ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙ ΓΑΤΩΝ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΕΡΙ ΓΑΤΩΝ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
23/01/2004, 16:38:00
quote:

Πάντως τον γατούλη μου ο άντρας μου λέει ότι τον έχω κάνει σαν τα μούτρα μου. Έχει πάρει όλα τα ελαττώματα μου!
-/-Νarya μου, τα μουτράκια μας είναι μιά χαρά.
ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

23/01/2004, 16:39:51
quote:

Mα τα σκυλακια βρε παιδια δεν ειναι πιο γλυλα...?!?!
[Scully, ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ.
ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

23/01/2004, 16:42:55
quote:

Αφροδιτούλα, πρέπει να του αρχίσεις εκπαίδευση για να μην κάνει ζημιές. Μόλις κάνει ζημιά, μία ξυλίτσα στο κεφάλι και μια φωνή είναι αρκετά για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό.
./.ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΟΛΙΕΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ? ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΛΥΚΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

23/01/2004, 16:45:36
quote:

Με γειά σου το νέο γατάκι ....Ερμής μμμμμμ μαρέση .....
Να του τραγουδάς και να του μιλάς συχνα......να δεις τι ωραία παρέα θα σου κρατάει !!!!!!!!!!!
./.ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΓΙΝΑ ΓΑΤΟΦΙΛΗ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΡΜΗ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

scullyΜέλος
24/01/2004, 10:39:35
Τι να πω βρε παιδια, χαρα στην υπομονη σας!!!!!!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

25/01/2004, 21:27:48
Καλησπέρα,
Ο δικός μου 'πριγκηπας' ειναι ενας πανεμορφος Αβυσσινιας.
Εχει εξαιρετικο χαρακτηρα και αν δε τον φερνω σε αδιεξοδα και του σπαω τα νευρα, με υπακουει τις περισσοτερες φορες.

naryaΜέλος
26/01/2004, 08:08:50
Το θέμα είναι να μην σου πάρουν τον αέρα τα γατιά. Εγώ του έκανα όλα τα χατήρια και παρόλο που έχει ψύχωση μαζί μου, πολλές φορές με γράφει. Ενώ τον άντρα μου τον φοβάται λίγο και ότι του πει κάθεται σούζα. Όταν ο άντρας μου λείπει ταξίδι και γυρίζει, ο γάτος ζοχαδιάζεται γιατί χάνει την αποκλειστικότητα με μένα. Μετά από μερικές μέρες αρχίζουν πάλι οι αγαπούλες και με τους δύο.

scullyΜέλος
26/01/2004, 10:39:06
Πηγα στο χωριο μου το Σαββατο και ειδα που η ξαδερφη μου εχει σπιτι της ενα γατακι με γαλαζια ματια, σκουρο καφε ποδαρακια, μουσουδα και ουρα, και το υπολοιπο μπεζ ανοιχτο.
Εμφανιστηκε μου ειπα ξαφνικα στην αυλη της, πρεπει να ειναι καποια ρατσα ετσι...?!

26/01/2004, 18:43:18
Λοιπόν Αφροδιτούλα, μπορούν να συνυπάρξουν γατούλες και σκυλάκια, αρκεί να τα έχεις πάρει από πολύ μικρά και να μεγαλώσουν μαζί.
Έχω δύο σκυλάκια και 3 γατάκια(σχήμα λόγου, γάταροι είναι πια)
Το αγαπημένο παιχνίδι της Μάγιας(σκυλάκι κόκερ) με τον Φαίδωνα(αδέσποτο υιοθετημένο γατάκι) είναι: Να του καθαρίζει όλο του το τρίχωμα σε σημείο που ο καημένος ο Φαιδωνάκος να εμφανίζεται με μια γούνα σαν να 'εβαλε ζελέ.Καρφάκια!
Να πω και κάτι για τις διαφορές ανάμεσα σε γάτες και σκύλους?
Οι γάτες είναι ανεξάρτητες πάρα πολύ περίεργες(η περιέργεια σκότωσε τη γάτα)και η κάθε μια έχει τον δικό της χαρακτήρα.
Οι δικές μου δείχνουν η κάθεμιά συμπάθεια σε διαφορετικό μέλος της οικογένειας.
Ο σκύλος είναι περισσότερο πιστός,δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κακό στο αφεντικό του(Αχχ! που να δείτε τις γρατζουνιές στα χέρια που μου έκανε η Ισμήνη(γάτα) όταν πήγα να της δώσω το χαπάκι).
Αυτό δεν θα το κάνει ποτέ ο σκύλος.
Τα σκυλάκια , δεν δείχνουν συγκεκριμμένες προτιμήσεις σε μέλη της οικογένειας, αλλά βάζουν μια <ιεραρχεία>.
Από τον μεγαλύτερο σε ηλικία και δύναμη(ίσως) στον μικρότερο και πιο αδύναμο.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

26/01/2004, 18:58:06
Καλή μου scully η περιγραφή που δίνεις ταιριάζει με τη ράτσα <Σιαμ>.
Μπορεί βέβαια και να μην είναι κάποιας ράτσας.
Είτε είναι είτε όχι όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ξαδέλφη σου την κράτησε και την φροντίζει!
Εμμμ...ας μην είμαστε ρατσιστές.
(πλάκα κάνω, ναι?)

26/01/2004, 20:16:12
quote:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ, ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΧΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ [ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ] ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΕΚΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΣΚΕΤΗ ΜΑΓΕΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΠΛΕΟΝ.
ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΙΕΣ, ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΚΑΝΕΣ ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΣΑΛΟΝΑΚΙ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ [ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ], ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

scullyΜέλος
27/01/2004, 12:58:16
quote:
Καλή μου scully η περιγραφή που δίνεις ταιριάζει με τη ράτσα <Σιαμ>.
Μπορεί βέβαια και να μην είναι κάποιας ράτσας.
Είτε είναι είτε όχι όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ξαδέλφη σου την κράτησε και την φροντίζει!
Εμμμ...ας μην είμαστε ρατσιστές.

Θα ψαξω να βρω καποια φωτογραφια στο net παρομοιας γατας..!
Το περιεργο ειναι οτι εμφανιστηκε ξαφνικα...!

naryaΜέλος
27/01/2004, 13:29:35
Έτσι είναι αυτά τα "τερατάκια". Διαλέγουν το σπίτι που θέλουνε και επιμένουν μέχρι να τα κρατήσεις. Δεν ξέρω τι τα προσελκύει σε κάποιο σπίτι περισσότερο από ένα άλλο, μάλλον η 6η αίσθηση πρέπει να είναι.

Αφροδίτη, μόνο πρόσεχε τώρα που είναι μικρός να μην κοιμηθείς χωρίς ρούχα. Ένας φίλος μου κοιμόταν γυμνός από τη μέση και πάνω και η γατούλα του την νύχτα πήγε στο στήθος του και θήλαζε...

27/01/2004, 22:58:05
Φίλη narya, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Οι γάτες έχουν τρομερή διαίσθηση.
Καταλαβαίνουν ποιος τις αγαπάει και θα τις φροντίσει.
Αρκεί να σου πω, πως τη δική μου γάτα την έφερε η μαμά της και την άφησε μπροστά στην πόρτα μου.Καλά -καλά δεν μπορούσε να φάει.Τόσο μικρό ήταν.Η μαμά γάτα ήταν αδέσποτη.
Έτσι ενώ είχα ήδη δυο, βρέθηκα με ακόμα μια.
Τα άλλα δυο ήταν αδελφάκια, και ολόιδια.
Άργησαν να την συνηθίσουν και να την εντάξουν στην παρέα τους.

naryaΜέλος
28/01/2004, 08:33:16
Αγαπητή Ελευθερία,

Έχεις απόλυτο δίκιο. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν και τους ανθρώπους, άλλους τους συμπαθούν από την πρώτη στιγμή, για άλλους αδιαφορούν κι άλλους δεν τους πλησιάζουν καν. Είναι πολύ δύσκολο να "κοροιδέψεις" μία γάτα, αντίθετα με τα σκυλιά που είναι πιο εύπιστα.

Έχω προσπαθήσει κι εγώ να φέρω παρεούλα στον γατούλη μου 2 φορές αλλά δεν τις δέχτηκε τις γατούλες με τίποτα. Δεν τους επιτέθηκε αλλά κατέβασε μουτράκια, έκανε τον θλιμένο και δεν έτρωγε ώσπου δεν αντέξαμε και τις επιστρέψαμε. Ενώ με τον σκύλο που φιλοξενούσαμε πότε πότε δεν είχε σοβαρό πρόβλημα. Απλά αδιαφορούσε και δεν μας έκανε μουτράκια όταν τον χαιδεύαμε. Επίσης έχει έναν αδελφό ολόιδιο (δυστυχώς είναι αδέσποτο) που τον ταίζουμε όποτε τον βλέπουμε και ο δικός μας είναι μέσα στην ζοχάδα. Δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί.

scullyΜέλος
28/01/2004, 11:39:59
quote:
Αφροδίτη, μόνο πρόσεχε τώρα που είναι μικρός να μην κοιμηθείς χωρίς ρούχα. Ένας φίλος μου κοιμόταν γυμνός από τη μέση και πάνω και η γατούλα του την νύχτα πήγε στο στήθος του και θήλαζε...

Mπλιαχ.........!!!!!!!!

naryaΜέλος
28/01/2004, 13:07:51
Έλα βρε scully μου, μωράκι ήτανε... !

Νόμιζε ότι ο φίλος μου ήταν η μαμά της!!

CapitainΝέο Μέλος
28/01/2004, 15:34:09
quote:

quote:

Από σπίτι στον φέρανε ή από μαγαζί; Συνήθως τα γατάκια
που έρχονται από σπίτι είναι πολύ πιο φιλικά γιατί
έχουν νιώσει αγάπη από την πρώτη στιγμή.
Πώς σου φαίνεται το όνομα Ερμής;

ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟ. ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΟΡΜΗΣΕ. ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝΕ? ΣΚΕΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΙΑΟΥΡΙΖΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

Αφροδιτη το γιαουρτι αρεσει σε ολες τις γατες,εγω εχω μια Αγκυρας και οποτε τρωω γιαουρτι ερχεται και με κοιταει στα ματια για να τις δωσω και με πιανουν τα γελια!Οταν τελειωσω το γιαουρτι της αφηνω περιπου το 1/3 και τις το δινω με το κεσεδακι και σκαω στα γελια που χωνει τη μουσουδα της μεσα και λερωνεται με γιαουρτια!Μετα φυσικα πλακωνεται στο γλυψιμο μεχρι τ'αυτια...:)

28/01/2004, 18:57:18
quote:

[quote]Αφροδίτη, μόνο πρόσεχε τώρα που είναι μικρός να μην κοιμηθείς χωρίς ρούχα. Ένας φίλος μου κοιμόταν γυμνός από τη μέση και πάνω και η γατούλα του την νύχτα πήγε στο στήθος του και θήλαζε...
----------------------------------------------------------------------
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ scully και narya μου, όχι δηλαδή ότι κοιμάμαι με ράσο, αλλά θα αποφύγω σίγουρα τον γατούλη αν έχει ορέξεις γιά γαλατάκι.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

28/01/2004, 19:01:04
quote:

Αφροδιτη το γιαουρτι αρεσει σε ολες τις γατες,εγω εχω μια Αγκυρας και οποτε τρωω γιαουρτι ερχεται και με κοιταει στα ματια για να τις δωσω και με πιανουν τα γελια!Οταν τελειωσω το γιαουρτι της αφηνω περιπου το 1/3 και τις το δινω με το κεσεδακι και σκαω στα γελια που χωνει τη μουσουδα της μεσα και λερωνεται με γιαουρτια!Μετα φυσικα πλακωνεται στο γλυψιμο μεχρι τ'αυτια...:)
-----------Τρώει τα πάντα, με ιδιαίτερη αδυναμία στις μπουκίτσες κοτόπουλου, χθες έφαγε μακαρονάδα. Τον βλέπω υπέρβαρο λίαν συντόμως. Παίζει ατελείωτα. Πέφτει στην φλοκάτη τη λευκή, κάνει τούμπες, αγκαλιάζει κάτι παιχνιδάκια που του έχω πάρει, κι όπως είναι ανάσκελα ο άτιμος τα σφίγγει στην αγκαλιά του και μετά σφαίρα τινάζεται πάνω και τρέχει σαν μισότρελλος δεξιά αριστερά παρασέρνοντας ότι βρει μπροστά του. Μετά κουράζεται και θέλει αγκαλίτσες. Είναι και μαύρος τρομάρα του, σου φέρνει ένα δέος... Μα ένα δέος...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].