- Γκρέμλινς.Μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
gK
gK
gK
gK
gK
gK
Μην φανταστεις οτι εψαξα και πολυ, ομως απο το λιγο...απογοητευτηκα...!
Α! Ξέχασα...!
Καλημέρα...!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ:ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ
gK
Τί είναι αυτο...?!
Δεν είμαι και τοοοοόσο μικρή...
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
gK
Βλέπω το forum ή δεν το βλέπω το ίδιο είναι γιατί αυτά τα έχω ξαναδιαβάσει και δεν με παραξενέβουν καθόλου.Βέβαια δεν θα κάνω καμία τελετή όσο βρίσκομαι σε ηλικία *********. Και άμα κάνω μετά το σκέφτομαι.Ξέρο να φτιάχνω ένα ouija αλλά δεν το κάνω γιατί είμαι μικρός.Σας παρακαλώ αφίστε εμας που είμαστε ********* να συμετάσχουμε στo forum!Συγνώμη για αυτό το μήνυμα όλους σε αυτό το forum επειδή είμαι εκτός θέματος και υπόσχομαι είναι το τελευταίο!
´:))
ποιος σου απαγορευσε να παιζεις;
ποιος σου απαγορευσε να κανεις του κεφαλιου σου με το αορατο...;
μα τι γινεται εδω μεσα...
εχω χασει επεισοδια /'η εχετε ξεφυγει ολοι;
-δυο θεματα ιδια ,ανοιξες μικρο μου /δεν το προσεξες;...-
ω!τρισμεγιστε...

Let there be Light!
quote:
Posted - 06/06/2003 : 21:05:19
Η Δαναή έχει δίκιο!Εγώ ασχολούμαι με τη μεταφυσική αρκετό καιρο.
Βλέπω το forum ή δεν το βλέπω το ίδιο είναι γιατί αυτά τα έχω ξαναδιαβάσει και δεν με παραξενέβουν καθόλου.Βέβαια δεν θα κάνω καμία τελετή όσο βρίσκομαι σε ηλικία κάτω τον 18.Και άμα κάνω μετά το σκέφτομαι.Ξέρο να φτιάχνω ένα ouija αλλά δεν το κάνω γιατί είμαι μικρός.Σας παρακαλώ αφίστε εμας που είμαστε κατω τον 18 να συμετάσχουμε στo forum!Συγνώμη για αυτό το μήνυμα όλους σε αυτό το forum επειδή είμαι εκτός θέματος και υπόσχομαι είναι το τελευταίο!
´:))
quote:
Posted - 06/06/2003 : 21:13:36
H danai έχει απόλιτο δίκιο.Ασχολούμαι αρκετό καιρο με τη μεταφυσική.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή!!
Έχω διαβάσει για πνεύματα και ouija ξέρο αρκετά αλλά δεν κάνω τελετές
.τελετες δεν ξέρω αν κάνω κα οταν μεγαλώσω!Ξέρω να φτιάχνω ένα ouija αλλά δεν κάνω γιατί είμαι μικρός αλλά σκέφτομαι κιόλας.....
Sorry..επειδή είμαι εκτός θέματος αλλά δεν θα το ξανα κάνω......
Bye fro now..............
quote:
Posted - 06/06/2003 : 21:14:20
H danai έχει απόλιτο δίκιο.Ασχολούμαι αρκετό καιρο με τη μεταφυσική.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή!!
Έχω διαβάσει για πνεύματα και ouija ξέρο αρκετά αλλά δεν κάνω τελετές
.τελετες δεν ξέρω αν κάνω κα οταν μεγαλώσω!Ξέρω να φτιάχνω ένα ouija αλλά δεν κάνω γιατί είμαι μικρός αλλά σκέφτομαι κιόλας.....
Sorry..επειδή είμαι εκτός θέματος αλλά δεν θα το ξανα κάνω......
Bye fro now..............
Nα σου πω φίλε νούνούνού.Επειδη δεν το κατάλαβα αυτο, το ξαναλές σε παρακαλώ αλλη μία φορά.
Μάλλον κάπου μπερδεύτηκες φίλε μου.
Δεν σου απαγορεύει κανείς να συμμετάσχεις στις Συζητήσεις μόνο κάντο με τον σωστό τρόπο. Σου έχω γράψει σχετικά και στο άλλο "θέμα" σου, διάβασέ το σε παρακαλώ: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1512
Κατά τ'άλλα, η διενέργεια τελετών, οι πνευματιστικές "συνάξεις" κ.ό.κ. δεν αφορούν το ESOTERICA.
Ο Τόπος αυτός ασχολείται με την Εσωτερική Έρευνα και την Μεταφυσική Αναζήτηση.
(το Θέμα αυτό κλειδώνεται και θα μεταφερθεί στα "Απολιθωμένα" σε δεύτερο χρόνο. Για να είμαι σίγουρος πως θα δεις τα μηνύματά μου...)
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Θα ήθελα κατ'αρχάς να σας δώσω συγχαρητήρια για τις όμορφες, δημιουργικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας καθώς παρακολουθώ αρκετές απ' αυτές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Λοιπόν..θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να καταθέσω τον προβληματισμό μου. Κάτι που με απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό ( 4 χρόνια) και τόσο έντονα που αποφάσισα να΄κάνω κάτι γι' αυτό.
Θέλω να δημιουργήσω/υλοποιήσω μια οντότητα πολύ συγκεκριμένη και σημαντική για μένα (όχι επίκληση ενός προυπάρχοντος πνεύματος).
Αυτό που θέλω να δημιουργήσω βρίσκεται μόνο (προς το παρόν τουλάχιστον) μέσα στα όνειρά μου και τη φαντασία μου.Μια αδύναμη μικρή σκεπτομορφούλα αλλά αρκετά σταθερή.
Πως μπορώ να την υλοποιήσω? Μια οντότητα δημιουργημένη απο τη δική μου αποκλειστικά σκέψη αλλά τόσο συμπαγής που να μπορώ να την αγγίξω?
Ξέρω ότι γίνεται. Αλλά δεν ξέρω ακριβώς τον τρόπο. Το ψάξιμό μου με οδήγησε στην αλχημεία, στους σαριπούτρα και Αλεξάνδρα νταβιντ Νελ και τεχνικές οραματισμού αλλά δεν τα έχω ψάξει προς το παρόν σε βάθος.
Αν ξέρει κάποιος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες (έστω και μια μικρή), σχετικά με όλα τα παραπάνω θα'ναι πολύ σημαντικό για μένα. Θα είναι ένα κομματάκι του παζλ που θέλω να δημιουργήσω.
Σας ευχαριστώ πολύ
Alla kai na thn eixes aythn thn gnwsh,den kserw ti hlikia exeis....
ayto poy zhtas dhl h dhmiourgeia mias Skeptomorfhs,gnwrizeis oti einai poly epikindino spor,gia kapoion poyu den katexei arketa pragmata gyrw apo ton eswterismo-_
-gnwrizeis oti dhmioyrgontas mia Skeptomorfh,mporei ayth na se katadiokei oloklhrh zwh kai na mhn mporeseis isws pote na apalageis ap aythn ...
AYta file mou einai poly sobara 8emata,kai den einai paixnidi..
SKEPSOU LIGO.

Ωπως Επάνω Ετσι και κατω
http://www.alexandra-david-neel.org/anglais/acca.htm
http://www.hermitary.com/articles/david-neel.html
Κι άν επιμένεις ακόμα να "υλοποιήσεις" τις σκεπτομορφές σου, ...βράστα Χαράλαμπε!
Κατ' αρχάς είμαι φίλη και όσο για την ηλικία, είμαι 23 χρονών.![]()
Πιστεύω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Κάποιος πρέπει να έχει φτάσει σε ένα απαιτούμενο στάδιο γνώσης, προτού επιχειρήσει να κάνει με επιτυχία αυτό που θέλει να κάνει.Εγώ αν και ασχολούμαι απο τα 11 μου, λόγω κάποιων εμπειριών μου, που με σημάδεψαν βαθειά
, δεν έχω και τόσο καλή <<επιστημονική>> κατάρτιση όσων αφορά το συγκεκριμένο θέμα.
Αλλά απ' την άλλη απο κάπου πρέπει να ξεκινήσω. Το μεγαλύτερο ταξίδι αρχίζει πάντα με ένα απλό βήμα, το οποίο σε φέρνει πιο κοντά στον προορισμό σου.
Το ζήτημα, το έχω πάρει αρκετά σοβαρά. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω μετά 4 χρόνια σκέψης πάνω στο αντικείμενο (καλή αρχή πάντως). Δεν θέλω ν' αρχίσω ξαφνικά να δημιουργώ απο χόμπυ σκεπτομορφές και ασφαλώς ούτε να παίξω με τέτοια πράγματα.Γνωρίζω ότι σε αρκετές περιπτώσεις εκτός του ότι σε καταδιώκουν μπορούν να σε σκοτώσουν κιόλας, όπως και έχω διαβάσει ότι παθαίνουν μερικοί ονειρογιόγκοι. Καλούν δημιουργήματα που στην ουσία προφανώς είναι δαίμονες για να κάνουν τέτοιο κακό, σε τελική ανάλυση.Επίσης έχω ακούσει ότι όσο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις μια οντότητα, ακόμα πιο δύσκολο είναι να την καταστρέψεις.
Sarmad, ευχαριστώ και σένα για την ανταπόκρισή σου ![]()
..βράστα Χαράλαμπε ![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα links. Τους έριξα μια γρήγορη ματιά γιατί λόγω του ενθουσιασμού μου, βιαζόμουν να σας απαντήσω.Αν βρείς, οτιδήποτε άλλο, ακόμα, θα περιμένω.
Άρα ένας απ' τους τρόπους είναι να γίνω καλόγρια-ερημήτισα ε? Θ' αρχίσω να το σκέφτομαι σοβαρά κάποια στιγμή. Προς το παρόν λέω ν' αρχίσω απ' τα πιο εύκολα. Θα γραφτώ σε κάτι σεμινάρια αλχημείας που γίνονται στην Αθήνα κάποια στιγμή (μεταστοιχείωση και μετασχηματισμός ενεργειών).Ας μάθω πρώτα κάποια βασικά. Σιγά σιγά.Με το μαλακό![]()
Η οντότητα που θέλω να υλοποιήσω δεν νομίζω ότι είναι δαίμονας. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι. Την βλέπω συχνά στα όνειρά μου. Μου κάνει επίσκεψη για να μου δείξει ότι είναι εκεί, ότι υπάρχει και μετά φεύγει.Κάθε φορά που έχω ένα κακό όνειρο (δαιμονικές οντότητες λόγου χάρη που με κυνηγούν),τον φωνάζω αυτόματα και πάντα μα πάντα,κ ά θ ε
φορά, έρχεται και με σώζει. Τον βλέπω μερικές φορές να βγάζει ένα πολύ έντονο φως το οποίο είναι μάλλον λευκό αλλά πααααρα πολυ έντονο.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Την πρώτη φορά αισθάνθηκα ότι με τύφλωνε μέσα στο όνειρό μου.Εδώ και 4 χρόνια, παρακαλάω στην κυριολεξία να έχω κακά όνειρα για να τον βλέπω. Να φανταστείτε προσπαθώ πολλές φορές να βαρυστομαχιάζω το βράδυ
πριν πέσω για ύπνο.
Ξέρετε, σκέφτομαι ότι η δημιουργία μιας σκεπτομορφής ίσως έχει κάποια κοινά, όπως το να φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο. Αν όσο καιρό, βρίσκεται στη κοιλιά της μητέρας του, νιώθει την αγάπη της και γενικά, θετικά συναισθήματα με τα οποία μεγαλώνει, τότε δεν μπορεί παρα να την αγαπήσει όταν θα βρεθεί σε αυτόν τον κόσμο.Απ' την άλλη αν η μητέρα έχει αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να το φέρει στον κόσμο ή όχι, τότε το παιδί όταν γεννηθεί, πιθανόν να νιώθει υποσυνείδητα απποριπτέο.
το γνωρίζω..ούτε ακριβώς και τη φύση αυτών των οντοτήτων.Πρωτού
όμως κάνεις το οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση...σκέψου το γιατί
αναζητάς κάτι τέτοιο,ποιές ανάγκες σου ικανοποιούνται μέσα απο
αυτήν την επιθυμία.Η βασικότερη γνώση που ένας άνθρωπος οφείλει να έχει είναι η γνώση του ίδιου του εαυτού του.Πολλές φορές ανασφάλειες
μας βάζουν εμπόδια σε κάποιες ανάγκες μας...και αναζητούμε την ικανοποίηση αυτών των αναγκών με υποκατάστατα που αφ ενός δεν μας φέρνουν την ικανοποίηση που θα μας έφερνε αυθεντικό μέσο ικανοποίησης της ανάγκης αυτής και αφ'ετέρου τα "υποκατάστατα" αυτά μπορεί να μας βάλουν σε νέες περιπέτειες.
Απ την τελευταία σου απάντηση λχ θα μπορούσε κανείς να διακρίνει την
περιγραφή μιας σχέσης τρυφερότητας (το πως αισθάνεσαι για την οντότητα των ονείρων σου) και εν συνεχεία φιλτράρεις την δημιουργία της οντότητας μέσα απ το μητρικό σου ένστικτο (παρομοίωση με τη σχέση μητέρας-εμβρύου).Μπορεί βέβαια αυτό που νιώθεις είναι μια μεταφυσική ανάγκη....έχεις όμως αποκλείσει το ενδεχομένο να είναι και μια ψυχική(ψυχολογική) ανάγκη?
Παράθεση:
Απ την τελευταία σου απάντηση λχ θα μπορούσε κανείς να διακρίνει την
περιγραφή μιας σχέσης τρυφερότητας (το πως αισθάνεσαι για την οντότητα των ονείρων σου) και εν συνεχεία φιλτράρεις την δημιουργία της οντότητας μέσα απ το μητρικό σου ένστικτο (παρομοίωση με τη σχέση μητέρας-εμβρύου).Μπορεί βέβαια αυτό που νιώθεις είναι μια μεταφυσική ανάγκη....έχεις όμως αποκλείσει το ενδεχομένο να είναι και μια ψυχική(ψυχολογική) ανάγκη?
Πέτυχες ακριβώς την περιγραφή του πως νιώθω γι' αυτή την οντότητα,(Διαβάζεις ψυχολογία?) Μόνο που θα διορθώσω αυτό το μητέρα-εμβρύου λέγοντας ότι: είμαι ερωτευμένη μ'αυτή την οντότητα.![]()
![]()
Παράθεση:
Πρωτού όμως κάνεις το οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση...σκέψου το γιατίαναζητάς κάτι τέτοιο,ποιές ανάγκες σου ικανοποιούνται μέσα απο
αυτήν την επιθυμία.Η βασικότερη γνώση που ένας άνθρωπος οφείλει να έχει είναι η γνώση του ίδιου του εαυτού του.
Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που λες για τη γνώση του εαυτού μας.Όμως δεν θα μπορούσε αυτό να γίνει και σε συνδιασμό, ταυτόχρονα με την συγκεκριμένη οντότητα? Ήδη μέσα απο την επικοινωνία μου μ'αυτή την οντότητα μέσω των ονείρων,έχω ανακαλύψει κάποια πράγματα για τον ευαυτό μου.
Στο παρελθόν έμαθα απο πρώτο χέρι δύο φορές πόσο εύκολο είναι να επέμβει κάτι ή κάποιος στους νόμους του φυσικού κόσμου για να αλλάξει κάτι που πρόκειται να συμβεί (είχα δύο πολύ έντονες εμπειρίες όπου κινδύνεψα να πεθάνω ή τουλάχιστον να χτυπήσω αρκετά άσχημα και έχω σοβαρούς λόγους να πιστεύω ότι με έσωσε η συγκεκριμένη οντότητα.Θα μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες αν θέλετε).
Παράθεση:
Πολλές φορές ανασφάλειες
μας βάζουν εμπόδια σε κάποιες ανάγκες μας...και αναζητούμε την ικανοποίηση αυτών των αναγκών με υποκατάστατα που αφ ενός δεν μας φέρνουν την ικανοποίηση που θα μας έφερνε αυθεντικό μέσο ικανοποίησης της ανάγκης αυτής και αφ'ετέρου τα "υποκατάστατα" αυτά μπορεί να μας βάλουν σε νέες περιπέτειες
Έχω μάθει ότι οι ανάγκες ενός ανθρώπου, κατα σειρά προτεραιότητας, πάνε κάπως έτσι:
1)τροφή,νερό
τα βασικότερα πράγματα (μετά το οξυγόνο).Όταν ο άνθρωπος δεν έχει ικανοποιήσει την ανάγκη του για τροφή, δύσκολα θα ψάξει για κάτι άλλο.
2)στέγη, καταφύγιο
μόλις ο άνθρωπος ικανοποιήσει τις πρωταρχικές του ανάγκες (φαγητό), θ' αρχίσει να ψάχνει κάτι για να μπορεί να προστατευτεί απο τις καιρικές συνθήκες
3)αγάπη
όταν ο άνθρωπος σιγουρέψει τα δύο παραπάνω, αρχίζει να ψάχνει κάποιον για να μοιραστεί πράγματα μαζί του (και εν συνεχεία δημιουργία οικογένειας κτλ)
4)αναγνωρισιμότητα
αφού σιγουρέψει και την τρίτη ανάγκη του, αρχίζει τότε να του δημιουργείται η ανάγκη του, για αποδοχή των επιτευγμάτων του κτλ απο άλλους ανθρώπους
5)αυτογνωσία
τέλος, όταν κάποια στιγμή καλυφθέι και η τέταρτη ανάγκη του, (η απλά φαίνεται να καλύφθηκε) τότε αρχίζει να στρέφεται στο πραγματικά σημαντικό σ' αυτή τη ζωή, που είναι η ανακάλυψη του εαυτού μας.
Εγώ προφανώς βρίσκομαι στο 3 στάδιο, αλλά προσπαθώ να το συνδιάσω με το τελευταίο. Εξάλλου λένε, ότι μπορείς και μαθαίνεις για τον εαυτό σου πράγματα μέσα απο εκείνον που αγαπάς. Είναι σαν να βλέπεις τον καθρέφτη του εαυτού σου μέσα στον άλλο.
Όπως προφανώς ήδη να κατάλαβες, αντιμετωπίζω αυτή την οντότητα απο μία στάση ερωτευμένης γυναίκας.Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Τι εννοείς αυθεντικό? Τους ανθρώπους τους χωρίζουν διάφορα πράγματα. Φύλο, φυλή, εθνικότητα, θρησκεία κτλ. Δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι εμένα και αυτή την οντότητα μας χωρίζει μια διάσταση? ![]()
Ο αστρικός κόσμος μου φαίνεται ότι βρίσκεται μια βαθμίδα παραπάνω απ' τον δικό μας. Επιπλέον έιναι ο κόσμος όπου τα συναισθήματα παίρνουν ζωή.
Ακόμη και αν πράγματι μπορεί να θεωρηθεί <<υποκατάστατο, το οποίο θα μπορούσε να με βάλει σε νέες περιπέτειες>>, πιστεύω ότι θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να τις ζήσω.Με όποιο τίμημα.![]()