- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ! ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

quote:
Θεωρώ ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κανείς δεν προσπαθεί να αποκόψει την Ελλάδα από τέτοιες ενέργειες, άσχετα με τους επιφανειακούς ισχυρισμούς, που έχουν στόχο τους ανεγκέφαλους φανατικούς θρησκόληπτους.Αντίθετα προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελλάδα αυτοί που έχουν εφεύρει τον... "Ελληνοχριστιανισμό", μια έννοια που προσβάλλει τους Έλληνες, προσπαθεί να τους βαρύνει με ιστορικά εγκλήματα που, όχι μόνο δεν έκαναν, αλλά ήταν τα θύματα και ποντάροντας στην αλλοίωση της ιστορίας, νομίζουν ότι θα ευδοκιμήσει.
Ακριβώς αυτό υποννοούν τα
λεγόμενά μου αγαπητέ γιαπετ!!!
Αυτή την εμπλοκή "ψάχνουν" με
μεγάλη ...μανία,θα έλεγα...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Έγινες κατανοητή, οταν εγραφες για ελλαδικο χωρο εννούσες αυτόν χωρίς την Θράκη.Ubi Dubium, Ibi Libertas
Και πάλι ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,μπραβο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=2OM0hgdT8Jw&p=ED2C5E3DD45A95A5&playnext=1&index=41
μου ειναι αδιαφορο εαν ανοιξει ή κλεισει ενας ναος , μπορει να κανει οτι θελει αρκει να μη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!!!
τωρα οσο αφορα τους μουσουλμανους δειτε το τζαμι εδω
http://strangetravellergr.blogspot.com/2010/07/blog-post_16.html
και μονο ως μουσειο να το ειχαμε , ο τουρισμος στην περιοχη θα ηταν αρκετος να θρεψει πολυ κοσμο !!! εμεις ομως ως ελληναραδες το αφηνουμε με τα δεντρα στην εισοδο , για την ακριβεια ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ !!!
εαν ηταν ετσι η αγια σοφια , εχω την περιεργεια τι θα λεγαν καποιοι χριστιανοι ορθοδοξοι !!!! αλλα ειπαμε , εμεις ειμαστε οι "εξυπνοι" και οι τουρκοι "μπουνταλαδες" !!! κουνια που μας κουναγε

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
>>> καποιος σχετικος να μαζεψει το λινκ της καποδιστρια ?
μου ειναι αδιαφορο εαν ανοιξει ή κλεισει ενας ναος , μπορει να κανει οτι θελει αρκει να μη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!!!τωρα οσο αφορα τους μουσουλμανους δειτε το τζαμι εδω
http://strangetravellergr.blogspot.com/2010/07/blog-post_16.htmlκαι μονο ως μουσειο να το ειχαμε , ο τουρισμος στην περιοχη θα ηταν αρκετος να θρεψει πολυ κοσμο !!! εμεις ομως ως ελληναραδες το αφηνουμε με τα δεντρα στην εισοδο , για την ακριβεια ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ !!!
εαν ηταν ετσι η αγια σοφια , εχω την περιεργεια τι θα λεγαν καποιοι χριστιανοι ορθοδοξοι !!!! αλλα ειπαμε , εμεις ειμαστε οι "εξυπνοι" και οι τουρκοι "μπουνταλαδες" !!! κουνια που μας κουναγε
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μάλλον και εσένα ο οργανισμός σου
ζητά αφιέρωση...
Πολύ ευχαρίστως λοιπόν. Ιδού!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_FlASnMyvIM&feature=related
quote:
>>> καποιος σχετικος να μαζεψει το λινκ της καποδιστρια ?
μου ειναι αδιαφορο εαν ανοιξει ή κλεισει ενας ναος... !!!!
Επειδή εσένα σου είναι αδιάφορο,δεν
πρέπει να το συζητήσουμε;!!!
Μα τι υπέροχες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ
αντιλήψεις περί ...διαλόγου!!!
το να "μαζεψει" παει στο μεγεθος , καθως χαλαει η σελιδα και φευγει πολυ δεξια (γιαυτο και ειπα σχετικος)
συγνωμη για την παρεξηγηση !!!!

Edited by - makfor on 15/09/2010 15:50:22
quote:
μη λες "χαζα" (με την καλη εννοια) με παρεξηγεις ...το να "μαζεψει" παει στο μεγεθος , καθως χαλαει η σελιδα και φευγει πολυ δεξια (γιαυτο και ειπα σχετικος)
συγνωμη για την παρεξηγηση !!!!
Edited by - makfor on 15/09/2010 15:50:22
Παρακαλώ,συγχωρεμένος...
Αλλά επειδή εμένα δεν "φεύγει" καμια
σελίδα,ουτε δεξιά αλλά ούτε αριστερά!!!![]()
Πάντως το τραγουδάκι ήταν
καλό ε;!!!
Edited by - kapodistria on 15/09/2010 15:58:14
το τραγουδι , καλο ναι !!! ;)