- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Οποιος δεν γουσταρει τι γινεται εδω, να τσακιστει να φυγει... Το πιο δημοκρατικο δικαιωμα του ειναι αυτο...
Οπως δημοκρατικο δικαιωμα ειναι να λες ελευθερα την γνωμη σου, δεν ειναι το να ενοχλεις τους αλλους. Οποτε, οσοι αισθανονται αδικημενοι-πικραμενοι, γιατι συνεχιζουν να βασανιζουν τους ιδιους τους εαυτους τους και τους αλλους???
Δεν μπορω να σας καταλαβω ρε... Ειναι δυνατον???
Ωραια συμπεριφορα εχετε, ωραια συμπεριφορα για την ηλικια σας...
Ουτε τα 8χρονα παιδακια δεν κανουν ετσι... Ειναι βλεπεις πιο εξυπνα απο ορισμενους εδω μεσα (οποιος εχει την μυγα, θα το καταλαβει)...
Ντρεπομαι για τον εαυτο σας... οχι για μενα...
Τι θα διδαξουμε στα παιδια μας?? Την αδοιφαγια?? Σιγουρα, γιατι αυτο εχουμε κληρονομισει και εμεις απο τους προγονους μας...
Aλλα καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει αυτη η συμπεριφορα.

Στην τηλεόραση βγήκες, μη δίνεις και τόση σημασία!
Δεν είναι ανάγκη να πλέξεις ολόκληρο σενάριο συνομωσίας μέσα στο μυαλό σου και να διαστρεβλώνεις/μεγαλοποιείς πράγματα ώστε να το εξυπηρετήσουν κι όλα αυτά για μία εκοπομπή.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
jonniebegood ψυχραιμία...
Στην τηλεόραση βγήκες, μη δίνεις και τόση σημασία!
Δεν είναι ανάγκη να πλέξεις ολόκληρο σενάριο συνομωσίας μέσα στο μυαλό σου και να διαστρεβλώνεις/μεγαλοποιείς πράγματα ώστε να το εξυπηρετήσουν κι όλα αυτά για μία εκοπομπή.
Δηλ. amalitsa / χαρωπή κουκλίτσα, ο Γιάννης τα έβγαλε αυτά από το μυαλό του, ήταν υποθετικά όλα, βεβαίως, βεβαίως, ήταν συνομωσίες και διαστρεβλώσεις της αλήθειας. Αυτό μας λες. Σόρρυ ντίαρ αλλά δεν σε πιστεύουμε. Πιστεύουμε τον Γιάννη.
Γιάννη, το "ψυχραιμία" που σου λέει, κατάλαβες σε ποιον αναφέρεται ε;
Και επιμένετε πως ο διαχειριστής σας είναι σοβαρός. Επιμένετε δηλ. Εε, ναι, ε, δηλ, ναι, όχι, ε, δηλ. Και λέει ο Ζάχος - αυτός πρέπει να είναι κάπου εκπρόσωπος, κάτι τέτοιο, κάπου πρέπει να είναι κι αυτός πρόεδρος ή γραμματέας ή τέλος πάντων, σύμβουλος ρε παιδί μου -πως ο διαχειριστής του φόρουμ κάνει καλά την δουλειά του. Αμ' αν ήταν ο κάθε διαχειριστής να ρίχνει λάδι στην φωτιά :
deva parinito
υ.γ εκπληκτική ομολογία, ομολογώ, μεταφέρθηκε κι αυτή σε χώρο μη προσβάσιμο από τα υπόλοιπα μέλη : λέγεται "σκληρός δίσκος" και η διαδικασία λέγεται "save". Τώρα, save the planet, save jonnie, αϊ ντοντ νόου, θα δείξει ...
Σε πήρα τηλέφωνο. Σε πήρα τηλέφωνο ως άνθρωπος, πράγμα που έπρεπε να έχεις κάνει εσύ εδώ και πάρα πολύ καιρό, για να μάθω τι στο καλό έχεις πάθει μαζί μας και σκορπίζεις εδώ κι εκεί(στα forums) υπονοούμενα και σπόντες για κάτι που προφανώς μόνο στο δικό σου το μυαλό υπήρχε!
Και τι άκουσα; Για εγωϊσμούς, ανταγωνισμούς, τηλεοράσεις, ένα πρώτο διάλλειμμα όπου έγινε κάτι πολύ σημαντικό λέει...τι σημαντικό; το έγραψες στο μήνυμά σου: σου είπε μια κοπέλα από την παραγωγή ότι μπορείς να μιλάς και να διακόπτεις όταν θέλεις!
Και τι έγινε;
Σε έχρησε Πάπα για να ζηλέψουμε;
Σε είδε ότι δε μίλαγες (σεμνότητα εκ μέρους σου και μπράβο σου για το γεγονός ότι σέβεσαι τους συνομιλητές σου) και σε παρότρυνε η κοπέλα να μιλήσεις άμα θες.
Και πλέκεις ολόκληρο σενάριο, ότι ζηλέψαμε που μας πήρες τον τηλεοπτικό χρόνο ή που σε "αγαπάνε" από την παραγωγή περισσότερο από εμάς και ότι για να σε "εκδικηθεί" ο Βίνος σου είπε για τις ακουστικές εμπειρίες στην Πεντέλη;
Μα είμαστε σοβαροί τώρα;
Άσε που θυμάσαι ότι θες. Στο ESOTERICA πρότεινε η εκπομπή να κάνει βίντεο, αν θέλαμε να πάμε εμείς θα πηγαίναμε. Και το βίντεο με τη σπηλιά το έχουμε χρησιμοποιήσει σε εκπομπές της Δρούζας, όπου γράφεται και το λογότυπο του ESOTERICA από κάτω...αλλά δεν είσαι και ενημερωμένος βρε Jonniebegood. Ότι ταιριάζει στο σενάριο το παίρνουμε, άμα λάχει το αλλάζουμε και λίγο - δεν είναι δυνατόν να τα θυμόμαστε και όλα - και η συνομωσία έχει διαμορφωθεί.
Στο λέω φιλικά και το τονίζω!
Μην το παίρνεις τόσο σοβαρά που βγήκες σε μία εκπομπή. Και μη βγάζεις συμπεράσματα για τους άλλους κρίνοντας από τον εαυτό σου. Εκτός από άδικο, καταντάει και αστείο...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Η φωτό του Predator...![]()
Η φωτό αυτή που χρησιμοποιεί ως avatar κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να αντιπροσωπεύει το nick του.
Το πλοίο που εικονίζεται είναι το θωρηκτό ``Αβέρωφ``.
Στο πλοίο αυτό εχω υπηρετήσει.
Το πλοίο είναι παροπλισμένο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Φλοίσβο ως Μουσείο.
Αντιλαμβάνεσαι predator την ιστορική σημασία που εχει αυτό το θωρηκτό για την Ελλάδα και ποτέ ο ρόλος που έπαιξε δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί με την εννοια του nick σου.
quote:
Εμένα σε ολη αυτή την υπόθεση ξέρετε τι με ενόχλησε?Η φωτό του Predator...
Η φωτό αυτή που χρησιμοποιεί ως avatar κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να αντιπροσωπεύει το nick του.
Το πλοίο που εικονίζεται είναι το θωρηκτό ``Αβέρωφ``.
Στο πλοίο αυτό εχω υπηρετήσει.
Το πλοίο είναι παροπλισμένο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Φλοίσβο ως Μουσείο.
Αντιλαμβάνεσαι predator την ιστορική σημασία που εχει αυτό το θωρηκτό για την Ελλάδα και ποτέ ο ρόλος που έπαιξε δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί με την εννοια του nick σου.
Προτέινω 4 μήνες και 12 μέρες 3 ώρες και 7 λεπτά αποκλεισμό από το Εσωτέρικα και μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος να γράψει γράμμα πρός τον Υπουργό Αμύνης όπως και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που τον ωθήσαν σε αυτή την επιλογή nick και avatar...επίσεις να γράψει τους λόγους που το μετάνιωσε και αναζητά την επιστροφή του στο χώρο του Εσοτερισμού .... (Το δευτερο γράμμα να το στείλει στην Αμαλία...και προσοχή την ημέρα του μήνα που θα το στείλει ...) Αν π.χ. το στείλει σε ... περίοδο αιχμής του ταχυδρομείου ...υπάρχει περίπτωση να μην φτάσει ποτέ...
Φέρτε μας τον Γιγενή !!!!
--------------------------
Κάποιος κάποτε μου είπε τα μαργαριτάρια να τα ρίχνω χύμα, γιατί ξέρω οτι οι χοίροι δεν τα τρώνε και υπάρχει πάντα η πιθανότητα και η ελπίδα, οτι κάποιος άνθρωπος θα τα βρεί...
Οπότε από δω και πέρα οι πενιές σου θα μεταφέρονται σε δεσμευμένο χώρο.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Δεν είναι αποδεχτή από εδώ και στο εξής η συμμετοχή του ανθρώπου που χειρίζεται τον λογαριασμό AZAX_XAZA και επίσης ο συγκεκριμένος λογαριασμός απενεργοποιείται οριστικά.
Επειδή, όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει, πιστεύουμε βαθύτατα στην ανθρώπινη δύναμη και στην αέναη ικανότητα επιλογής για κάτι καλύτερο, αν κάποια στιγμή ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρει έναν καλύτερο λόγο για να συμβάλλει σε μία πολιτισμένη συζήτηση, ας μας αποστείλει ένα μήνυμα, έτσι ώστε να ξεκινήσει τουλάχιστον ένας διάλογος μέσω email για την επανεξέταση του θέματος της συμμετοχής.
Είμαστε πάντα ανοιχτοί στην ειλικρίνεια και στην καλή προαίρεση και το εννοούμε…

In anticipation of my resurrection...
Θα περίμενα περισσότερη ευαισθησία στο θέμα των επιθέσεων από κάποιον που έχει δεχτεί τόσες επιθέσεις στo topic του.
Αλλά τι να κάνουμε. Η ευαισθησία είναι άγνωστη λέξη στο matrix της σαχλαμάρας, της μισαλλοδοξίας, της αλαζονείας και του καβαλήματος του μέγα μύστη.
(ποιου καβαλήματος; ότι το βουνό σε έστειλε στην εκπομπή, πχ)
Και τώρα μας προέκυψε και το καβάλημα της τηλε-περσόνας. Που 'σαι ρε Hendrix. Πες τίποτα.
Αλλά όσες επιθέσεις και να δεχτεί, αποκλείεται να του ανατείλει ότι είναι ανήθικο να χαλάς τα topics των άλλων, ή να περιφρονείς γελοιοποιώντας ότι δεν ταιριάζει με την κοσμάρα σου, πόσο μάλλον να του ανατείλει ότι ενθαρρύνοντας τους αναζητητές του χαβαλέ δημιουργεί συστημικό πρόβλημα και καταστρέφεται το forum, φεύγουν οι ικανοί ερευνητές και εσωτεριστές. Φεύγουν, γιατί ένα άτομο με παιδεία δεν θα κάτσει να τσακώνεται όλη τη μέρα με κάφρους. Απλά ζητάει από τους συντονιστές να επέμβουν, κι άμα δεν επέμβουν, σαγιονάρα. Πόσα εκλεκτά άτομα, πόσους άριστους έχουμε χάσει έτσι...
Και όπως πάντα, ο jbg θα βγάλει κι εμένα ρόμπα. Και θα τρομοκρατηθούν οι υπόλοιποι, "να τι θα πάθετε, άμα την πείτε στον jbg". Ένα ολόκληρο forum τρομοκρατείται από τους αναζητητές του χαβαλέ και τον επαγγελματία της γελοιοποίησης που τους βάζει αέρα στα πανιά, και κανείς δεν τολμά να πει τίποτα. Τίποτα για τον γκουρού που πήδαγε μέρα μεσημέρι από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο, τίποτα για τα σωματίδια σκόνης που έχουν χιούμορ, ή που ο θεός έχει χιούμορ.
Ή θα αρχίσει τα "χμμμ... διαβλέπω μια εμπάθεια". Ναι ρε, έχω εμπάθεια. Έχω εμπάθεια, γιατί μου καταστρέψανε το topic, με εξαναγκάσανε να τσακωθώ, με εξαναγκάσανε να εξομοιωθώ μαζί τους.
Υπάρχει η Ελλάδα των σαλονιών, των καλών τρόπων, του πολιτισμού. Και υπάρχει και Ελλάδα της λαχαναγοράς, της χυδαιότητας, της καφρίλας. Και όλα τα ενδιάμεσα επίπεδα. Δεν μιλάω για εκπαιδευτικό επίπεδο, αλλά για μορφωτικό επίπεδο. Όπως αυτό εκδηλώνεται με την συμπεριφορά.
Οι συντονιστές μιλάνε μόνο τη γλώσσα των σαλονιών, κι εδώ είναι το πρόβλημα, η γλώσσα αυτή και οι αρχές που πάνε πακέτο, δεν είναι κατανοητές από όλα τα επίπεδα της κοινωνίας. Η ευγένεια ερμηνεύεται ως αδυναμία.
Ή ερμηνεύεται ως "δεν πολυ-πειράζει, αν θέλεις μας την κάνεις τη χάρη".
Με αποτέλεσμα, μηδέν.
Τι θα κάνουμε λοιπόν, θα πάμε κι εμείς στην επιπεδάρα του jbg; Μπας και του ανατείλει ότι μας γαμάει το forum; Χλωμό το βλέπω. Nα του ανατείλει ότι ο gigenis πρέπει να επανεξετάσει τα κίνητρα της συμμετοχής του (αν είναι εδώ για χαβαλέ πάνω σε μας τους χαζούς, ή για εσωτερική αναζήτηση).
Dare To Dream