ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κοριτσι με τα γυαλινα ματια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το κοριτσι με τα γυαλινα ματια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

SHADOWS HAUNT THE NIGHT19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
SHADOWS HAUNT THE NIGHTΝέο Μέλος
10/04/2005, 17:23:15
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΕΡΥΚΙΝΗ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΤΕΕΙΩΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ...

WITH EVERY TEAR...A DREAM....

ΘανάσηςΝέο Μέλος
02/06/2005, 23:39:27
Hi guys,με λένε Θανάση και σπουδάζω Φυσική. Θα ήθελα κάπως να βοηθήσω αφού μένω Αθήνα...Επικοινωνίστε μαζί μου για το πώς.
oneiric1Μέλος
03/06/2005, 10:14:51
Φίλοι μου... εννοείται πως πρόκειται για έναν «αστικό μύθο» που κυκλοφορεί σε πολλές χώρες.

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

04/06/2005, 17:58:48
quote:
Φίλοι μου... εννοείται πως πρόκειται για έναν «αστικό μύθο» που κυκλοφορεί σε πολλές χώρες.

Κι εγώ για τέτοια την κόβω την όλη ιστορία, αλλά από την άλλη είναι και αυτό που λένε ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά"...

Πολύς κόσμος έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα με την περίφημη "Αννούλα", το θέμα έχει φτάσει και στην TV (Χαρδαβέλας, κλπ) και γενικά θα βρείτε πολυψήφια νούμερα ατόμων που γνωρίζουν κάτι ή έχουν ακούσει κάτι σχετικά με αυτό το περιστατικό. Ο κόσμος είναι "μοιρασμένος" και από τους φίλους που έχω σε Μαρούσι, Πεύκη, κλπ, οι μισοί ξέρουν κάτι και οι άλλοι λένε ότι είναι "ραδιο-αρβύλα" όλη η ιστορία... Πάντως αν είναι ραδιο-αρβύλα πρέπει να πάει για το ρεκόρ Γκίνεες με τη γιγάντωση της φήμης του! Είναι μοναδικό παράδειγμα εξάπλωσης Urban-legend...

Αλλά την επόμενη φορά που θα περάσω από το Μαρούσι νύχτα, θα πάω καμια βόλτα μέχρι το νεκροταφείο, μήπως και συναντήσω τη "μικρη Αννούλα που κάθεται και κλαίει..."

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 04/06/2005 18:04:03

06/06/2005, 03:41:53
Σήμερα το βράδι, όπως επέστρεφα από Μαρούσι, έστριψα προς εκεί που έλεγε η πινακίδα Πεντέλη, Μελίσια, και μετά κατέβηκα λίγο παρακάτω όπου και βρήκα την οδό "Αναπαύσεως" και ταμπέλες που έδειχναν για το Σισμανόγλειο. Τελικά στο τέρμα της οδού Αναπαύσεως βρήκα ενα νεκροταφείο, το οποίο νομίζω είναι αυτό στο οποίο αναφέρεστε (γιατί δεν γνωρίζω την περιοχή, και δεν είχα και χάρτη μαζί μου...).

Μπροστά είχε αρκετό χώρο και σταθμευμένα αυτοκίνητα και πούλμαν, και μία ταμπέλα που έλεγε ότι πρόκειται να "ανεγερθεί προσεχώς" ναός της Αγ.Ειρήνης, νομίζω...

Πέρασα από μπροστά και μετά έφυγα. Δεν έκανα όμως το γύρο όλου του νεκροταφείου, ελέω κρύου και του περασμένου της ώρας, καθώς ήμουν με μηχανή και όχι αυτοκίνητο...

Στο κομμάτι που είδα πάντως δεν παρατήρησα κάτι ασυνήθιστο, και μάλλον η Αννούλα δεν θα είχε διάθεση για ραντεβού απόψε...

Πάντως πρόκειται να περάσω και άλλες φορές από εκεί, μιας και τώρα τελευταία ανεβοκατεβαίνω συχνα στο Μαρούσι, και παρακαλώ όποιος φίλος μένει εκεί κοντά ή θέλει να πάμε και μαζί να μου το πει και να πάμε καμια βόλτα τις επόμενες μέρες...

Αυτά από την επιτόπια προσωπική μίνι έρευνα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

who knowsΜέλος
06/06/2005, 05:06:57
py8agoras αν έχεις καμιά ωραία μηχανή street κατεβαίνω εγώ απο Γιάννενα να πάμε παρέα

never say never **

GanimitsouΝέο Μέλος
08/05/2008, 19:29:54
Loipon gia ton sxetiko 8rylo exei gyristei kai tainia...To trailer sto site www.electrofear.gr "The girl with the crystal eyes"...

Edited by - Ganimitsou on 08/05/2008 20:44:32

08/05/2008, 19:52:31
Ganimitsou Ωραίο το trailer ποτε βγαίνει η ταινία ?
GanimitsouΝέο Μέλος
08/05/2008, 20:04:47
Se merikes meres 8a dw8ei kapoio link..gia download
GanimitsouΝέο Μέλος
03/07/2008, 22:09:02
Πρόσφατα είδα ότι στο "NEWS" του site έχουν μπεί και links για το κατέβασμα της ταινίας...
vatraxakiΝέο Μέλος
01/04/2010, 16:06:05
loipon...auto to koritsaki pe8ane ekei apo enan odhgo pou to skotwse...apo ekeinh tn hmera lene,oti to koritsaki vgainei k anazhtaei ekeinon ton odhgo...epishs opoios paei apo ekei to vradu kalo 8a htan na phgainei arga dioti mporei na emfanistei mprosta sas..phgame prox8es me tn parea mou...vghka apo to ama3i k molis eftasa konta sthn porta tou nekrotafiou akoustike na klwtsaei kapoios ena koutaki apo mesa...auto egine k tis 3 fores pou plhsiasa...meta eipame na kanoume mia volta gurw gurw...alla to ama3i dn phgaine s ena shmeio pisw apo to nekrotafeio k to sprw3ame...paidia...prosoxh...dn einai asteio...

kapoia

vatraxakiΝέο Μέλος
01/04/2010, 16:14:04
quote:

Μαλιστα. Και αυτο το πνευμα θεωρειται εχθρικο; Εννοω ειναι ανησυχη ψυχη; Πως βρεθηκε ενα φαντασμα εκει; Πως πεθανε αραγε; (καλα αφηστε το αυτο). Ξερει κανεις απο ποτε αρχισε να εμφανιζεται στην συγκεκριμενη τοποθεσια;

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

to skotwse enas odhgos...apo tote vgainei k tn psaxnei... kanei zhmeia st ama3ia...

kapoia

02/04/2010, 00:12:42
vatraxaki καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είσαι κατανοητή από όλους.

Σ’ ευχαριστώ.

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 08:06:36
εγω ξερω το εξης. οτι ενας ταξιτζης σκοτωσε καταλαθος το κοριτσακι κ απο τοτε στοιχειωσε εκει κ εμφανιζεται κυριως σε ταξιτζηδες. οσοι το εχουν δει το περιγραφουν ως ενα κοριτσακι με ασπρο φορεμα που διασχιζει τρεχοντας το δρομο καθως κατευθυνεται προς το νεκροταφειο κ ΄΄μπαινει΄΄ μεσα απο τον τοιχο του.
αλλοι λενε οτι οταν εμφανιστει σε καλο ανθρωπο το βλεπει να του χαμογελαει .. κι αν το δει κακος ανθρωπος οτι του παρουσιαζεται με κοκκινα ματια.
εγω προσωπικα δεν εχω ασχοληθει με το θεμα αν κ το θελω. οταν ευκαιρησω θα το τσεκαρω κι αν δω κατι θα το αναφερω. αλλα κατι πολυ βασικο... τα φαντασματα δεν εμφανιζονται οποτε θελουμε εμεις αλλα οταν το θελησουν αυτα. κ παιζει και κατι αλλο ρολο.. οτι καποιοι ειναι πιο δεκτικοι να βλεπουν κι αλλοι οχι.
επισης θα ηθελα να αναφερω κ μια ταινιουλα μικρου μηκους που φτιαχτηκε με το κοριτσι του αμαρουσιου. κ ομολογω οτι ειναι μια καλη προσπαθεια. οσοι δεν το εχουν δει το παραθετω...

http://video.google.com/videoplay?docid=3892819134019947994#

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 08:08:53
κι επειδη για ενα περιεργο λογο δεν παιζει το λινκ που εδωσα. αναζητηστε το στο γκουγκλη με τιτλο
Το κορίτσι με τα κρυστάλλινα μάτια ..

AnaelΝέο Μέλος
08/03/2011, 12:07:06
h tainioula pou legate ligo pio panw http://www.livemovies.gr/movies/the-girl-with-the-crystal-eyes gia opoion endiaferete :)

Edited by - Anael on 08/03/2011 12:09:29

Edited by - Anael on 08/03/2011 12:11:07

09/03/2011, 02:40:12
Anael καλώς ήρθες στην παρέα μας και σε ευχαριστούμε για το λινκ.
Θα σε παρακαλέσω μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να είσαι κατανοητή από όλους.

Σ΄ ευχαριστώ.

marouswthsΝέο Μέλος
21/04/2011, 18:35:13
καλησπέρα σας .επειδη πριν ίγα χρονια ετθχε να ειμαι μαρτυρας αυτου του φαινόμενου εψαξα στο ιντερνετ χωρις να βρω καποια απαντηση .χθες λοιπον εφερε η συζητηση με εναν φιλο το θεμα και μου κινησε παλι το ενδιαφεων οποτε εψαξα και διαβασα ολα τα ποστ ζητωντας απαντησεις .Σε εμενα ετυχε να περναω απο το νεκροταφειο με ποδηλατο λογο του οτι μητερα μου δουλευει στο σησμανογλειο (***) και ηθελα μια και περνουσα απο εκει να πω ενα γεια γυριζοντας ειπα να δω λιγο τους δρομους εκει περα οποτε εστριψα προς την στροφη του νεκτοταφειου περνωντας λοιπον απο εκει ειδα ενα κοριτσι να κλεει κοιτωντας ενα μνημα εγω δεν σταματησα γιατι φανηκε πολυ στεναχωρημενη και χωρις μα θελω να την αναστατωσω την προσπερασα την επομενη μερα λοιπον το συζητουσα με την μανα μου και μου ειπε πως ενας συναδελφος της της ειχε μιλισει για το συμβαν και της ειχε πει πως αυτο το κοριτσι στεκοταν στην μεση του δρομου αυτος περασε διπλα της αλλα ενα αυτοκηνιτο που δεν προσεχε προφανως περασε απο πανω της γυριζοντας αυτος να δει τι συνεβει ειδε το αυτοκινητο εκεινου του οδηγου να εχει σταματησει και το κοριτσακι να εχει εξαφανιστει

22/04/2011, 07:40:19
Αγαπητέ marouswths, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι καλύ συνέχεια.

Όπως μπορείς να δεις έγινε κάποια επέμβαση σε μέρος του μηνύματος σου λόγω αναφοράς κάποιων προσωπικών σου δεδομένων.
Θα σου σταλεί e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου ώστε να σου εξηγηθούν καλύτερα οι λόγοι αυτής της επέμβασης.

In anticipation of my resurrection...