ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/01/2008, 20:40:57
εσεις τι κανετε? πως ειστε?

31/01/2008, 07:46:18
Καλημέρα σας!

quote:
Ακούγεται ύποπτο .

Τόσο ύποπτο που εχθές κοιμήθηκα από τις 22:30 περίπου - κάτι που είναι πρωτοφανές για εμένα...

Φίλε PREDATOR, σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.
Απλά εξέφρασα κάποιες σκέψεις μου και το πως εξέλαβα τα όσα καταθέσατε.
Όσο για την ευδιαθεσία μου, είναι διάφοροι οι λόγοι.
Από την άλλη, η ευδιαθεσία μπορεί να μετατραπεί σε κακοδιαθεσία και τούμπαλιν!

Καλά θα ήταν να βλέπαμε λίγο χιόνι κι εμείς στα πιο νότια προάστια αλλά δεν είναι εύκολο.
Σπάνια το στρώνει εδώ.

Υ.Γ. Περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι!

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
31/01/2008, 08:26:23
Καλημέρες στο παρεάκι.Έκανα πολυήμερη απουσία αλλά κάτι η ίωση,κάτι ότι μερικές φορές το πρωί μου είναι αδύνατο να μπω,ε,νατες οι απουσίες.
Απίστευτο κρύο,ε;και τώρα που γράφω στο γραφείο μου,φοράω κασκώλ και μόλις σταματήσω το πληκτρολόγημα,θα φορέσω και γάντια,δεν αντέχεται αλλιώς..
Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η "καλοκαιρία";μπας και πλύνουμε και κανένα έρμο αυτοκίνητο που μοιάζει σαν να έχει πέσει αλατόνερο πάνω του,λόγω χιονιού..

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

31/01/2008, 11:32:00
Καλημέρα φιλαράκια .

Ε ρε που καταντήσαμε, να πίνουμε Νες καφέ….τέλος πάντων .

Το αστείο της υπόθεσης είναι, πως σήμερα που θα πάω στην δουλεία θα με έχουνε όλοι στα όπα, όπα ….

Όχι επειδή είμαι τα μαύρα μου τα χάλια (γρίπη) και δεν θα θέλουν να με κουράσουν, αλλά για τον λόγο, ότι δεν θα θέλει κανείς να τον πλησιάσω μήπως και τον κολλήσω…..

Ε ρε ξάπλες…

31/01/2008, 12:29:18
Καλημέρα σε όλους .
quote:
Τόσο ύποπτο που εχθές κοιμήθηκα από τις 22:30 περίπου - κάτι που είναι πρωτοφανές για εμένα...

Καλα το καταλαβα
31/01/2008, 14:41:54
καλησπερα σε ολους!

ακομα η αναβαθμιση δεν τελειωσε

31/01/2008, 19:23:38
quote:
ακομα η αναβαθμιση δεν τελειωσε

Υπομονή πάλι καλά να λες που δεν πηρές και απουσία
Καλά την έβγαλες .
31/01/2008, 19:31:17
Καλησπέρα στη παρέα

Νομίζω ότι η ώρα είναι κατάλληλη για απογευματινό καφεδάκι

Καφεδάκια και ροφήματα για όλα τα γούστα...

Wolf
31/01/2008, 20:41:56
Μπράβο ρε κεραυνός καλά που έβαλες τα ροφήματα γιατί είχε στεγνώσει το
Λαρύγγι μου το μαγαζί υπολειτουργεί .
31/01/2008, 21:21:40
καλησπερουδια!

ωραια τα κερασματα φιλη Keraynos!

ειχα και μια λιγουρα τωρα!

31/01/2008, 21:22:30
Xαιρετώ την παρέα!!!

Εχω φτάσει πλέον στα πρόθυρα νευρικής κρίσης με τον υπολογιστή

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
31/01/2008, 21:31:26
quote:

Xαιρετώ την παρέα!!!

μαζι σου!!! σου δινω τα εργαλεια!

31/01/2008, 21:49:12
quote:
Xαιρετώ την παρέα!!!

Tι έπαθες βρε συναδέλφισσα και θέλεις να τον σπάσεις; Κόλλησε κανένα ιό ή κόρη και άρχισε τα περίεργα; Ή γέρασε και με τον τρόπο του σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να τον βγάλεις στη σύνταξη και να πάρεις νέο;
Για πες τι παρουσιάζει μήπως κανένας από μας έχει συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα με τον υπολογιστή του και βρούμε καμιά λύση

Wolf
31/01/2008, 22:16:48
Φίλε PREDATOR αυτοί οι κλέφτες στο "μόνος στο σπίτι" τον απέθαντο έχουν, ούτε cartoon να ήταν, το κογιότ λιγότερα έχει τραβήξει

Wolf
31/01/2008, 22:24:44
Μα δεν είναι ένα δεν είναι δύο.

Αρχικά πριν κάποιους μήνες "χτύπησε" ο εξωτερικός σκληρός με αποτέλεσμα να χάσω 250γκιγκα αρχεία.

Μπακ απ δεν είχα κάνει γιατί από την Ξάνθη δεν γινόταν στο λαπτοπ, και χτύπησε μόλις ήρθα Αθήνα λίγο πριν το μπακ απ.

Χάλασε για τρίτη φορά ο Εκτυπωτής πάνω στην εκτύπωση εργασίας.

Το μόντεμ αποσυντονίστηκε τρείς φορές και περίμενα τον Οτέ να το διορθώσει, και πριν λίγες μέρες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, και ενώ μέχρι αργά το βράδυ λειτουργούσε κανονικά την άλλη μέρα μου βγάζει μια μαύρη οθόνη να μου λέει ότι κάτι ψάχνει και δεν το βρίσκει.

Μετά ένα μεγαλειώδες φορμάτ, που ευτυχώς δεν έχασα προγράμματα που είχα κατεβάσει και αρχεία, -έχασα όμως τα μπουκμαρκ και αντε να τα ξαναβρείς- ξαναχάλασε ο εκτυπωτής πριν την εκτύπωση.

Μήπως να του αλλάξω όνομα και από ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ να το κάνω κάτι σε ΓΚΑΣΤΩΝΕ? Πολύ γκαντέμης ο Παρμενίδης.

31/01/2008, 23:37:43
quote:
Μα δεν είναι ένα δεν είναι δύο.

Στο θέμα υπολογιστής μάλλον κάποιος μας έχει μουτζώσει

Εμένα πριν κανά δίμηνο μου επιτέθηκε ιός, ότι προγράμματα καθαρισμού και να έβαλα δεν μπορούσαν ούτε να τον εντοπίσουν ούτε να τον καθαρίσουν.Αποτέλεσμα; μαυρη οθόνη και 80 γιγα με προγράμματα χαμένα, τα υπόλοιπα 80 γίγα με επανάκτηση αρχείων σώθηκαν.

Τον έκανα εξωτερικό αυτόν γιατί είχαν μεγάλη σημασία αυτά τα αρχεία για μένα και πήρα έναν άλλο καινούργιο 500ρη και του έβαλα μέσα.

Δεν πέρασαν 15 μέρες χτύπησε στα καλά καθούμενα μητρική, άντε βόλτα στα Εξάρχεια ο υπολογιστής γιατί μόνο εκεί υπάρχουν κάτι τρύπες που μπορείς να βρεις συμβατή μητρική με τα υπόλοιπα ,υποδοχές που να ταιριάζουν στην κάρτα γραφικών, και συμβατή μητρική και με τον επεξεργαστή, δεν ήθελα να στείλω στα σκουπίδια το pendium4.

Ευτυχώς μετά από μια βδομάδα βρέθηκε ανταλλακτικό, και όσο κρατήσει, τώρα του φέρομαι με το "γάντι" στοργή και proderm, δεν τον αφήνω μερόνυχτα ανοιχτό, έχω κάνει πλέον και backup ασφαλείας, χώρισα και τον σκληρό, και όταν κάτι είναι πολύ σημαντικό, το στέλνω σε αντίγραφο και στον εξωτερικό, μην την ξαναπατήσω, όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.Κατά την γνώμη μου όταν κάτι είναι σημαντικό να το αποθηκεύεις και σε έξωτερικό σκληρό, τα αγαπημένα και εγώ τα έχασα στο firefox (σιγά-σιγά από την αρχή προσπαθώ και τα βάζω αν όχι όλες τις σελίδες που είχα τις περισσότερες κατάφερα να τις θυμηθώ, και μερικές τις βρήκα με λέξεις κλειδιά που πληκτρολόγησα στο google ψάχνοντας λίγο)

Όπως βλέπεις δεν είσαι η μόνη έχεις και παρέα

Wolf

Edited by - keraynos on 31/01/2008 23:45:50

01/02/2008, 00:06:59
Ο εξωτερικός σκληρός χάθηκε και σε μένα 250 γκίγκα.

Τώρα που θα κρατάω μπακ απ δεν θα πάθει τίποτα

snoopyΜέλος
01/02/2008, 06:07:32
Καλημέρα

Και καλό μήνα ...

01/02/2008, 07:38:11
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους και όλες!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!