ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AitheroVamon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/05/2016, 01:01:27
Καλά ο Καμμένος εδω δικαιολογείται να λέει παπαριές, αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε άσχετος υπουργός. Εδώ στο αντικείμενο που υποτίθεται πως έχει σπουδάσει, τα οικονομικά, και έχει βγάλει αποδεδειγμένα έναν κουβά λεφτά με τοποθετήσεις στα χρηματιστήρια, πήγε και έφαγε τα μούτρα του. Αμόλησε ένα σωρό κατηγορίες για τον Τζέφρι και την παρέα του, σε θέματα που εξακριβωμένα είχαν βάλει το χεράκι τους (πχ CDS) και δεν μπόρεσε να αποδείξει τίποτα. Γιατί τα φιλαράκια τους έτρεξαν να τους καλύψουν.

Για την περίπτωση του Ζωγράφου τώρα, το έχουμε πιάσει εδώ και μπορώ να πω πως έχει αναλυθεί αρκετά, σε πρώτη φάση. Για την ώρα δείχνει να είναι 101 ψευδοεπιστήμη και απορώ πως η ΕΕΦ ξεστράτισε τόσο και έδειξε τόσο φανερό ενδιαφέρον. Ίσως από 'κεί να παρασύρθηκε κάποιος από το επιτελείο του Καμμένου και να έτρεξαν να το πατεντάρουν. Πάντως δεν βλέπω κάτι το λάθος έτσι όπως το χειρίζονται στο ΥΠΕΘΑ για την ώρα, το βασικό είναι να κάνουν ανάλυση βιωσιμότητας, άπαξ και δουλεύει.

05/05/2016, 01:11:52
quote:
Πάντως δεν βλέπω κάτι το λάθος έτσι όπως το χειρίζονται στο ΥΠΕΘΑ για την ώρα, το βασικό είναι να κάνουν ανάλυση βιωσιμότητας, άπαξ και δουλεύει.

Σωστά. Και μετά θα ξανανοίξουμε κουβέντα για τον Γκιόλβα, τους Ε, κλπ...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

05/05/2016, 01:51:13
Ναι, το Megatron ν Μας φέρουν τώρα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/05/2016, 02:22:51
Το θέμα είναι να δίνεις πρώτα μια ευκαιρία στον άλλον να αποδείξει ότι δεν είναι καραγκιόζης. Αυτό δεν σε χαρακτηρίζει αφελή, αλλά καλόπιστο. Νομίζω πως αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς εδώ μέσα και όχι να μοιράζουμε φόλες στον κόσμο. Αυτό φαντάζομαι πως έκανε και η ΕΕΦ, αντιλαμβάνεσαι πως θα εκθέσουν ολόκληρο κλάδο στην Ελλάδα, έτσι και δεν έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο της τελικής πατάτας.

Νομίζω πάντως, πως καλό είναι να διερευνήσουμε μια ελάχιστη πιθανότητα: ο Ζωγράφος να αποτελεί απλά ένα στημένο τσίρκο, έναν αχυράνθρωπο, πίσω από τον οποίο βρίσκεται μια πραγματική Ελληνική ερευνητική ομάδα. Βγάζουν τον Ζωγράφο να ξεφτιλίζεται δημόσια στην TV, με καραγκιοζιλίκια σαν και το παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=SD3psql71Ks

διαχέοντας σκοπίμως παραπλανητικές πληροφορίες, απλά για να σκεδάζουν την προσοχή σοβαρών ανταγωνιστών, από μια πραγματικά σοβαρή πατέντα που έχει κατατεθεί. Ο Ζωγράφος έχει μάθει ένα θεατρικό σκέτς, πετάει ορισμένα αδιευκρίνιστα δεδομένα παρέα με άφθονες πίπες, ενώ κάποιοι προχωράνε το θέμα με κάποια χρηματοδότηση που πιθανόν να προέρχεται από το εξωτερικό.

Τα δυο μου σέντς για το θέμα αυτό, όσο πιο καλόπιστα μπορώ να το πιάσω...

05/05/2016, 17:39:15
Διαβασα το θέμα λίγο επιφανειακά,
όμως αρκετά ώστε να εκφερω γνώμη.

Εκ πεποιθήσεως είμαι ανεκτικός και ανοικτός σε οποιονδήποτε ισχυρισμό, νεωτερισμό, πατέντα ή μη.

Αλλωστε ακόμα και οι μεγάλες εφευρέσεις πιθανόν αφησαν πίσω τους σειρά από μεγάλες...πατάτες και πίπες....

Σε κάθε περίπτωση, καλή τη πίστη, γουστάρω τις προσπάθειες του ΣολΜιχ. Από κει και πέρα όμως, μέχρι να φτάσει ο ΣολΜιχ να γίνει ο νέος Τέσλας (που το εύχομαι ολόψυχα και ειλικρινώς) υπάρχει πολύς δρόμος. Και προφανώς, όπως επεσήμαναν ήδη αρκετοί,
κάποιοι δεν ξημερωβραδιάζονται αδίκως στα θρανία και στα βιβλία, ή περνούν 15 χρόνια σε Πανεπιστήμια πριν τολμήσουν να βγάλουν την όποια πρώτη τους δημοσίευση.

Ο τροχός είναι μια χρησιμότατη εφεύρεση, όπως και οι υπόλοιπες, αλλά την δόξα την πήρανε οι πρώτοι και όχι οι ύστεροι που απλώς τον ξανανακαλύπτουν και απλώς του αλλάζουν λάστιχα και ζάντες....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

05/05/2016, 19:12:29
Κόμη,

Και ο "Τέσλας" δεν τα κατάφερε και τόσο καλά.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Sol-MixΜέλος
05/05/2016, 19:14:39
AitheroVamon

quote:

Αλλα αυτό είναι καθαρά τεχνικό θέμα, απο αυτα που μας έχεις πει μέχρι τωρα, εγω εχω καταλάβει οτι έχεις μια ιδέα, η οποία λόγου υψηλού κόστους δεν μπορείς να "δεις" αν το "κέρδος" μεταφέρετε απο τα χαρτιά στην πράξη.

Αν αναφέρεσαι στους «Μαγνήτες», όχι δεν είναι θέμα κόστους, υπάρχουν ακόμα κάποια τεχνικά προβλήματα, και γίνετε προσπάθεια να λυθούν.

Αν αναφέρεσαι στον «Οικολογικό Σταθμό» το θέμα είναι περίπλοκο. Αν αφαιρέσουμε το «οικολογικό κομμάτι» είναι ασύμφορος σε σχέση με τον άνθρακα και τα υδροηλεκτρικά.

Αλλά επειδή τα πάντα δεν είναι «άσπρο ή μαύρο» για σκέψου τον «Οικολογικό Σταθμό» στα άνυδρα νησιά, που το κόστος παραγωγής της κιλοβατώρας αλλά και το κόστος μεταφοράς του νερού είναι υπερβολικά μεγάλα (σ’ αυτά ακόμα και με την σημερινή τιμή του πετρελαίου συμφέρει).

Για τεχνικές προδιαγραφές, αποδόσεις κλπ. μπορείτε να δείτε την δουλειά που κάνει εδώ και χρόνια το NREL.

https://www.hydrogen.energy.gov/pdfs/review09/pdp_17_harrison.pdf

http://www.nrel.gov/docs/fy06osti/39803.pdf

Edited by - Sol-Mix on 05/05/2016 19:19:22

16/05/2016, 04:57:42
Sol-Mix

Να υποθέσω πως την ψάχνεις ακόμα με τους Μιγαδικούς?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

25/05/2016, 17:36:09