ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

sofia8539 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
marilineΜέλος
30/07/2006, 20:01:28
ΑΧ ΒΡΕ ΜΟΡΦΕΑ...

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ...

ΠΗΓΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΩ ΜΕ ΑΠΟΡΕΙΑ...

elizabetta20Νέο Μέλος
16/08/2006, 23:45:34
ΑΧ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΣΤ!ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ?
ΠΟΡΤΕΣ
1.ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ Κ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ,Σ'ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΩΕΙ ΠΡΩΙΝΟ,ΕΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΦΩΣ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΟ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
2.ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΠΟΡΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ..PLAYROOM!EXEI KOKKINO K MPΛΕ ΠΑΤΩΜΑ.
3.Η ΡΟΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΡΟΖ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΩΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΡΟΖ..
4.Η ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΜΕΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ..ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΟΦΙΤΑ..Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΜΑΔΑ.
ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΔΛΔ Η ΜΑΥΡΗ.

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΟΣ ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΧΤΟ Κ ΠΑΛΙΟΣ.ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Η ΣΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ,ΑΚΡΙΒΗ ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ ΣΚΑΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΥ!ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΤΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΟΧΙ Κ ΠΟΛΥ ΨΥΛΗ,ΚΑΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ.
ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ,ΗΜΕΡΟ Κ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΝΙΩΘΩ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΙΩΘΩ ΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΩ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ.
Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ,ΕΓΩ ΣΚΥΒΩ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΕΚΕΙΝΟ ΑΓΡΙΕΥΕΙ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ(ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

μαιρη χρηστουΝέο Μέλος
07/10/2006, 16:03:15
οι πορτες βρισκοντε σε ενα διαδρομο με ελαχιστο φως.η μπλε κ η ροζ βρισκοντε στα δεξια μου κ οι αλλες δυο στα αριστερα.ανοιγω την μπλε πισω της υπαρχει ενας εωτερικος κηπος με λουλουδια ,συντριβανια κτλ.ανοιγω την μαυρη.το δωματιο ειναι μεγαλο κενο και ασπρο.η ροζ εχει ενα κουκλιστικο κοριτσιστικο ροζ δωματιο και η ασπρη εχει μια ρομαντικη κρεββαττοκαμαρα με κυριο χρωμα το ασπρο
μαιρη χρηστουΝέο Μέλος
07/10/2006, 16:14:03
ο κυβος ειναι ξυλινος στο φυσικο του χρωμα,πανω αριστερα στο πλαισιο.η σκαλα εχει 10 σαλοπατια ειναι ασπρη μαρμαρινη σε απλες γραμμες χωρις καγκελα.οδηγει σε μια ταρατσα με θεα μια πολη σαν τη νεα υορκη βραδυ και βρεχει.το αλογο ειναι καφε μεγαλο με ωραια λαμπερη χαιτη κ εχει ενα ασπρο σημειο στη μυτη του.μετα τις συμφορες που ερχοντε περνω το αλογο κ φευγω για το αγνωστο
μαιρη χρηστουΝέο Μέλος
07/10/2006, 16:27:28
στο σταυρο κανω πρωτα ενα ανθρωπακι,μετα γραφω το ονομα μου μετα του αντρα μου και μετα γραφω μωρο για το μωρο που θα γεννησω σε 6 μηνες!το ζωο που μ'αρεσει ειναι η τιγρης που ειναι δυναμικη και ομορφη,μετα το παντα που ειναι ηρεμο.το πουλι που μ'αρεσει ειναι το καναρινι που ειναι μελωδικο,ο καφες δε μ'αρεσει γιατι ειναι πικρος,το γυλι μου αρεσει γιατι μπορεις να δεις απο μεσα.η σοκολατα βεβαια μου αρεσει επειδη ειναι γλυκια.στο δασος με τους λυκους ψαχνω να βρω μια καλη κρυψωνα.οταν με κλεινουν οι τοιχοι,νιωθω φοβο,δε μπορω να κανω τιποτα αλλα απο πανω βλεπω τον ουρανο,οταν βρισκω αδιεξοδο,ψαχνω να βρω τρυπα να φυγω
whizΜέλος
07/10/2006, 19:42:29

Φιλε Μορφέα,

Κριμα που αποχωρησες μιας και ειναι πολυ ενδιαφερων το θεμα σου!
Γιατι δεν προσπαθεις να το συνεχισεις με δικους σου ρυθμους.
Για παραδειγμα κρατα ενα τεστ ανα 2εβδομαδες αντι για μια.
Μπορεις να απαντας σε οσους κανουν το τεστ μεχρι να προσαρτησεις το επομενο.
Ετσι δεν θα αρχισεις να πνιγεσε και θα μπορεις να ανταποκριθεις χωρις να πιεζεσαι.

Και παλι αυτη ειναι η δικη μου γνωμη,εσυ θα κρινεις.

Εμεις θα χαρουμε πολυ να σε εχουμε και παλι κοντα μας!

:)
Με εκτιμηση Άντα

whizΜέλος
07/10/2006, 19:47:23

Φιλε Μορφέα,

Ετσι δεν θα αρχισεις να πνιγεσε και θα μπορεις να ανταποκριθεις χωρις να πιεζεσαι.

Με εκτιμηση Άντα

whizΜέλος
07/10/2006, 19:49:50

Φιλε Μορφέα,

Με εκτιμηση Άντα

ΓιολάνταΝέο Μέλος
15/10/2006, 23:17:55
Καλησπέρα.Μέσα στο μυαλό μου πιστεύω πως πρώτα συναντώ την άσπρη,μετά την μπλε,την ροζ&τέλος την μαύρη(με αυτή τη σειρά τις ανοίγω).Πίσω από την άσπρη πόρτα βλέπω μία φωτεινή κρεβατοκάμαρα , πεντακάθαρη με άσπρα σατέν σεντόνια. Ένας πελώριος καθρέφτης υπάρχει απέναντι ακριβώς από το κρεβάτι.Η μπαλκονόπορτα είναι τεράστια, ξύλινη με θέα τον καταγάλανο ουρανό&την ελαφρώς ταραγμένη θάλασσα. Είναι ανοιχτή και το αεράκι κουνάει την άσπρη κουρτίνα.Το δωμάτιο με την μπλε πόρτα είναι άδειο.Οι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι παιδικά με όμορφα χρώματα.Δεν υπάρχουν έπιπλα ούτε άνθρωποι.Το ροζ δωμάτιο είναι κοριτσίστικο.Μέσα όλα είναι σε ροζ αποχρώσεις,κούκλες στολίζουν κάθε γωνιά του δωματίου.Το μαύρο ανοίκει σε έναν έφηβο ροκά&αναρχικό.Αφίσες,ακαταστασία,βιβλία,αποτσίγαρα παντού...
angelikaΝέο Μέλος
29/11/2006, 01:37:18
αρχικα ανοίγω την ασπρη πόρτα μεσα απότην οποία βγαίνει άπλετο φώς και δεν μπορώ να διακρινω παρά μόνο νοίθω τον καθαρό αέρα.
στην συνέχεια ανοίγω την μαύρη πόρτα πίσω απο την οποία υπάρχει σκοτάδι.
τρίτη ανοίγω την μπλέ πόρτα και βλέπω μπρόστα μου τον απέραντο ωκεανό και τελευταία ανοίγω την ρόζ πόρτα και πίσω της κρύβονται παιχνίδια πολλα παινίδια παιδικά
spawn15Νέο Μέλος
07/07/2003, 22:45:50
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ GOOOGLE ΚΑΙ ΝΑ
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ WICCA DUBIE KAI NA ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗOW TO MEET A FAERY...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..........!!!

thothΙδρυτικό Μέλος
08/07/2003, 00:23:51
Μου έβγαλε ένα μόνο αποτέλεσμα αξιόπιστο

http://www.esoterica.gr/articles/occult/astoixeio/astoixeio.htm

Δίκιο δεν έχω;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

08/07/2003, 14:34:38
Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Μ Α Τ Ι Κ Α , Α Π Ο Λ Υ Τ Ο Δ Ι Κ Ι Ο φίλε μου Τρισμέγιστε...

Γιατί άραγε;;;;

Κέλσος

09/07/2003, 04:35:24
XM....
http://www.pathwalkers.net/faries/how-to-meet-a-faerie.html

Let there be Light!

wiccaΜέλος
09/07/2003, 10:14:38
quote:
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ WICCA DUBIE

ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΟΝΑΞΕ???

ΑΝ ΤΟ ΞΩΤΙΟ WICCA ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ... ΤΙ ΒΑΨΑΤΕ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
11/07/2003, 04:33:42
quote:

quote:
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ WICCA DUBIE

ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΟΝΑΞΕ???

ΑΝ ΤΟ ΞΩΤΙΟ WICCA ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ... ΤΙ ΒΑΨΑΤΕ!

Πέθανε μια άλλη μέρα

KAΛΗΜΕΡΑ!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ...
ΕΥΓΕ WICCA...

ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ.

ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΑΥ ΣΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΩ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ WORD.

alati13Μέλος
11/07/2003, 13:16:28
Είναι πολύ εύκολο να συναντήσεις ένα ξωτικό. Αρκεί να του επιτρέψεις να σου αποκαλυφθεί. Προχθές το βράδυ πίναμε μια μπιριτσα με ένα φίλο στο θησείο. Ξαφνικά εμφανίσθηκε ένα ξωτικό μεταμφιεσμένο σε δυστυχισμένο παιδάκι που κάποιοι το έβαλαν να ζητιανεύει. Αντί για λεφτά του δώσαμε ένα χαμόγελο και λίγο συζήτηση. Αυτό ήταν !!! το σύνθημα ήταν σωστό και το κουρασμένο παιδάκι μεταμορφώθηκε σε ένα φλύαρο ζωηρό και εκφραστικότατο ξωτικό που μέσα σε πέντε λεπτά μας μίλησε για όλα τα μεγάλα πράγματα. Παραθέτω ακριβώς μερικές φράσεις του για να δούμε πως η απλότητα χαρίζει σοφία.

«το φεγγάρι είναι ωραίο αλλά μου αρέσει πιο πολύ ο ήλιος , γιατί το φεγγάρι μου θυμίζει όταν βρέχει.»

«η θάλασσα είναι πιο δυνατή από τα πάντα. Είναι πιο μεγααααλη και από οοοολη την Ευρώπη. Είναι τόσο δυνατή όσο η βροχή».

Το μικρούλη ξωτικό μας χάρισε όλη του την τεράστια δύναμη και ζωντάνια μέχρι την στιγμή που ήρθε ο μεγάλος του αδερφός και το έβρισε γιατί καθυστερούσε. Τότε το ξωτικό φόρεσε πάλι την στολή του ανθρώπου και πριν βάλει την μάσκα της μιζέριας , μας χαιρέτησε με το μοναδικό του χαμόγελο.
Γιαυτο σας λέω… είναι πολύ εύκολο να συναντήσεις ένα ξωτικό.

11/07/2003, 16:33:48
να'σαι καλα φιλε αλατι13,
τωρα ειμαστε δυο εμεις που βλεπουμε τετοια ..ξωτικα...

καλημερα απο το φως...

12/07/2003, 06:32:16
κάντο 3, να κλείσει και οι 3άδα
Όμορφη ιστορία φίλε αλάτι13, τη βιώνω συχνά και συνήθως προσπαθώ να μη τρομάζω το ξωτικό, να του δείχνω οτι έχει και ανθρώπους που δε τρώνε την παραμύθα της συμβατικής πραγματικότητας

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you