- Το κοριτσι με τα γυαλινα ματια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΤΕΕΙΩΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ...
WITH EVERY TEAR...A DREAM....

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Φίλοι μου... εννοείται πως πρόκειται για έναν «αστικό μύθο» που κυκλοφορεί σε πολλές χώρες.
Κι εγώ για τέτοια την κόβω την όλη ιστορία, αλλά από την άλλη είναι και αυτό που λένε ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"...
Πολύς κόσμος έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα με την περίφημη "Αννούλα", το θέμα έχει φτάσει και στην TV (Χαρδαβέλας, κλπ) και γενικά θα βρείτε πολυψήφια νούμερα ατόμων που γνωρίζουν κάτι ή έχουν ακούσει κάτι σχετικά με αυτό το περιστατικό. Ο κόσμος είναι "μοιρασμένος" και από τους φίλους που έχω σε Μαρούσι, Πεύκη, κλπ, οι μισοί ξέρουν κάτι και οι άλλοι λένε ότι είναι "ραδιο-αρβύλα" όλη η ιστορία... Πάντως αν είναι ραδιο-αρβύλα πρέπει να πάει για το ρεκόρ Γκίνεες με τη γιγάντωση της φήμης του! Είναι μοναδικό παράδειγμα εξάπλωσης Urban-legend...
Αλλά την επόμενη φορά που θα περάσω από το Μαρούσι νύχτα, θα πάω καμια βόλτα μέχρι το νεκροταφείο, μήπως και συναντήσω τη "μικρη Αννούλα που κάθεται και κλαίει..."
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Edited by - PY8AGORAS on 04/06/2005 18:04:03
Μπροστά είχε αρκετό χώρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα και πούλμαν, και μία ταμπέλα που έλεγε ότι πρόκειται να "ανεγερθεί προσεχώς" ναός της Αγ.Ειρήνης, νομίζω...
Πέρασα από μπροστά και μετά έφυγα. Δεν έκανα όμως το γύρο όλου του νεκροταφείου, ελέω κρύου και του περασμένου της ώρας, καθώς ήμουν με μηχανή και όχι αυτοκίνητο...
Στο κομμάτι που είδα πάντως δεν παρατήρησα κάτι ασυνήθιστο, και μάλλον η Αννούλα δεν θα είχε διάθεση για ραντεβού απόψε...
Πάντως πρόκειται να περάσω και άλλες φορές από εκεί, μιας και τώρα τελευταία ανεβοκατεβαίνω συχνα στο Μαρούσι, και παρακαλώ όποιος φίλος μένει εκεί κοντά ή θέλει να πάμε και μαζί να μου το πει και να πάμε καμια βόλτα τις επόμενες μέρες...
Αυτά από την επιτόπια προσωπική μίνι έρευνα...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
never say never **
Edited by - Ganimitsou on 08/05/2008 20:44:32
kapoia
quote:to skotwse enas odhgos...apo tote vgainei k tn psaxnei... kanei zhmeia st ama3ia...
Μαλιστα. Και αυτο το πνευμα θεωρειται εχθρικο; Εννοω ειναι ανησυχη ψυχη; Πως βρεθηκε ενα φαντασμα εκει; Πως πεθανε αραγε; (καλα αφηστε το αυτο). Ξερει κανεις απο ποτε αρχισε να εμφανιζεται στην συγκεκριμενη τοποθεσια;
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
kapoia
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είσαι κατανοητή από όλους.
Σ’ ευχαριστώ.

αλλοι λενε οτι οταν εμφανιστει σε καλο ανθρωπο το βλεπει να του χαμογελαει .. κι αν το δει κακος ανθρωπος οτι του παρουσιαζεται με κοκκινα ματια.
εγω προσωπικα δεν εχω ασχοληθει με το θεμα αν κ το θελω. οταν ευκαιρησω θα το τσεκαρω κι αν δω κατι θα το αναφερω. αλλα κατι πολυ βασικο... τα φαντασματα δεν εμφανιζονται οποτε θελουμε εμεις αλλα οταν το θελησουν αυτα. κ παιζει και κατι αλλο ρολο.. οτι καποιοι ειναι πιο δεκτικοι να βλεπουν κι αλλοι οχι.
επισης θα ηθελα να αναφερω κ μια ταινιουλα μικρου μηκους που φτιαχτηκε με το κοριτσι του αμαρουσιου. κ ομολογω οτι ειναι μια καλη προσπαθεια. οσοι δεν το εχουν δει το παραθετω...
http://video.google.com/videoplay?docid=3892819134019947994#
![]()
Το κορίτσι με τα κρυστάλλινα μάτια ..
Edited by - Anael on 08/03/2011 12:09:29
Edited by - Anael on 08/03/2011 12:11:07
Θα σε παρακαλέσω μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να είσαι κατανοητή από όλους.
Σ΄ ευχαριστώ.

In anticipation of my resurrection...