ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Μέγας Αγνοούμενος® - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ο Μέγας Αγνοούμενος® - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/06/2011, 20:17:40
quote:
Ζιπ
*θα 'θελα να ξέρω ρε NIKOMAXE : Έτσι και αποδειχθεί πως δεν είμαι διπλός λογαριασμός, θα έχεις τα guts να ζητήσεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ συγνώμη ΑΠ' ΟΛΟΥΣ για όλη αυτή την αναστάτωση που έχεις προκαλέσει στο φόρουμ ;;;

Ναι απο όλους εκτός απο σένα.

Για να πάρεις εσυ συγνώμη,θα την ζητήσεις πρώτα εσυ και
ολοκληρωτικά και ταπεινά,χωρίς υποννοούμενα.
Γνήσια <<χριστιανική>> μεταμέλεια!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/06/2011, 20:18:33
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Τι υπονοείς εδώ Ζιπ? [ Τίποτε. Απλά, σε ρωτάω. Σε ρωτάω. ]
Σαν τι να μου ζητήσει ο υπεύθυνος του φόρουμ? [ Δεν ξέρω. Εσύ μας πληροφορείς πως σου ζήτησε να βρεθείτε. Ξέρω 'γω ; Μπορεί να σου ζήτησε και κάτι άλλο, που να ξέρω ; Γι' αυτό σε ρωτάω. Σε ρωτάω. ]

13/06/2011, 20:20:58
Δυο σοφες λαϊκές παροιμίες:

Οποιος εχει την μυίγα,μυγιάζεται

Η πουτάνα και να θέλει να κρυφθεί η χαρα δεν την αφήνει!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/06/2011, 20:21:30
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Ναι απο όλους εκτός απο σένα.

Εμένα φίλε, δεν με ενδιαφέρει η συγνώμη σου. Με ενδιαφέρει να καταλάβεις το λάθος σου κι ας μη μου ζητήσεις συγνώμη. Δεν έχω πρόβλημα. Να ζητήσεις όμως συγνώμη από το υπόλοιπο φόρουμ, από τα υπόλοιπα μέλη, από την διαχείριση, από τους αναγνώστες. Αν το κάνεις αυτό, θα είναι σαν να έχεις ζητήσει συγνώμη κι απο μένα ...

13/06/2011, 20:22:59
Συνεχίζεις να με βρίζεις ... συνέχισε αγόρι μου, το έχεις ανάγκη!

AFRODIDE1984Νέο Μέλος
13/06/2011, 20:23:43
quote:
Ποιος είναι αυτός ρε φίλε ;;; Ποιος είναι αυτός ;;; που μας τα 'χεις πρήξει δηλ. ;;; Τον ξέρεις ; Έχετε συναντηθεί ; Τον έχεις δει ; Σου έχει πει πως είμαι εγώ ; Σου έχει πει ο ίδιος πως γράφει στο esoterica.gr με το nick zip ;;; Τι κόλλημα είναι αυτό ; Τι ;;;

ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΥΛΟ, ΤΟ ΞΈΧΑΣΕΣ?

13/06/2011, 20:25:34
Ε, ρε κόλλημα ...

13/06/2011, 20:27:08
χαχαχα

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/06/2011, 20:29:55

α, ρε trolάκο, είσαι και μαρτυριάρης, ε ;

AFRODIDE1984Νέο Μέλος
13/06/2011, 20:31:46
quote:
Εμένα φίλε, δεν με ενδιαφέρει η συγνώμη σου. Με ενδιαφέρει να καταλάβεις το λάθος σου κι ας μη μου ζητήσεις συγνώμη. Δεν έχω πρόβλημα. Να ζητήσεις όμως συγνώμη από το υπόλοιπο φόρουμ, από τα υπόλοιπα μέλη, από την διαχείριση, από τους αναγνώστες. Αν το κάνεις αυτό, θα είναι σαν να έχεις ζητήσει συγνώμη κι απο μένα ...

ΕΣΥ ΠΑΥΛΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ?ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕΣ?