ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Hfaistiwnas60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
21/07/2004, 17:32:03
~~ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ//ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ/ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ~

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ..

+ΜΙΑΝ ΑΠΟΡΙΑ:"ΚΑΤΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ +ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΤΡΟΥΣ ΤΟΥ...ΑΝΤΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ// ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ

...

quote:
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ

>>ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ.-

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!

Edited by - ΑΤΜΑ on 21/07/2004 17:53:05

cocolas78Νέο Μέλος
22/07/2004, 15:26:18
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑ ΜΕ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΤΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΑ.ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΑ ΛΙΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΜΙΛΑΜΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 140 ΒΙΒΛΙΑ.ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 3-5% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!(ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ).ΟΤΙ ΚΑΤΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟΥ.ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ.ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ.ΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΝΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΞΥΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΕΝΑ ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟ.ΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΣΕΡ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΦΟΡΟΥΜ.
ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΠΑΙΔΙΑ...

23/07/2004, 03:32:07
εχμ..ασεβεια ειναι και η παρεκτροπη καμμια φορα..:)
εστω θα σου εξηγησω εγω ως συντονιστρια του θεματος αυτου/και θα σε προετρεπα να δαβασεις ολο το τοπικ για να μην περιπεφτεις σε συμπερασματα υποκειμενικα..
κοιτα πως εχουν τα πργτ:
λες:
quote:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

ΝΑΙ.
ΓΙΑΤΙ;
ΕΠΕΙΔΗ ...
ΤΟ ΛΕΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ..:)

quote:
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟΥ.ΗΘΕΛΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ.ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ/ΤΟ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΤΑΝ ΥΙΟΣ ΙΕΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΒΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ..ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΣΕ ΦΙΔΙ (ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΙΕΡΕΙΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ..-ΚΟΥΤΣΟΣ...ΘΥΜΑΣΑΙ..;)
(ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΤΡΙΓΩΝΟ" ΜΥΘΟ :ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΡΗΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ; ....)
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΙΗΣΟΥΣ;
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ "ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"
ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ//

ΚΑΤ'ΕΜΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ ΠΑΝΑΣ Ο 13ΟΣ ΘΕΟΣ..
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ//ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...

quote:
ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ...
ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ/ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ.
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΥΙΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕ...
ΕΠΟΝΤΑΙ...

ΚΑΘΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΡΑΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΚΤΑΛ ΥΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ/ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΟΜΗ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΝΕ Α ΛΑΥΣΙΔΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ...ΜΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ....ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ..

ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
ΛΑΘΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΑΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ/ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ..:)
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΧΑΣΜΟΥ .....ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΝΓΚ..//ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑ..ΣΚΕΨΟΥ..
ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΝΤΡΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
(ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ/Η ΨΥΧΗ ΦΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ..:)

ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΩΣΤΑ//ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ..
ΣΥΓΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (ιησους αλεξανδρος)
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ...(ΔΙΑΜΕΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ/ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ)
ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ -ΕΝΤΕΛΩΣ-ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ(ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ Η ΟΧΙ)

ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ....ΛΑΜΑΒΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ..(ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...:)

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
steelspringΜέλος
24/07/2004, 23:16:54
quote:
εχμ..ασεβεια ειναι και η παρεκτροπη καμμια φορα..:)

Εγώ θα το πάω αλλού .
Ξεκίνησε ένα θέμα που θεώρησε τον μεγαλύτερο των Ελλήνων ισότιμο και ισάξιο με ένα ξεβράκωτο φακίρη που 'ολο ασέβεια ξεστόμισε κάποιες "σοφίες" στον μεγαλύτερο έμπρακτο φιλόσοφο.
Ένας άθλιος φαρισαίος της απραξίας τόλμησε να μιλήσει στον μεγαλύτερο άνδρα που γέννησε η ανθρωπότητα.

25/07/2004, 00:40:40
καλως τονε κι ας αργησε...:Ρ
τι ψαχνεις σενα ψυχικο τοπικ αγαπητε ταξια οταν δεν μπορεις να αντιληφθεις καν τον ποιητικο λογο..;

ποιος σου ειπε οτι ειναι τοσο στενα α περιθωρια οσο βλασφυμα ομιλεις;
εχεις ποτε σου διαβασει το τοπικ απο την αρχη;
προσπαθησες να δεις περα απο την στειρα σου υποκειμενικοτητα τιαληθεια θελει να πει τω ποιητη;

πως τολμας και μιλας ετσι για τον ιησου;
και ενταξει εσυ δεν εχεις ιερο και οσιο/για να μιλας ετσι/εμεις που σεβομαστε τα οσα πιστευουν οι αλλοι θελεις να σε δεχτουμε με τουτο τον ποταπο τροπο;

λυπαμαι
αλλα στο συνειρμο που εθεσες δεν εχω απαντηση..
καθοτι αν καποιος δεινει ευστοχη ερωτηση εχει και την απαντηση.//εσυ πριν ρωτησεις (εαυτω..) απαντας για ολους.

ευγε.καλυτερα κατηφορησε προς το μοχλο που τα κινει ολα//επειδη τουτο το θεμα πραγματευεται τον εσωελληνα....κατι που για να σου εξηγησω μαλλον θελει χρονο απειρο..και λογο πρηγουμενων προσπαθειων εις ατοπον να κατανοησεις(δεν ηθελες ειπες..αρμονια..)
αστο/δεν θα προσπαθησω.
"εκανα τον κοπο"+σου απαντησα (δεν ειναι ξεφραγο τουτο το πολυτιμο αμπελι) για να σου επιστησω την προσοχη /αν μπορεις ν' ακολουθησεις την αρμονικη ροη οκ!//αν ομως ηρθες να κανεις εδω οτι και εκει κατω../ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ/ΔΩΣΑΜΕ/ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΒΑΦΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ...-
ΑΚΟΥ ΦΑΚΙΡΗΣ....

ΕΧΜ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΚΙΡΗΣ..ΠΑΡΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ.
(ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΕΠΤΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΕΣ..ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ/ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ/ΟΧΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ...)

ΠΑΝΤΩΣ /ΟΝΤΩΣ/ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗ-ΑΡΜΟΝΙΑ//ΕΥΓΕ...:))

ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕΛΗ..:Ρ

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
steelspringΜέλος
25/07/2004, 01:38:59
quote:
λυπαμαι
αλλα στο συνειρμο που εθεσες δεν εχω απαντηση..
καθοτι αν καποιος δεινει ευστοχη ερωτηση εχει και την απαντηση.//εσυ πριν ρωτησεις (εαυτω..) απαντας για ολους.

ευγε.καλυτερα κατηφορησε προς το μοχλο που τα κινει ολα//επειδη τουτο το θεμα πραγματευεται τον εσωελληνα....κατι που για να σου εξηγησω μαλλον θελει χρονο απειρο..και λογο πρηγουμενων προσπαθειων εις ατοπον να κατανοησεις(δεν ηθελες ειπες..αρμονια..)
αστο/δεν θα προσπαθησω.
"εκανα τον κοπο"+σου απαντησα (δεν ειναι ξεφραγο τουτο το πολυτιμο αμπελι) για να σου επιστησω την προσοχη /αν μπορεις ν' ακολουθησεις την αρμονικη ροη οκ!//αν ομως ηρθες να κανεις εδω οτι και εκει κατω../ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ/ΔΩΣΑΜΕ/ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΒΑΦΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ...-
ΑΚΟΥ ΦΑΚΙΡΗΣ....

ΕΧΜ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΚΙΡΗΣ..ΠΑΡΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ.
(ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΕΠΤΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΕΣ..ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ/ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ/ΟΧΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ...)

Η αρμονία και η αρμονική ροή είναι γι`αυτούς που την έχουν ανάγκη.
Απαντώ . Και απαντώ διότι δεν έχω πιά τίποτα να ρωτήσω.
Όσο για το να "κατανοήσω" θα πώ μονάχα ότι δεν έχω καμμία δυσκολία στο να κατανοώ , αλλά οπωσδήποτε και καμμιά ανάγκη να κατανοήσω αυτά τα παιδικά περι "Εσωελλήνων" που αναπτύσσονται εδώ μέσα.
Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του τόσο ακαλλιέργητο ας προσπαθήσει τουλάχιστον να ¨"κατανοήσει" , καλό θα του κάνει.
Αν αυτό το αμπέλι είναι τόσο πολύτιμο , τότε δεν κινδυνεύει απο τις "εμπορικές" μου επιθέσεις.
Μας ενοχλεί η λέξη "Φακίρης";
Να το πω για άλλη μιά φορά. Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η Αρμονία , τουλάχιστον η Αρμονία με τη μορφή που αφήνεται να εννοηθεί εδώ μέσα.

steelspringΜέλος
25/07/2004, 01:50:06
Και κάτι άλλο αγαπητή Ατμα.
Είναι η τελευταία φορά που σου επιτρέπω να μιλάς με το στύλ "Δεν κατανοείς , δεν διάβασες , δεν ξέρεις " κλπ.
Ξεστραβώσου να καταλάβεις τι λέω και τι εννοώ , πριν αρχίσω και γώ να χρησιμοποιώ τη δική σου φρικτή φρασεολογία.
Δες και μιά φορά λίγο παραπέρα απο τη μύτη σου.
Καπίτο κοριτσάκι;

25/07/2004, 06:21:39

quote:
Ξεστραβώσου να καταλάβεις τι λέω και τι εννοώ , πριν αρχίσω και γώ να χρησιμοποιώ τη δική σου φρικτή φρασεολογία.
Δες και μιά φορά λίγο παραπέρα απο τη μύτη σου.

quote:
Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του τόσο ακαλλιέργητο ας προσπαθήσει τουλάχιστον να ¨"κατανοήσει" , καλό θα του κάνει.
Αν αυτό το αμπέλι είναι τόσο πολύτιμο , τότε δεν κινδυνεύει απο τις "εμπορικές" μου επιθέσεις.

quote:
Η αρμονία και η αρμονική ροή είναι γι`αυτούς που την έχουν ανάγκη.

quote:
Να το πω για άλλη μιά φορά. Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η Αρμονία , τουλάχιστον η Αρμονία με τη μορφή που αφήνεται να εννοηθεί εδώ μέσα.

--PLAY THE SOUNDTRACK FROM THE "WILD TURKEY" THE FAMOUS TV SPOT//..AND THEN...SAY THESE..IN PERFECT ENGLISH...--

WELCOME MY EYES TWO:))LIKE THE SNOOOWS!//YOUR MIND AND A POUND AND THE PAINTER'S BRUSH// YOU R 4 THE FESTIVALS//WITH SIDE 2 SLEEP//I TOOK THEM 2 THE SKULL//I SAW CHRIST SOLDIER//I DON'T KNOW MY BLINDNESS//I MADE THEM SEA//HE STUCK E 2 THE WALL//HEMADE US THE THREE TWO//HAS THE WEATHER TURNINGS//FROM HERE GO THE OTHERS//HE DOESNT UNDERSTAND CHRIST//BETTER FIVE AND IN THE HAND THAN TEN AND WAITING//CATCH THE EGG AND MOW IT//ARE U WORKING ME?//ARE WE GLUING POTS?//ARE U ASKING AND THE CHANGE FROM OVER?//AT THE END THEY SAVE THE GROOM//SMTHNG RUNNING IN THE GYPSIES//SHOW THE CABBAGES//NARROWS DRUMS!//WITH THIW SIDE 2 SLEEP//WILL I TAKE THE SNAKE FROM THE HOLE?//WHO PAYS THE BRIDE?//WHATEVER YOU REMEMBER YOU R GLAND//PALE I CUT IT//.-

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
25/07/2004, 09:53:22
Την καλημέρα σε όλους...

Παραθέτω ένα απόσπασμα απο άλλο θέμα με ελαφρές παραλλαγές, που όμως έχει σχέση με τα όσα τα δύο μέλη έγραψαν...

quote:
"...σπεύδω να προσθέσω ότι ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, την εποχή της "προόδου και της εξέλιξης" όλο και διαρκώς ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι πιστοί της ΑΓΝΟΙΑΣ και της ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ.
Αυτό γίνεται ΓΙΑΤΙ το σκοτάδι της άγνοιας, είναι πολύ πιό εύκολο να ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ, απο το να αποκτήσει κανείς το Φώς το Αφυπνίζων τις ανθρωπίνους διανοίας, το Ανέσπερο Φως της Γνώσης.

Ολοι αυτοί οι δήθεν "φωτισμένοι" που στην ΟΥΣΙΑ δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ παρά σας το ΠΑΓΩΝΙ που κορδόνεται με τα πολύχρωμα φτερά του και που τα πόδια του (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ στην εσωτερική αφύπνιση και πορεία, είναι όχι απλά ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ & ΑΣΤΑΘΗ, αλλά ακόμα και ο ήχος της φωνής του είναι "κράξιμο" στην ΟΥΣΙΑ), όλοι αυτοί λέω όσο πίο "φωτισμένοι" είναι, τόσο πιό εύκολα υποτάσσονται στην ΛΟΓΙΚΗ και τοσ σκοτάδι που τυχόν επιφέρει..."

Αγαπητό νέο μέλος Cocolas78...
Σε όσα ΛΟΓΙΚΑ λές, συμφωνώ και εγώ μαζί σου (λίγο πολύ ΔΕΝ έχει σημασία)...
Ομως εδώ ζητάμε κάτι "άλλο"...
Ζητάμε τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ και όχι τις ΣΤΕΙΡΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ...
Και μάλιστα σε θέματα που είναι ΚΑΘΑΡΑ και ΜΟΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

Κατηγόρισα και ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, τον Αριστοτέλη και τη Λογική ΤΟΥ..
Αυτή τη λογική που μας έχει φέρει σε αυτό το βάραθρο του ΧΑΟΥΣ και της ΑΓΝΟΙΑΣ...
Οχι για "επιστιμονικοφανή" πράγματα, ΑΛΛΑ για την ΟΥΣΙΑ του ΕΣΩ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, της Ω!Μέγας Ψυχής ΜΑΣ...

Ο Αριστοτέλης ΗΤΑΝ η αιτία που σήμερα ο κόσμος μιλά για τον Ω!Μέγα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και όχι για την Ω!Μέγα ΨΥΧΗ...

Σε άλλα τόπικς έχω επαρκώς στοιχειοθετήσει την άποψή μου περί ΛΟΓΙΚΗΣ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ...

Εσύ αγαπητέ Steelspring, χρησιμοποιής λέξης που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ και φυσικά εννοώ τη λέξη "ΦΑΚΙΡΗΣ"...
Γιατί ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ το ποιός ή τι είναι ο ΦΑΚΙΡΗΣ, στοιχιματίζω ότι κάτι άλλο θα έβαζες, αντί αυτού...
Ψάξε και έλα πέσ μας ΤΙ ή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ...

Πάντως, ακούστε τα λόγια της ΑΤΜΑ...
Μην μας γεμίζετε το παρόν ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟΠΙΚ με εξβτερικοφανή γεγονότα και ιστοριούλες του γυμνασίου...
Ξαναλέω λοιπόν:

quote:
"...Λυπάμαι όταν βλέπω πως ΔΕΝ ΤΗΡΗΤΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...
Πραγματικά ΛΥΠΑΜΑΙ...

Εχει λεχθεί ΕΞ ΑΡΧΗΣ αλλά και στη συνέχεια, πώς τα όσα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, απο την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και γενικά απο την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, καλό θα ήταν να λεχθούν (γραφούν) σε κάποιο άλλο θέμα με τίτλο σχετικό με την Ω!Μέγα Ψυχη, τον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα, γιό του Φιλίππου και της Ολυμπιάδος, μαθητή του Αριστοτέλους...

Είχαμε ζητήσει ΕΞ ΑΡΧΗΣ, να μείνουμε σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΡΜΟΥΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
Θα ήθελα πολύ να ξετυλίξω τα νήματα της ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ μου απο μηνύματα των "νέων μελών" στο παρόν τόπικ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ έκανα με τα παλαιότερα και πλέον ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΑ στα εσωτερικά μου μάτια...

Πολύ θα ήθελα λοιπόν... ...το ξετύλιγμα των ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΩΝ & ΙΔΕΩΝ σχετικά με την Ω!Μέγα Ψυχή και ΟΥΧΙ με τον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ στρατηλάτη που όλοι μας μάθαμε στα σχολικά βιβλία αρχικά και στη συνέχεια, στα φιλολογικά βιβλία που το μόνο που προσπαθούν (σήμερα) είναι να αποδείξουν ΑΝ ή ΟΧΙ ο Μέγας Αλέξανδρος ΗΤΑΝ "τοιούτος", "κίνεδως" κοινός "αδελφή"...

Περιμένω μια απάντηση για τον ΦΑΚΙΡΗ...
Την καλημέρα μου σε όλους...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

steelspringΜέλος
25/07/2004, 12:30:50
quote:
Ομως εδώ ζητάμε κάτι "άλλο"...
Ζητάμε τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ και όχι τις ΣΤΕΙΡΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ...
Και μάλιστα σε θέματα που είναι ΚΑΘΑΡΑ και ΜΟΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

Κατηγόρισα και ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, τον Αριστοτέλη και τη Λογική ΤΟΥ..
Αυτή τη λογική που μας έχει φέρει σε αυτό το βάραθρο του ΧΑΟΥΣ και της ΑΓΝΟΙΑΣ...
Οχι για "επιστιμονικοφανή" πράγματα, ΑΛΛΑ για την ΟΥΣΙΑ του ΕΣΩ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, της Ω!Μέγας Ψυχής ΜΑΣ...

Ο Αριστοτέλης ΗΤΑΝ η αιτία που σήμερα ο κόσμος μιλά για τον Ω!Μέγα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και όχι για την Ω!Μέγα ΨΥΧΗ...

Σε άλλα τόπικς έχω επαρκώς στοιχειοθετήσει την άποψή μου περί ΛΟΓΙΚΗΣ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ...

Καταρχήν Κέλσο για να πάρεις τις "εσωτερικές σκέψεις" των συνομιλητών μάλλον πρέπει να μοχθήσεις πολύ περισσότερο έτσι ώστε να είσαι σε θέση να τις απαιτείς.
Το βάραθρο του χάους και της άγνοιας υπάρχει μόνο στο δικό σου μυαλό και στο μυαλό όλων αυτών που μονομερώς και κατα απόλυτη έννοια του φανατισμού που θέλει την αιώνια διαμάχη της καρδιάς και του νού.
Εξακολουθείς να μας φέρεις ως δεδομένο το λεκτικό σου εφεύρημα "Ω!Μέγα ΨΥΧΗ..." και περιμένεις αποδοχή;
Είναι εκπληκτικά ανώριμο να κατηγορείς την λογική τοποθετώντας την μάλιστα ως αντίθετη της οποιασδήποτε ιδέας ή "γνώσης".
Θα τονίσω ότι μάλλον μεγάλη ιδέα έχεις για αυτό το φόρουμ για να απαιτείς θέσεις που συμφωνούν με την ιδιοσυγκρασία σου.
Μην ξεχνάς άλλωστε ότι αυτά που εσύ θέτεις στον εαυτό σου σαν αξίες ,δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στο αξιακό σύστημα κάποιου άλλου.
Αλλά για να γίνω πιό συγκεκριμένος , ο Αριστοτέλης ποτέ δεν απέριψε όλα αυτά που εσύ θεωρείς γνώση ή αλήθεια.
Εις μάτην λοιπόν το μένος να καταργηθούν τα μαχαίρια με την αιτιολογία μήπως και κοπεί κάποιος.
Τη λέξη "Φακίρης" την αφήνω για κερασάκι της φανατικής τούρτας σου.

22/11/2005, 18:31:32
Περί κροκοδείλου Κλαδά

! ποιός είταν ο Κροκόδειλος Κλαδάς?
! είταν πραγματικά κορκόδειλος
και ψεύτικα κι' απατηλά
τα κλαύματά του
μεσ' στη νύχτα?
όχι: πραγματικά είταν αϊτός
που έκλαιγε αληθινά
τη νύχτα

(δηλαδή κατά της νύχτας τη διάρκεια
και για τη νύχτα της σκλαβιάς
που έπνιγε άσπλαχνα-βαρειά-
ολόκληρη τη χώρα)

αλλά τα κλαύματα γι'αυτόν είσαν εκτόνωση
κάποτε τα δάκρυα στέρευαν
και μέσα του ξύπναγε ο πόθος κι' η ελπίδα της αυγής:
όλα να τα βαρέση χάμου
και ν'ανοίξη
τα φτερά του

Νίκος Εγγονόπουλος

"For more enjoyment and greater efficiency, consumption is being standardized. "
Valnta + THX1138

22/11/2005, 18:41:51
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...
ΜΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΑ ΦΩΤΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΣΜΙΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
ΣΕ ΞΑΣΤΕΡΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ
ΛΥΤΡΩΣΗΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΟΑΧΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΑΚΑΝΘΙΝΕΣ...

ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ
ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΙΚΑ...
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

22/11/2005, 18:44:04
Μερικές φορές δεν ξέρω τι είναι χειρότερο στην ελληνική τηλεόραση.
Οι διαφημίσεις ή τα σήριαλ της απογευματινής ζώνης?

τι να κάνει ο μέσος θεατής? μέσα από τι να επιλέξει?

ποιοι opinion makers κατασκευάζουν τα γούστα του?

πάω προς νερού μου....

G.

bitch and bites

22/11/2005, 19:00:58
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ;
ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ;
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΒΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ...

Η ΗΜΙΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΙ ΜΟΥ.
ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΡΕΣΤΟ...
ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

23/11/2005, 04:56:53
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ:
ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
amalia

16thThiefΜέλος
23/11/2005, 10:10:01
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ:
ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
amalia

23/11/2005, 12:18:08
watch!

"If you want a vision of the future, Winston, imagine a boot stamping on a human face forever."
Valnta + 1984

PeronosporosΜέλος
23/11/2005, 13:54:11
quote:
Περί κροκοδείλου Κλαδά

! ποιός είταν ο Κροκόδειλος Κλαδάς?
! είταν πραγματικά κορκόδειλος
και ψεύτικα κι' απατηλά
τα κλαύματά του
μεσ' στη νύχτα?
όχι: πραγματικά είταν αϊτός
που έκλαιγε αληθινά
τη νύχτα

Καλά αυτό πια είναι από τα άγραφα....
Δεν έχω ούτε 3 ώρες που έγραψα σε ένα topic (για το όνομα αυτό) σ'αυτό το forum και "σκάει" μπροστά μου το όνομα "Κροκόδειλος Κλαδάς". Απίστευτο...
Lady G. κάτι έλεγες για συγχρονικότητες....
Μα και εσύ κορίτσι μου Valnta που στο καλό τον ξέθαψες τον άνθρωπο!!! το 99% των Ελλήνων αγνοεί την ύπαρξή του, πόσο μάλλον την δράση του και το έστειλες χθες!!!
Δεν νιώθω καλά
Υ.Γ. Γνωρίζετε βέβαια ότι δεν πατάω στο θέμα αυτό. Τώρα θα με κατηγορήσουν στο άλλο θέμα ότι αντιγράφω ιδέες άλλων posts γμτο .
Και έσκασε φάτσα κάρτα το post της Valnta....
Να δώ τί άλλο θα δώ σήμερα....
Λές να γκρεμίστηκε κανας φούρνος....
Μάλλον για αυτό κόπηκε το ρεύμα το πρωί

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

23/11/2005, 15:37:51

χε χε... μεγάλο το όνομα του Γιούνγκ! της συγχρονικότητας το κάγκελο....!

πάντως νομίζω πως θα πρέπει σιγά σιγά να αποβάλλουμε αυτή την νοοτροπία γύρω από τα κόπυραϊτ, τα αξιόλογα και μη θέματα (με βάση την χωρική τους τοποθέτηση στο φόρουμ), την αξιολόγηση των μελών με βάση τον αριθμό μηνυμάτων τους και άλλα τέτοια χαριτωμένα...

καιρός να πάμε παρακάτω! ε?

G.

Δ
Ε Κ
23/11/2005, 18:31:22
Ο Κρόνος είναι ο αραιότερος πλανήτης καλό μου ημερολόγιο στο ηλιακό μας σύστημα.
Με μέση πυκνότητα 0,71gr/cm 3 θα επέπλεε στο νερό...Κι οι φελλοί των μπουκαλιών επιπλέουν μα αξία δεν έχουν είπε σήμερα ένας καλός πρώην καθηγητής μου...Η αξία του Κρόνου όμως είναι μεγίστη.
45 φεγγάρια παρακαλώ, ποιό να πρωτοδείς 833 πλανήτες χωράει μέσα του ο μάγκας, όπως η γη μας. ΄Η η γαία.
΄Ενα ταξίδι στο άπειρο...

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΙΚΑ...