- photoshop - η ένατη τέχνη - ΕΙΚΟΝΕΣ

Edited by - ellovos on 29/03/2007 02:32:50
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.(ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΠΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ).
ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ(ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΤΛ)ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ?ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΡΕΛΟΥΣ).ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ 'ΜΑΓΙΚΟΥ'?
(ΩΣΤΕ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ Η ΜΑΓΕΙΑ?)
![]()
Edited by - GuessWho on 16/12/2003 22:32:32
Edited by - GuessWho on 16/12/2003 22:35:40
Edited by - GuessWho on 19/12/2003 01:44:08
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΘΕΜΑΤΑ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ *** ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ *** ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ.![]()
![]()
Φίλε Guess Who, αν το θέμα που άνοιξες είναι ένα τόπικ που πραγματεύεται το θέμα της μαγείας, έχει δίκιο ο Αβατάρ. Ωστόσο, έχω μία επιφύλαξη. Μήπως, το θέμα συζήτησής σου αφορά το τι θεωρεί ο καθένας ως πράξη μαγική, κι αν αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πραγματικά ή είναι φαντασίωση του ατόμου που το περιγράφει;
Αν ισχύει η υπόθεσή μου, τότε ίσως μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ, με μία μικρή προσαρμογή στον τίτλο και μία δική σου σαφέστερη τοποθέτηση. Αν όχι, τότε μπορείς να ανατρέξεις στα θέματα:
Η μαγεία των πόλεων...
Μαγεία και υλικά
Μαγεία!
Παράδοξο μαγείας
Μαγεία & Εσωτερισμός
και να γράψεις εκεί τις απόψεις σου. ![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Εάν δεν υπάρξει αλλαγή στην τοποθέτηση το θέμα θα απενεργοποιηθεί.
Υπάρχει όντως σωρεία Θεμάτων περί Μαγείας και πολλά που πραγματεύονται το ζήτημα χωρίς να είναι ο κεντρικός τους άξονας.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
ένα θέμα,
που έλκει τους συντονιστές...σα μαγνήτης!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 
ΝΑΠ ΠΩ ΚΑΤΙ;
ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΩ.
ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ.
(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΗΣΤΕΥΩ)

Πέθανε μια άλλη μέρα
Να 'σαι καλά

quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ;
ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΠΩ.ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ.
(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ)
Πέθανε μια άλλη μέρα
XAIΡΟΜΑΙ...ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ..ΦΡΑΣΟΥΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...
ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΤΡΑΠΟ...
-Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ -ΑΡΕΣ)-
quote:
ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ 'ΜΑΓΙΚΟΥ'?
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...
ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....
+ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ....
(ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΔΕΙΣ")

"Η καθολική νοημοσύνη είναι το γενικό σχέδιο που περιέχει οτδήποτε η ανθρωπότητα εφεύρει, ανακαλύπτει, κάνει, μάθαινει, ακούει, λέει, βλέπει και αισθανθείτε.
Είναι ένας ενεργειακός τομέας που παράγεται μέσα σε όλα τα
πράγματα διαβίωσης.
Είναι μια άπειρη νοημοσύνη που διαπερνά όλη τη ζωή και κρατά
τους γαλαξίες μαζί, ουδέτερος στο χαρακτήρα αλλά μπορεί να μεταστραφεί για να έχει
τα καλά ή κακά χαρακτηριστικά όταν χρησιμοποιείται από το
ανθρώπινο μυαλό."
Καλα Μαγικά Χριστούγεννα ![]()
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
quote:
Αγαπητέ wicca, με την ευκαιρία τόσο των ημερών, όσο και για την επιστροφή σου στο forum μετά απο τόσο καιρό, σου κάνω δώρο αυτή την εικόνα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Oannes Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ.![]()
quote:
XAIΡΟΜΑΙ...ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ..ΦΡΑΣΟΥΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...
ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΤΡΑΠΟ...
-Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ -ΑΡΕΣ)-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΤΜΑ!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΙΟ "ΧΡΩΜΑ" ΜΑΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ. Η ΜΑΓΕΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ. Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ:
quote:
ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ.
ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΩΡΤΕΣ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ?
ένα θέμα,
που έλκει τους συντονιστές...σα μαγνήτης!!!αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Μαγεία είναι η καταπάτηση των φυσικών νόμων που έχει ορίσει ο θεός στην δημιουργία.
Δηλαδή είναι σαν να λες: (κοίτα θεέ μου εσύ δεν τα έχεις κάνει καλά, εγώ όμως θα τα κάνω καλύτερα.)
Και πιο το αποτέλεσμα; Απλά όταν έρθει η στιγμή του θανάτου θα κριθούμε από τον θεό για το τι πράξαμε όσο ήμασταν ζωντανοί και θα πάμε από εκεί και πέρα σε κάποια κόλαση η παράδεισο σύμφωνα πάντα με αυτά που κάναμε.
Ας είμαστε προσεκτικοί λοιπόν με τις πράξεις μας και να προσπαθούμε πάντα να ζούμε μια ηθική ζωή ώστε αργότερα να θερίσουμε ότι σπείραμε.