ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ !!!!!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ !!!!!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

KERRY KING31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
02/06/2006, 08:47:21
ΜΣΤΕΡΝΤΑΜ. Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η πρόθεση των ντόπιων παιδεραστών να προχωρήσουν σήμερα στην επίσημη ίδρυση πολιτικού κόμματος, το οποίο διεκδικεί τη μείωση του θεμιτού ηλικιακού ορίου για τη σύναψη ερωτικών σχέσεων από τα 12 στα 16 καθώς και τη νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας και της κτηνοβασίας. «Η απαγόρευση απλά εντείνει την περιέργεια των παιδιών», σχολίασε ένας από τους επίδοξους ιδρυτές του πολιτικού σχηματισμού με την επωνυμία Φιλανθρωπία, Ελευθερία, Διαφορετικότητα. «Θα αφυπνίσουμε τη Χάγη», συμπλήρωσε ο Αντ βαν ντεν Μπεργκ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Algemeen Dagblad.

«Θέλουμε να καταστήσουμε τη παιδοφιλία αντικείμενο συζήτησης», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι το ζήτημα έγινε ταμπού μετά την πολύκροτη υπόθεση Ντιτρού στο γειτονικό Βέλγιο. Υπενθυμίζεται ότι η Oλλανδία έχει ήδη εξαιρετικά ανεκτικούς νόμους σε θέματα όπως τα μαλακά ναρκωτικά, η πορνεία και οι γάμοι ομοφυλοφίλων, είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι το αμφιλεγόμενο κόμμα δεν θα συναντήσει την αποδοχή της κοινής γνώμης. «Παριστάνουν ότι κόπτονται για τη διεύρυνση των δικαιωμάτων των παιδιών. Η θέση τους όμως πως τα παιδιά θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να έχουν σεξουαλικές επαφές από τα 12 είναι φυσικά προς το δικό τους συμφέρον», ανέφερε η Ιρίν βαν Ενγκελεν, επικεφαλής της εκστρατείας κατά της παιδοφιλίας.

Το κόμμα πιστεύει ότι η ιδιωτική κατοχή παιδικής πορνογραφίας θα πρέπει να επιτρέπεται αν και θεωρεί πως θα πρέπει να ποινικοποιηθεί η εμπορία τέτοιου υλικού. Η τηλεοπτική μετάδοση πορνογραφίας θα πρέπει να επιτρέπεται στη διάρκεια της ημέρας και μόνο η βίαιη πορνογραφία οφείλει να περιοριστεί σε νυχτερινές ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Κατά τη γνώμη στελεχών του κόμματος τα παιδιά θα πρέπει να διδάσκονται σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και σε νέους πάνω από 16 ετών θα πρέπει να επιτρέπεται να εμφανίζονται σε πορνογραφικές ταινίες ή να εκδίδονται. Επίσης, θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί η κτηνοβασία, όχι όμως και η κακοποίηση ζώων. Τέλος, θα έπρεπε να κυκλοφορούν γυμνοί δημοσίως όσοι το επιθυμούν, ενώ στην πλατφόρμα του κόμματος περιλαμβάνονται επίσης η νομιμοποίηση μαλακών και σκληρών ναρκωτικών, καθώς και τα δωρεάν σιδηροδρομικά ταξίδια για όλους.

02/06/2006, 08:48:31
Τελικά δεν πιάσαμε πάτο ακόμα.....

Έχει κι΄άλλο......

Templar GrΝέο Μέλος
02/06/2006, 09:16:03
quote:

Τελικά δεν πιάσαμε πάτο ακόμα.....

Έχει κι΄άλλο......

Δυστυχως ετσι φαινεται ... εχει κι' αλλο ... πολλυ μαλλον

another starΜέλος
02/06/2006, 09:26:32
...........

και άντε αυτοί που θέλουν να το κάνουν είναι ανισόροποι (όχι φυσικά ότι τους δικαιολογώ), αυτοί που τους επιτρέπουν και τους έχουν ελευθερους όλους αυτούς και τα κάνουν αυτά????

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
02/06/2006, 11:56:36
Τι να πώ?

Ποτέ μου δεν πίστευα οτι κάποια μερίδα ανθρώπων θα ζητούσε την θέσπιση της κτηνοβασίας και φυσικά τη μείωση του ορίου ηλικίας για τα παιδιά.

Πολλές φορές ένα παιδί στην ηλικία των 16 μπορεί να κάνει κάποια λανθασμένη επιλογή, μπορεί να επηρεαστεί ή ακόμα και θύμα εκμετάλλευσης από κάποιον άνθρωπο που θα το προσεγγίσει.

Το να αρχίσει ένας έφηβος την ερωτική του ζωή είναι κάτι το οποίο θα έχει συνειδητοποιήσει γιατί το κάνει, με ποιό άτομο θα το κάνει κι αν πράγματι επιθυμεί να κάνει κάτι τέτοιο.
Πως λοιπόν στην ηλικία των 12, των 13 θα μπορεί να έχει αυτή την συνείδηση?
Πολύ απλά είναι παιδί ακόμα.
Ένα παιδί που μόλις αρχίζει να μαθαίνει τον εαυτό του, τους ανθρώπους γύρω του και τον κόσμο γενικότερα.
Πως θα μπορεί να είναι σίγουρο οτι θέλει να κάνει έρωτα?
Δεν έχει διαπλαθεί ούτε σωματικά για κάτι τέτοιο ούτε ψυχολογικά.

Με άλλα λόγια μου ακούγεται παρανοϊκό αυτό...

In anticipation of my resurrection...

02/06/2006, 12:48:10
Ντύσου πρόχειρα,βάλε το κραγιόν σου
Πες ο έρωτας πως είμαι ο παιδικός σου
...
Κι έλα πάρε με αγκαλιά....αααααααα

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

Edited by - Agnostic on 02/06/2006 13:01:17

03/06/2006, 04:53:48

υπαρχουν φωτογραφιες τους και ονοματα στο δικτυο???

να τους επικηρυξουμε - το εννοω!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

03/06/2006, 05:13:55
Δυστυχώς τα θέματα αυτά ξεχνιούνται όταν περάσει η λάμψη της τηλεόρασης. Για παράδειγμα, πριν 3 χρόνια οι ΗΠΑ συγκλονίστηκαν με την μεγάλη υπόθεση παιδεραστίας στην οποία βασικοί εμπλεκόμενοι ήταν καθολικοί ιερείς. Το θέμα πήρε διάσταση αλλά σκεπάστηκε μάλλον γρήγορα.

Τελικά, μετά από τρία χρόνια, μόνον ένας φαίνεται να τη θυμάται. Κάθεται κάθε μέρα λίγο παρακάτω από τον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον (ο δεύτερος σε μέγεθος καθολικός ναός του κόσμου) με ένα ταμπλώ στα χέρια που γράφει "Η Καθολική Εκκλησία ΔΕΝ τιμωρεί την παιδεραστία".

macedon

03/06/2006, 08:47:52
Φίλε JBG ο "ιδρυτής" ονομάζεται Ad van den Berg και την σκατόφατσά του μπορείτε να την καμαρώσετε στο

http://www.ad.nl/multimedia/archive/00078/berg_78808b.jpg

(μόλις μάθω να βάζω φωτογραφίες στα ποστ μου θα τον βάλω να τον δείτε).

Από την εμετική του φάτσα, καταλαβαίνεις το ποιόν του. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το κάθαρμα θα έχει βιάσει αρκετά κοριτσάκια και μόνο η θέα του και η σκέψη της στιγμής - μου βγάζει τον μεγαλύτερο σαδιστή δολοφόνο μέσα μου.....

αγνοώνΜέλος
03/06/2006, 11:16:59
Οι Κάτω Χώρες έχουν παράδοση σε θέματα παιδεραστίας.
Κάτι δεν πάει καλά με την ά-μετρη ελευθερία.
jonniebegood,δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα με μία απλή επικήρυξη...
scar_faceΜέλος
03/06/2006, 11:33:11
Πάρτε φάτσα, δείτε "άνθρωπο". Μπλιαχ

Δεν μοιάζει με εκείνον τον βέλγο παιδεραστη, πως το λέγαν?

The love is like a ball. Ul c
.|.

Edited by - scar_face on 03/06/2006 11:34:59

03/06/2006, 15:58:55
Εγώ θα πρότεινα να μην βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα για έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί και να μην έχει διαπράξει κάποιο τέτοιο αδίκημα.
Δε μπορούμε λοιπόν να είμαστε σίγουροι για κάτι τέτοιο.
Εξάλλου αν έχει διαπραχθεί ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα εκ μέρους του θα υπάρξουν (ή θα έπρεπε να είχαν υπάρξει) καταγγελίες.

Αυτό που είναι υπό εξέταση κατά την γνώμη μου είναι οι ηθικές προεκτάσεις του θέματος.
Μια μερίδα ανθρώπων ζητάει την θέσπιση της κτηνοβασίας και τη μείωση του όριου ανηλίκων από τα 16 στα 12.
Καταρχάς θα συμφωνήσω οτι οι Κάτω Χώρες έχουν ένα πολύ ανοιχτό πνεύμα γύρω από κάποια ζητήματα που σε άλλες χώρες είναι θέματα ταμπού.
Αν όμως θεσπιστεί αυτή η ρύθμιση ποιός θα φταίει?
Αυτή η μερίδα ανθρώπων ή μια κυβέρνηση στο σύνολο της που τάσσεται υπέρ αυτής της άποψης?

03/06/2006, 16:27:21
Φίλε D_I ο εν λόγο "κύριος" σίγουρα είναι μία σταγόνα στον ωκεανό της διαφθοράς και της κατρακύλας. Είμαι 100% σίγουρος πως δεν πρέπει να έχει νορμαλ σεξουαλική ζωή, πιστεύω ακράδαντα πως θα έχει κάνει σεξ με ανήλικα (ίσως και με ζώα) και στο όνομα της ασυδοσίας κάνει ότι κάνει. Δεν πιστεύω πως θα πετύχει τίποτα και απλά είναι ο βλάκας της υπόθεσης, ένας βλάκας όμως που θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για να βγούνε αύριο κάποιοι άλλοι, πιό "ελκυστικόί" και πιό ισχυροί και θα ξαναθέσουν τις ίδιες αξιώσεις.....
03/06/2006, 17:02:38
Δεν ξέρω, φίλε μου KERRY KING!
Προσωπικά δε μπορώ να κρίνω έναν άνθρωπο από την φυσιογνωμία του ή όχι.
Να έχω κάποιες υποψίες από την συμπεριφορά του, τις πεποιθήσεις του, το βλέμμα του κτλ ναι, μπορεί να έχω.
Αλλά έως ότου δώ κάποιες ενδείξεις/αποδείξεις δε μπορώ να τον κρίνω σε προσωπικό επίπεδο.

Σίγουρα όμως αυτή η κίνηση αυτής της μερίδας ανθρώπων έχει να μας πεί πολλά και να μας κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου για κάποιες πιθανότητες στο μέλλον...

03/06/2006, 19:35:59
Παιδιά εγώ θα την πω την αμαρτία μου.
Κάποτε στα αγγλικά είχε προσλάβει ο ιδιοκτήτης του φροντιστηριου μια θηλυκιά, ψηλή, θεσπέσια παρουσιά να μας κάνει μαθημα 2 τάξεις πριν το lower. Σας διαβεβαιώνω ότι παρά το γεγονός ότι ήμασταν ανήλικα, γύρω στα 14 χρονια, δεν θα υπήρχε καμιά περίπτωση να την καταγγείλουμε τα αγοράκια, αν παρενοχλούσε κάποιον από μας σεξουαλικά
Ισα ίσα ονειρευόμασταν "αμήν και πότε"

Αλλά ας σοβαρευτούμε. Τέτοιοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πολύ κοντά μας. Θυμηθείτε έναν στο Γαλατσι που βίασε τη μάνα και την ανήλικη κόρη της σε μια οικοδομή. Πρέπει να είχε γίνει πέρυσι το περιστατικό αν θυμάμαι καλά...

Edited by - Agnostic on 03/06/2006 19:38:14

04/06/2006, 11:44:10
Εδώ πάντως ο Agnostic έχει ένα...point...

Να ρωτήσω κάτι : Η σεξουαλική συνεύρεση ενός 15χρονου και μιας 35χρονης, εφόσον και οι δύο το επιθυμούν, είναι παιδεραστία;

Και η ίδια ερώτηση απ' την ανάποδη : Μιας 15χρονης και ενός 35χρονου;

04/06/2006, 15:48:09
Αν δεν κάνω λάθος, με βάση το νόμο πρέπει να είναι.

Το ενδιαφέρον ερώτημα που σηκώνει συζήτηση είναι κατά πόσο πρέπει να θεωρείται κατακριτέα η ερωτική σχέση ενός ανήλικου με μια ενήλικη και το ανάποδο, δεδομένου ότι και τα δύο μέρη συμμετέχουν θελημένα στη σχέση και κανείς δεν καταπιέζεται. Η καταπίεση είναι σίγουρα κατακριτέα. Οταν όμως και οι δύο θέλουν κάτι, είναι σωστό να στερούμε την ευχαρίστηση από τους δύο εμπλεκόμενους επικαλούμενοι το νόμο? Εδώ σας θέλω!!!

04/06/2006, 16:14:17
Φίλε μου Agnostic, εδώ νομίζω τίθεται ένα ζήτημα που έχει να κάνει με νοοτροπίες και αντιλήψεις βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των ανθρώπων...

Δεν έβαλα τυχαία το ερώτημα και από την ανάποδη...

Είναι προφανές ότι στη "συνείδηση του κόσμου", η ερωτική συνεύρεση ενός ανήλικου αγοριού με μια ενήλικη γυναίκα είναι περισσότερο αποδεκτή από ότι το αντίστροφο. Γιατί συμβαίνει αυτό όμως; Εδώ θα ήθελα να αναρωτηθούμε λιγάκι...

Και μπορεί σαφώς η ηλικία των 12 χρόνων να είναι υπερβολική--και δεν κρίνω εδώ το κόμμα των Ολλανδών του οποίου οι προθέσεις είναι όντως "περίεργες", συζήτηση γενικότερη κάνουμε--τι γίνεται όμως στις ηλικίες όπου ο έφηβος πια έχει "ολοκληρωθεί" σωματικά και το μόνο που κάνουμε ως κοινωνία είναι να ενοχοποιούμε την φυσική του τάση; Θα πούμε πχ σ' έναν 15χρονο που "ολοκλήρωσε" με την επίσης 15χρονη φίλη του ότι είναι "παιδεραστής"; (αν δεν κάνω λάθος, ο νόμος δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις) Ή ότι το σεξ είναι κάτι "βρώμικο" και "αμαρτωλό";

Προσέξτε πριν βιαστείτε να καταδικάσετε : Δεν μιλώ για περιπτώσεις βιασμού! Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα που πρέπει να τιμωρείται ανεξάρτητα αν έχει πέσει θύμα του παιδί ή ενήλικας! Μιλώ όμως για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει η συναίνεση και των δύο πλευρών...Και εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά...

04/06/2006, 20:11:14
Αγαπητέ Agnostic, το όριο ηλικίας ανηλίκου νομίζω οτι είναι τα 16 χρόνια.
Αν σκεφτούμε οτι ένα αγόρι 15 χρονών ή μια κοπέλα 15 χρονών αντίστοιχα συνάπτει μια σχέση με έναν άνθρωπο κατά 15-20 χρόνια μεγαλύτερο τότε θεωρείται ποινικό αδίκημα.
Αυτό που με κάνει να απορώ όμως είναι τι θα μπορούσε να βρεί ένας άνδρας σε μια ώριμη ηλικία σε μια κοπέλα τέτοιας ηλικίας.
Και το αντίστροφο φυσικά.
Δε μιλάω για μια σχέση ενός άνδρα με μια κοπέλα 18 χρονών, εκεί είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτές είναι προσωπικές εκτιμήσεις κι αντιλήψεις και θεωρώ οτι είναι ένα λεπτό ζήτημα.

Αν θυμάμαι καλά πριν κάμποσες μέρες άκουσα την περίπτωση μιας καθηγήτριας που στα 32 της χρόνια σύναψε σχέση με ένα μαθητή της ο οποίος ήταν 13 χρονών τότε.
Σήμερα, 9 χρόνια μετά έχουν παντρευτεί (αφού εκείνη αποφυλακίστηκε) κι έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.
Αυτό ίσως είναι η εξαίρεση του κανόνα όμως γιατί δε νομίζω οτι σε άλλες περιπτώσεις έχουμε τέτοια κατάληξη μιας τέτοιας σχέσης (όταν είναι ηθελημένη φυσικά ή όσο ηθελημένη μπορούμε να πούμε οτι είναι).

05/06/2006, 03:42:00
quote:
Είναι προφανές ότι στη "συνείδηση του κόσμου", η ερωτική συνεύρεση ενός ανήλικου αγοριού με μια ενήλικη γυναίκα είναι περισσότερο αποδεκτή από ότι το αντίστροφο. Γιατί συμβαίνει αυτό όμως; Εδώ θα ήθελα να αναρωτηθούμε λιγάκι...

Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει λόγω της στερεότυπης αντίληψης ότι ένα κορίτσι είναι περισσότερο "ευάλωτο" και απροστάτευτο από ένα αγόρι.

Επίσης η όλη κατακραυγή για σχέσεις ανηλίκων με ενήλικους προκύπτει και από το γεγονός ότι ο ενήλικας θεωρητικά είναι πιο έξυπνος και μπορεί να παρασύρει τον/την ανήλικο/η στα μονοπατια που ο πρώτος θέλει. Ο ανήλικος δεν έχει και την πείρα να κρίνει τι είναι ορθό να πράξει(θα υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Και να δώσω ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε πως ένα 15χρονο κοριτσάκι έχει ίνδαλμα τον Σάκη Ρουβά ή κάποιον εμφανήσιμο καλλιτέχνη,την γοητεύει η νυχτερινή ζωή και το clubbing. Γνωρίζει έναν 35 χρονο στο στυλ του Σάκη Ρουβά, δηλαδή, ψηλός,όμορφος, με γυμνασμένους κοιλιακούς, είναι και γ*μώ τους χορευτές, ξέρει όλα τα clubs της νύχτας απ'έξω,σε όποιο club πάει ο κόσμος τον γνωρίζει και τον χαιρετάει, ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας,της παίρνει δώρα σούπερ-ουάου, έχει και μουράτο αμάξι στο οποίο της βάζει τα αγαπημένα της κομμάτια. Πείτε μου τώρα...πόσο εύκολο είναι για τον τυπα να κατακτήσει το κοριτσάκι ή αντιστρόφως το κοριτσάκι να γοητευτεί από τον συγκεκριμένο τυπά?? Πανεύκολο μάλλον ε??
Προσοχή. Δεν λέω ότι απαραίτητα είναι κακό όλο αυτό το σκηνικό. Απλά ένας 35 χρονος συνήθως μια τέτοια περίπτωση την βλέπει για χαβαλέ και όχι στα σοβαρά και κάποια στιγμη θα το ξαποστείλει το μικρό. Γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις, με μεγαλύτερες από 15 χρονών βέβαια,συνήθως γύρω στα 17, και είμαι σίγουρος ότι όλοι σας θα έχετε παρατηρήσει έστω και από μία τέτοια περίπτωση.

Παραδόξως ποτέ δεν έχω δει το αντίστροφο. Δηλαδή, στη θέση του 15χρονου κοριτσιού να βρίσκεται αγορι που θα το γοητέψει μια 35-χρονη κυρία και θα το τρέχει στα clubs και σε παρόμοιες καταστάσεις. Γιατί άραγε?

Edited by - Agnostic on 05/06/2006 03:43:10