- γυναικα στο τιμονι ο χαροντας ζυγωνει - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τωρα, εχουν φθασει την "ποιοτητα" ενος Mountain Bike... καθως εχουν απο 3 εως και 9 ταχυτητες, δισκοφρενα, και πολυ καλη αντοχη...
Φυσικα, εξαρταται η Μαρκα... οπως και στα Mountain Bikes δηλαδη

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Σε αυτες τις περιπτωσεις, το Mountain Bike ειναι οτι πρεπει...
Σε πολεις ομως οπως η Λαρισα...εκει στην ισιαδα, ειναι τελεια (οποιο τυπο ποδηλατου και αν εχεις) ![]()

quote:
Φίλε allzzaro πως θα μπορούσα να μάθω περισσότερα για αυτό το ποδήλατο ??? Θα μπορούσες να βάλεις κανένα σχετικό link ???
Μία πρώτη ιδέα φίλε μου...

Edited by - allzzaro on 16/07/2007 18:20:35
quote:
Και ποιό είναι το απλό ποδήλατο πόλης;έκανα μια φορά το τόλμημα να αγοράσω ένα φθηνό και τσακίστηκα δυο φορές.Την μια έσπασε το πεντάλ,την άλλη-να είναι δυνατόν-έσπασε ο άξονας.Οπότε αναγκάστηκα και τα έσκασα και αγόρασα ένα ideal.Για μένα είναι υπέροχα ποδήλατα και όχι και τοσο ακριβά όσο ένα Pegeut,ας πούμε.Δεν πάυουν όμως να είναι ακριβούτσικα.
maraki8
quote:
Για να σου λυθούν οι οποιεσδήποτε απορίες,πέρσι πέταξα για Κω με γυναίκα πιλότο,λυπάμαι για σένα.Επίσης,πολύ συχνά βλέπω γυναίκες οδηγούς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΜΕΤΡΟ,ΗΣΑΠ.Όσον αφορά τις μπουλντόζες και τα λοιπά βαρέα οχήματα,ζούμε στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που να χειρίζονται τέτοια οχήματα,όχι
Bρε μαράκι.. ενα ποδήλατο οδήγησες και
θές να οδηγήσεις και μπουλντόζα..
quote:
alzzaro,έχεις κάνει νταλικέρης,μπουλντοζιέρης,πουλμανατζής μήπως;πολύ γνώση του πράγματος φαίνεται να έχεις βρε παιδί μου
Ξέχασα τα τρίκυκλα ![]()

Μαλιστα γιαγιαδες,
εγω τις βλεπω να κανουν κοτσαρισματα και να κουμανταρουν γεωργικα μηχανηματα πισω απο το τρακτερ!!!
Και παλιοτερα,
το εβλεπες συχνοτερα!!!
Αλλα τωρα,
σας αφησαμε να ασχολειστε με τα μοτο (ποδηλατα, μηχανακια, αυτοκινητα κλπ),
κι εμεις να εχουμε δουλεια, σπιτι, καθαριοτητα, παιδια, φαγητο, πεθερικα, πλυσιμο, σιδερωμα, σφουγγαρισμα, την ευθυνη για την προσωπικοτητα του παιδιου)...
Εσεις ασχοληθειτε με τα μηχανοκινητα...
Οι αντρες ειναι γενικα αδυναμοι γιατι μεγαλωνουν με δυναμικες μανες...
quote:
δουλεια, σπιτι, καθαριοτητα, παιδια, φαγητο, πεθερικα, πλυσιμο, σιδερωμα, σφουγγαρισμα, την ευθυνη για την προσωπικοτητα του παιδιου)...
![]()
![]()
![]()
quote:
δουλεια, σπιτι, καθαριοτητα, παιδια, φαγητο, πεθερικα, πλυσιμο, σιδερωμα, σφουγγαρισμα, την ευθυνη για την προσωπικοτητα του παιδιου)...
Edited by - angi on 17/07/2007 02:35:58
Μέχρι να έρθεις και να ζήσεις εντός τόπου και χρόνου,σου συνιστώ να κάνεις καμιά σούζα με το χαριτωμένο τρίκυκλο που μας έδειξες.Είμαι σίγουρη ότι μόνο αυτό θα μπορείς να καβαλήσεις
angi,κι εγώ έχω δεί αυτές τις γιαγιάδες και κυκλοφορούν σε όλες τις επαρχίες.ο alzzaro δεν τις έχει δεί από ότι φαίνεται..

quote:
Μην εισαι τοσο ειρωνας...
Δεν πρόκειται περί ειρωνίας angi..
Ημουν σαφέστατος.
Είναι λογικό μια γριά να οδηγεί ενα τρακτέρ.
Και ενα 7χρονο παιδί μπορεί...
Μιλώ λοιπόν για οχήματα που ο χειρισμός τους απαιτεί δεξιοτεχνία και αντίληψη.Μίλησα λοιπόν για επιβατηγά αεροπλάνα, επιβατηγά πλοία, φορτηγά κλπ.. που οι χειριστές τους εχουν την ευθύνη χιλιάδων επιβατών...
Γιατι δεν βλέπω μια γυναίκα εκεί?
Γιατί απλά.. η εικόνα συνάδει με το τίτλο του θεματοθέτη![]()
maraki8
quote:
Μέχρι να έρθεις και να ζήσεις εντός τόπου και χρόνου,σου συνιστώ να κάνεις καμιά σούζα με το χαριτωμένο τρίκυκλο που μας έδειξες.Είμαι σίγουρη ότι μόνο αυτό θα μπορείς να καβαλήσεις
angi
quote:
σας αφησαμε να ασχολειστε με τα μοτο (ποδηλατα, μηχανακια, αυτοκινητα κλπ),
κι εμεις να εχουμε δουλεια, σπιτι, καθαριοτητα, παιδια, φαγητο, πεθερικα, πλυσιμο, σιδερωμα, σφουγγαρισμα, την ευθυνη για την προσωπικοτητα του παιδιου)...
Σας προσκαλώ σε διαγωνισμό παρουσία μαρτύρων οχι μόνο στην οδήγηση σε οποιοδήποτε οχημα, διαθέτω ολα τα οχήματα αλλά και στο πλύσιμο και στο σιδέρωμα και στο μαγείρεμα .. πεθερικά.. τι είναι αυτό.. τι σχέση έχει.. καλά πάτε καλά.. !!
Edited by - allzzaro on 17/07/2007 15:34:53
Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω edit.
Eυχαριστώ για την παρέμβαση..
Εγώ, εγώ!!!
Πάω τα στοιχήματα!!!!
Τα βλέπω και τα ρέστα μου!!!!
Να δω διαγωνισμό πλησίματος εσωρούχων σε σκάφη, ανάμεσα σε allzzaro, maraki8 και angi και ας πεθάνω!!!
Τα έξοδα όλα δικά μου!!!
Παρακαλούνται όσοι διαβάζουν να δώσουν λερωμένα εσώρουχα για τον διαγωνισμό...
quote:
Μιλώ λοιπόν για οχήματα που ο χειρισμός τους απαιτεί δεξιοτεχνία και αντίληψη.Μίλησα λοιπόν για επιβατηγά αεροπλάνα, επιβατηγά πλοία, φορτηγά κλπ.. που οι χειριστές τους εχουν την ευθύνη χιλιάδων επιβατών...
Οταν θα σου παραθεσουμε στοιχεια και γι΄αυτο;
Θα μας πεις για το χειρισμο διαστημοπλοιων;
Γιατι αν θυμαμαι καλα,
ξεκινησες αμφισβητωντας την ικανοτητα μας για το χειρισμο δικυκλων, μετεπειτα αυτοκινητων, μετα μας εδειξες τα τρακτερ και τωρα μας μιλας για επιβατηγα πλοια, φορτηγα και την ευθυνη πολλων χιλιαδων επιβατων...
Μετα τί εχει το σεναριο;;
Προβλεπω να ξαναγυρναμε στα δικυκλα και δη στα ποδηλατα...
Τί να κανουμε κι εμεις οι ερμες οι γυναικες!!
Πού να βρουμε χρονο για επιδειξιωμανιες τετοιου τυπου!!!
Εμεις ειμαστε στην ουσια του πραγματος.
Απλως πλεον το κανουμε συνειδητα και το δειχνουμε (οφελουν και συνδραμουν και οι εποχες βλεπεις...).
Καει ομως ε;;;
allzzaro
![]()
![]()

Edited by - angi on 18/07/2007 01:21:06
quote:
Γιατι δεν βλέπω μια γυναίκα εκεί?
Γιατί απλά.. η εικόνα συνάδει με το τίτλο του θεματοθέτη
Καταρχάς,ο θεματοθέτης έχει χιούμορ και όχι πρόθεση να θίξει.
Στα υπόλοιπα τώρα.Όσον αφορά τα επιβατηγά αεροπλάνα,σου είπα ότι η Aegean έχει και γυναίκες πιλότους.Άρα πήρες την απάντησή σου.Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,ΑΝ κυκλοφορείς εξω,θα έχεις δεί γυναίκες οδηγούς λεωφορείων,μετρό και ηλεκτρικού.Ή μήπως θα μας πείς τώρα ότι το να οδηγείς διπλό λεωφορείο στους κωλόδρομους,κάνοντας χίλιες δύο μανούβρες κλπ,το κάνει κι ένα 7χρονο παιδί;αλήθεια κιόλας,εσύ από τα 7 σου έμαθες να οδηγείς τρακτέρ,νταλίκα,λεωφορεία κλπ;
quote:Έχεις ακούσει αυτό που λένε "καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς";από την στιγμή που δεν γνωρίζεις με τι άτομα συνομιλείς,καλύτερα να μην προσκαλείς σε διαγωνισμούς,γιατί θα χάσεις.Και μείνε στο θέμα.Εδώ δεν μιλάμε για σιδέρωμα,πλύσιμο και τα συναφή,αλλά για την οδική συμπεριφορά των δύο φύλων...
Σας προσκαλώ σε διαγωνισμό παρουσία μαρτύρων οχι μόνο στην οδήγηση σε οποιοδήποτε οχημα, διαθέτω ολα τα οχήματα αλλά και στο πλύσιμο και στο σιδέρωμα και στο μαγείρεμα .. πεθερικά.. τι είναι αυτό.. τι σχέση έχει.. καλά πάτε καλά.. !!
quote:Όχι μωρέ,θα μας πεί ότι το κακό ξεκίνησε από την αρχαιότητα όταν οι γυναίκες οδηγούσαν τα κάρα...
ξεκινησες αμφισβητωντας την ικανοτητα μας για το χειρισμο δικυκλων, μετεπειτα αυτοκινητων, μετα μας εδειξες τα τρακτερ και τωρα μας μιλας για επιβατηγα πλοια, φορτηγα και την ευθυνη πολλων χιλιαδων επιβατων...
Μετα τί εχει το σεναριο;;
Προβλεπω να ξαναγυρναμε στα δικυκλα και δη στα ποδηλατα...
quote:Ηδονοβλεψία!!!
Να δω διαγωνισμό πλησίματος εσωρούχων σε σκάφη, ανάμεσα σε allzzaro, maraki8 και angi και ας πεθάνω!!!

In anticipation of my resurrection...
Να κάνω μία ερώτηση; εγώ που δεν έχω καν δίπλωμα, σε ποια κατηγορία υπάγομαι;
(Πάντως ποδήλατο χειρίζομαι άνετα και πατίνι με κάποια δυσκολία. Φτάνουν αυτά;) ![]()
Προσωπική μου άποψη για το θέμα; ανεξαρτήτως φύλου, πρέπει να είμαστε από τους πιο νευρωτικούς οδηγούς παγκοσμίως : είτε το φάσκελο, είτε τα "καντήλια", είτε ο σωματικός τσαμπουκάς (άμα είσαι και 2 μέτρα θηρίο, κάπου "πρέπει" να ξεσπάσεις), σε κάθε αφορμή είμαστε έτοιμοι για ντέρμπι.
Εντάξει, δεν είπα να πηγαίνουμε και με το σταυρό στο χέρι, λες και πάμε σε καραβάνι ή φάλαγγα, αλλά λίγος σεβασμός στα δικαιώματα των άλλων οδηγών (για να μην πω για τους πεζούς) δε βλάπτει.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Στείλε τώρα κανένα link με το super ποδήλατο γιατί ωραία η φωτογραφία που έβαλες, πραγματικά όμως καίγομαι για λεπτομέριες.
quote:
Παιδιά, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι αυτό το θέμα θα αποτελέσει ένα λόγο για να ξεκινήσει μια διαμάχη με αφορμή τις ικανότητες και δεξιότητες των δύο φύλων...
Λες και δεν μύριζε από χιλιόμετρα ότι εκεί θα καταλήξει...
quote:Λυπάμαι,αλλά έτσι το κατήντησε το θέμα κάποιος...
Παιδιά, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι αυτό το θέμα θα αποτελέσει ένα λόγο για να ξεκινήσει μια διαμάχη με αφορμή τις ικανότητες και δεξιότητες των δύο φύλων...
quote:Hilarious!!!!
allzzaro είσαι ένας μισογύνης φαλοκράτης και ντρέπομαι να συνομιλώ μαζί σου
quote:Του νορμάλ ανθρώπου!Όποιος δεν οδηγεί καθημερινά σε κίνηση,ζέστη κλπ,αν μη τι άλλο είναι πολύ πιο ήρεμος από αυτούς που οδηγούν!Από την άλλη σκέφτομαι ώρες ώρες την ζέστη και την βρώμα και την ταλαιπωρία π.χ. στον ηλεκτρικό και βρίσκω την ιδέα του αυτοκινήτου καλύτερη..
Να κάνω μία ερώτηση; εγώ που δεν έχω καν δίπλωμα, σε ποια κατηγορία υπάγομαι;
(Πάντως ποδήλατο χειρίζομαι άνετα και πατίνι με κάποια δυσκολία. Φτάνουν αυτά;)
quote:Πολύ σωστά,όλα.Μια παρένθεση μόνο όσον αφορά τους πεζούς.Πολλοί από αυτούς είναι απρόσεκτοι,περνάνε απέναντι όποτε τους καπνίσει,παραβιάζουν φανάρια και δεν προσέχουν τα παιδιά τους όταν τα έχουν μαζί τους.Και μετά φταίει ο φονιάς...
Προσωπική μου άποψη για το θέμα; ανεξαρτήτως φύλου, πρέπει να είμαστε από τους πιο νευρωτικούς οδηγούς παγκοσμίως : είτε το φάσκελο, είτε τα "καντήλια", είτε ο σωματικός τσαμπουκάς (άμα είσαι και 2 μέτρα θηρίο, κάπου "πρέπει" να ξεσπάσεις), σε κάθε αφορμή είμαστε έτοιμοι για ντέρμπι.
Εντάξει, δεν είπα να πηγαίνουμε και με το σταυρό στο χέρι, λες και πάμε σε καραβάνι ή φάλαγγα, αλλά λίγος σεβασμός στα δικαιώματα των άλλων οδηγών (για να μην πω για τους πεζούς) δε βλάπτει.

quote:
Λυπάμαι,αλλά έτσι το κατήντησε το θέμα κάποιος...
Καλή μου, σχεδόν ποτέ δεν ευθύνεται μόνο ένας άνθρωπος για κάτι.
Για αυτό άλλωστε δεν απευθύνθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα.
Για να το έχουμε κατά νου όλοι μας. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ααααααα... Ζαβολιάρηδες!!!!
Γιατί μου το χαλάτε;;;
Που να μην σας ξαναπετύχει η γέμιση σε τούρτα black forest κακοί άνθρωποι!!!
Αν θέλετε να αποδείξετε κάτι στο άλλο φύλο ειδού η Ρόδος...
Το διαγωνισμό τον εμπλουτίζω και με μαγειρική και με σίδερο (ότι πλύνατε, το σιδερόνετε)...
Είπαμε πληρώνω και οργανώνω την επιτροπή!!!
"Τα ατυχήματα στα μέσα μεταφοράς - περιλαμβάνονται όλοι οι τύποι ατυχημάτων, σιδηροδρομικά, εναέρια, θαλάσσια, με αιχμή όμως τα οδικά που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία - είναι η αιτία για το 40% των θανάτων στους νέους αυτών των ηλικιών.
Το 80% περίπου από τα θύματα είναι άνδρες, οι οποίοι διατρέχουν δυο φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να χαθούν σε οδικό δυστύχημα από τους άνδρες των 35 έως 44 ετών."
Νομίζω ότι τα λέει όλα...