ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/02/2008, 07:46:40
Καλημέρα σας και καλό μήνα!
Σήμερα πρέπει να πιω τον καφέ στα γρήγορα γιατί περιμένω να σκάσει δουλειά που θα είναι εξοντωτική!
Βέβαια, μπορεί να γίνει κανένα θαύμα και να έρθει από Δευτέρα...

Σχετικά με τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους, την έχω πάθει ουκ ολίγες φορές.
Η τελευταία φορά ήταν το καλοκαίρι του 2006 όπου ήμουν σε διακοπές κι ειδοποιήθηκα από την Αθήνα ότι κατά την διάρκεια μιας "εργασίας" φρίκαρε ο σκληρός μου και χάθηκαν 800 περίπου τραγούδια τα οποία δεν είχαν κρατηθεί σε αρχείο, παρά τις συνεχείς παραινέσεις μου να κρατηθούν αν γίνει κάποια εργασία στον υπολογιστή ενώ έλειπα...
Η προτελευταία φορά ήταν τον Γενάρη του 2006 όπου είχα χάσει όλα όσα είχα - 8500 περίπου τραγούδια τότε, καμία 150άρα videoclips, εργασίες - και τα οποία ευτυχώς επανακτήθηκαν στο σύνολο τους.
Η πλάκα είναι ότι το πρόβλημα στον σκληρό τον είχε δημιουργήσει το Norton...
Βέβαια και παλιότερα την είχα πάθει.

Εδώ κι 1,5 χρόνο πάντως κρατάω διπλό αρχείο.
Και σε dvd και σε έναν σκληρό εξωτερικό ώστε να είμαι σίγουρος.
Ας μην το μελετάμε και πολύ πάντως γιατί δε μπορώ να έχω πάλι τα ίδια!

In anticipation of my resurrection...

01/02/2008, 09:03:01
καλημερα και καλο μηνα (ο μηνας που περιλαμβανει τα γενεθλια μου )

Τι να πω και εγω, που απο το 1994 που δουλευω με Υπολογιστες, εχω τραβηξει τα πανδηνα! απο τα νευρα μου εχω σπασει και οθονες-πληκτρολογια-ποντικια, ακομα και τις θυρες απο τον πυργο!

Και εγω με τους Υπολογιστες, πρεπει να ειμαι γκαντεμης! γιατι παντα τυχαινει να αγοραζω τους προβληματικους

Στον επομενο που θα παρω συντομα (οχι για το γραφειο, αλλα για τον εαυτο μου) θα φροντισω να δωσω κατι παραπανω, αλλα θα τον στησω μοναχος μου!

01/02/2008, 11:24:51
Καλημέρα και καλό μήνα .
Οι υπολογιστές έτσι είναι όλο και κάποιο πρόβλημα θα βγαίνει απλα
Να κρατάτε κανένα back up .
01/02/2008, 17:45:33
XEXEXEXE
Την είχα πατήσει πολύ παλιά και από τότε κάνω όχι μόνο ένα backup,
αλλά δύο.
Ένα σε σκληρό και ένα σε DVD - πιο παλιά σε CD, το οποίο τα μετέφερα DVD...
Πάντως είναι σπαστικό...

gretel
Ξέρω τι φταίει.
Κακά δαιμόνια έχουν μπει στον υπολογιστή.
Το ένα από αυτά λέγεται Μπιλ Γκέιτς.
Λοιπόν παραμάσχαλα τον υπολογιστή και δρόμο για την κοντινότερη εκκλησία για τον ευλογήσουν με ένα ευχέλαιο...
Και συνοψίζοντας την δίκη μου άποψη για τους υπολογιστές:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ...
Και αφήστε με εμένα να του βάλω φωτιά....

Α, θα το ξέχναγα...
Από τον Krios ζητήσαμε ευγενικά φωτογραφία...
Dying........
Dying........
Ελάτε βρε, κανείς δεν θα το μάθει....

Edited by - OANNHSEA on 01/02/2008 17:47:22

01/02/2008, 19:39:13
Καλησπερίζω την παρέα!

quote:
Στον επομενο που θα παρω συντομα (οχι για το γραφειο, αλλα για τον εαυτο μου) θα φροντισω να δωσω κατι παραπανω, αλλα θα τον στησω μοναχος μου!

Το καλύτερο πράγμα! Και εγώ αυτό έκανα με το καινούργιο pc.
Βέβαια δεν στοιχίζει λίγο παραπάνω, αλλά αρκετά! αλλά αξίζει τον κόπο μιας και το φτιάχνεις όπως ακριβός θες!

quote:
Α, θα το ξέχναγα...
Από τον Krios ζητήσαμε ευγενικά φωτογραφία...

Αααα να με συγχωρείς αλλά την κρατώ για των...εαυτό μου!
Αν θες τίποτα σε...σεχογήινο πολύ ευχαρίστως!
Ένα μόνο σου λέω, είμαι πολύ πολύ απαιτητικός!!!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

01/02/2008, 21:07:56
Χαιρετώ άπαντες.

OANNHSEA λες να το ονομάσω ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ????????????

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
01/02/2008, 23:29:20
Καλησπέρα και από μένα, εγώ και τις δύο φορές που αγόρασα υπολογιστή, δεν πήρα κάποιο έτοιμο μηχάνημα , αλλά το έστησα έτσι ώστε να έχει δυνατότητες και να μην θεωρηθεί αμέσως παρωχημένο, ακόμα και τώρα που υπάρχουν πλέον τετραπύρηνοι επεξεργαστές, το καημένο το pentium 4 που έχω (3,20GHz, 1Gb ram , 512 κάρτα γραφικών, 500ρης σκληρός) από πολλούς νέας τεχνολογίας- στα έτοιμα πακέτα που πουλάνε- θεωρείται καλύτερο και ας είναι 4 ετών ήδη,( άσχετα αν αναγκάστηκα να του αλλάξω μητρική, βλακεία δικιά μου, που το άφηνα ανοιχτό συνέχεια, μια αλλαγή στη τάση του ρεύματος ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά).

Και τον επόμενο που θα πάρω πάλι θα κοιτάξω να φτιάξω ένα πλήρες μηχάνημα και δυνατό

Wolf
01/02/2008, 23:50:30
quote:
Krios - Το καλύτερο πράγμα! Και εγώ αυτό έκανα με το καινούργιο pc.
Βέβαια δεν στοιχίζει λίγο παραπάνω, αλλά αρκετά! αλλά αξίζει τον κόπο μιας και το φτιάχνεις όπως ακριβός θες

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα έχεις και το μικρόβιο των υπολογιστών ετοιμαστείτε να βάλετε και τα δυο χέρια μέσα στις τσέπες….

Τουλάχιστον θα ξέρετε το μηχάνημα σας και από μέσα και από έξω….
Και για καλό ή κακό φτιάξτε και κανένα RAID 1 για μεγαλύτερη ασφάλεια

01/02/2008, 23:59:28
Καμιά πρόταση για τα βαφτίσια?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
02/02/2008, 07:53:29
Καλημερίζω την παρέα!
Φραπεδάκι κανείς;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!