θυμίζουνε, κάτι από τεχνολογία ονείρου και Σουμεριακή αριθμολογία.
Μήπως και ο τυπάς είχε γράψει στο παρελθόν σε περιοδικά;
Εάν πάλι έχει κάτι έτοιμο εδώ είμαστε να το κατασκευάσουμε (υπάρχουν οι εγκαταστάσεις και οι δυνατότητες για την κατασκευή του, εάν δεν είναι φυσικά κάτι πολύ καυτό τεχνολογικά).
Και κάτι άσχετο - και συγγνώμη - για τον τάφο των υιών του Ραμσή Β' το τσέκαρες καθόλου;
Στο μέλλον.
Περιμένοντας τις πρώτες πληροφορίες από τον λαμόγιο, αλλά με ένα τέτοιο θέμα, από πού να αρχίσεις; Ελπίζω από κάτι ελαφρύ, για να αρχίσουμε σιγά-σιγά ε;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:Το σωστότερο είναι "θεωρία περιοδικότητος εμφάνισης δυστυχημάτων".
οπως λεμε συγχρονικοτητα, ε?
λαμογιε μαϊ φρεντ, if you want to shoot, shoot, don't talk ![]()

Αυτό το άτομο έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και φυσικός στο κολούμπια της Νέας Υόρκης.Εγράσθηκε 15 συναπτά έτη στα πειράματα σύγκρουσης στοιχειωδών σωματιδίων στο εθνικό εργαστήριο του Μπρουκχαβεν,στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών της Γενεύης,και δίδαξε στο πανεπιστήμιο της Γενεύης! Επίσης εργάζεται στο τμήμα managment science της digital equipment co. και ασχολείται με τις έρευνες πάνω στις ποσοτικές μεθοδολογίες προβλέψεων κοινωνικού ενδιαφέροντος.Έχει διδάξει στο τμήμα διαχείρισης επιχειρήσεων της Γαλλίας και της Ελβετίας και είναι μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του τεχνολότζικαλ φορκάστινγκ και ίδρυσε της growth dynamics....
Αυτά τα ολίγα! Πόσοι τον ξέρουν;
Έχει κάνει πολύ δουλειά πάνω στην μελέτη πρόβλεψης γεγονότων.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ .