ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- γυναικα στο τιμονι ο χαροντας ζυγωνει - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- γυναικα στο τιμονι ο χαροντας ζυγωνει - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/07/2007, 15:19:56
maraki8
quote:
Λυπάμαι,αλλά έτσι το κατήντησε το θέμα κάποιος...

Μην ξηγιέσαι έτσι

Σου παραθέτω το 4 πόστ αυτού του τόπικ.

Δεν το έγραψα εγώ αλλά η angi.. λέει..

quote:
Ενα εχω παρατηρησει:
Οτι οι γυναικες οδηγουν με το πανω μυαλο,
ενω οι αντρες, συνεχως με...
το κατω...

Δεν εχω την πρόθεση να θίξω κανέναν.

18/07/2007, 15:23:32
KERRY KING
quote:
allzzaro είσαι ένας μισογύνης φαλοκράτης και ντρέπομαι να συνομιλώ μαζί σου

ούπς.. μην χαλάς την πιάτσα ...

18/07/2007, 15:28:25
angi
quote:
Γιατι αν θυμαμαι καλα,
ξεκινησες αμφισβητωντας την ικανοτητα μας για το χειρισμο δικυκλων, μετεπειτα αυτοκινητων, μετα μας εδειξες τα τρακτερ και τωρα μας μιλας για επιβατηγα πλοια, φορτηγα και την ευθυνη πολλων χιλιαδων επιβατων...
Μετα τί εχει το σεναριο;;
Προβλεπω να ξαναγυρναμε στα δικυκλα και δη στα ποδηλατα...

angi ασε τους αντιπερισπασμούς.
Εγώ σας ρίχνω το γάντι.
Εχετε το θάρρος να το σηκώσετε

quote:
Αν θέλετε να αποδείξετε κάτι στο άλλο φύλο ειδού η Ρόδος...
ιδού και το πήδημα..
18/07/2007, 19:35:52
DI
quote:
Παιδιά, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι αυτό το θέμα θα αποτελέσει ένα λόγο για να ξεκινήσει μια διαμάχη με αφορμή τις ικανότητες και δεξιότητες των δύο φύλων...

Μα.. DI.. ο σκοπός αυτού το τόπικ αυτό δεν είναι?

Βέβαια ο φίλτατος gigenis πιθανόν να εννοεί σύμφωνα με το link που εχει παραθέσει τη ``γυναίκα στο τιμόνι του οδηγού``.
Τιμόνια ομως υπάρχουν πολλά.
Απο το τιμόνι ενός καραβιού και το τιμόνι ενός αεροπλάνου .. εως και το τιμόνι ενός κράτους.
εεε.. στα τιμόνια αυτού του είδους.. γυναίκες δεν βλέπουμε

Να μην το σχολιάσω λοιπόν?

Edited by - allzzaro on 18/07/2007 19:59:56

18/07/2007, 19:58:06
maraki8
quote:
Το 80% περίπου από τα θύματα είναι άνδρες, οι οποίοι διατρέχουν δυο φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να χαθούν σε οδικό δυστύχημα από τους άνδρες των 35 έως 44 ετών."

Να στο αναλύσω.
Σε ενα δυστύχημα δεν φταίει πάντα αυτός που τραυματίζεται ή σκοτώνεται.
Φταίει και αυτός-η που το προκαλεί.
Οι περισσότερες γυναίκες προκαλούν δυστυχήματα οταν αυτές αλλάζουν λωρίδες ξαφνικά χωρίς φλάς, οταν βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα, οταν περνούν με κόκκινο, οταν παραβιάζουν στόπ.
Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που προκαλούν το δυστύχημα και δεν παίρνουν χαμπάρι τι έκαναν, συνεχίζοντας την πορεία τους .. απτόητες..

Ξέρετε ο καθρέπτης του αυτοκινήτου δεν χρησιμεύει μόνο για το μακιγιάζ. Κάνει και αλλες δουλειές..
Εκτός αυτού ευθύνονται και για τα σεκλέτια που προκαλούν στους fun του γυναικείου ποδόγυρου.. καθώς και στις σκανδαλώδεις διαφημιστικές αφίσσες

18/07/2007, 21:04:53
λοιπον το εχετε παρακανει το θεματο ανοιξαμε σκοπο να δειξω ποσο ανοητες ηταν οι συγκεκρημενες γυναικες
δεν ειναι δυνατον να πεφτει πανω στ οσταματημενο οχημα 5 φορες η χαζοχαρουμενη καινα μην κοβει λιγο παραπανω το τιμονι η να κανει αναποδο στην οπισθεν η αν το παρουμε απο την αρχη να βγαινει με αντιθετη κατευθηνση απο αυτη που θελει να παει αυτη πρεπει να ειναι πολυ στοκος

καλως η κακως οι γυναικες εχουν ενα περιεργο
η θα ειναι γατες οδηγοι η θα ειναι γατοφονιαδες μεση λυση δεν υπαρχει
ο καθε ενας μπορει να οδηγησει το καθε οχημα μετα απο εκπαιδευση αρκει να εχει αντιλυψη

τωρα γι αυτο

quote:
Ενα εχω παρατηρησει:
Οτι οι γυναικες οδηγουν με το πανω μυαλο,
ενω οι αντρες, συνεχως με...
το κατω...

οι αντρες εχουν δυο κεφαλια και οι γυναικες δυο στοματα
ετσι οι αντρες κατι το σκεφτονται δυο φορες και οι γυναικες μιλανε διπλα
ετσι βλεπουμε οτι η κρεβατομουρμουρα ειναι γυναικειο προσον
ενω το βαθυστοχαστο υφος ειναι αντρικο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

18/07/2007, 21:13:19
γι αυτο τι εχετε να πειτε;;;
http://www.youtube.com/watch?v=MerK8Wy9U4I&mode=related&search=

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

maraki8Μέλος
19/07/2007, 09:03:26
quote:
Απο το τιμόνι ενός καραβιού και το τιμόνι ενός αεροπλάνου .. εως και το τιμόνι ενός κράτους.
εεε.. στα τιμόνια αυτού του είδους.. γυναίκες δεν βλέπουμε
Το βιολί βιολάκι σου εσύ!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν βλέπεις αγαπητέ,όχι παντού.Σε κάποιες χώρες του εξωτερικού,όπως η Αυστραλία,οι γυναίκες δουλεύουν βαρέα οχήματα ακόμα και σε ορυχεία.Υπάρχουν πολλές γυναίκες πιλότοι,ακόμα και νταλικέρισσες!Μα πραγματικά αναρωτιέμαι που ζείς...

Η ανάλυση της eurostat ήταν ξεκάθαρη,δεν χρειάζεται αναλύσεις."διατρέχουν δυο φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να χαθούν σε οδικό δυστύχημα από τους άνδρες των 35 έως 44 ετών."όσο για τις παραβάσεις που ανέφερες,μάλλον ανάποδα τα λες.Ένα από τα πιο σπαστικά που έχουν πολλές γυναίκες οδηγοί,είναι οτι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να αλλάξουν λωρίδα ή να κάνουν σφήνα.Με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στην λάθος λωρίδα(π.χ.αριστερη)και με την λάθος ταχύτητα και να μπαστακώνονται εκεί.Πολύ σπάνια βλέπεις γυναίκα να κάνει σφήνα,αυτό είναι ανδρικό προσόν,όπως επίσης και το ότι δεν βγάζουν φλας...
Ας το δούμε και αλλιώς το θέμα.Οι γυναίκες κάνουν πολλές βλακείες,του τύπου:πάνε πολύ σιγά στους δρόμους,ανοίγουν την πόρτα χωρίς να κοιτάξουν αν έρχεται κανείς,αργούν να παρκάρουν και όταν παρκάρουν,παρκάρουν απαίσια,σταματάνε όπου βρούνε με αλάρμ,μιλάνε απαίσια(κοινώς βρίζουν)αν τύχει και σε πιάσουν στο στόμα τους και φυσικά,πολλές βάφονται..Οι άντρες από την άλλη,θεωρούν ότι οι δρόμοι τους ανήκουν,κάνουν σφήνες και χωρίς φλας,τρέχουν ιλιγγιωδώς ακόμα και σε στενά,παραβιάζουν στοπ και φανάρια συνέχεια και φυσικά,είναι επιδειξιομανείς και μάγκες...Αν οι γυναίκες προκαλούν ατυχήματα,οι άντρες προκαλούν δυστυχήματα...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

19/07/2007, 16:40:37
maraki8...
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με το maraki8 κι ας πληγωθεί ο εγωισμός μου, και ειδικά με αυτό:
quote:
Αν οι γυναίκες προκαλούν ατυχήματα,οι άντρες προκαλούν δυστυχήματα...

Βέβαια οι γυναίκες ευθύνονται έμμεσα στα δυστυχήματα. Αφού μας εκνευρίσουν στην πόλη με το οδήγημα τους, πάμε κι εμείς σκοτωνόμαστε, εκτός αυτής.

gigenis...

quote:
οι αντρες εχουν δυο κεφαλια και οι γυναικες δυο στοματα
ετσι οι αντρες κατι το σκεφτονται δυο φορες και οι γυναικες μιλανε διπλα
ετσι βλεπουμε οτι η κρεβατομουρμουρα ειναι γυναικειο προσον
ενω το βαθυστοχαστο υφος ειναι αντρικο

Πάλι καλά που μας έδωσε η φύση δύο αυτιά, διαφορετικά θα ήταν ανυπόφορο.

quote:
http://www.youtube.com/watch?v=UD1HjgobfvQ&mode=related&search=

Καλά ρε πως τούμπαρε έτσι το αμάξι

...perche io sono libero
19/07/2007, 19:01:51
LIBERO
quote:
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με το maraki8 κι ας πληγωθεί ο εγωισμός μου, και ειδικά με αυτό:

Oχι πως δεν θα συμφωνούσες.

Ελεγα και εγώ.. δεν θα βρεθεί κάποιος ...
Και νάτος..

Μπράβο βρε..

Edited by - allzzaro on 19/07/2007 19:02:17

marinakikritiΝέο Μέλος
19/07/2006, 08:55:11
Καλημέρα!Είμαι η Μαρίνα από Κρητη.. Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει, παρέχοντάς μου πληροφορίες για το εξής θέμα:¨Επιδράσεις των αντισυλληπτικών στην ινοκυστική μαστοπάθεια¨, προκειται για την πτυχιακή μου... είναι sos θέμα κ δεν έχω βρεί κάτι εδω κάτω...

.
19/07/2006

19/07/2006, 16:51:33
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ help... ΣΕ Πληροφορίες για τις επιδράσεις των αντισυλληπτικών στην ινοκυστική μαστοπάθεια.

===============================================

Αγαπητή marinakikriti, νομίζω πως ζητάς κάτι πολύ εξειδικευμένο κι ίσως να μην βρεις πολλές πληροφορίες.
Οπότε θα μπορούσες να ψάξεις και κάπου που να αντλήσεις τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το θέμα μεταφέρεται στην Κατηγορία .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-. από την Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...

Marios_1Μέλος
19/07/2006, 20:50:50
Η ερώτησή σου είναι πάρα πολύ γενική. Τι σε ενδιαφέρει να μάθεις ακριβώς;

Σε γενικές γραμμές η ινοκυστική μαστοπάθεια είναι μία κατάσταση όπου έχουμε καλοήθη ογκίδια να αναπτύσονται στο στήθος της γυναίκας. Αυτά φαίνεται να γίνονται μεγαλύτερα κατά την διάρκεια της περιόδου και να πονάνε, ενώ μικραίνουν στο μέσο του κύκλου.

Κάποιες έρυνες για τα αντισυληπτικά και την σχέση με την ινοκυστική μαστοπάθεια έχουν γίνει στις αρχές του 80 νομίζω και έδειξαν πως οι γυναίκες που παίρνουν αντισύλληψη έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν τα συμπτώματα αυτά. Αυτές τις έρευνες φαντάζομαι θα μπορέσεις να τις βρεις στο google.

Παρ ολα αυτά ή προσωπική μου εμπειρία και γνώση δείχνει πως τα οιστρογόνα μαλλον αποτελούν παρά λύνουν το πρόβλημα. Αντίθετα η μία και μόνη εμπειρία που έχω με μία κυρία με αυτό το πρόβλημα έδειξε πως η χορήγηση φυσικής προγεστερόνης σε συνδιασμό με βελτίωση της διατροφής και μεγάλη μείωση του καφέ και της καφείνης γενικότερα (πχ από κόκα - κολα) βελτίωσε δραματικά τα συμπτώματα μέσα σε 5
μήνες. Πιστεύω πως το πρόβλημα με τις ινώσεις (όπως πχ με τα ινομυώματα αλλά και την ινοκυστική μαστοπάθεια) οφείλεται στα "ξενο-οιστρογόνα" , δηλάδή τις συνθετικές ουσίες που έχουν κατακλύσει το οικειακό και γενικό περιβάλλον του σύγχρονου ανθρώπου, οι οποίες μιμούνται τα οιστρογόνα και δημιουργούν χάος στον οργανισμό. Η άποψη αυτή υποστηρίζεται από πολλούς νέους ερευνητές στο χώρο της Διατροφολογίας αλλά και της Ιατρικής.

marinakikritiΝέο Μέλος
20/07/2006, 07:46:13
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ....Η ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΡΕΠΩ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΣΧΕΤΟ.ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΟΚΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣΤΟΠΑΘΕΙΑ. Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ SOS ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΣΟ.ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.